Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
White nem PUP-on kezdi az idényt?Én örülnék Husinak. És úgy is gondolom, hogy PM mellett befogná a pofáját, viszont szükségünk lenne egy jó slot WR-re, ha már Collienál minden hitnél fosni kell.StezWhite, GonzalezHöri
Gonzo meg... Általában IR-en szokta 😊
több mint 13 éve
Én örülnék Husinak. És úgy is gondolom, hogy PM mellett befogná a pofáját, viszont szükségünk lenne egy jó slot WR-re, ha már Collienál minden hitnél fosni kell.StezWhite, Gonzalez
több mint 13 éve
Én örülnék Husinak. És úgy is gondolom, hogy PM mellett befogná a pofáját, viszont szükségünk lenne egy jó slot WR-re, ha már Collienál minden hitnél fosni kell.
több mint 13 éve
szerintem ő már kiégett, és nem tudna sokkal nagyobb hasznot hozni Manninggel egy csapatban, mint egy random, fiatal WR.HöriÉn azt se tudom elképzelni az ilyen T.O és HOU félékről, hogy képesek lennének annyira befogni a pofájukat amennyire egy Manning mellett be kell. Csak széthúzás lenne belőle.
Pénze van, gyűrűje nincs, az igaz - de őszintén szólva idén már nem vagyunk esélyesek rá.Clark a pályán lesz, ezért idén nyerünk. Pont. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Igen, ő az. Volt 1-2 szép futása, de két kicoffot elejtett. Nincs nagy esélye a rosterre.Szokásos Colts preseason game (2004 utolsó meccse óta 4-24es mutató, ennyire kell komolyan venni), csak ez a 2-3. csapat évről évre hígabb lesz. Jó volt látni Nevist és Cartert játszani, még Wheeler is hasznos volt. Cserébe Hughes eléggé lehűtötte az elvárásokat, és a fal több mint kaotikus. Akik elemezték a meccset, azok szerint a két kezdő T (Linkenbach, Diem) kritikán aluli volt. Megtudtuk amit eddig is mindenki számára nyilvánvaló volt, Manning nélkül top 3as pick.
Legjobb és legfontosabb hír mégis az, hogy a jelek szerint senki nem sérült meg. Ezzel ki is egyeznénk szerintem.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Srácok, a gamecenter statjaiban láttam, hogy C.Spann nevű futótok-visszahordótok van, ha jól sejtem ő Chad Spann? Szerintetek megmaradhat sokadik számú futónak? Elég fizikális futó, méretéhez képest, highlights videót néztem róla anno youtubeon, nagyon megtetszett a stílusa, azért kérdem 😊 .
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Ha WR kéne, akkor szólok, hogy John Matthews újra FA. Peyton már ismeri és ha más előnye nincs, legrosszabb esetben spicliskedhet rólunk.iktriadNincs szükségünk Jax spiclire 😛
több mint 13 éve
Ha WR kéne, akkor szólok, hogy John Matthews újra FA. Peyton már ismeri és ha más előnye nincs, legrosszabb esetben spicliskedhet rólunk.
több mint 13 éve
szerintem ő már kiégett, és nem tudna sokkal nagyobb hasznot hozni Manninggel egy csapatban, mint egy random, fiatal WR.azt pletykálják, hogy érdeklődünk TJ HOU iránt.miert ? egy hisztis kocsog de 1 evre csak befogna a pofajat egy contender csapatban.Fake
nem kéneHöri
nyilván nem Aaron Mooreheadre gondolok, hanem olyanra, akinek elmondják a meccs előtt, hogy "öreg ha itt nem lesz belőled normális elkapó, akkor pakold a motyódat, aztán ássál aranyat alaszkában".
TJH szerintem nehezebben motiválható. Pénze van, gyűrűje nincs, az igaz - de őszintén szólva idén már nem vagyunk esélyesek rá. (A trolloknak mondom, hogy de a playoffra igen, bitch)
u.i: más téma, igazoljuk le David Voborát. Köszi Polian
több mint 13 éve
Megvannak a Peyton szerződés pontos részletei, a blogban olvashatóak.Bármikor lelőhették volna járőrözés közben, szóval nem csodálom, hogy a Colts nem hagyta hogy sokáig csinálja ezt a "futball zsaru" dolgot. 😊
Mindössze 51 millió dollárt kap kézhez idén szerencsétlen. 😀gsn
több mint 13 éve
gsn
3 548
Megvannak a Peyton szerződés pontos részletei, a blogban olvashatóak.Mindössze 51 millió dollárt kap kézhez idén szerencsétlen. 😀
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
azt pletykálják, hogy érdeklődünk TJ HOU iránt.HöriElső blikkre azt hittem, a houstoni Teague, Jason CB-ről van szó...
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azt pletykálják, hogy érdeklődünk TJ HOU iránt.miert ? egy hisztis kocsog de 1 evre csak befogna a pofajat egy contender csapatban.
nem kéneHöri
mondjuk 2 eve joszerevel semmit nem mutatott de itt sztem osszekapna magat csakcsak.
mondjuk ha az o igazolasa csak a jatekidot venne el a fiatalabbaktol akkor valoban ne de
sztem igen vekonyak vagyunk ha azt nezzuk h 2 elkaponk is barmikor irre mehet es akkor mar nem jonne oly rosszul
egy rutinos elkapo aki azert nem egy rashied davis 😀
jelenleg igy allunk ugye : wayne, garcon, collie, gonzalez, white + az udfa arcok. ez ranezesre tok jo meg minden csak ebbol collie es gonzo cinkes foleg ha utobbit elcsereljuk, garconnak tan nem kene annyi snapet adni ha folytatja a szep missread gyujtemenyet, white meg tuti arc 4. wrnek mondjuk de azert ne o akarjon kezdoszintu snapet jatszani a szelen mert szvsz nem birna minosegileg a dolgot.
több mint 13 éve
ügyetlen kiegészítőember.Keyunta Dawsont ősszel ne keressük a pályán, eligazolt Detroitba.Ki ez a Dawson?Bazzani
Majd Ugoh körbevezeti 😊Höri
ha mindenki sérült volt (nálunk gyakori) akkor sok pályát látott, de nem igazán szolgált rá 😊
több mint 13 éve
Keyunta Dawsont ősszel ne keressük a pályán, eligazolt Detroitba.Ki ez a Dawson?
Majd Ugoh körbevezeti 😊Höri
több mint 13 éve
Leigazoltuk Josh Beekmant az UFL-ből 😊Aki itt volt már az ősidőkben is, az lehet emlékeszik rá, hogy regisztrálásom után pár hétig Beekman avatarral nyomtam az ipart 2007 elején, mert ő volt az egyik legígéretesebb C az NCAA-ben, (meg hát a Boston College eleve falemberképző), nekem meg kellett a GM játékba valaki, mert Robbie Tobeck visszavonult a Super Bowl után 😀 Aztán jó nagy bust lett Chicagóban, hogy még cserének se kellett sehová - szóval ide is csak PS bodynak jön, gyanítom.
Laci pedig megsérült.
több mint 13 éve
szampi#33
1 357
valamiért ez a videó jutott eszembe a HSZedről 😀 😂Teljesen mindegy,Conner úgyis kiüti TC alatt 😊NewmanJött Ernie Sims. SB here we are.szabaUhh sok sikert hozzá.Nem sok vizet zavart Phillyben.Greengo
http://www.youtube.com/watch?v=2z8E5wyFxao&feature=player_embedded
több mint 13 éve
Keyunta Dawsont ősszel ne keressük a pályán, eligazolt Detroitba.Majd Ugoh körbevezeti 😊
több mint 13 éve
McClendon! Sírok.Ijalana a hírek szerint jobban ügyködik passznál, mint Castonzo. Ez speciel várható volt, de annyira nem optimális.
2 elit Fánk, Sims és Jamaal is megsérült, megtörtént a beilleszkedés 😀
több mint 13 éve
Conner visszatért, így Sims ment el 2 hétre szabira (vakbélműtét). Idén is öldöklő harc lesz, kié az első IR hely.Nem nagyon emlékszem, mikor volt ekkora káosz Oline területen. 1 hónap múlva szezon, és egyedül Saturday helye fix (aki persze nem edz). Mellé szinte biztos Diem, ha már nem vágták ki. 1-2 blogger megpendítette, lehet nem lesznek készen az újoncok szezonnyitásra, és Linkenbach kezd blind side-on. Most egy Castonzo - McClendon - Saturday - Ijalana - Diem 5öst tippeltek. Ha valamikor, most nagyon elkélne Mudd...
több mint 13 éve
Én viszont továbbra is hiányolom az SS-t, illetve PM-nek WR sem ártana, azért tavaly láthattuk, hogy nagy szar üthet be, ha kidőlnek a targetek. GOnzo folyton sérült, COllienál minden hit után fosni kell, CLark IR-ről jön vissza, Garcon mikor milyen, White meg PUP-on kezd.
több mint 13 éve
Pollardot elszórakoztuk, Whitnert elszórakoztunk, CJ-t elszórakoztuk..Johnsonban egyetértek 18to88-tel: ha Castonzo nem lesz legalább annyira jó, mint CJ, ássa ki a saját sírját a draftoló stáb. 3 év, 10+millió röhejesen sok.
Még jó, hogy PM bevállalta a csapat miatt a kisebb szerződést. 😊Stez
6 napra kiteszem ebből a városból a lábamat, és leszakad minden a feje tetejére áll (akciós Manning, Addai kicsit hosszú szerződése, Hayden cut, Diem leértékelés, viszonylag nevesebb FAek csapata lepi el Indianapolist, cap space). A kisebbik Polian nem a lusta apjára ütött. Ezt megfejelve a Cubs is nyert egymás után 4 meccset, az az érzésem, lassan totemet kéne pörgetnem...
Nagyon tetszik mindhárom új szerzemény. Anderson állítólag kiemelkedő védő futás ellen, a Höri által említett hibrid szerepkörre ideális (főleg hogy mindenki el van ájulva eddig Hughes-tól az idei kis mintavételű campben). Sims simán kezdő lehet, Harris pedig be fog férni ebbe a gyilkos DT csapatba.
Nem akarom túlreagálni, de sok fiatalról áradoznak kint (Nevis, Carter, az előbb említett Hughes), sőt, még a festő is jól dobálgat. Már csak Manning lehetne egészséges, valamint remélem gsn megtalálja az 1 safetytől szóló új CBA paragrafust.
több mint 13 éve
Pollardot elszórakoztuk, Whitnert elszórakoztunk, CJ-t elszórakoztuk..Még jó, hogy PM bevállalta a csapat miatt a kisebb szerződést. 😊