Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
HoHo, érkezett Höri egyik nagy kedvence, Ricky Stanzi PS-re.
több mint 11 éve
Szintén szép jinx 😀Szép jinx , ezek után tuti 6 TD-s meccse lesz.Sixo67Remélem Keenum fog kezdeni a hétvégén 😀BondiBiztos hogy ő fog. De csodát ne várjunk egy PS-ből jött irányítótól még ha előtte játszott is Houstonban. 😕samu09
több mint 11 éve
Szép jinx , ezek után tuti 6 TD-s meccse lesz.Remélem Keenum fog kezdeni a hétvégén 😀BondiBiztos hogy ő fog. De csodát ne várjunk egy PS-ből jött irányítótól még ha előtte játszott is Houstonban. 😕samu09
több mint 11 éve
Remélem Keenum fog kezdeni a hétvégén 😀BondiBiztos hogy ő fog. De csodát ne várjunk egy PS-ből jött irányítótól még ha előtte játszott is Houstonban. 😕
több mint 11 éve
Remélem Keenum fog kezdeni a hétvégén 😀BondiLets Go! Nekem mindig Elway jut eszembe ha ránézek.
Amúgy Watt nem tud passzolni? Two-way football baby!!! ^_^
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Savage biztos nem öltözik be a Ravens ellen, most írta ki a houston oldala. Tehát Lewis vagy Keenum. Lewis egy héttel jött hamarabb mint Kínom viszont utóbbi 8 meccset játszott már itt és Blue-n kívül mindenki ugyanaz az esetleges célpontok közül (Fjodorovic).
több mint 11 éve
Ennyit a po álmokról. Tegnapi meccs Fitzel szerintem meg lehetett volna. Már előző meccseken is majdnem mindenki észrevette hogy minek futtatják Fitzet ezt az edzői stáb nem veszi észre? Meg is lett az eredménye. Savage nem tudom mit csinál edzésen de amit az első félidőbe művelt az felejthető... BoBnak is vannak érdekes play hívásai ami számomra érthetetlen 3&15 re futás 3&1 re amikor a fele pályát futással oldották meg passzolnak majd 4.re ismét passz.4&2re punt felállásból akarnak futni van még ezen mit csiszolni😀 Keenum most már tuti hogy visszajött nem lennék meglepve ha ő kezdene ismeri a társakat 1 hét alatt majd begyakorol pár játékot... 8-8 kiegyeznék a tegnapi meccset látva.
több mint 11 éve
Keenum jön vissza 😊Este be akartam írni hogy jó lenne ha visszahoznák de azt hittem az aktív csapat tagja. Vele a Jaxet orrba-szájba csak ugye nem sokat tanulta BoB playbookját. Ettől függetlenül nagy fanja voltam már a Yates-Keenum verseny idején is.
forrás: www.myfoxhouston.com/story/27627624/case-keenum-is-returning-to-the-texansH_Marko
több mint 11 éve
Keenum jön vissza 😊forrás: www.myfoxhouston.com/story/27627624/case-keenum-is-returning-to-the-texans
több mint 11 éve
"Watt's second sack tied him with Mario Williams as the franchise's all-time leader in that category. Those two both have 53 in their career. Watt did it in 62 games, while Williams accomplished the feat in 82."
több mint 11 éve
Savage MRI-n van csípősérüléssel. Tényleg Watt lesz a qb a végénsamu09Mi bajod Thad Lewis-al?
több mint 11 éve
Savage MRI-n van csípősérüléssel. Tényleg Watt lesz a qb a végén
több mint 11 éve
Kiváncsi leszek Savage-re, hogy mit tud alkotni a köv két meccsen. Legalábbis remélem nem sérült meg ő is.
több mint 11 éve
Nem sokat láttam a mai meccsből. De a végén nem értettem ezekben a rövid szituációkban ezeket a hosszú passzkísérleteket.
több mint 11 éve
Hát lehet ezután a 8-8 se lesz meg. Mondjuk a Jax ellen illendő lenne nyerni, de szerintem van esély rá hogy látjuk idén Lewist játszani. Mellesleg Tebow megvette a jegyét Houstonba 😀
több mint 11 éve
inkább > Clowney ha már kettejükön veszekedtünk a draft előtt 😀Mondjatok árulónak de jobban várom focijani bemutatkozását mint a colts elleni meccset 😀samu09Szóval akkor nálad már Johnny Cash > JJ Watt?Sixo67
Biztos véletlen hogy az ellen a csapat ellen játszik először akinek az edzője letörpézte 😀 Ha szerez egy td-t tuti lesz valami utalás az edző feléMondjatok árulónak de jobban várom focijani bemutatkozását mint a colts elleni meccset 😀samu09Mondjatok szemétládának, de remélem feltörlik a kertitörpével a pályát.LanceVance
több mint 11 éve
Mondjatok árulónak de jobban várom focijani bemutatkozását mint a colts elleni meccset 😀samu09Szóval akkor nálad már Johnny Cash > JJ Watt?
több mint 11 éve
Mondjatok árulónak de jobban várom focijani bemutatkozását mint a colts elleni meccset 😀samu09Mondjatok szemétládának, de remélem feltörlik a kertitörpével a pályát.
több mint 11 éve
Mondjatok árulónak de jobban várom focijani bemutatkozását mint a colts elleni meccset 😀
több mint 11 éve
Clowney és Jamison IR listára került. Helyüket két eddigi PS tag Jason Ankrah és Keith Browner vették át. Ankrah idén már volt az aktív roster tagja. A PS-ben eddig csak egyikőjük helye kelt el. Kourtnei Brown OLB érkezett. Ő a Clemsonra járt, volt már a Bills, a Lions és a Rams tagja is, de még nem játszott NFL meccsen.GabrielAnkrah-nak lehet be is kell állnia. Mercilus egész héten nem edzett a bokája miatt. Pedig Watt után ő volt a legveszélyesebb a szezonban.
több mint 11 éve
Clowney és Jamison IR listára került. Helyüket két eddigi PS tag Jason Ankrah és Keith Browner vették át. Ankrah idén már volt az aktív roster tagja. A PS-ben eddig csak egyikőjük helye kelt el. Kourtnei Brown OLB érkezett. Ő a Clemsonra járt, volt már a Bills, a Lions és a Rams tagja is, de még nem játszott NFL meccsen.
több mint 11 éve
Szerintem nem.Colts RT Gosder Cherilus says Jadeveon Clowney is "screwed" after undergoing microfracture knee surgery.Az várható lesz hogy felépüls után már nem lesz olyan robbanékony,de akkor meg pakolni kell rá súlyt és visszarakni DE-be.samu09
Cherilus had the same operation a couple years ago, but plays a position that doesn't rely on explosion. "They told me I would be back in 12 months. I fought and came back in nine months. But it wasn't right. You are going to deal with stuff for the rest of your career. Period. You have to be extremely disciplined. You have to do all the little things. Man, I'm telling you – it's hard." Clowney, whose drive was questioned in the lead-up to the draft, faces a long, excruciating rehab.Stez
Elég gyors, és erős is. Robbanékony volt, ami hatalmas fegyver, ám ha ebből veszít, akkor is eredményes pass rusher tud lenni, akár 4-3 DE-ként, akár 3-4-es OLB-ként. Ugye a kérdés az, a térdét mennyire sikerül rendbe rakni, meg mennyire marad meg nála ez a súlyos sérülés. És ez nem csak fizikailag érthető, mert egy ilyen mentálisan is tönkretehet egy játékost.
Azt ugye korábban mondtam, hogy legtöbbek elmondása alapján most már folyamatos fájdalmakkal kell játszania, kérdés, hogy ezen felül milyen csapásokat hoz el ez az egész sérülés nála.
több mint 11 éve
Colts RT Gosder Cherilus says Jadeveon Clowney is "screwed" after undergoing microfracture knee surgery.Az várható lesz hogy felépüls után már nem lesz olyan robbanékony,de akkor meg pakolni kell rá súlyt és visszarakni DE-be.
Cherilus had the same operation a couple years ago, but plays a position that doesn't rely on explosion. "They told me I would be back in 12 months. I fought and came back in nine months. But it wasn't right. You are going to deal with stuff for the rest of your career. Period. You have to be extremely disciplined. You have to do all the little things. Man, I'm telling you – it's hard." Clowney, whose drive was questioned in the lead-up to the draft, faces a long, excruciating rehab.Stez