Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Peyton ellen talán Aso és Reevis együtt nyújthat valamennyire hatékony védelmet. Talán, de ez még nem bizonyított 😊majd rájöttök, hogy ez is kevés 😛StezLandry is megy a Jaxbe valszegStezNem valószinű. Biztos. 5 évre jön. Én megmondtam hogy ma mi jövünk DB ügyben.iktriad
Mondjuk őt könnyű leszerelni. Meglóbálsz előtte 2 viszkisüveget, és máris 1 gonddal kevesebb. 😊Landry is megy a Jaxbe valszegStezwho cares, Lefeged a mienk.
a mi punterünk 65-ről is beveri a mezőnygólt, az övék meg 65 éves. Favoritok vagyunk.Höri
több mint 13 éve
Landry is megy a Jaxbe valszegStezwho cares, Lefeged a mienk.
a mi punterünk 65-ről is beveri a mezőnygólt, az övék meg 65 éves. Favoritok vagyunk.
több mint 13 éve
majd rájöttök, hogy ez is kevés 😛Landry is megy a Jaxbe valszegStezNem valószinű. Biztos. 5 évre jön. Én megmondtam hogy ma mi jövünk DB ügyben.iktriad
több mint 13 éve
Landry is megy a Jaxbe valszegStezNem valószinű. Biztos. 5 évre jön. Én megmondtam hogy ma mi jövünk DB ügyben.
több mint 13 éve
Landry is megy a Jaxbe valszeg
több mint 13 éve
irányadó lehet CJ új szerződését illetően Bushrod. mindketten a SB évben lettek standard LT-k. (igaz Charlie már nem az 😀 )CJ annyit sem érdemel 😀
atapapa szerint Állítólag Bushrod 2 évre egy tízest kap, 3,5 bónusszal.Höri
több mint 13 éve
irányadó lehet CJ új szerződését illetően Bushrod. mindketten a SB évben lettek standard LT-k. (igaz Charlie már nem az 😀 )atapapa szerint Állítólag Bushrod 2 évre egy tízest kap, 3,5 bónusszal.
több mint 13 éve
gusztustalan modon megerosodott a texans sajnos. a jagstol annyira nem tartok mert a front7juk hiaba lett eleg zorallHozzánk is érkezik még 2 DB FA még, szóval várj még ezzel a kijelentéssel. A Texanssal kapcsolatban viszont egyetértünk. Ha a 3-4 müködni fog, a védelmük többé nem lesz mulatság tárgya. Az offensünkkel meg eddig sem volt baj a legtöbb esetben.
a secondaryjuk ugyanannyira zsenialis mint tavaly.Fake
több mint 13 éve
gusztustalan modon megerosodott a texans sajnos. a jagstol annyira nem tartok mert a front7juk hiaba lett eleg zorallnincs mese, bíznunk kell a favágó Danieal Manningben, ő legalább szar 😀
a secondaryjuk ugyanannyira zsenialis mint tavaly. a titans meg iden ergya lesz legalabbis en nem latok semmi olyat amitol instant szintlepes kovetkezne be a jatekukban sot.
de ez a texans elegge aggaszto. ezert imadkoztam h nehogy hozzajuk menjen mugha vagy joseph
mert veluk kiegeszulve mar a liga elso felebe tartozna sztem a vedelmuk is. es tessek 😕Fake
érdekes lesz mindenesetre, mi leépülünk, amíg a Jax-Texans duó jól halad felfelé
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gusztustalan modon megerosodott a texans sajnos. a jagstol annyira nem tartok mert a front7juk hiaba lett eleg zoralla secondaryjuk ugyanannyira zsenialis mint tavaly. a titans meg iden ergya lesz legalabbis en nem latok semmi olyat amitol instant szintlepes kovetkezne be a jatekukban sot.
de ez a texans elegge aggaszto. ezert imadkoztam h nehogy hozzajuk menjen mugha vagy joseph
mert veluk kiegeszulve mar a liga elso felebe tartozna sztem a vedelmuk is. es tessek 😕
több mint 13 éve
Johnatan Joseph is megérkezett az AFC Southba.Ez a mi évünk lesz megint.
több mint 13 éve
De nagy kérdés az a jobb aki semmit nem csinál vagy az aki hülyeségeket csinál de próbálkozik?Delonso_A Biblia szerint az utobbi es az arrafele fontos erv. 😊
több mint 13 éve
akkor viszont Asora fáj titokban a fogunk, kell Jamarcusnak a WR, úgy is ismerik jól ismerik már egymást
több mint 13 éve
nem kell izgulni, bő a piac.Favre, Jamarcus, Vince Young, sőt Sorgi szerződése is lejárt. Meg ugye itt van Picasso és a diszlexiás is.
Addai talál majd csapatot magának, nem félek, hogy nem 😊 Rams mondjuk.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😂 😂 😂 😂 😂 😂Addai maradni fog, nincs más hülye, aki nagyon el akarná vinni. 😀Favreulpianus
CJ-t szintén. Manninget elengedjük a Jaxhez és jön Young ide.Stez
több mint 13 éve
Addai maradni fog, nincs más hülye, aki nagyon el akarná vinni. 😀Favre
CJ-t szintén. Manninget elengedjük a Jaxhez és jön Young ide.Stez
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Addai maradni fog, nincs más hülye, aki nagyon el akarná vinni. 😀CJ-t szintén. Manninget elengedjük a Jaxhez és jön Young ide.
több mint 13 éve
én már annak is örülnék ha Manning maradna 😊Addai és CJ tuti elmegy 😀
több mint 13 éve
Pats getting proven talent > Colts sticking with proven non-talent.
több mint 13 éve
a Pats Big Al után Ochot is marék szotyiért szerezte meg.. csak mi vagyunk ennyire töketlenek, mindenki más erősödik körülöttünk
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Inkább akkor az a kérdés, hogy minek ide Vinatieri, drága pénzért? 😀McAfee 65-70-75 yardos FG http://www.youtube.com/watch?v=1NfA7Jk5SqE&feature=shareOrka bunkó paraszt 😀
ki aza szkóbi?Höri
több mint 13 éve
McAfee 65-70-75 yardos FG http://www.youtube.com/watch?v=1NfA7Jk5SqE&feature=shareOrka bunkó paraszt 😀
ki aza szkóbi?
több mint 13 éve
McAfee 65-70-75 yardos FG http://www.youtube.com/watch?v=1NfA7Jk5SqE&feature=share
több mint 13 éve
Dolgoznak PM gigaszerződésén, ő lesz az OLB is a sok pénzért cserébe
több mint 13 éve
Ez egy nagy teszt. Megnézik, hogy egy irányító az NFLben ha igazán jó, mennyire nem kell neki senki más a világon a csapatba? Sztem szépen halad project. Ha esetleg most is POba jut a Colts, akkor jön a 2 emberes OL, a ST betiltása (gyakorlatilag ezen is keményen dolgoznak), akik a védőkkel együtt meccsenként 80 perc játékidőt próbálnak elérni.
Állat vagyok, ami enni kér...