Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Szerintem idén Jacksonnak maradni kéne, akkor a CB ráér a középső körökben. Normális esetben Reedet nem marasztalnám, mert Clowney és Mercilus lehetne kezdő, de tudjuk mi a helyzet. Idén szerintem sem volt Newton annyira para mint tavaly, olcsóért megtartanám. Én 1. körben WR-t húznék. Imádom Andret, de 2005 óta nem volt ilyen gyenge éve. Ettől függetlenül semmiképp sem cutolnám, lenne 3 fasza elkapónk. Valamint megtarthatnánk Damaris Johnsont. 2. körben pedig ILB-t húznék egyérteműen. Én idén QB-t nem választanék! Mariota és Winston már sehol sem lesz mire mi következünk, Hundley szerintem nem ér 1. kör közepét, 2. közepén meg már nem lesz bent. Innentől aki számomra szimpatikus az Petty. Ha 3.-4. körben benn van, őt még szívesen látnám. Nekem továbbra is a hihetetlen kategória hogy mennyire nem használtunk elkapásban tight endeket. Na mindegy, elsőre valami ilyesmire gondolok:1. Kör: Benardrick McKinney ILB Mississippi State /Tudom azt írtam első körben elkapó, de a legjobbak kimennek mire mi jövünk, ezért a legjobb ILB./
2.Kör: Ty Montgomery WR Stanford /Itt az elkapó, aki semmivel sem tehetségtelenebb mint az első körösök./
3. Kör: Lorenzo Doss CB Tulane /projekt CB, mert Jackson marad/
4. Kör: Jerry Mbu NT Houston /Nixet még nem láttuk és nem tudom fogjuk-e/
5.Kör: Tony Washington OLB Oregon /Ha megy Reed, ha marad/
6.Kör : Jamon Brown OT Louisville /mert erre a posztra kötelező húzni mindig/
7. Kör: Junior Salt OG Utah /kevés az interior lineman, depthnek jó lehet/
több mint 10 éve
WR is kéne, meg Newton helyett egy T, remélem eszükbe sem jut marasztalni. 😊adam8annyira sok gond nem volt idén vele.
több mint 10 éve
WR is kéne, meg Newton helyett egy T, remélem eszükbe sem jut marasztalni. 😊
több mint 10 éve
A nagyobb nevek közül Kareem, Reed Mallett Dent Kendrick Lewis Newton és Keenum lesz free agent. Szerintem Kareem nagy lóvét akar majd amit lehet nem tudunk megadni. És 16.-ra egy CB simán jó.
több mint 10 éve
1/16, mit lehetne rá húzni? QB draftról idén esélytelen, mi marad ami need, WR, OT, CB?LanceVanceletrade, 2. kör elején QB.
több mint 10 éve
DE kell nektek ott úgyis vékonyak vagytok 😀! ja és Watt MVP
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
1/16, mit lehetne rá húzni? QB draftról idén esélytelen, mi marad ami need, WR, OT, CB?
több mint 10 éve
ez a kenoshai srác.N-Drewtéves, waukeshai :p Orson Welles volt kenoshai 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A 2015-ös szezonban az ellenfelek:Otthon: Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, New England Patriots, New York Jets, New Orleans Saints, Tampa Bay Buccaneers, Kansas City Chiefs
Idegenben: Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Buffalo Bills, Miami Dolphins, Atlanta Falcons, Carolina Panthers, Cincinnati Bengals
Ha az idei formát nézzük, a Coltson kívül a Panthers a Pats a Bengals, talán a Saints és a Chiefs lesz kemény menet. A többi csapatot nem nézem le csak az idei eredményekből indulok ki. Remélem végre összejön egy olyan AFC South ahol sikerül mindenkinek megpofoznia legalább egyszer a Coltsot hogy ne legyen olyan könnyű dolga (amúgy bírom őket Luck miatt csak a Manning hegemónia után jó lenne ha nem kéne elkönyvelni mindig a Coltsot elsőnek).
több mint 10 éve
Idén 1/1 jövőre 1/16 következő év 1/32?😀Pozitív mérleg megvan 2 meccsen ment el Bengals és a 2. Colts meccs.
Cushing végre lenyomott egy szezont.
Jövőre remélem még jobbak lesznek, de most jön megint a hosszú offseason...:S
több mint 10 éve
Persze haza húz a szívem egy kicsit Rodgers miatt, de védő fanatikus vagyok. Watt érdemelné meg legjobban az MVP-t. Sajnos úgy, hogy nincs PO még nagyobb a valószínűsége, hogy lemarad róla.Elképesztő a srác, hatalmas szívvel együtt.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
QB nélkül egyenlőre besülő 1/1l tényleg szép teljesítmény a csapattól s az uj HC tól.
több mint 10 éve
Ez így van. Elég QB-ra átfordítani a számait (oké, nem lehet...).
Ha nem ő kapja az MVP-t akkor totál komolytalan az egész.LanceVance
De számomra a legdurvább az, hogy még az életben nem láttam olyan játékost, mint ez a kenoshai srác. Megkapta a nagy lóvét, erre ahelyett hogy nekiállt volna spórolni az erejével, inkább rátett még egy lapáttal. Öröm nézni a játékát, akkora szíve van, mint egy kék bálnának. Ilyen ember ritka, mint a fehér holló és aranyat ér bármelyik csapatban. Még ellenfél-szurkolóként is őszintén remélem, hogy sokáig nézhetjük a játékát! Ellenünk is mit művelt már megint... de képtelenség utálni érte (elvégre nem válogat 😀 )
Szóval: JJ Watt for MVP!!!
több mint 10 éve
Igen, Stanzi a practice squadban! 😀😀megis van a franchise qb 😀samu09Röhej amúgy hogy Fitzmagicel PO lett volna...LanceVanceÚgy gondolom a Bengals elleni meccset kellett volna megnyerni és nem lett volna kérdés. Ki tudja mi lett volna ha Mallett nem sérül le amikor megkapta a lehetőséget.Bondi
xDLanceVance
több mint 10 éve
megis van a franchise qb 😀Röhej amúgy hogy Fitzmagicel PO lett volna...LanceVanceÚgy gondolom a Bengals elleni meccset kellett volna megnyerni és nem lett volna kérdés. Ki tudja mi lett volna ha Mallett nem sérül le amikor megkapta a lehetőséget.Bondi
xDLanceVance
több mint 10 éve
Röhej amúgy hogy Fitzmagicel PO lett volna...LanceVanceÚgy gondolom a Bengals elleni meccset kellett volna megnyerni és nem lett volna kérdés. Ki tudja mi lett volna ha Mallett nem sérül le amikor megkapta a lehetőséget.Bondi

xD
több mint 10 éve
Röhej amúgy hogy Fitzmagicel PO lett volna...LanceVanceÚgy gondolom a Bengals elleni meccset kellett volna megnyerni és nem lett volna kérdés. Ki tudja mi lett volna ha Mallett nem sérül le amikor megkapta a lehetőséget.
több mint 10 éve
Abszolút várakozáson felüli szezon lett ez így a végére. Kár, hogy nem jutottunk PO-ba, érzésem szerint most kezdtek a srácok formába lendülni, a szedett vedett irányító poszt ellenére is.
több mint 10 éve
Nincs mese Connor Shaw-ért be kell tradelni a mai meccs után ( meg persze az egyetemi évei után).Életemben először szurkoltam a brownsnak, szerintem ez volt az utoltsó is, na mind1. Szezon előtt 8-8at mondtam, ez így még jobb,jövőre jobbak leszünk. WATT for president!!!LanceVancenekem a 8-8 lett volna a meglepetés 😀 De azért jövőre csak jobban összeáll ez az offense, mert évek óta az megy, hogy ha Foster kiesik meg is torpan a támadó játék.samu09
több mint 10 éve
Életemben először szurkoltam a brownsnak, szerintem ez volt az utoltsó is, na mind1. Szezon előtt 8-8at mondtam, ez így még jobb,jövőre jobbak leszünk. WATT for president!!!LanceVancenekem a 8-8 lett volna a meglepetés 😀 De azért jövőre csak jobban összeáll ez az offense, mert évek óta az megy, hogy ha Foster kiesik meg is torpan a támadó játék.
több mint 10 éve
Életemben először szurkoltam a brownsnak, szerintem ez volt az utoltsó is, na mind1. Szezon előtt 8-8at mondtam, ez így még jobb,jövőre jobbak leszünk. WATT for president!!!
több mint 10 éve
Gratula a Whez. JJ Wattnak az remek meccshez és a szezonjához(és a védelmi MVP címhez - minimum). Szépen visszajöttetek az 1/1es szezon után!
több mint 10 éve
Legalább a pozitív szezon megvan. Remélhetőleg jövőre már Clowney is értélkelhető játékot mutathat és összeraknak egy fasza QB-t