Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Gonzalez az elmúlt 2 évben kb max 2,5 meccsen lépett pályára 5 elkapás 67 yardPersze, ezt tudom, csak arra is emlékszem, hogy ugyanebben a két évben hétről hétre őt vártuk vissza mint a messiást: hogy "na majd ha ő is játszik..."
így érthető hogy szabadulnánk tőle tekintve hogy pl az UDFA White is normál teljesítményt tudott hozni a football coppalOrk
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Gonzalez az elmúlt 2 évben kb max 2,5 meccsen lépett pályára 5 elkapás 67 yardígy érthető hogy szabadulnánk tőle tekintve hogy pl az UDFA White is normál teljesítményt tudott hozni a football coppal
több mint 13 éve
Én arra gondoltam, hogy így hangzott el: "megpróbáljuk eladni Gonzót".Szóval hogy mi akarnánk megszabadulni tőle. Erre kérdezem, hogy komoly?
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Jogos a két pont! 😊Nem, most ment oda pl. MSW. Kicsit kezdenek már sokan lenni arrafelé WR poszton.
Gonzalez-téma: Ez komoly? De miért?!wmitty
több mint 13 éve
Jogos a két pont! 😊Gonzalez-téma: Ez komoly? De miért?!
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
külföldi szöveget a Colts topikba nem érdemes beírni, mert wmitty úgy is rákérdez mi az.a Rams meg elvitte MSW-t, csökkent a Gonzo-bolt esélye, de még mindig ott van a JMD faktor
több mint 13 éve
Manning megmondta Irsay-nek, hogy nem feltétlen kell a legjobban fizetett játékossá tenni, ha akkor másra nem jut zseton.Ezt írta be Robi 3 órája 😀
igaz, hogy hamarabb is szólhatott volna, de ez is valami. gondolom nem akarja, hogy Addai elmenjenHöri
több mint 13 éve
Manning megmondta Irsay-nek, hogy nem feltétlen kell a legjobban fizetett játékossá tenni, ha akkor másra nem jut zseton.igaz, hogy hamarabb is szólhatott volna, de ez is valami. gondolom nem akarja, hogy Addai elmenjen
több mint 13 éve
azt el is felejtettem beírni ebben a fenyegetett hangulatban, hogy Deloné Cárter személyében aláírt az első rookie, (Addai mehet 😀 )
több mint 13 éve
állítólag megpróbáljuk eladni a rams-nek gonzót 4. vagy 5. körért.a kisgyerek bármibe belemegy alapon, van esély rá.
több mint 13 éve
armando83
804
Kicsit felhúzott höri élcelődése-ennyi.De igaz,a pályán derülnek ki a dolgok,annyi biztos az AFC South idén kiélezett lesz,de nagyon.
Jacksonville Walrus na még csak az kéne 😀
És köszi hogy nem szurkolsz a Jaxnek Höri,ez a legtöbb amit tehetsz értünk 😛
Részemről befejeztem a Thrash Talk-ot.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 13 éve
Franchise player Peyton Manning made it clear to owner Jim Irsay and vice chairman Bill Polian that he does not need to be the highest-paid player in the league if the Colts invest that money in retaining core players.Manning wants action more than assurances, and he wants his contract done by the end of the weekend. "I'm willing to take less than they've offered if they are going to take that money to keep players we need to keep and go get other players," said Manning. "All I want is for them to have the cap and the cash to keep the players they want to keep and to sign other players." Manning told Irsay and Polian his cap numbers can be "as low as they want them to be in being creative with the salary cap."
NO COMMENT
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Mit keres itt Holmgren?braxa88Á tudtam, hogy láttam már valahol ezt az arcot. Akkor most már tudom, honnan. 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Mit keres itt Holmgren?nektek meg ha rozmár lenne a logótokban, akkor nem Jaguars lenne a csapat neve. Höride akkor is nagyon veszélyesek lennének
sőt a front officeuk akkor is keményebben dolgozna mint a miénk a franchise fennállása óta 😀
Ork
több mint 13 éve
nektek meg ha rozmár lenne a logótokban, akkor nem Jaguars lenne a csapat neve. Höride akkor is nagyon veszélyesek lennének
sőt a front officeuk akkor is keményebben dolgozna mint a miénk a franchise fennállása óta 😀
több mint 13 éve
Höri már előre megjósolta, hogy Pos, Session sérül és Landryt meg alázni fogja PM, biztos ez a baj.
több mint 13 éve
Én nem is találom, h mire akadhatott ki ennyire, nem írtál semmi sértőt 😊ha nem Manning lenne az irányítótok,akkor rajtatok röhögne az egész liga.armando83nektek meg ha rozmár lenne a logótokban, akkor nem Jaguars lenne a csapat neve. De nem az van.
Amúgymeg ha 1998-ban húztunk volna 1/1-re egy bustot, akkor gyanús, hogy azóta hoztunk volna valaki mást és nem 25-32. hely között draftolnánk minden évben 😊
megjegyzem én mindenkit fikázok. a jaxet is, magunkat is. ha nem tudsz ezzel együtt élni, akkor szívó, mert miattad nem fogom abbahagyni 😊
inkább örüljél Landry-nek, meg Poznak, ne engem traktáljál azzal, hogy mit írhatok, meg mit nem, mert a végén még kénytelen leszek inkább a jaguároknak drukkolni.Höri
több mint 13 éve
nem kell izgulni, még van rá több, mint egy hónap 😊Majd Eli lesz a golyófogó.
előszezonban úgy sincs értelme beállni a sok balfasz* közé. (Csak nehogy rálőjenek járőrözés közben.)Höri
Amúgy Armando, elég régóta vagy itt, hogy tudd milyen Höri irási stilusa. Én rohadtul élvezem, akkor is ha rajtunk élcelődik, mert azt sohasem bántóan teszi. Meg különben is - 1. korai még a trash talk. 2. tisztelni kell a divizió riválist, főleg hogy állandóan csak felénk kerekednek, amikor igazán számít. De ez majd az aranyifjú megérkezésével változni fog (legalább is remélnem).
több mint 13 éve
ha nem Manning lenne az irányítótok,akkor rajtatok röhögne az egész liga.armando83nektek meg ha rozmár lenne a logótokban, akkor nem Jaguars lenne a csapat neve. De nem az van.
Amúgymeg ha 1998-ban húztunk volna 1/1-re egy bustot, akkor gyanús, hogy azóta hoztunk volna valaki mást és nem 25-32. hely között draftolnánk minden évben 😊
megjegyzem én mindenkit fikázok. a jaxet is, magunkat is. ha nem tudsz ezzel együtt élni, akkor szívó, mert miattad nem fogom abbahagyni 😊
inkább örüljél Landry-nek, meg Poznak, ne engem traktáljál azzal, hogy mit írhatok, meg mit nem, mert a végén még kénytelen leszek inkább a jaguároknak drukkolni.
több mint 13 éve
armando83
804
Mi van Höri elgurult a gyógyszered????-vagy születetten útálod a Jax-et,és azért fikázod le minden megmozdulásunkat???-ha nem Manning lenne az irányítótok,akkor rajtatok röhögne az egész liga.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 13 éve
nem kell izgulni, még van rá több, mint egy hónap 😊előszezonban úgy sincs értelme beállni a sok balfasz* közé. (Csak nehogy rálőjenek járőrözés közben.)
több mint 13 éve
az lenne még fasza, ha ő sem jönne teljesen rendbe, a hab a tortára
több mint 13 éve
úgy néz ki, hogy Manning akkor se lesz ott az edzőtábor elején ha kap szerződést, mert az egészségi állapota még nem engedi meg.ergo ráérünk tárgyalni 😀