Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 7 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 077 — LIGHTS OUT!
,Egy elég durva stat: Deandre Hopkins 115 elkapással, és 0 elejtett passzal zárta az alapszakaszt.'
120 yard

Nem semmi!
steelwolf
115 elkapás 120 yard? Az nem túl combos mutató :/
Wyatt
iktriad pls

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
,Egy elég durva stat: Deandre Hopkins 115 elkapással, és 0 elejtett passzal zárta az alapszakaszt.'
120 yard

Nem semmi!
steelwolf
115 elkapás 120 yard? Az nem túl combos mutató :/

több mint 7 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 538 — I like the Texans, I like who we are
Vége az alapszakasznak, utána néztem a csapatnak a számok földjén. Kezdjük a játékosokkal, azon belül is a legjobbal:
DeAndre Hopkins:
159-szer vették idén célba, ebből 115 labdát kapott el, és ahogy előttem írták, ezek közül egy drop sem volt. 1572 yardot hozott össze 11TD-ért. A 115 elkapott labdából 81 1st down-t vagy TD-t ért. Hopkins érte el elkapás után a legtöbb missed tackle-t a ligában (12). 13,7 yardot átlagolt elkapásonként, illetve elkapás után átlagban 3,4 yardot szerzett pluszban. Összesen 387 yardot csinált még elkapás után. Három felé dobott labdából lett INT, ezen kívül két fumble és három büntetés írható még hozzá. Összesen 1088 snapet töltött a pályán. Ebből 912-t szélső elkapóként, 167-et a slotban töltött. 5-ször állt fel a RB/HB pozíciójában, kétszer free safety volt, és kétszer kick return blokkoló. PFF-nél 92,6-os értékett kapott, ami nem csak az elkapók között a legmagasabb, hanem az összes poszton, ahol volt idén elkapott labda.

DeShaun Watson:
Idén 4165 yardot passzolt 26 TD-ért és 9 INT-ért. Passzonként 8,2 yardot átlagolt. 6 labdáját ütötték le a védők, 11-szer dropoltak az elkapói. 221 1st down-t szerzett, 61-szer sackelték. Földön 40 megindulása volt 550 yardért és 5 TD-ért. Futásonként 5,5 yardot átlagolt. 21 10+ yardos futása volt, a leghosszabb 34 yard.Futásaiból 9 fumble született.
Idén 2722 yardott szerzett, mikor egyáltalán nem volt rajta nyomás, valamint 22 TD-t dobott 4 INT mellett. Amikor nyomás alá helyezték, már csak 1443 yard és 4 TD jött össze neki 5 INT mellett.A támadó fal minőségéről mindent elmond, hogy 41-szer sackelték, mikor az ellenfél nem küldött rá blitzet, csak a védőfal kergette. PFF grade: 82,6

JJ Watt:
1025 snap jutott neki idén, ebből 640 pass rush, 321 run defense volt. Egyszer a boxba állt fel, 5-ször punt return, 57-szer FG/XP blokkra. 75-ször helyezett nyomást az irányítóra, 17 sack (szerintem 16,5) jött össze, 46 QB siettetés 3 leütött labda és 7 kierőszakolt fumble. 49-szer állította meg a futást és 9 missed tackle is sikerült. PFF grade: 90,7

Jadeveon Clowney:
909 snap jutott neki, 292 run defense, 581 pass rush. 106-szor állt fel a boxban, 1-szer slot CB-nek, 1-szer punt return, 6-szor FG/XP blokkra. 59-szer helyezett nyomást az irányítóra, 9 sack 12 QB hit, 38 QB siettetés írható a neve mellé. 36 tackle, 1 fumble és 6 missed tackle-je volt. PFF grade: 89,2

Benardrick McKinney:
Szerintem a legjobb védőjátékos volt idén Houstonban. Kiválóan vette át Cushingtól a vezér szerepet, nagyon jól írányítja a front7-t. 950 snap jutott neki. 78-szor a védőfalban, 821-szer a boxban állt fel. 16-szor volt a slot CB helyén, háromszor foglalta el a wide corner helyét. Egyszer állt fel free safety-nek, háromszor blokkolt punt returnnél, 28-szor FG/XP-nál. 77 tackle 2 sack, 4 QB siettetés, 3 QB hit és két leütött labda került a nevéhez. 9-szer helyezett nyomást az irányítóra, 39-szer állította meg a futást, 7 missed tackle-t hozott össze. Coverage-ben 44-szer dobták az emberére a labdát, ebből 30 elkapás született 290 yardért. 2 TD-t szereztek róla, egy INT-et szerzett.

Tyrann Mathieu:
1048 snapet volt a pályán, 24-szer állt fel a védőfalba, 407-szer a boxba, 318-szor slot corner, 17-szer wide corner pozícióba. 279-szer szerepelt a saját posztján, 3-szor punt returner volt. 6-szor helyezett nyomást a QB-ra, 3 sack, 2 QB siettetés és 1 QB hit jött össze neki. 73 tackle-t csinált, 30-szor állította meg a futást, 10 missed tackle csúfítja a képet. 64-szer vették célba az emberét, ebből 46 elkapást engedett. 563 yardért. 5 TD-t szereztek róla, 2-szer halászta le a labdát. PFF grade 77,9.

Támadó fal:
Watsont 61-szer sackelték idén, ebből 52 a falról jött. 45 ütést, és 183 QB siettetést engedtek. Ennél többet nem is kell írni. Tavasszal a OLine megerősítésén sokat kell majd dolgozni. Martinon kívül kb az egész fal kuka.

Védelem:
277-szer helyeztek nyomást az irányítóra, 46 sacket, 52 QB hit-et szereztek. 179 irányító siettetés, 701 tackle, 11 leütött labda, 119 missed tackle, 19 kierőszakolt fumble és 385 futás megállítás írható a nevük mellé. 552 passz játék indult ellenük, ebből 385 elkapás született 4477 yardért és 28 TD-ért, valamint 15 INT-ért. Beszédes mutató, hogy elkapás után 2117 yardot engedtek.

Special Team:
41 extra pont kísérlethez álltak fel, ebből 39 sikerült. 42 FG kísérletből 37 ment be. 92 kezdőrúgást végeztek el, ebből 34-szer lett visszahordás 682 yardért TD nélkül. Átlagos hang time 4,01 másodperc. 74 punt volt idén, 3237 yardért. Átlagban nettó 39,2 yardos rúgások voltak 4,23-mas hangtime-mal. 32 visszahordást kezdeményeztek 239 yardért. A Houston 22-szer kezdeményezett kick off visszahordást 487 yardért, átlagban 22,1 yardért, viszont TD nem született. Punt return 38-szor volt 327 yardért, átlagban 8,6 yardért, mellette 16 fair catch és 2-szer vesztettek labdát.

Aki nem szereti a száraz statokat, az így járt 😀 Nem nehéz kitalálni, hogy a legnagyobb probléma idén (is) az O fal volt. Futás blokkolás megütötte a közép szintet, de passzvédekezést nem ismernek. Én beújítanék egy OL edzőt, (HC-t is mondjuk, vagy szerezzenek végre egy értelmes OC-t) és agresszív lennék FA-n támadó falemberek terén.

Ennyi eddig. Szombaton Colts, reméljük a legjobbakat.
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
120 yard

Nem semmi!
több mint 7 éve
A 6. kiemelt biztosan az elsőhöz utazik a végén, természetesen 😕 😊

több mint 7 éve
Szép a csoportwin, de inkább buktuk volna be a Jax ellenit, ha véletlenul továbbjutunk megint jön a Pats, azért ezt ki lehetett volna számolni előre O'Brienéknek 😛
adam8
Szerintem Kansasbe menne a csapat nem? Az se jobb amúgy 😀
A meccset hamar eldöntötték a srácok. A védelmen megint nem múlt semmi. Így lesz ez a Colts ellen is, remélhetőleg az O is felnő melléjük.
samu09
Ha továbbmentek, akkor hozzánk jöttök. A 3. kiemelt biztosan a másodikhoz utazik, ha a Colts nyer, akkor a Chiefshez megy, mert a 6. kiemelt meg biztosan a harmadikhoz utazik.

több mint 7 éve
Szép a csoportwin, de inkább buktuk volna be a Jax ellenit, ha véletlenul továbbjutunk megint jön a Pats, azért ezt ki lehetett volna számolni előre O'Brienéknek 😛
adam8
Szerintem Kansasbe menne a csapat nem? Az se jobb amúgy 😀
A meccset hamar eldöntötték a srácok. A védelmen megint nem múlt semmi. Így lesz ez a Colts ellen is, remélhetőleg az O is felnő melléjük.
több mint 7 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647

több mint 7 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Köszönjük, és ezzel a 3. Csoportgyőzelmét hozta össze O'brien.
Kiváncsi vagyok ki jön a wild card körön, bár meg lennék lepődve, ha nem a colts lenne.

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a W-hez, meg a csoportgyőzelemhez. Sok sikert a rájátszásban.
több mint 7 éve
Merlin85 Houston Texans 1 600
Jó kis pacsker XD

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Divatdiktátor!

www.facebook.com/120Yard/photos/a.350104745052915/2177835392279832/?type=3&theater
több mint 7 éve
Ma este lesz az utolsó alapszakasz meccs. A saját kezében van a csapat sorsa, ha nyernek megnyerik a csoportot. A Wild card körben szerintem jobb lenne a Colts vagy Titans ellen játszani, mint a Ravens ellen, mondjuk a futás elleni védelmünk jó, de nem tudom hogy Jacksont meg tudnák-e állítani egész meccs alatt.

több mint 7 éve
1 héttel az alapszakasz vége előtt:

több mint 7 éve
HOUSTON TEXANS (10-5) vs. Jacksonville (5-10) -- Sunday, 1:00 PM ET, CBS

Houston clinches AFC South division title and home-field advantage throughout AFC playoffs with:

1. HOU win + NE loss or tie + KC loss + LAC loss + HOU clinches a tie in strength of victory tiebreaker over KC

Houston clinches AFC South division title and a first-round bye with:

1. HOU win + NE loss or tie OR

2. HOU win + KC loss + LAC loss + HOU clinches a tie in strength of victory tiebreaker over KC OR

3. HOU tie + NE loss OR

4. IND-TEN tie + NE loss + BAL win + HOU clinches a tie in strength of victory tiebreaker over BAL

Houston clinches AFC South division title with:

1. HOU win or tie OR

2. IND-TEN tie

több mint 7 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Boldog karácsonyt és új HC-t kívánok én is! 😊

Orulunk, hogy újra látunk Bondi 😊

több mint 7 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Sziasztok, boldog karácsonyt minden Texans szurkolónak ( és mindenki másnak is)
A rájátszásban, a wild card körön nagyon nagy a valószínűsége, hogy a Titans-Colts meccs győztesével fogunk játszani.
Ha nyerünk a Jax ellen akkor biztos, ha kikapnánk és nyer a Ravens, akkor pedig velük játszunk. Matematikailag van esély a 2., de még az első kiemelésre is, de ezt hagyjuk meg a matematikának.

több mint 7 éve
Csak a 3ik negyedtől tudtam élőben nézni a meccset, pont a hosszú Eagles TD-nél kapcsoltam be, most néztem meg az összefoglalót. Jó meccs volt, igaz, hogy a védelem sok yardot benyelt, de szereztek is 3 turnovert amivel életben tartották az esélyeket.
Ezzel az Oline-nal ez is csoda, hogy ezt a rekordot le tudták hozni, a saját kezükben van, hogy megnyerik-e a csoportot. Jövő héten otthon meg kell verni a Jaguarst és kész, de amúgy megvan már a rájátszás szóval az is mind1 lenne.
A rájátszásba meg be kell jutni, ott már bármi megtörténhet, lehet első meccsen egyből kikapnak, de lehet szerencse is mint már sokszor ebben az évben, és a védelem azért rendben van, szóval nem írnám le az esélyeket. A rosszabb hír, hogy DT is lesérült, ugyhogy Keke-nek mindenképp játszania kellene a PO-ban.
BoB-ot nem fogják elküldeni, de a francért nem hoznak mellé egy offensiv coordinátort, vagy aki segít neki jó offensív playeket írni, tudom, hogy ő jelentette ki, hogy neki nem kell OC de nagyon ráférne a csapatra.

Na ugye, hogy nem Webb-et kell behozni elkapónak 😊 | tudom, hogy Smith is sérült volt azon a meccsen amikor bevitték Webbet
|

www.youtube.com/watch?v=SOhfqtES-8A&t=0s

több mint 7 éve
tex 157
Már tavaly is hasonlóan jól menedzselte a szoros meccsek végét (csak idén eddig volt pár óriás szerencse), megint hagytunk egy időt az ellenfélnek, hogy ők is fordítsanak
több mint 7 éve
tex 157
Rosszabb, hogy lehet, hogy be sem jutunk...
A Csoportgyőzelemnek lőttek, a Jags jövő héten csak azért is nagyon vissza akar majd vágni.
Lehet, hogy jobb lenne, ha be sem jutnánk, ott rögtön kiesünk, viszont, ha nem jutunk be, BOB-ot esetleg elküldik...
Remélem nem fogjuk később visszasírni.
több mint 7 éve
Nem értem BoB-t. Van végre egy épkézláb irányítója, egy playmaker elkapója és folyamatosan a fut-fut-passzol-punt megy egesz szezonban. Eddig ugy gondoltam, ők ott a túloldalon a szakik, ha középső futást választanak akkor annak megvan az oka. Vagy ezzel akarja megtéveszteni a védelmet? Hogy a ritkaszar támadó falra futást hív? Ez ám a tökösség! Már két éve várom hogy elkudjék BoB-t a fenébe, nem tudom miért tartják még itt. Mondjuk amilyen szerencsénk van idehozzák Caldwellt.
A lenyeg hogy ilyen beszari playcallinggal és hogy a kulcs helyzetekben rendre rossz döntések születnek, nem lehet meccset nyerni. Ezert buktuk el a pihenő hetet a PO-ban, ezert esünk ki egyből a WC körben.
több mint 7 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 769
 scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/48414834_2904430959570652_7299268611422552064_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent.fbud5-1.fna&oh=194658e8b9496ae2492b9e35e167cfdc&oe=5CA35CC2

több mint 7 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 769
Ami jó volt: Deshaun Watson karrierje eddig legjobb negyedét játszotta 4. negyedben. Majdnem visszahozta a csapatot a legmélyebb gödör aljáról.

Ami rossz: BoB-ot eddig sokszor megvédtem, de most ezt baromira elrontotta. 3 pontos vezetésnél nem megyünk neki az 50 yardos field goalnak? Az eagles megcsinál 4 db. 4th down-t, mi meg nem megyünk neki 4. és 2-re? Ilyen beszari módjára nem lehet az SB bajnok otthonában hívni egy meccset, és nem tudom milyen alapon bízott meg a védelemben, mikor egész meccsen szétszopatták őket (új passzing yard rekord philiben).
DC
Pont erre gonoltam én is, 4th és rövidre miért nem lehet soha nekimenni? Plusz ez az első középső futást hívni úgy hogy az elmúlt 2 meccsen kurvára nem megy a futás ez nekem magas. Ez a beszari, konzervatív fasz playhívás ez érthetetlen. Hopkins egész meccsen tarthatalan volt, a tökömért nem lehetett tömni végig labdákkal?

több mint 7 éve
DC Houston Texans 1 304 — Texans fan
Ami jó volt: Deshaun Watson karrierje eddig legjobb negyedét játszotta 4. negyedben. Majdnem visszahozta a csapatot a legmélyebb gödör aljáról.

Ami rossz: BoB-ot eddig sokszor megvédtem, de most ezt baromira elrontotta. 3 pontos vezetésnél nem megyünk neki az 50 yardos field goalnak? Az eagles megcsinál 4 db. 4th down-t, mi meg nem megyünk neki 4. és 2-re? Ilyen beszari módjára nem lehet az SB bajnok otthonában hívni egy meccset, és nem tudom milyen alapon bízott meg a védelemben, mikor egész meccsen szétszopatták őket (új passzing yard rekord philiben).

Szerkesztette: DC
több mint 7 éve
Houston Texans WR Keke Coutee, NT Brandon Dunn and RB Lamar Miller will not travel with the team to Philadelphia and have been downgraded to OUT for Sunday’s game against the Eagles.

Kíváncsi leszek Foreman-re remélem jól sikerül a visszatérése. Holnap Hopkins megint nagyot játszhat a Phili secondary ellen, ha Watsonnak lesz annyi ideje, hogy el tudja dobálni a labdákat. Ahogy néztem, szinte mindenhol a Philit tartják esélyesebbnek...
Go Texans