Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
A nagyobb nevek közül Kareem, Reed Mallett Dent Kendrick Lewis Newton és Keenum lesz free agent. Szerintem Kareem nagy lóvét akar majd amit lehet nem tudunk megadni. És 16.-ra egy CB simán jó.
több mint 11 éve
1/16, mit lehetne rá húzni? QB draftról idén esélytelen, mi marad ami need, WR, OT, CB?LanceVanceletrade, 2. kör elején QB.
több mint 11 éve
DE kell nektek ott úgyis vékonyak vagytok 😀! ja és Watt MVP
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 11 éve
1/16, mit lehetne rá húzni? QB draftról idén esélytelen, mi marad ami need, WR, OT, CB?
több mint 11 éve
ez a kenoshai srác.N-Drewtéves, waukeshai :p Orson Welles volt kenoshai 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A 2015-ös szezonban az ellenfelek:Otthon: Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, New England Patriots, New York Jets, New Orleans Saints, Tampa Bay Buccaneers, Kansas City Chiefs
Idegenben: Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Buffalo Bills, Miami Dolphins, Atlanta Falcons, Carolina Panthers, Cincinnati Bengals
Ha az idei formát nézzük, a Coltson kívül a Panthers a Pats a Bengals, talán a Saints és a Chiefs lesz kemény menet. A többi csapatot nem nézem le csak az idei eredményekből indulok ki. Remélem végre összejön egy olyan AFC South ahol sikerül mindenkinek megpofoznia legalább egyszer a Coltsot hogy ne legyen olyan könnyű dolga (amúgy bírom őket Luck miatt csak a Manning hegemónia után jó lenne ha nem kéne elkönyvelni mindig a Coltsot elsőnek).
több mint 11 éve
Idén 1/1 jövőre 1/16 következő év 1/32?😀Pozitív mérleg megvan 2 meccsen ment el Bengals és a 2. Colts meccs.
Cushing végre lenyomott egy szezont.
Jövőre remélem még jobbak lesznek, de most jön megint a hosszú offseason...:S
több mint 11 éve
Persze haza húz a szívem egy kicsit Rodgers miatt, de védő fanatikus vagyok. Watt érdemelné meg legjobban az MVP-t. Sajnos úgy, hogy nincs PO még nagyobb a valószínűsége, hogy lemarad róla.Elképesztő a srác, hatalmas szívvel együtt.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
QB nélkül egyenlőre besülő 1/1l tényleg szép teljesítmény a csapattól s az uj HC tól.
több mint 11 éve
Ez így van. Elég QB-ra átfordítani a számait (oké, nem lehet...).
Ha nem ő kapja az MVP-t akkor totál komolytalan az egész.LanceVance
De számomra a legdurvább az, hogy még az életben nem láttam olyan játékost, mint ez a kenoshai srác. Megkapta a nagy lóvét, erre ahelyett hogy nekiállt volna spórolni az erejével, inkább rátett még egy lapáttal. Öröm nézni a játékát, akkora szíve van, mint egy kék bálnának. Ilyen ember ritka, mint a fehér holló és aranyat ér bármelyik csapatban. Még ellenfél-szurkolóként is őszintén remélem, hogy sokáig nézhetjük a játékát! Ellenünk is mit művelt már megint... de képtelenség utálni érte (elvégre nem válogat 😀 )
Szóval: JJ Watt for MVP!!!
több mint 11 éve
Igen, Stanzi a practice squadban! 😀😀megis van a franchise qb 😀samu09Röhej amúgy hogy Fitzmagicel PO lett volna...LanceVanceÚgy gondolom a Bengals elleni meccset kellett volna megnyerni és nem lett volna kérdés. Ki tudja mi lett volna ha Mallett nem sérül le amikor megkapta a lehetőséget.Bondi
xDLanceVance
több mint 11 éve
megis van a franchise qb 😀Röhej amúgy hogy Fitzmagicel PO lett volna...LanceVanceÚgy gondolom a Bengals elleni meccset kellett volna megnyerni és nem lett volna kérdés. Ki tudja mi lett volna ha Mallett nem sérül le amikor megkapta a lehetőséget.Bondi
xDLanceVance
több mint 11 éve
Röhej amúgy hogy Fitzmagicel PO lett volna...LanceVanceÚgy gondolom a Bengals elleni meccset kellett volna megnyerni és nem lett volna kérdés. Ki tudja mi lett volna ha Mallett nem sérül le amikor megkapta a lehetőséget.Bondi

xD
több mint 11 éve
Röhej amúgy hogy Fitzmagicel PO lett volna...LanceVanceÚgy gondolom a Bengals elleni meccset kellett volna megnyerni és nem lett volna kérdés. Ki tudja mi lett volna ha Mallett nem sérül le amikor megkapta a lehetőséget.
több mint 11 éve
Abszolút várakozáson felüli szezon lett ez így a végére. Kár, hogy nem jutottunk PO-ba, érzésem szerint most kezdtek a srácok formába lendülni, a szedett vedett irányító poszt ellenére is.
több mint 11 éve
Nincs mese Connor Shaw-ért be kell tradelni a mai meccs után ( meg persze az egyetemi évei után).Életemben először szurkoltam a brownsnak, szerintem ez volt az utoltsó is, na mind1. Szezon előtt 8-8at mondtam, ez így még jobb,jövőre jobbak leszünk. WATT for president!!!LanceVancenekem a 8-8 lett volna a meglepetés 😀 De azért jövőre csak jobban összeáll ez az offense, mert évek óta az megy, hogy ha Foster kiesik meg is torpan a támadó játék.samu09
több mint 11 éve
Életemben először szurkoltam a brownsnak, szerintem ez volt az utoltsó is, na mind1. Szezon előtt 8-8at mondtam, ez így még jobb,jövőre jobbak leszünk. WATT for president!!!LanceVancenekem a 8-8 lett volna a meglepetés 😀 De azért jövőre csak jobban összeáll ez az offense, mert évek óta az megy, hogy ha Foster kiesik meg is torpan a támadó játék.
több mint 11 éve
Életemben először szurkoltam a brownsnak, szerintem ez volt az utoltsó is, na mind1. Szezon előtt 8-8at mondtam, ez így még jobb,jövőre jobbak leszünk. WATT for president!!!
több mint 11 éve
Gratula a Whez. JJ Wattnak az remek meccshez és a szezonjához(és a védelmi MVP címhez - minimum). Szépen visszajöttetek az 1/1es szezon után!
több mint 11 éve
Legalább a pozitív szezon megvan. Remélhetőleg jövőre már Clowney is értélkelhető játékot mutathat és összeraknak egy fasza QB-t
több mint 11 éve
Hajrá Chiefs!!! 😊 😊sevarafaOk , most mondtam le Leveon Bellről...
több mint 11 éve
SRÁÁÁCOK!!!! még továbbjuthatunk!!!! Kiiiii nem szarja le még hogy Watt lesz-e az MVP??? 😊Ha pár óra múlva úgy adja az isten, hogy kiesünk, akkor majd fontosabb kérdés lesz ez ... de most:
Hajrá Browns és Chiefs!!! 😊 😊
Ha továbbjutunk akkor úgyis kisebb lesz Watt odds-a az MVP címre, szóval egyenlőre ezért szurkoljunk 😛 😛
több mint 11 éve
Nálam egyértelmű, hogy Watt az MVP, és nagyon csalódott leszek, ha a szakértők nem így fognak dönteni.