NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Szögezzük le már az elején: nincs igazad. 😀Tudom hogy nincs igazam, de: 😊Akkor vitaindítónak mit szólnál néhány témához, amit kifejthetsz? De igazából bárki fejtegetheti, kíváncsi vagyok a véleményetekre.Na akkor visszatértem 😉sevarafaJa, úgyhogy nyugodtan szólj csak hozzá és ne tartsd magadban.Bondién ilynre nem emlékszem de eddig is ugyanazok szóltak hozzá ebben a szobábansamu09Pedig anno megkaptam, hogy én üldöztem el mindenkit 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Pedig akkor élt igazán ez a topic mikor órákon át vitatkoztunk 😀 azóta napok telnek el két post között 😕samu09
Amikor meg megírtam a véleményem akkor céltábla lettem, az egyszer is elég volt 😊
Csendben figyelgetek a háttérből 😊
Szurkolok a Texans-nak 😊sevarafa
lehet azóta se jöttek vissza 😉sevarafa
1. A Texans egyre szarabb. Mi a tosz van?
2. Clowney folyton sérült. Mi a tosz van már?
3. Cushingnál azt kamuzták, csak pihenőt kap a térde miatt, ennek ellenére két hete nem játszik, most meg csönd van körülötte. Mi a tosz van vele?
4. Fitzpatrick helyett Mallett kezd. Fitz tényleg ilyen gyenge volt? És mit vársz Mallettől? Tosz?
De figyelmeztetlek, bármi is legyen a válaszod, nincs igazad.Stez
1. A Texans nem egyre szarabb 😊 ezt itt leszögezném 😀 Hogy mi a tosz, az sokfelől jön. Én pl nagyon nem vagyok megelégedve BOB playhívásaival. Emellett nem vagyok megelégedve néha a bírokkal sem sajnos. Watt-on konzekvensen nem dobálnak holding zászlókat, pedig konkrétan minden drive-ban van, még akkor is, ha nem Texans szemmel nézem a meccset. PHilly ellen amikor kihagytuk a FG, Cary Williams egymás után kétszer hajtott végre pass interference-t, egyiket se dobták be. Tudom, ez minden meccsen megeshet bármelyik csapattal, de ha ott TD-van, akkor már ott vagyunk h mienk lehet a meccs. Nyíván szívás, hogy Fitz nem tud bedobálni egykét ablakba, de én nem ezt érzem fő problémának a meccseket tekintve.
2. Clowney folyton sérült. Ez a kedvenc témám, és felbasz az egész nfl.com és a "szakértők" hozzáállása is. Clowney lesérült az első héten. Konkrétan ugyanaz a baja, mint Nix-nek volt, és ami miatt ő jelenleg az IR-on csücsül. Ki ne találjuk már akkor, hogy ez egy olyan sérülés amiből 6 hét alatt vissza KELL térni. titans meccs előtt Clowney nyilatkozott, az állapotáról. Azt mondta, hogy kb 70%-osnak érzi magát jelenleg (vagyis akkor), akkor nem értem mi a fenének kellett betenni? Minek? Hogy sikerüljön visszaesnie a rehab-ban? Semmi értelme nem volt ennek a siettetésnek. Utána meg nézegetnek, hogy jééé, hát nem úgy halad a sztori ahogy akarjuk, és most ezért frusztráltak is vagyunk... hát nagy taps... nem kell egy olyan játékost játszatni, aki sérülés után visszajövőben nem 100%-os...
3. Cushing jól lesz szerintem. Nem is akarom ezt tovább ragozni, mert az hogy nem a régi, az nem jelent nagy bajt szerintem. volt 15 tackle-s meccse ha jól emlékszem. annyira nem lehet szar. Amőgy nála én inkább azt vettem észre, hogy az frusztálja, hogy nincs középpontban. Kellene neki egy interception, vagy egy FF TD és az egója rendbejönne, meg a térde is naná 😛
4. Fitz egyáltalán nem volt gyenge. Sőt. Simán hozta azt a szintet amivel meccseket lehet nyerni a ligában. Az hogy 5 vereséggel állunk, az szerintem sokkal inkább BOB hibája mint Fitz-é...
Nagyon örülök ettől függetlenül a cserének. Ennek nagyon egyszerű a magyarázata: Fitz BIZTOSAN nem lesz a texans jövője irányító poszton. Mallett sem biztos, de nála van esély. Pont itt az idő kideríteni ezt. Ha Mallettbéna, akkor irányító draft lesz jövőre az első körben szerintem. Ha hoz egy ilyen idei Fitz számot, akkor meg biztosan nem lesz QB draft elől újra. Mallett tud még fejlődni, Fitz már nem fog abban amiben szar.
BIZTOS nincs igazam Stez 😛 csak tippelgetek 😊sevarafa
Clowneynál azért hozzátenném, hogy nem ugyanaz a baja, mint Nixnek volt. Nixnek nem részleges szalagszakadása volt, míg Clowneynak csak az volt. Amíg az egyik papíron 6-8 hét alatt rendbe jön, addig a másik meg 9 hónap. Nem tudom, hogy Nixet szarul műtötték-e meg, azt sem tud, végül miért került IR-re, mert nem figyeltem a pályafutását nálatok, azt tudom, hogy alapvetően ő még az egyetemi sérüléséből épülgetett, amikor jött a draft.
De ha neki mondjuk a műtött térdével volt gond, akkor már érthető, miért került IR-re, míg Clowney nem.
Azt meg, miért játszatják, szerintem nem feltétlen jó kérdés. Miért játszatnák? Talán mert 1/1-esként úgy választották ki, hogy hány rá nyáladzó szakértő volt, legalább annyi kritizálója is, és ez a pick rizikós volt. Az ezzel jövő folyamatos nyomás Clowney felé és a Texans vezetőség felé azért nyomós indok lehet, főleg, hogy ha BOB is úgy gondolja, hogy Clowneynak bizonyítania kell a csapat felé, amiért 1/1-en elvitték.
Megsérült az első héten, 7-8 hetet mondtak neki felépülésként. Na ez eltelt. Érdekes mód Clowney, mielőtt berakták játszani 1-2 hete, egy szóval sem mondta, hogy nem érzi jónak a térdét. Most jött ezzel két napja. Így viszont ez nekem kissé kifogásnak tűnik. Nem fogod tudni, hogy ő kamuzik-e, vagy a klubvezetés. Jó, te tudni fogod, mert Clowney mondhatni szent és sérthetetlen nálad, nekem ez viszont kérdéses. Csak furcsállom igazából, hogy a Texans ennyire türelmes volt végig, és most 1-2 nap alatt többször is elkezdik hangoztatni, hogy zavarja őket Clowney ügye.
Főleg úgy, hogy 2-3 hete még maga JD nyilatkozta mindenhol, hogy hamarosan játszhat, és szét akarja ütni az ellenfél QB-it, bla bla. És a probléma ott van, hogy a nyomás csak nőni fog, mert a Houston látni akar valamit Clowneytól, meg úgy konkrétan az egész világ is.
Senki sem mondja, hogy pályára kell erőltetni Clowneyt, viszont amíg te látszólag azonnal a csapatra kented a szart és őket hibáztatod, szerintem koránt sem biztos, hogy a vezetőség a szemét disznó, aki hamar visszaerőltette a pályára JD-t, holott ő mindvégig mondta mindenkinek, hogy a térde szar. De azért játszott, mert a pályára parancsolták.
Cushinggal nem tudom, mi van, azért kérdeztem, mert itt csak a fikázást hallom róla, és meglepetés volt, hogy előző héten sem játszott. Az meg, hogy szerel 15-ször egy meccsen, nem jelenti azt, hogy jó is. De mint mondom, én nem tudom, eddig hogy játszott, csak sok helyen olvastam, hogy gyenge idén.
több mint 10 éve
Ebbe teljesen egyetértünk! Keenum is tudja ezt, szerintem is azért kellett mennie mert nem BOB embere, plusz nem pont az ilyen testfelépítésű QB-kat szeretiHa már itt tartunk Keenum ilyen rendszerből jött Houstonba. Ezek szerint tényleg azért kellett mennie mert Kubiakhez tartozott. Mondjuk a játéka sem volt az igazi de annyit ő is tudott volna mint Fitz és a csapatot is ismeri.samu09Én azt reméltem, hogy hasonló passzjátékokat fog hívni, mint ami a Patriotsnál megy. Sok screen passz, illetve rövid passzok 2 TE-es felállással stb. De ez eddig nem nagyon jött elő.samu09Ezt szvsz hiába várod. A Pats másfél évtizede játssza az Erhardt-Perkinst. Nem véletlen megy jól. A dupla TE játék már újabb, de nem mai találmány az sem.
BoB inkább egyfajta spread offenset játszat. Az másról szól, de jó tud lenni az is. Egy jó irányító ehhez sem árt. Illetve ezt is fel kell építeni (szóhasználat, tipikus utak, felfogás, stb készségszinten) és nem csak a QBről beszélek.ulpianus
több mint 10 éve
Ha már itt tartunk Keenum ilyen rendszerből jött Houstonba. Ezek szerint tényleg azért kellett mennie mert Kubiakhez tartozott. Mondjuk a játéka sem volt az igazi de annyit ő is tudott volna mint Fitz és a csapatot is ismeri.Én azt reméltem, hogy hasonló passzjátékokat fog hívni, mint ami a Patriotsnál megy. Sok screen passz, illetve rövid passzok 2 TE-es felállással stb. De ez eddig nem nagyon jött elő.samu09Ezt szvsz hiába várod. A Pats másfél évtizede játssza az Erhardt-Perkinst. Nem véletlen megy jól. A dupla TE játék már újabb, de nem mai találmány az sem.
BoB inkább egyfajta spread offenset játszat. Az másról szól, de jó tud lenni az is. Egy jó irányító ehhez sem árt. Illetve ezt is fel kell építeni (szóhasználat, tipikus utak, felfogás, stb készségszinten) és nem csak a QBről beszélek.ulpianus
több mint 10 éve
Én azt reméltem, hogy hasonló passzjátékokat fog hívni, mint ami a Patriotsnál megy. Sok screen passz, illetve rövid passzok 2 TE-es felállással stb. De ez eddig nem nagyon jött elő.samu09Ezt szvsz hiába várod. A Pats másfél évtizede játssza az Erhardt-Perkinst. Nem véletlen megy jól. A dupla TE játék már újabb, de nem mai találmány az sem.
BoB inkább egyfajta spread offenset játszat. Az másról szól, de jó tud lenni az is. Egy jó irányító ehhez sem árt. Illetve ezt is fel kell építeni (szóhasználat, tipikus utak, felfogás, stb készségszinten) és nem csak a QBről beszélek.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Én azt reméltem, hogy hasonló passzjátékokat fog hívni, mint ami a Patriotsnál megy. Sok screen passz, illetve rövid passzok 2 TE-es felállással stb. De ez eddig nem nagyon jött elő.Én pl nagyon nem vagyok megelégedve BOB playhívásaival.sevarafaAkkor vitaindítónak mit szólnál néhány témához, amit kifejthetsz? De igazából bárki fejtegetheti, kíváncsi vagyok a véleményetekre.Na akkor visszatértem 😉sevarafaJa, úgyhogy nyugodtan szólj csak hozzá és ne tartsd magadban.Bondién ilynre nem emlékszem de eddig is ugyanazok szóltak hozzá ebben a szobábansamu09Pedig anno megkaptam, hogy én üldöztem el mindenkit 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Pedig akkor élt igazán ez a topic mikor órákon át vitatkoztunk 😀 azóta napok telnek el két post között 😕samu09
Amikor meg megírtam a véleményem akkor céltábla lettem, az egyszer is elég volt 😊
3. Cushingnál azt kamuzták, csak pihenőt kap a térde miatt, ennek ellenére két hete nem játszik, most meg csönd van körülötte. Mi a tosz van vele?
4. Fitzpatrick helyett Mallett kezd. Fitz tényleg ilyen gyenge volt? És mit vársz Mallettől? Tosz?
több mint 10 éve
Tudom hogy nincs igazam, de: 😊Akkor vitaindítónak mit szólnál néhány témához, amit kifejthetsz? De igazából bárki fejtegetheti, kíváncsi vagyok a véleményetekre.Na akkor visszatértem 😉sevarafaJa, úgyhogy nyugodtan szólj csak hozzá és ne tartsd magadban.Bondién ilynre nem emlékszem de eddig is ugyanazok szóltak hozzá ebben a szobábansamu09Pedig anno megkaptam, hogy én üldöztem el mindenkit 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Pedig akkor élt igazán ez a topic mikor órákon át vitatkoztunk 😀 azóta napok telnek el két post között 😕samu09
1. A Texans nem egyre szarabb 😊 ezt itt leszögezném 😀 Hogy mi a tosz, az sokfelől jön. Én pl nagyon nem vagyok megelégedve BOB playhívásaival. Emellett nem vagyok megelégedve néha a bírokkal sem sajnos. Watt-on konzekvensen nem dobálnak holding zászlókat, pedig konkrétan minden drive-ban van, még akkor is, ha nem Texans szemmel nézem a meccset. PHilly ellen amikor kihagytuk a FG, Cary Williams egymás után kétszer hajtott végre pass interference-t, egyiket se dobták be. Tudom, ez minden meccsen megeshet bármelyik csapattal, de ha ott TD-van, akkor már ott vagyunk h mienk lehet a meccs. Nyíván szívás, hogy Fitz nem tud bedobálni egykét ablakba, de én nem ezt érzem fő problémának a meccseket tekintve.
2. Clowney folyton sérült. Ez a kedvenc témám, és felbasz az egész nfl.com és a "szakértők" hozzáállása is. Clowney lesérült az első héten. Konkrétan ugyanaz a baja, mint Nix-nek volt, és ami miatt ő jelenleg az IR-on csücsül. Ki ne találjuk már akkor, hogy ez egy olyan sérülés amiből 6 hét alatt vissza KELL térni. titans meccs előtt Clowney nyilatkozott, az állapotáról. Azt mondta, hogy kb 70%-osnak érzi magát jelenleg (vagyis akkor), akkor nem értem mi a fenének kellett betenni? Minek? Hogy sikerüljön visszaesnie a rehab-ban? Semmi értelme nem volt ennek a siettetésnek. Utána meg nézegetnek, hogy jééé, hát nem úgy halad a sztori ahogy akarjuk, és most ezért frusztráltak is vagyunk... hát nagy taps... nem kell egy olyan játékost játszatni, aki sérülés után visszajövőben nem 100%-os...
3. Cushing jól lesz szerintem. Nem is akarom ezt tovább ragozni, mert az hogy nem a régi, az nem jelent nagy bajt szerintem. volt 15 tackle-s meccse ha jól emlékszem. annyira nem lehet szar. Amőgy nála én inkább azt vettem észre, hogy az frusztálja, hogy nincs középpontban. Kellene neki egy interception, vagy egy FF TD és az egója rendbejönne, meg a térde is naná 😛
4. Fitz egyáltalán nem volt gyenge. Sőt. Simán hozta azt a szintet amivel meccseket lehet nyerni a ligában. Az hogy 5 vereséggel állunk, az szerintem sokkal inkább BOB hibája mint Fitz-é...
Nagyon örülök ettől függetlenül a cserének. Ennek nagyon egyszerű a magyarázata: Fitz BIZTOSAN nem lesz a texans jövője irányító poszton. Mallett sem biztos, de nála van esély. Pont itt az idő kideríteni ezt. Ha Mallettbéna, akkor irányító draft lesz jövőre az első körben szerintem. Ha hoz egy ilyen idei Fitz számot, akkor meg biztosan nem lesz QB draft elől újra. Mallett tud még fejlődni, Fitz már nem fog abban amiben szar.
BIZTOS nincs igazam Stez 😛 csak tippelgetek 😊
több mint 10 éve
Azért remélem azzal tisztában vagy/vagytok, hogy Mallett baromi pontatlan QB, aki a nyomást sem kezeli kifejezetten jól az eddig látottak alapján.Amint nyomás volt rajta rossz döntéseket hozott, és pontatlanok voltak a dobásai. Az év elején a támadófalunk nem állt a helyzet magaslatán... 😊 Jimmy sokkal jobban kezelte ezt.
Bob mondjuk jó hatással lehet rá, de én nem vagyok biztos benne, hogy Fitznél sokkal jobb lesz.Stez
Ha megkapja a bizalmat lehet át tud rajta lépni, de örök csereként ...én szurkolok neki 😊
több mint 10 éve
ervinator
1 703
Azért remélem azzal tisztában vagy/vagytok, hogy Mallett baromi pontatlan QB, aki a nyomást sem kezeli kifejezetten jól az eddig látottak alapján.Egyetértek. Mallett látszólag szinte semmit nem fejlődött Brady mögött. Lehet hogy más helyen kezdő lett volna, de ebben az esetben lehet, hogy mostanra kiderült volna róla, hogy bust. Szurkolok neki, hogy fusson be szép karriert nálatok, de jelenleg nem gondolnám, hogy rá lehet majd aggatni a franchise irányító jelzőt, de tűzoltásnak lehet jó lesz Fitz helyett.
Bob mondjuk jó hatással lehet rá, de én nem vagyok biztos benne, hogy Fitznél sokkal jobb lesz.Stez
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Azért remélem azzal tisztában vagy/vagytok, hogy Mallett baromi pontatlan QB, aki a nyomást sem kezeli kifejezetten jól az eddig látottak alapján. Bob mondjuk jó hatással lehet rá, de én nem vagyok biztos benne, hogy Fitznél sokkal jobb lesz.
több mint 10 éve
Azért Mallett, mikor beállt a Patsbe, nem tűnt főnyereménynek, nem véletlen jött Jimmy és őt engedték el. Az egy más kérdés, hogy BoB ért a QBk-hoz és ha valaki, ő tudja, hogyan lehet javítani. McGloinból is ő "csinált embert" még a Penn ST(Baggio léci ne köss bele 😉 😛)-nél
több mint 10 éve
1.: Jópár meccs ment el azon, hogy az O nem hozta a pontokat, pedig a D tartotta magát. A Steelers ellen is pl meg lehetett volna nyerni a végén, de szokás szerint Fitzi szar volt. A secondary most már csak azt nem nyeli be amit nem dobnak. Hihetetlen hogy meg sem próbálják levédekezni a passzt, folyton az elkapót nézik és akkor viszik le mikor a kezében van a labda, pedig nemegyszer jobb pozícióban voltak az elkapónál és leszedhették volna a labdát. 2.: Múlthéten azért nem jétszott mert beteg lett szegénykém 😕 illetve azt nyilatkozta, hogy még mindig nem tudják a kellő mértékbe terhelni a térdét a gyakorlatokon tehát nem gyógyul a lába. Nem tudom hova lett az amerikai orvostudomány ahol egy lábtörést 3 hét alatt rendbe raknak 😀
3.: Csak a múlt héten pihent, azelőtt játszik. Most bye van úgyhogy pihenhet még. Amúgy meg lassú lett, félti magát és egyenlőre a meccs előtti beszédeivel tesz valamit a csapatért. Lehet azon van hogy kihúzzon egy szezont sérülés nélkül, de hát ki látott már olyan ILB-t aki kerüli az ütközést? Ma raktak ki egy Re-Draft videót nfl.comra és ott Mack-et rakták 1/1-re. Lehet jobban jártunk volna, ha most van egy rendes LB a csapatban, talán a futás ellen komolyabb lenne a védekezés.
3.: -Mallett kezd
-A karerőssége messze felülmúlja Fitzijét, tehát mind a rövid-és hosszú passzok kevesebb eséllyel landolnak az ellennél.
-Talán első kört is megért volna a drafton, illetve tuti hogy ha nem Brady mögé kerül, akkor már kezdett volna.
-Viszont mivel nincs kezdő tapasztalata, ki tudja hogyan fog viselkedni élesben.
-BoB dolgozott már vele, tudja mit várhat el tőle, viszont ha rá meri bízni a csapatot mikor még van esély a PO-ra, akkor miért nem ő kezdett az elejétől???
több mint 10 éve
Akkor vitaindítónak mit szólnál néhány témához, amit kifejthetsz? De igazából bárki fejtegetheti, kíváncsi vagyok a véleményetekre.Na akkor visszatértem 😉sevarafaJa, úgyhogy nyugodtan szólj csak hozzá és ne tartsd magadban.Bondién ilynre nem emlékszem de eddig is ugyanazok szóltak hozzá ebben a szobábansamu09Pedig anno megkaptam, hogy én üldöztem el mindenkit 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Pedig akkor élt igazán ez a topic mikor órákon át vitatkoztunk 😀 azóta napok telnek el két post között 😕samu09
De figyelmeztetlek, bármi is legyen a válaszod, nincs igazad.
több mint 10 éve
Na akkor visszatértem 😉Ja, úgyhogy nyugodtan szólj csak hozzá és ne tartsd magadban.Bondién ilynre nem emlékszem de eddig is ugyanazok szóltak hozzá ebben a szobábansamu09Pedig anno megkaptam, hogy én üldöztem el mindenkit 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Pedig akkor élt igazán ez a topic mikor órákon át vitatkoztunk 😀 azóta napok telnek el két post között 😕samu09
több mint 10 éve
Ja, úgyhogy nyugodtan szólj csak hozzá és ne tartsd magadban.én ilynre nem emlékszem de eddig is ugyanazok szóltak hozzá ebben a szobábansamu09Pedig anno megkaptam, hogy én üldöztem el mindenkit 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Pedig akkor élt igazán ez a topic mikor órákon át vitatkoztunk 😀 azóta napok telnek el két post között 😕samu09
több mint 10 éve
én ilynre nem emlékszem de eddig is ugyanazok szóltak hozzá ebben a szobábanPedig anno megkaptam, hogy én üldöztem el mindenkit 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Pedig akkor élt igazán ez a topic mikor órákon át vitatkoztunk 😀 azóta napok telnek el két post között 😕samu09
több mint 10 éve
Pedig anno megkaptam, hogy én üldöztem el mindenkit 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Pedig akkor élt igazán ez a topic mikor órákon át vitatkoztunk 😀 azóta napok telnek el két post között 😕samu09
lehet azóta se jöttek vissza 😉
több mint 10 éve
sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Pedig akkor élt igazán ez a topic mikor órákon át vitatkoztunk 😀 azóta napok telnek el két post között 😕
több mint 10 éve
HAHA 😛Tudom, a Manzielesekkel mindig kèsnek 😉sutianapdehogy 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Szeva Seva! De nem gorombútà meg?sutianap
Akkor leszek goromba ha holnap sem jön meg a rendelt nfl mezem 😀 már eg hete késik... 😕sevarafa
Ez most épp egy DJ Swearinger lesz 😛
több mint 10 éve
Tudom, a Manzielesekkel mindig kèsnek 😉dehogy 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Szeva Seva! De nem gorombútà meg?sutianap
Akkor leszek goromba ha holnap sem jön meg a rendelt nfl mezem 😀 már eg hete késik... 😕sevarafa
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
dehogy 😊sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Szeva Seva! De nem gorombútà meg?sutianap
Akkor leszek goromba ha holnap sem jön meg a rendelt nfl mezem 😀 már eg hete késik... 😕
több mint 10 éve
sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Szeva Seva! De nem gorombútà meg?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
sziasztok! nem tűntem el, egyszerűen csak nem írom meg a véleményem, annyira nem értek veletek egyet sok mindenben (Nem csak Clowney-val kapcsolatban)...Amikor meg megírtam a véleményem akkor céltábla lettem, az egyszer is elég volt 😊
Szurkolok a Texans-nak 😊
több mint 10 éve
BoB interjút adott a QB cseréről. És ő is Fitzi-nek hívja Fitzit 😀www.houstontexans.com/tv-media/videos/1-on-1-Bill-OBrien-explains-QB-switch/dc05bc13-ec56-4bde-b593-9b2f077d711e
több mint 10 éve
úgy szokták nem? uccsó évben pirítanak hogy kapjanak egy fasza szerződést hogy utána 4 évig semmit ne kelljen csinálni megint....mint a politikusok 😀Akkor szerintem a fejeteket vernétek a falba, az azt jelentené, hogy 3-4 évig lószart sem csinálna nálatok, és szerződése utolsó évében meg hirtelen állat lenne. 😊StezA Clowney-saga folytatódik sajnos, pedig most már tényleg érdekelne, hogy mit tudna.Nem kéne már erőltetni ezt a szezont szerintem. Talán a 2018-as Super Bowl-ra egészséges lesz 😉samu09
Speaking Wednesday, Jadeveon Clowney said his knee remains an issue.
It's troubling that the meniscus Clowney injured in Week 1 is still giving him problems. "It’s just not where it needs to be right now," he said. "We're taking a step back and trying to get it to where we need it be so I can play." Clowney was also sick last week, missing the loss to the Eagles. Amid reports the franchise is growing frustrated with the No. 1 overall pick, he'd do well to at least practice when the bye is over.Stez