NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
247
25
22:25
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Jogos! 😊 Elnézést.Én sem írtam olyat, hogy gyenge lenne a karja, de a "bivaly" is erős túlzás.vassadiA jelenlegi QB class-hoz képest azért nincs gyenge karja szerintem. Nem Carr szint, de bőven jósevarafaLehet, hogy régimódi vagyok, de olyan QB-t semmiképpen nem akarom, hogy pickeljünk, akinek az erőssége a futás. Az NFL-ben szerintem hosszútávon nincs jövője a futó QB-knak, mert még ha jól is megy a játék filozófiája, minden meccsen félni kell attól, mikor verik úgy telibe, mint Griffint, vagy Vick-et szokták. Egy QB legyen annyira mobilis, hogy néha megtudjon futni egy egy down-t, ha nincs éppen szabad elkapó, és van hely is.Téves. Bortles esetében pont a karerősség az, ami talán a leginkább kérdéses faktor, a pontosságával nincs különösebb probléma.vassadi
Manziel kicsi, és túl sokat fut. Nem kell. Néger irányítót nem szeretnék ( nem mert rasszista vagyok 😊 statisztika miatt..eddig egy néger kezdő irányító nyert Super Bowl-t a csapatának, nem biztos, hogy ez véletlen). Bortles a megfelelő választás szerintem. Bivaly kar, megfelelő mobilitás, dolgozni kell a pontosságon, de mindenkinek kell dolgozni valamin. Én Bortles-on azt vettem észre, hogy néha nem veszi észre, mikor blitz-elik és mikor nem, de hát ez nálunk Texans-nál már-már visszatérő probléma.sevarafa
több mint 11 éve
Én sem írtam olyat, hogy gyenge lenne a karja, de a "bivaly" is erős túlzás.A jelenlegi QB class-hoz képest azért nincs gyenge karja szerintem. Nem Carr szint, de bőven jósevarafaLehet, hogy régimódi vagyok, de olyan QB-t semmiképpen nem akarom, hogy pickeljünk, akinek az erőssége a futás. Az NFL-ben szerintem hosszútávon nincs jövője a futó QB-knak, mert még ha jól is megy a játék filozófiája, minden meccsen félni kell attól, mikor verik úgy telibe, mint Griffint, vagy Vick-et szokták. Egy QB legyen annyira mobilis, hogy néha megtudjon futni egy egy down-t, ha nincs éppen szabad elkapó, és van hely is.Téves. Bortles esetében pont a karerősség az, ami talán a leginkább kérdéses faktor, a pontosságával nincs különösebb probléma.vassadi
Manziel kicsi, és túl sokat fut. Nem kell. Néger irányítót nem szeretnék ( nem mert rasszista vagyok 😊 statisztika miatt..eddig egy néger kezdő irányító nyert Super Bowl-t a csapatának, nem biztos, hogy ez véletlen). Bortles a megfelelő választás szerintem. Bivaly kar, megfelelő mobilitás, dolgozni kell a pontosságon, de mindenkinek kell dolgozni valamin. Én Bortles-on azt vettem észre, hogy néha nem veszi észre, mikor blitz-elik és mikor nem, de hát ez nálunk Texans-nál már-már visszatérő probléma.sevarafa
több mint 11 éve
A jelenlegi QB class-hoz képest azért nincs gyenge karja szerintem. Nem Carr szint, de bőven jóLehet, hogy régimódi vagyok, de olyan QB-t semmiképpen nem akarom, hogy pickeljünk, akinek az erőssége a futás. Az NFL-ben szerintem hosszútávon nincs jövője a futó QB-knak, mert még ha jól is megy a játék filozófiája, minden meccsen félni kell attól, mikor verik úgy telibe, mint Griffint, vagy Vick-et szokták. Egy QB legyen annyira mobilis, hogy néha megtudjon futni egy egy down-t, ha nincs éppen szabad elkapó, és van hely is.Téves. Bortles esetében pont a karerősség az, ami talán a leginkább kérdéses faktor, a pontosságával nincs különösebb probléma.vassadi
több mint 11 éve
Seferava: ez tök jól hangzik, csak annyi a bibi, hogy az h te ( houston) kit választanál az senkit nem érdekel...a tradelni akaró csapat fogja azt megkeresni akinek a helyére fel akar mozogni. ha egyáltalán lesz ilyen akinek kell az 1/1. Ha a cleveland ìgy döntene és még meg is egyezne a két csapat az árban, mi a garancia h pont nem bortles miatt kellett nekik az első választási lehetőség? 😊peachGarancia nincs, de nem túl valószínű, hogy Manziel, Bridgewater előtt Bortles-ért feltradelnének. Egy Cleveland mellett lakó ismerősöm, azt mondja, hogy ott folyamatosan Manziel-ről cikkeznek és a csapból is ő folyik...erre alapozok 😊
több mint 11 éve
Lehet, hogy régimódi vagyok, de olyan QB-t semmiképpen nem akarom, hogy pickeljünk, akinek az erőssége a futás. Az NFL-ben szerintem hosszútávon nincs jövője a futó QB-knak, mert még ha jól is megy a játék filozófiája, minden meccsen félni kell attól, mikor verik úgy telibe, mint Griffint, vagy Vick-et szokták. Egy QB legyen annyira mobilis, hogy néha megtudjon futni egy egy down-t, ha nincs éppen szabad elkapó, és van hely is.Téves. Bortles esetében pont a karerősség az, ami talán a leginkább kérdéses faktor, a pontosságával nincs különösebb probléma.
több mint 11 éve
Seferava: ez tök jól hangzik, csak annyi a bibi, hogy az h te ( houston) kit választanál az senkit nem érdekel...a tradelni akaró csapat fogja azt megkeresni akinek a helyére fel akar mozogni. ha egyáltalán lesz ilyen akinek kell az 1/1. Ha a cleveland ìgy döntene és még meg is egyezne a két csapat az árban, mi a garancia h pont nem bortles miatt kellett nekik az első választási lehetőség? 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
www.houstontexans.com/tv-media/videos/NFL-Network-Texans-on-the-clock/2093b0db-92be-414d-9b16-52eeb5b25512LanceVanceÉrdekes. Szerinte Clowney-t kellene választani és Keenum maradhatna kezdőnek.
több mint 11 éve
Cleveland sanszos lehet a pick trade-nél. van két első körös pickjük, most tudnak invesztálni az 1/1. Ha trade, akkor őket választanám, ők azt hoznak el akit akarnak, nekünk megmarad 1/4-be Bortles mindenképpen, plusz kaphatnánk még jó pickeket, attól függ mennyire motiváltak a trade-re. Vélhetően nagyon...Ugye, ugye, mondtam én 😊 Lehet, hogy az a letrade nem is annyira false info és tényleg meg akarnánk ezt lépni.Bondiwww.nfl.com/news/story/0ap2000000312939/article/johnny-manziel-ranks-no-1-on-top-50-nfl-prospects-list?campaign=Facebook_writers_brandt ez bakker egyre jobb...LanceVanceén ma néztem vagy hány Bortles videot és interjút. Egyre jobban tetszik a srác. Már jobban el tudnám képzelni 1/1-re mint Manzielt és BoB-ot le is győzte a Penn State ellen.samu09
több mint 11 éve
Lehet, hogy régimódi vagyok, de olyan QB-t semmiképpen nem akarom, hogy pickeljünk, akinek az erőssége a futás. Az NFL-ben szerintem hosszútávon nincs jövője a futó QB-knak, mert még ha jól is megy a játék filozófiája, minden meccsen félni kell attól, mikor verik úgy telibe, mint Griffint, vagy Vick-et szokták. Egy QB legyen annyira mobilis, hogy néha megtudjon futni egy egy down-t, ha nincs éppen szabad elkapó, és van hely is. Manziel kicsi, és túl sokat fut. Nem kell. Néger irányítót nem szeretnék ( nem mert rasszista vagyok 😊 statisztika miatt..eddig egy néger kezdő irányító nyert Super Bowl-t a csapatának, nem biztos, hogy ez véletlen). Bortles a megfelelő választás szerintem. Bivaly kar, megfelelő mobilitás, dolgozni kell a pontosságon, de mindenkinek kell dolgozni valamin. Én Bortles-on azt vettem észre, hogy néha nem veszi észre, mikor blitz-elik és mikor nem, de hát ez nálunk Texans-nál már-már visszatérő probléma.
több mint 11 éve
Minden héten le fognak adni egy cikket a lehetséges első választásról. Valamiért Pont Teddy-vel kezdtékwww.houstontexans.com/news/article-2/Texans-On-The-Clock-Teddy-Bridgewater/39a0f57c-5e2b-4030-b6f0-755c3c261705
több mint 11 éve
nézegettem a régi prospect ismertetőket és elég komoly írást találtam Wattról:Alapesetben DE, de a fal közepébe is használható 4-3-as felállásoknál, de a következő szintem a legjobban a 3-4-es sémába illik five-technique DE-ként – Semmiben sem kiemelkedő és nem lesz kiemelkedő sack király, de egy igen sokoldalú és figyelemre méltó méretekkel rendelkező játékos.
jóslások meg mindenek 😀
több mint 11 éve
Nem hiszem hogy kiadnák a kezükből az első választás jogát. Nem azért lesz valaki 1/1 mert az NFLből kiöregedett "szakértők" annak mondják, hanem mert egy csapat akkor választja ki. És szerintem csak akkor mondanának le az első pickről ha nem lenne rá érdemes játékos a céljaikhoz. Mondjuk szerintem idén Teddy Bortles és Clowney érné meg.Ugye, ugye, mondtam én 😊 Lehet, hogy az a letrade nem is annyira false info és tényleg meg akarnánk ezt lépni.Bondiwww.nfl.com/news/story/0ap2000000312939/article/johnny-manziel-ranks-no-1-on-top-50-nfl-prospects-list?campaign=Facebook_writers_brandt ez bakker egyre jobb...LanceVanceén ma néztem vagy hány Bortles videot és interjút. Egyre jobban tetszik a srác. Már jobban el tudnám képzelni 1/1-re mint Manzielt és BoB-ot le is győzte a Penn State ellen.samu09
több mint 11 éve
Ugye, ugye, mondtam én 😊 Lehet, hogy az a letrade nem is annyira false info és tényleg meg akarnánk ezt lépni.www.nfl.com/news/story/0ap2000000312939/article/johnny-manziel-ranks-no-1-on-top-50-nfl-prospects-list?campaign=Facebook_writers_brandt ez bakker egyre jobb...LanceVanceén ma néztem vagy hány Bortles videot és interjút. Egyre jobban tetszik a srác. Már jobban el tudnám képzelni 1/1-re mint Manzielt és BoB-ot le is győzte a Penn State ellen.samu09
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000312939/article/johnny-manziel-ranks-no-1-on-top-50-nfl-prospects-list?campaign=Facebook_writers_brandt ez bakker egyre jobb...LanceVanceén ma néztem vagy hány Bortles videot és interjút. Egyre jobban tetszik a srác. Már jobban el tudnám képzelni 1/1-re mint Manzielt és BoB-ot le is győzte a Penn State ellen.
több mint 11 éve
Áprilisig sok idő van még, nem lehet 3 naponta ugyan arról a sorrendről írni.
több mint 11 éve
Nem is az, hogy se a rams, sea jax nem húzza be teddy-t, de még a browns is hamarabb választaná manzielt mint őt 😀www.nfl.com/draft/2014/mock-drafts/daniel-jeremiah/175601
több mint 11 éve
Szerintem most szépen minden Top pickről el fogja mondani, hogy ki mennyire jó 😊
több mint 11 éve
McNair miért beszélt Clowney-ról? Vajon letradelnének 3-4el hogy behúzzák vagy csak elterelte a figyelmet a QB needről? 😀
több mint 11 éve
Bortles tényleg olyan mint Tannehill. Szerintem az ő erősségük a gatyájiukban van a nőiket elnézve.😀😀😀 😀😀😀
Crennel meg nem baj ha csak Shrine Game után jön. Hátha talál 1-2 underrated playert, akiket hátsó körökben érdemes kihúzni, esetleg majd UDFA-ként szignózni.Gabriel
Nem is értem mire gondolsz 😉
több mint 11 éve
Bortles tényleg olyan mint Tannehill. Szerintem az ő erősségük a gatyájiukban van a nőiket elnézve.😀😀😀 😀😀😀 Crennel meg nem baj ha csak Shrine Game után jön. Hátha talál 1-2 underrated playert, akiket hátsó körökben érdemes kihúzni, esetleg majd UDFA-ként szignózni.
több mint 11 éve
Vrabel jó LB edző lesz szvsz. Mikor A Chiefs 3-4re váltott, a kiváló LB edzőnk (Gary Gibbs, őt Reid sem rúgta ki, nem hülye) mellett ő segített legtöbbet az LB sornak, a projekt nagyon jól sikerült, és a srácok folyton dicsérték, milyen jól magyaráz. Ráadásul fejből ismeri a Crennel védelmi rendszert (NE-KC).

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Az új D stáb:DC-Romeo Crennel
DL-Bill Kollar
LB-Mike Vrabel
CB-John Butler
S-Anthony Bidget
több mint 11 éve
Ha minden igaz akkor hivatalos Crennel érkezése. Az East-West Shrine Game után csatlakozik a csapathoz.