Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Whitehurst és T-Jax.
Biztos igazad lehet, te okosnak látszol.Delonso_
Miért Nálatok ki fog irányítani...??? 😀 😂 😂Helmut Zimmer
Ireland 😊 Azt mondta nem bízza másra.
Igazából végig wildcatbe nyomjuk majd.Delonso_
😂 😂 😂
hóxot nem bántani, legfeljebb a hóx topicban 😉
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hejj, No OFF(ense)!

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Rice és Gallery. de nemtudom miről beszélsz. fosod a hülyeségeket folyamatosan
_._
érdekes lesz így a LB sor...braxa88
Whitehurst és T-Jax.
Miért Nálatok ki fog irányítani...??? 😀 😂 😂Helmut Zimmer
Ireland 😊 Azt mondta nem bízza másra.
Igazából végig wildcatbe nyomjuk majd.
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
Ok a Seahawks satyi más....
Ott mindenki zseni.

De nagy kérdés az a jobb aki semmit nem csinál vagy az aki hülyeségeket csinál de próbálkozik?Delonso_
_._
Whitehurst és T-Jax.
Miért Nálatok ki fog irányítani...??? 😀 😂 😂
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Ott mindenki zseni.

De nagy kérdés az a jobb aki semmit nem csinál vagy az aki hülyeségeket csinál de próbálkozik?Delonso_
_._
Whitehurst és T-Jax.
Nyertél...
több mint 13 éve
igen?!braxa88
Ott mindenki zseni.

_._
Whitehurst és T-Jax.
Biztos igazad lehet, te okosnak látszol.
több mint 13 éve
Az FOtok a liga leggyengébbje lenne ha ilyen Arizonák nem előznének be.Delonso_
igen?!braxa88
Ott mindenki zseni.

_._
érdekes lesz így a LB sor...
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
5 év 30 milliót mondjuk tuti nem adtunk volna neki.

majd nekiadjuk Addainak vagy CJ-nek.

Persze ha kiraktuk volna Diemet, mennyivel könnyebb lenne.Höri
kíváncsian várom, hogyan fog kinézni ezek után az LB sorunk..
a piacon ráadásul nem is tudom, hogy van-e Session szint 4-3 OLB, akivel némileg pótolhatnánk, de nem hiszem
majd jön Rocky McIntosh, úgy is utálja a 3-4-et 😂

több mint 13 éve

Persze ha kiraktuk volna Diemet, mennyivel könnyebb lenne.Höri
Pedig nem érdemtelenül kapott ennyit.
több mint 13 éve
igen?!braxa88
Ott mindenki zseni.

De nagy kérdés az a jobb aki semmit nem csinál vagy az aki hülyeségeket csinál de próbálkozik?
több mint 13 éve

Persze ha kiraktuk volna Diemet, mennyivel könnyebb lenne.

több mint 13 éve
igen?!
több mint 13 éve
Az FOtok a liga leggyengébbje lenne ha ilyen Arizonák nem előznének be.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fantorpikus

igy ki lesz angerer mellett a masik olb ? csak nem az a fasz ?
nala meg connert is szivesebben latnam a kezdoben. vagy uj csodafegyverunket nate triplettet 😀
több mint 13 éve
konkrétan vicc bazdmeg, hogy FA-ról senkit sem hozunk, évek óta csak kukázunk, de most már a lejáró szerződésű játékosainkat sem tudjuk megtartani, Polianék valamerre üdülhetnek

több mint 13 éve
az milyen, hogy Session el akar menni a Jaxbe ?Höri
alá is írt a mocsadék...
pedig nagy kedvenc volt, őt sajnálom nagyon :/

több mint 13 éve
Session bekaphatja.

Most nagyon utálom őt, pedig nem szoktam magam elragadtatni.

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
az milyen, hogy Session el akar menni a Jaxbe ?Höri
Mike Petersonnak egy ideig elég jól bejött ugyanez a manőver pár éve...
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Ha a "te stílusod" alatt nem érted mire gondolok, akkor hagyjuk / kérdezz meg bárkit a fórumon.

Caldwell időmanagelésébe 2 egész meccsünk került, és félig az is, amivel tavaly kiestünk. Egy olyan edzőnél, akinek kimondva kimondatlanul sok dolga nincs. Kicsit eltúlozva: médiával foglalkozni, egyben tartani a csapatot (mivel a Colts ilyen szempontból a legkönnyebb együttes, ez sem nevezhető grandiózus edzői képességnek), időt managelni. Ha ez sem elkeserítő, akkor nem tudom mi az.

A Moalas bekezdésedet kivételesen én nem értem. Most szarkasztikusan arra utalsz, hogy mindig szidtam? Ezt cáfolom, mert habár elkeserítő volt, mikor egy 2. körös ember rendszeresen nem került be a meccskeretbe, az idény vége felé kifejezetten hasznos és látványos dolgokat csinált.

Bullittal pedig nincs személyes problémám, csak annyi, hogy a csapat őt tartja megoldásnak. Örülnék ennek a hosszabbításnak (akkor sem a 3 évnek), ha backup S-nek és ST játékosnak szánnák. Így viszont szerintem nagyon hosszú szezon elé nézünk.

Nem vettem észre, hogy ennyire elnagyolt lett volna a negatív játékosok sora. Viszont ha ennyire frusztrál, át kell nézni a kommenteimen. Amúgy sincs sok.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
[(nem tudom mit keres itt a Barca, de ok) Pepet azóta felmentettem, mivel hiába hozott hülye döntést (amit még mindig tartok), az eredmények továbbra is jöttek.

Caldwell szerinted nem inkompetens? Most komolyan, szerintem páran várjuk az ellenérveid hadát.
Az o-line bénázását nem nehéz észrevenni, de innen is feltűnően kifogyott az anyag. Remélhetőleg a 2 újonc segít.
Wheelerről kérlek egyetlen árva jó szót írjál!! Azon kívül hogy egy SBos media day sem képes felborítani a délutáni alvását.
Wayne számláján akad bőven az elmúlt két évből, persze így is az egyik kedvencem.
A nagy anti-Taj vonulatom -akár csak a noname DTk folyamatos elmarasztalása- nem rémlik, de biztos igazad van.

Bármennyire is próbálsz -a magad sajátos stílusában- fellépni a panaszaim ellen, ne felejtsd el: ez a csapat pár piszkosan jól megfizetett játékosra épül, akik mellé a csapatot NFL szinten senkikkel töltenek fel 53ra (majd minden franchise-ra igaz, de nálunk talán az egyik legnagyobb a kontraszt). Amikor egy ilyen csapatban ezek közül jó pár minden egyes évben: a. megsérül, b. alulteljesít, az igen is elkeserítő. Akkor aztán lehet várni a csodát Taj Smithektől, Javarris Jamesektől és Kenyuta Dawsonoktól, nem fog bekövetkezni. Miért ne lehetne ilyenkor legalább magunkból kiírni a csalódottságot?

Kicsit szedett-vedett a támadófal, viszont kétlem hogy jobban fog fájni, mint a labdaszerzésre szinte esélytelen defense.Escalade
caldwell - nekem sem esett jol a tavalyi ev es veletlen sem szeretnem a hozsannazas latszatat kelteni h nekunk micsoda hudekiraly hcnk van akinel aztan sose jobbat. de majd akkor fogom caldwellt leirni ha manningestul mindenestul produkal a csapat egy olyan igazi fostaliga szezont ahol ket kezzel lehet ra mutogatni mert sorba bassza el a meccseket az idiota donteseivel es gameplanjeivel vmint ahol coyer apoval kezakezben elfustolnek haltime adjusmentben meccsrol meccsre. addig inkabb halat adok az egnek h nem az a kb felliganyi vezetoedzo osztja nalunk az eszt mint mashol. tudom h sportban nincs ha de oszinten kivancsi lennek barki reakciojara aki most nagy caldwell hater h mit szolna ha az o helyere mondjuk egy jo finom shanahan bacsival kinalnanak meg minket.
oline - hat eddig is az ujoncainktol vartuk a megvaltast minden evben kivetel nelkul. ne legyen igazam de nem az emberanyagban latnam en a problemat hanem abban h szar a pozicios edzonk. mudd eltunese ota volt 2 jo meccse a futojateknak kb. ezen nemtom hogyan tudna segiteni egy project urge meg castonzo akit meg nem is lehet tudni h hova akarnak beallitani. karolykaval mi lesz engem az is erdekelne, a diem cutot meg ne is emlitsuk emberunk ott fog megint baszodni a kezdoben ...
fulopke - hat ez jogos remeltem az ironia atmegy de ezekszerint megsem 😕 ot barmilyen korulmenyek kozott abszolut korrekt hangnemben eri a kritika mivel ennyit tud szegenykem. bar elso eveben meg mintha nem lett vna ekkora szardarab dehat azota sikerult prima teljesitmenyet konzervalnia.
wayne - en ot meginkabb ekeznem mint te ugyhogy ebbe inkabb ne menjunk bele meg a vegen kiderulne megsem vagy annyira pesszimista 😀

a nagy taj smith vonulatodra meg tenyleg ne emlekezzel de arra se h minden meccs utan volt egy kis bekezdes a gyokerarcu moalanak szentelve ami hol szarkasztikusan annak orvendezett h momentuma nem volt a meccsen hol meg annak h volt kemeny 1 assist tackleje es az utjaban nem allt futojateknak. es itt nem arrol van szo h nekem kell h igazam legyen mint ahogy sztem sokszor nincs is de azt egyaltalan nem ertem es legyszi magyarazd meg mert hulye vagyok hozza h ha mindenkit elbol leszarozol kb 4 emberen kivul azzal mitol lesz neked jobb ? en csak furcsallom h ha amugy eleg korrektul latod a dolgokat akkor ilyenkor milyen szemuveget veszel fol h igy lassad ?

ezt az utolso bekezdesedet meg nemigen ertem. azt sem h milyen az en sajatos stilusom de ezen meg vhogyan tul tudok lepni 😀 de sztem az az elkeserito amikor a draga arcok serulnek meg es teljesitenek alul. ahogy te is mondod keyunta dawson es javarris james sem fog peytonnak sbt nyerni. de akkor miert pont bullitot pecezted ki magadnak most ? hisz o aztan nem esik be a te sokat keres embereid halmazaba sztem. neki orulni kellene hagsulyozom ha egeszseges bir maradni h magunknal birtuk marasztalni. szeretnel inkabb egy jaxonville-i dbt helyette ?
több mint 13 éve
miert mi bajod bullittal ? azon kivul h sertodesbol gyun visszafele azonkivul nekem semmi bajom nincs vele csak az a problema sztem h kene meg egy istenes csere s igy mert vkinek a vmilye ugyis elszall a picsaba kb 2 meccs utan ahogy magunkat ismerem. remelhetoleg a boltsnal meg tokon szurjak magukat ezzel az ujraigazolassal. tudjuk ki volt weddle elott a legjobban fizetett s ... na most ha ezek egyutt kiralykodnanak ott hatul rivers kontojara hat eskuszom vmit a falhozbasznek otthon.Fake
Mármint azok kívül hogy olyan szögeket vesz, mint egy fogyatékos, illetve egy missed tackle gyár? Ráadásul ahogy hallom, 3 évet adtunk egy élete legsúlyosabb sérüléséből épülő safetyért.

Annyit értünk el ezzel, hogy van olyan SS a csapatban, aki látott már NFL pályát. Elkeserítő szerintem, hogy Polianék senkit nem tudtak szerezni. Nyilván a pénz limitált, de impact játékosok kellenek a védelemben, és idén még a draftoltakkal kapcsolatban sem ringathatunk szép álmokat. Nem vagyok túl optimista, hátha Hayden meg tudja újítani karrierjét safety poszton.Escalade
te esc te mikor voltal valaha az eletben optimista ? soroljam ? valdez egy kreten, pep egy kreten, bullitt fogyatekos, caldwell egy pocs, az olinenunk egy szar all the way, dtinknek a kurva anyjat, wheelernek meginkabb a kurva anyjat 😀, wayne ha ennyit keres micsinalmar, barki barmennyit keres es azert barmit elbasz micsinalmar, taj smith kapja be etc etc etc
Fake
(nem tudom mit keres itt a Barca, de ok) Pepet azóta felmentettem, mivel hiába hozott hülye döntést (amit még mindig tartok), az eredmények továbbra is jöttek.

Caldwell szerinted nem inkompetens? Most komolyan, szerintem páran várjuk az ellenérveid hadát.
Az o-line bénázását nem nehéz észrevenni, de innen is feltűnően kifogyott az anyag. Remélhetőleg a 2 újonc segít.
Wheelerről kérlek egyetlen árva jó szót írjál!! Azon kívül hogy egy SBos media day sem képes felborítani a délutáni alvását.
Wayne számláján akad bőven az elmúlt két évből, persze így is az egyik kedvencem.
A nagy anti-Taj vonulatom -akár csak a noname DTk folyamatos elmarasztalása- nem rémlik, de biztos igazad van.

Bármennyire is próbálsz -a magad sajátos stílusában- fellépni a panaszaim ellen, ne felejtsd el: ez a csapat pár piszkosan jól megfizetett játékosra épül, akik mellé a csapatot NFL szinten senkikkel töltenek fel 53ra (majd minden franchise-ra igaz, de nálunk talán az egyik legnagyobb a kontraszt). Amikor egy ilyen csapatban ezek közül jó pár minden egyes évben: a. megsérül, b. alulteljesít, az igen is elkeserítő. Akkor aztán lehet várni a csodát Taj Smithektől, Javarris Jamesektől és Kenyuta Dawsonoktól, nem fog bekövetkezni. Miért ne lehetne ilyenkor legalább magunkból kiírni a csalódottságot?

Kicsit szedett-vedett a támadófal, viszont kétlem hogy jobban fog fájni, mint a labdaszerzésre szinte esélytelen defense.

edit: Bullitt a jobb 2009 után tavaly kiábrándítóan gyenge volt azon a 4 meccsen, amíg bírta. Össze vissza szaladgált a pályán, ez sérüléssel megfejelve nem tudom mi okunk van megnyugodni.

több mint 13 éve
az milyen, hogy Session el akar menni a Jaxbe ?

több mint 13 éve
Remélem az új CBA tiltja, hogy SS pályán legyen...Escalade
pedig van egy klasszisunk

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
miert mi bajod bullittal ? azon kivul h sertodesbol gyun visszafele azonkivul nekem semmi bajom nincs vele csak az a problema sztem h kene meg egy istenes csere s igy mert vkinek a vmilye ugyis elszall a picsaba kb 2 meccs utan ahogy magunkat ismerem. remelhetoleg a boltsnal meg tokon szurjak magukat ezzel az ujraigazolassal. tudjuk ki volt weddle elott a legjobban fizetett s ... na most ha ezek egyutt kiralykodnanak ott hatul rivers kontojara hat eskuszom vmit a falhozbasznek otthon.Fake
Mármint azok kívül hogy olyan szögeket vesz, mint egy fogyatékos, illetve egy missed tackle gyár? Ráadásul ahogy hallom, 3 évet adtunk egy élete legsúlyosabb sérüléséből épülő safetyért.

Annyit értünk el ezzel, hogy van olyan SS a csapatban, aki látott már NFL pályát. Elkeserítő szerintem, hogy Polianék senkit nem tudtak szerezni. Nyilván a pénz limitált, de impact játékosok kellenek a védelemben, és idén még a draftoltakkal kapcsolatban sem ringathatunk szép álmokat. Nem vagyok túl optimista, hátha Hayden meg tudja újítani karrierjét safety poszton.Escalade
te esc te mikor voltal valaha az eletben optimista ? soroljam ? valdez egy kreten, pep egy kreten, bullitt fogyatekos, caldwell egy pocs, az olinenunk egy szar all the way, dtinknek a kurva anyjat, wheelernek meginkabb a kurva anyjat 😀, wayne ha ennyit keres micsinalmar, barki barmennyit keres es azert barmit elbasz micsinalmar, taj smith kapja be etc etc etc

nem allitom h nagy kedvencem volt eleinte bullitt mert tenyleg olyanokat muvelt h inkabb ne de tenyleg.
de azert abbol a fogyatekos safetybol amit te az iment leirtal tavaly volt sztem a kezdonkben egy es nem bullitt volt a neve. azt adom h tobb mint cinkes egy ekkora serulesbol ugy visszaengedni h a ket kezdo snk mogott cserenek v biztositasnak lofasz van es estifeny de ha bullitt egeszsege a regi szintre engedi visszahozni vmint nem adozunk szep hagyomanyaink elott amennyiben egy snek iren kell lennie mihamarabb es nem vmi 20adrangunak akkor ezzel a csapatresszel nem lesz itt problema.

falunk pl h fog felallni vajon ? en amiatt surubben aggodok.
több mint 13 éve

Annyit értünk el ezzel, hogy van olyan SS a csapatban, aki látott már NFL pályát. Elkeserítő szerintem, hogy Polianék senkit nem tudtak szerezni. Nyilván a pénz limitált, de impact játékosok kellenek a védelemben, és idén még a draftoltakkal kapcsolatban sem ringathatunk szép álmokat. Nem vagyok túl optimista, hátha Hayden meg tudja újítani karrierjét safety poszton.