Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Azért ez nem rossz pénz:Kareem Jackson's deal came in at 4 years and $34 m. 20 millió garantált
több mint 10 éve
Így,hogy Newtont visszaigazolták mennyi maradt "erősítésre"kb?nagymarceee18M-tok volt, Newton idén kb 7misi, marad 11.
Friss hír, hogy 4 évre leigazoltátok Kareem Jacksont, számok még nincsenek.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Adam Schefter ✔ @AdamSchefterFollow
Texans take one of the top CBs off the market, reaching agreement with Kareem Jackson on 4-year deal, per source.
több mint 10 éve
Cobb Maclin vagy Torrey Smith van célkeresztbe AJ pótlására.Devlin draftról akar OL-be depth játékost és FA piacról valami olcsóbbat
több mint 10 éve
Valamit nagyon látnak benne. Reméljük hozza is azt a szintet amit a szerződése megkíván
több mint 10 éve
Ez nagyon baráti!
több mint 10 éve
Részéletek Rapoporttól: Texans OT Derek Newton: 5 years at $26.5M with $10M guaranteed. $13.75M in first 2 years and $17M in first 3 years
több mint 10 éve
Mennyiért?Sixo67Big numbers for #Texans OT Derek Newton: 5 years at $26.5M with $10M guaranteed. $13.75M in first 2 years and $17M in first 3 years
több mint 10 éve
Mennyiért?Sixo67Még nincs róla infó. McClain annyit írt, hogy a Texans szeretné még visszahozni Jacksont, Mallettet és Reedet többek között.
több mint 10 éve
Derek Newton marad még 5 évet itt.iktriadGyors vagy😀 Hoyer nevét is egyre több helyen olvasni...
több mint 10 éve
Derek Newton marad még 5 évet itt.
több mint 10 éve
Őrülnék,ha nem csak drafttal oldanák meg a falember kérdését.Mondjuk eleve nagyon kíváncsi leszek az O-linera,mert A bal oldal kivételével full új lesz a fal. Mallet,Jacksont vissza kéne igazolni szerintem is.Kaarem Jacksonnal folynak a tárgyalások. Még a FA nyitás előtt meg is lehet a megegyezés.BondiMától lehet elvileg tárgyalni a játékosokkal.Én azt olvastam mind 3 fő játékosunk (Kareem,Mallet,Newton) tesztelni akarja a piacot.Gondolom ez nem a legjobb opció mert megnőhetnek az igények.Szerintem aki valóban fontos Kareem meg Mallet én Newtont annyira nem marasztalnám.Egyébként kíváncsi vagyok hogy milyen mozgás lesz FA piacon utolsó pár évbe csak a sokadik napon kezdtünk játékost igazolni.swatt99
több mint 10 éve
Kaarem Jacksonnal folynak a tárgyalások. Még a FA nyitás előtt meg is lehet a megegyezés.BondiMától lehet elvileg tárgyalni a játékosokkal.Én azt olvastam mind 3 fő játékosunk (Kareem,Mallet,Newton) tesztelni akarja a piacot.Gondolom ez nem a legjobb opció mert megnőhetnek az igények.Szerintem aki valóban fontos Kareem meg Mallet én Newtont annyira nem marasztalnám.Egyébként kíváncsi vagyok hogy milyen mozgás lesz FA piacon utolsó pár évbe csak a sokadik napon kezdtünk játékost igazolni.
több mint 10 éve
Kaarem Jacksonnal folynak a tárgyalások. Még a FA nyitás előtt meg is lehet a megegyezés.
több mint 10 éve
Well, I hate this pick more than any other pick Smithiak has ever made. I hate it with the fire of a thousand suns. I hate life.Brooks Reed biztos nem marad. Kenneth Zuckerman, Reed ügynöke legalábbis ezt nyilatkozta ma.
Vent as you see fit. I'm going to be catatonic until the second round.
Ez volt a reakciója a battlredblog egyik szerkesztőjének, mikor a Houston kihúzta Cushingot. Ő anno végig Orakpo mellett kampányolt, és az akkor top10 pass rusher el is kezdett csúszni hátrafelé, és már csak a Skins volt előttünk, és ők el is vitték.
Ez azért lett most téma, mert Orakpo azt nyilatkozna, szívesen játszana az egyik texasi csapatban, és mivel most FA, lehet a texans bepróbálkozik nála. Nem volt valami jó szezonja, és szerintem inkább Reedet fogják visszacsábítani, de lehet kell egy bterv ha Clowney mégse épül fel.samu09
több mint 10 éve
S akkor eljövend a kánaán, elsőkörös OLBből texanst lehet rekeszteni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Well, I hate this pick more than any other pick Smithiak has ever made. I hate it with the fire of a thousand suns. I hate life.Vent as you see fit. I'm going to be catatonic until the second round.
Ez volt a reakciója a battlredblog egyik szerkesztőjének, mikor a Houston kihúzta Cushingot. Ő anno végig Orakpo mellett kampányolt, és az akkor top10 pass rusher el is kezdett csúszni hátrafelé, és már csak a Skins volt előttünk, és ők el is vitték.
Ez azért lett most téma, mert Orakpo azt nyilatkozna, szívesen játszana az egyik texasi csapatban, és mivel most FA, lehet a texans bepróbálkozik nála. Nem volt valami jó szezonja, és szerintem inkább Reedet fogják visszacsábítani, de lehet kell egy bterv ha Clowney mégse épül fel.
több mint 10 éve
Pardon?Az, hogy tavaly a 13. legtöbb yardot elkapott WR volt, csak annyit mutat, hogy nincs benne a top10ben a WR-ek között, ami persze nem igaz. samu09Erre mondta Terrell Owens anno, hogy magának nem tudja dobni a labdát.Amadeus91
www.youtube.com/watch?v=84JTI52mg6g
több mint 10 éve
Az, hogy tavaly a 13. legtöbb yardot elkapott WR volt, csak annyit mutat, hogy nincs benne a top10ben a WR-ek között, ami persze nem igaz. samu09Erre mondta Terrell Owens anno, hogy magának nem tudja dobni a labdát.
több mint 10 éve
nagymarceeeKöszöntünk a forumon 😉
Cobbot szerintem meg sem póbálják. Julius Thomas viszont hasznos lenne. Hoznának egy olyan TE-t aki WR pozícióba is fel tud állni , az LB-k lassúak hozzá a CB-k meg nem elegek hozzá. Nuk és Thomas mellett Martin és Posey simán elszaladgál Hartline meg kell a ráknak 😀
Amúgy Wilfork FA, egy 1+1 éves szerződéssel be lehetne próbálkozni hátha megnehezíti a futást egy ideig.
több mint 10 éve
Perpill szerintem 3. lenne, Hopkins meg AJ mögött, de ha AJ megy akkor 2. lenne, és az egész rosterem 2 olyan WR lenne akiket nyugodt szívvel mernék az O-ba is beállítani ,nem csak ST-be.
több mint 10 éve
Hartline lenne a 2. vagy 3. számú elkaponk? Csak mert tavaly vmi 40 elkapasa volt, pont amit Johnsonnak ígért O'Brien, második számúnak gyengének érezném. Ha érkezik, akkor is szerintem drafton behuznak valakit. Elég feltételes, de Cobbra nincs keret?