Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
miert mi bajod bullittal ? azon kivul h sertodesbol gyun visszafele azonkivul nekem semmi bajom nincs vele csak az a problema sztem h kene meg egy istenes csere s igy mert vkinek a vmilye ugyis elszall a picsaba kb 2 meccs utan ahogy magunkat ismerem. remelhetoleg a boltsnal meg tokon szurjak magukat ezzel az ujraigazolassal. tudjuk ki volt weddle elott a legjobban fizetett s ... na most ha ezek egyutt kiralykodnanak ott hatul rivers kontojara hat eskuszom vmit a falhozbasznek otthon.
több mint 13 éve
3 is lett.Bullitt visszajött.3at olvastamRolni
és McAfee azt twittelte, hogy Vinatieri is marad még több (!) évet.Höri
Remélem az új CBA tiltja, hogy SS pályán legyen...
több mint 13 éve
Bullitt visszajött.3at olvastam
és McAfee azt twittelte, hogy Vinatieri is marad még több (!) évet.Höri
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Bullitt visszajött.és McAfee azt twittelte, hogy Vinatieri is marad még több (!) évet.
több mint 13 éve
Donte Whitnerről van egy masszív pletyka, ha már safety.ja, azt hallottam én is, de az már régóta kering, de én semmi konkrétumot nem hallottam azóta róla...
Jól jönne.Höri
meg Pollard is FA nem? úgy emlékszem, kivágta a Texans és nem nagyon hallok felőle se semmit, őt is be lehetne próbálni 😛
de mindegy, csak egy használható S jöjjön mindenképpen
több mint 13 éve
Donte Whitnerről van egy masszív pletyka, ha már safety.Jól jönne.
több mint 13 éve
én is reménykedtem benne, úgy kellett volna nekünk, mint egy falat kenyér, de hát naív voltam 😀Sem. Rams, pedig nekem is favoritom volt.javítalak:majd robbantunk és elhozzuk Mikellt a piacról 😂Stez
nem érdeklődünk senki iránt.Höri
A kis Polian sem sok szórakozást hagyott nekünk. Kijelentette, semmi komoly FA, és nem mindenkit fogunk tudni megtartani. Valaki ráleshetne a könyvelésre, mit csinálnak ezek...
A szokásos kaotikus FA bevásárlásunk most 1 hétre fókuszálódik. Twitter, vigyázz!Escalade
valahogy mindig reménykedem, hátha majd most jövünk rá, hogy valaki kurva aktívkodásra lenne szükség, mert kitörölhetjük a folytonos kukázással azért
több mint 13 éve
Sem. Rams, pedig nekem is favoritom volt.majd robbantunk és elhozzuk Mikellt a piacról 😂Stezérdeklődünk Weddle iránt, de sokat kér ez a mocsokStezjavítalak:
A kis Polian sem sok szórakozást hagyott nekünk. Kijelentette, semmi komoly FA, és nem mindenkit fogunk tudni megtartani. Valaki ráleshetne a könyvelésre, mit csinálnak ezek...
A szokásos kaotikus FA bevásárlásunk most 1 hétre fókuszálódik. Twitter, vigyázz!
több mint 13 éve
majd robbantunk és elhozzuk Mikellt a piacról 😂érdeklődünk Weddle iránt, de sokat kér ez a mocsokStezjavítalak:
több mint 13 éve
érdeklődünk Weddle iránt, de sokat kér ez a mocsokStezjavítalak:
nem érdeklődünk senki iránt.
több mint 13 éve
érdeklődünk Weddle iránt, de sokat kér ez a mocsok
több mint 13 éve
van pár új névRB Chad Spann, Northern Illinois
WR Joe Horn, Ashland
PK Travis Baltz, Maryland
WR David Gilreath, Wisconsin
QB Mike Hartline, Kentucky
DT Ollie Ogbu, Penn State
Spann akárcsak Evans helyi srác, majd kimennek miatta a preszezon meccsekre 😀 Brutál szezonja volt a 2010-es, mindenképp megér egy próbát.
Kis Joe Horn ha annyira lesz eredményes, mint az öreg Joe Horn, akkor maradjon 😊
Baltz jön és ösztönzi McAfee-t, hogy kevesebbett igyon 😀
Hartline is nagy ivó, volt sitten is, izgulhat Painter.
Ogbu megcsíphet egy PS helyet, a borz WR felejtős.
több mint 13 éve
megy ez, csak akarni kell.Darren Evans (Virginia Tech RB) steal gyanús ha visszanyeri korábbi ACL szalagját.
Adrian Moten (Terps LB) is roster esélyes ha a Conner/Glenn irányzatnak sikerült.
több mint 13 éve
na, jön Tolzien helyett Nate Davis 😂harmadéves, helyi gyerek, ugyanis a Ball State-ben játszott annó.
Eddig a Frisco és a Seahawks padján ücsörgött, de volt egy olyan hír róla 1-2 éve, hogy diszlexiás 😀 QB-nál az nem előny.
több mint 13 éve
Tolzien nem nagy veszteség, az előző hsz-em alátámasztja, hogy miért.Viszont jön Mike McNeill, Nebraska tight end 😊 a Huskers tudva lévő, nem igen szokott passzolni, ő viszont elkapó TE, így a számai megtévesztőek. Tamme klónnak jó lehet, mindenképp hasznos, ex senior bowler.
tán még ismertetője is van a fórumban, hogy aszondja:
Megjegyzések:
Három évig kezdő a Cornhuskersben - 2009-ben All-Big 12 második csapatos - Ő tartja a Nebraska iskolai rekordját elkapásban a tight endek között - Középiskolában csapattársa volt Jeremy Maclin, akivel gyerekkoruk óta jó barátok - Üzleti ismeretekből diplomázott - 2006-ban először lábujjsérüléssel bajlódott, majd a vállát kellett műteni - 2008-ban a bordája tört el - Tight end mellett néha WR-t is játszott a Huskersben - Egydimenziós elkapó TE - Első ránézésre a Colts játékosára Jacob Tamme-ra emlékeztet - Talán a legjobban H-Back-nek lehetne használni a profik között
+ jött egy digó linebacker a Penn State-től, akiről sose hallottam, ergo camp body
több mint 13 éve
állítólag Scott Tolzien is jön. Wisconsin QB, ismertek hasonlót? 😛 segítek, Sorgi.Úgy tűnik ő inkább Whitehurst mellett fog szakállat növeszteni, mert egyre több oldal szerint mégis Seattlebe megy.
Ő se egy császár, de Painternél simán jobb. Ez nem jelent semmit, mert tavaly Brandstater is jobb volt, mégis a művész úr maradt a keretben.Höri
több mint 13 éve
állítólag Scott Tolzien is jön. Wisconsin QB, ismertek hasonlót? 😛 segítek, Sorgi.Ő se egy császár, de Painternél simán jobb. Ez nem jelent semmit, mert tavaly Brandstater is jobb volt, mégis a művész úr maradt a keretben.
több mint 13 éve
új ember, Kirkpatrick LOL1. nem vagyok a pokémonok híve
2. Rimington nyertes center 😀 tekintve, hogy igazi center temető vagyunk, jöjjön 😀
http://bowlhu.blog.hu/2011/05/20/a_rimington_dij_sajatossaga
több mint 13 éve
van egy új emberünk, Joe Lefeged...aki a tél vége óta figyelemmel követte a bowl.hu drafttal kapcsolatos cikkeit, podcastjeit, adásait, az tudja, hogy ő az a safety, akit haromt és én minden lehetséges platformon szénné oltottunk, hiszen a senior bowlon és a combinén is bűn rossz volt.
a külhoni draft portálok ennek ellenére a mai napig imádják, 4-7. körös prospectként értékelték. Ehhez képest #megint nekünk lett igazunk, hiszen nem draftolta senki.
kaptunk egy új Aaron Franciscot, aki még rutintalan is 😊 na mindegy, hátha jön más is még, aki jobb. sajna én már annak is örülnék ha hasznos ST játékost faragnánk belőle. ez azért szomorú, mert szvsz sokkal többre hivatott udfa safety-k is lebzseltek a piacon (Tarrant!!, McDaniel, Jeron Johnson stb.) Dehát ők déliek vagy nyugatiak, mi meg olyat nem viszünk 😛
több mint 13 éve
a többi csapatét nem tudom, de a Colts edzőtábor pénteken kezdődik.
több mint 13 éve
szegény, még ez sem jött össze neki 😊Na most már nem mondhatjátok, hogy Hughes nem csinált semmit Indianapolisban 😀tenorxTexasban ül.Höri
több mint 13 éve
Na most már nem mondhatjátok, hogy Hughes nem csinált semmit Indianapolisban 😀tenorxTexasban ül.
több mint 13 éve
Na most már nem mondhatjátok, hogy Hughes nem csinált semmit Indianapolisban 😀
több mint 13 éve
hehe, Jerry Hughes sitten."public intoxication" holnap kiengedik. kezet foghat McAfee-vel 😊