Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Hihetetlen, de még bejuthattok a playoffba 😀 Ha nyertek a Jags ellen, a Chiefs megveri a Chargerst, a Browns pedig a Ravens-t, akkor bent vagytok.
több mint 11 éve
Milyen trükkös játékok voltak már ma...ez szép volt 😊Azt azért kijelenthetjük hogy nem Keenum lesz a franchise QB.
50%-nál nem rosszabb mérlegünk. Szép volt fiúk. Gyerünk a pozitív mérlegért.
több mint 11 éve
Ezt kérdem. Keenum végre meccset nyert. A védelem elit szintet hozott, a secondary emberfeletti volt. BoB elég tökös/trükkös játékokat hozott. Ha a jax-et behúzzák talán még PO is lesz de ez a szezon már így is elég fasza lett.
több mint 11 éve
Keenum kezd, ma interjúzta BoB.
több mint 11 éve
Mallettel nekem az a gondom hogy baromira senki nem tudja hogy mit is tud a srác. Egy meccs alapján nehéz megítélni.Annyira nem kell hogy lejár a szerződése. Valszeg marad a keretben de ha lesz jobb elérhető qb akkor miért ne?samu09Mé Cutler az? Mallett már a keretben van, nem kell érte plusz pénzt fizetni a sapkában és plusz draft cetlit adni.Sixo67Nem tudom , hogy ti meg miről beszéltek. Jövőre felépül Mallett és megvan a franchise QB, pont.Sixo67Mert Mallett megoldás?samu09
több mint 11 éve
Annyira nem kell hogy lejár a szerződése. Valszeg marad a keretben de ha lesz jobb elérhető qb akkor miért ne?Mé Cutler az? Mallett már a keretben van, nem kell érte plusz pénzt fizetni a sapkában és plusz draft cetlit adni.Sixo67Nem tudom , hogy ti meg miről beszéltek. Jövőre felépül Mallett és megvan a franchise QB, pont.Sixo67Mert Mallett megoldás?samu09
több mint 11 éve
Mé Cutler az? Mallett már a keretben van, nem kell érte plusz pénzt fizetni a sapkában és plusz draft cetlit adni.Nem tudom , hogy ti meg miről beszéltek. Jövőre felépül Mallett és megvan a franchise QB, pont.Sixo67Mert Mallett megoldás?samu09
több mint 11 éve
Nem tudom , hogy ti meg miről beszéltek. Jövőre felépül Mallett és megvan a franchise QB, pont.Sixo67Mert Mallett megoldás?
több mint 11 éve
Nem tudom , hogy ti meg miről beszéltek. Jövőre felépül Mallett és megvan a franchise QB, pont.
több mint 11 éve
Hát ha Cutlert nem vágják ki, akkor senkit 😀adam8Elég nagy cap hit lenne és amúgy meg nincs más a piacon aki helyettesíthetné.
több mint 11 éve
Washingtonban meg akarnak szabadulni RG3-tól, mi meg Cutlertől.... deal....
több mint 11 éve
És ha bevonják a buliba Andre Johnsont? Úgyis menni akar és akkor még a Bears adna Cutler mellé pickeket 😀Nem akarom kitenni a relációt Fitz és Cutler között, de gondolom tudjátok mi a véleményem. A brutális cap számokról egyébként csak annyit, hogy 2015: 15,5 millió, 2016: 16,5. Szóval sok, de ennyi egy QB. S utána nincs benne egy fillér sem. Szerintem 2. és 3. kör körül lenne valahol az ára, s a Texansban minden adott lenne. Elkapók, fal és futójáték, talán egy jó edző is. Cutlerről sok rosszat le lehet írni, amik jó része igaz is, de a csávó karrierjét, ha megnézed... Hát maradjunk annyiban, hogy röhejes. A Texansból, ami hiányzik az egy irányító. Ha akarnak valamit a következő évektől, akkor legalább a telefont megemelik.tüsi91ez szerintem nekem szólt 😊 és egyet is értek veled 😊 nekem az 1 körös ár az ami soknak tűnik. én 3-ik4-iket mondok, te 2-ik harmadikat. Egy harmadik körösnél még fedjük is egymás véleményét, szóval egyet értek veled 😊sevarafa
több mint 11 éve
Nem akarom kitenni a relációt Fitz és Cutler között, de gondolom tudjátok mi a véleményem. A brutális cap számokról egyébként csak annyit, hogy 2015: 15,5 millió, 2016: 16,5. Szóval sok, de ennyi egy QB. S utána nincs benne egy fillér sem. Szerintem 2. és 3. kör körül lenne valahol az ára, s a Texansban minden adott lenne. Elkapók, fal és futójáték, talán egy jó edző is. Cutlerről sok rosszat le lehet írni, amik jó része igaz is, de a csávó karrierjét, ha megnézed... Hát maradjunk annyiban, hogy röhejes. A Texansból, ami hiányzik az egy irányító. Ha akarnak valamit a következő évektől, akkor legalább a telefont megemelik.tüsi91ez szerintem nekem szólt 😊 és egyet is értek veled 😊 nekem az 1 körös ár az ami soknak tűnik. én 3-ik4-iket mondok, te 2-ik harmadikat. Egy harmadik körösnél még fedjük is egymás véleményét, szóval egyet értek veled 😊
több mint 11 éve
semmit se ér, ha törlömerre lett kitalálva:Mi az, hogy egyik?Ment a printscreen 😀samu09
Oké, baszok az alkotmányra, ha beállítjátok Stanzit, átállítom a kedvenc csapatot Houstonra.
Lényegében a Colts egyeduralkodása véget érhet, csak BoB-n múlik, hogy akarja-e a nagyságot.Höri
baggio
több mint 11 éve
Nem akarom kitenni a relációt Fitz és Cutler között, de gondolom tudjátok mi a véleményem. A brutális cap számokról egyébként csak annyit, hogy 2015: 15,5 millió, 2016: 16,5. Szóval sok, de ennyi egy QB. S utána nincs benne egy fillér sem. Szerintem 2. és 3. kör körül lenne valahol az ára, s a Texansban minden adott lenne. Elkapók, fal és futójáték, talán egy jó edző is. Cutlerről sok rosszat le lehet írni, amik jó része igaz is, de a csávó karrierjét, ha megnézed... Hát maradjunk annyiban, hogy röhejes. A Texansból, ami hiányzik az egy irányító. Ha akarnak valamit a következő évektől, akkor legalább a telefont megemelik.
több mint 11 éve
erre lett kitalálva:Mi az, hogy egyik?Ment a printscreen 😀samu09
Oké, baszok az alkotmányra, ha beállítjátok Stanzit, átállítom a kedvenc csapatot Houstonra.
Lényegében a Colts egyeduralkodása véget érhet, csak BoB-n múlik, hogy akarja-e a nagyságot.Höri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
1. kör? Ne már. Ilyen cap számokkal nem ér első kört, pláne ha figyelembe vesszük, hogy ők akarnak megszabadulni tőle HA el lesz tradelve... én inkább egy 3-ik vagy 4-ik kört tartok reálisabbnak ha trade lesz. HA verseny lesz érte akkor sem gondolom, hogy ennél többet adna érte bármelyik csapat... reálisan milyen a hirdetése most cutlernek? Jobb napokat is megélt, középkorú irányító, upside nélkül kurva nagy szerződéssel eladó. Kérünk érte első kört? 😛Cutlert szalaiztatják a következő meccsen. Már érik a cseresamu09Az erik de nem Cutler csereje , hanem az edzoe. De ha hozzatok menne se lenne olcso. Mivel elviekben meg 6 ev hatra van a szerzodesebol. En fix elso kor alatt nem adnam 😛Toto21
neeeeee. 😊
több mint 11 éve
Cutlert szalaiztatják a következő meccsen. Már érik a cseresamu09Az erik de nem Cutler csereje , hanem az edzoe. De ha hozzatok menne se lenne olcso. Mivel elviekben meg 6 ev hatra van a szerzodesebol. En fix elso kor alatt nem adnam 😛
több mint 11 éve
Cutlert szalaiztatják a következő meccsen. Már érik a csere
több mint 11 éve
Hát azért a Jags ellen csak fog, ők csak nem elemezték ki a tavalyi játékét, Jacksonvilleben leszarják a felkészülést xDMi az, hogy egyik?Ment a printscreen 😀 a Jax ellen lehet beáll ha Keenum nem úgy muzsikál ahogy kellene 😀samu09
több mint 11 éve
Mi az, hogy egyik?Ment a printscreen 😀 a Jax ellen lehet beáll ha Keenum nem úgy muzsikál ahogy kellene 😀
több mint 11 éve
Mi az, hogy egyik?Oké, baszok az alkotmányra, ha beállítjátok Stanzit, átállítom a kedvenc csapatot Houstonra.
Lényegében a Colts egyeduralkodása véget érhet, csak BoB-n múlik, hogy akarja-e a nagyságot.
több mint 11 éve
HoHo, érkezett Höri egyik nagy kedvence, Ricky Stanzi PS-re.Bonditutira mennek 😀 sok ez a két meccs akár 5 irányító is pályára léphet 😀