Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Igen érdekes, az elért yardok alapján az ember biztos, hogy valami fordított eredményre gondolna. Az biztos, hogy itt a fejekben vannak komoly gondok. Valamit kéne tenni, de nem tudom, hogy lesz e belőle kiút.
több mint 11 éve
tex
151
A D az engedett yardokat tekintve megint nem volt rossz. Azért az vicces, hogy a total net yards 420-216 volt ide... Hasonlóan a múlt hetihez...Fejben nagy bajok vannak.
Ja, volt kick-off return fumble is, amit szintén TD-re vitt vissza a Rams.
több mint 11 éve
tex
151
Következő drive-ban Yates INT a Rams end zone-ban...Amit nem Schaub dobott ezt azért hozzá kell tenni😊swatt99Kihagytam valamit? Érdemes megnézni?LanceVancevolt egy 99 yardos pick-six, ilyet nem minden nap lát az ember 😊DC
több mint 11 éve
Mazochistáknak kötelező... 😊
"Today the enemy shall know fear!"
több mint 11 éve
Amit nem Schaub dobott ezt azért hozzá kell tenni😊Kihagytam valamit? Érdemes megnézni?LanceVancevolt egy 99 yardos pick-six, ilyet nem minden nap lát az ember 😊DC
több mint 11 éve
Kihagytam valamit? Érdemes megnézni?LanceVancevolt egy 99 yardos pick-six, ilyet nem minden nap lát az ember 😊
több mint 11 éve
Egyre gyengébb ez a csapat...Mai meccsen a defense is egy nagy semmi volt. Úgy tűnik hogy Yates se jobb ,de legalább hagyomány őrző. Ezek után meg kellene próbálni Keenum-ot mert lehet a legjobb qb-nk keretbe se került eddig😊 A mai meccs után én már bravúrként fognám fel ha meglenne legalább a 8-8as mérleg.
több mint 11 éve
Vége a szezonnak....kíváncsi vagyok mi lesz a következmény...BondiGondolom ezt inkább a játék képe alapján mondod, mert 2-4-ről még fel lehetne állni.
Igazából az a fura, hogy ma Schaubbal semmi gond nem volt, a csapat többi része volt irtó gyenge: védelem, büntetések és eladott labdák.
több mint 11 éve
Vége a szezonnak....kíváncsi vagyok mi lesz a következmény...
több mint 11 éve
Eközben Vince Young felajánlkozott twitteren a Texansnak..."Let them know VY is in shape and ready to go! I always loved my birth place and everyone who lives in it IM READY"😊FearTomibirthplace az egy szó, no de sebaj
több mint 11 éve
Eközben Vince Young felajánlkozott twitteren a Texansnak..."Let them know VY is in shape and ready to go! I always loved my birth place and everyone who lives in it IM READY"😊
több mint 11 éve
Tippek mára?LanceVanceszoros győzelem talán hosszabításban 😕
több mint 11 éve
Az attól függ. Nem csak kereszt irányú hanem hosszanti törés is lehet és az is számít hogy hány helyen tört el.Owen Daniels szárkapocscsont törés 4-6 hét pihenő. Hétvégén Ryan Griffin bemutatkozhat.swatt99OFF: Leonardo (Fradi) szárkapocscsont törés 5-6 hónap pihenő. Ok, h arrafelé kicsit fejlettebb az orvoslás, de azért ez igen durva különbség...Shilkor
több mint 11 éve
Owen Daniels szárkapocscsont törés 4-6 hét pihenő. Hétvégén Ryan Griffin bemutatkozhat.swatt99OFF: Leonardo (Fradi) szárkapocscsont törés 5-6 hónap pihenő. Ok, h arrafelé kicsit fejlettebb az orvoslás, de azért ez igen durva különbség...
több mint 11 éve
Engem is dühít a "teljesítménye" de azért a családját nem kéne belekeverni, elég szar lehet neki így is. Ez nem normális dolog.LanceVancekicsit túlzásba viszik egyesek, ez azért mégis "csak2 egy sport. szomorú :/
több mint 11 éve
LanceVance
1 387
Engem is dühít a "teljesítménye" de azért a családját nem kéne belekeverni, elég szar lehet neki így is. Ez nem normális dolog.
több mint 11 éve
houston.cbslocal.com/2013/10/08/fans-accost-matt-schaub-at-his-home/
több mint 11 éve
Owen Daniels szárkapocscsont törés 4-6 hét pihenő. Hétvégén Ryan Griffin bemutatkozhat.
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Ha Schaubot el is küldenék jövőre, nem látom értelmét újabb tapasztalatlan játékos hozásának, akkor irányítson Yates vagy Keenum.
több mint 11 éve
Én nem draftolnék irányítót. Már leírtamkorábban, hogy Cousins-t el tudnám képzelni Houstonban ráadásul nem is kell már szoknia azNFL-t. Pont láttam azt a meccset mikor RG3 megsérült az alapszakaszban és először kellett éles meccsen játszania de megdobta a 400+-t. Ha megoldanák a cseréjét, leversenyezné Yates-et és Keenum-ot. A másik dolog meg hogy annak idején Newtonra, RG3--ra, Wilsonra és Keapernick-re ilyen félig college félig NFL playbookot írtak, amihez az egész támadósornak alkalmazkodnia kellett. Viszont ha egy olyan irányítót szereznek az NFL-ből aki már megmutatta hogy mit tud és a korábbi csapatánál is zsebirányítóként használták, akkor neki kéne alkalmazkodnia a playbookhoz és a támadósorhoz, ami sokkal könyebb.
Az már más kérdés hogy se a QB draft, se másik irányító szerződtetése nem fog megvalósulni, mert Schaub jövőre és azután is kap egy "utolsó" esélyt a ragyogásra. Csak addigra már ki fog öregedni egy Andre Johnson, egy Owen Daniels, kevesebbek leszünt egy Tate-tel, Myers-nek sincs már sok hátra....Ha most vagy jövőre nem jutszak SB-be, akkor, hiába kiváló a védelem megint éveket kell várni amíg felépítik a támadósort 😕
több mint 11 éve
Az a baj esélyt se adott erre a tegnapi meccsen mert rögtön minuszba zuhant a csapat.Aaron Murray-t figyelem hetek óta, szerintem ő nagyon passzolna a mi rendszerünkbe.
A másik meg hogy ha fel is állunk a padlóról akkor a jövővel mi lesz mert látjuk kb mire képes.
Jövőre van sok qb aki jónak tűnik a drafton,valakinek van kedvence akit szívesen látna a csapatba?swatt99