Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát amilyen első szezont produkált Clausen...
több mint 14 éve
Szerintem meg jó válasz. Egész biztos, hogy sem Ponder, sem Gabbert nem lesz kivágva, főleg úgy, hogy egyébként jól játszanak (Ponder azért még kérdőjel) csak épp jön Luck. Egyébként sem a Jax, sem a Vikes nem olyan top, hogy mondjuk egy letrade-ért kapott 2 első körös pick (vagy egy tucat korai körös...Luck-ról beszélünk) ne jönne jól.Alapvetően hibás válasz...Ha Manning mellé érdemes elgondolkodni róla, akkor miért ne lenne érdemes Gabbert és Ponder mellé (helyett).szf61mert Luck nem július közepén mászott el a szivárvány mögül.
minden GM tudta, hogy van ez a csávó, de inkább tanul ahelyett, hogy focizna 2011-ben az NFL-ben.
ha számoltak volna vele, hogy inkább az ő megjelenését kivárják akkor
bár szar az irányítójuk, de
a, nem draftolnak QB-t (Redskins, Dolphins, Seahawks)
b, nem draftolnak QB-t az 1. körben (49ers, Bengals, Chiefs)
Höri
A diskurzus nem arról szól, hogy ki-miért draftolt QB-t 2011-ben.
(Ebben számos egyéb tényező is szerepet játszhatott:
- el kell adni a jegyeket valahogy
-végig kell csinálni a szezont több-kevesebb sikerrel, stb...)
Inkább arról szól, hogy ki-miért menne Luckért 2012-ben.
Ha ezt nézed, az általam leírtak reális alternatívák a Vikes és a Jags esetében is.szf61
Höri, Clausen egyébként lehetett volna Franchise QB nem? Mármint, tudom, hogy második kör, de az ő karaktere, tapasztalata alkalmassá tehette volna. (Más kérdés, hogy jött Cam). Csak úgy vitték oda, hogy ráépítenek majd előbb utóbb.
több mint 14 éve
A diskurzus nem arról szól, hogy ki-miért draftolt QB-t 2011-ben. (Ebben számos egyéb tényező is szerepet játszhatott: - el kell adni a jegyeket valahogy -végig kell csinálni a szezont több-kevesebb sikerrel, stb...)Ha csak ezt veszed figyelembe, akkor igen. De azt is vedd hozzá, hogy reálisan Lucktól nem várható Manning-i karrier. Amit egy csapat elérhet Luck húzásával, az az, hogy majdnem biztosra mehet abban, hogy lesz egy jó franchise QB-je a következő évtizedre. De hogy Luck egy Rivers, Roethlisberger, stb. szintnél magasabbra is jut majd, az már nála is nagy lutri. Innentől kezdve pedig, ha hiszel abban, hogy a 2011-es első körösöd franchise QB szintre ér - sőt netán még a jeleit is mutatja ennek idén -, akkor érdemesebb eltradelni Luckot, és az árát másra költeni.
Inkább arról szól, hogy ki-miért menne Luckért 2012-ben. Ha ezt nézed, az általam leírtak reális alternatívák a Vikes és a Jags esetében is.szf61

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Senki.Igazad van Stez!És ha Luckből akkor bust lesz mint Ryan Leaf? Vagy akkor marhaságot írtam mint ide Csajágaröcsöge 😀ThundersNFLBárkiből lehet bust, de akár össze is törhetik rögtön az első meccsén.
Ettől függetlenül az eddigiek alapján nem félek attól, hogy bust lesz. De akkor ezzel az erővel ne draftoljunk senkit sem, mert bust lehet.Stez
Viszont ha a Fins beelőz a Luckért folytatott harcban akkor ki lehet az QB akit még el tudtok képzelni PM helyéreThundersNFL
Annyit csak Luck ér, hogy Manning mellé elvigyük.
Ha ő kimegy, akkor 1. kör WR, 2. vagy 3. körben jöhet QB, ha marad bent jó és Paintert elcseréljük.
több mint 14 éve
RGIII !Igazad van Stez!És ha Luckből akkor bust lesz mint Ryan Leaf? Vagy akkor marhaságot írtam mint ide Csajágaröcsöge 😀ThundersNFLBárkiből lehet bust, de akár össze is törhetik rögtön az első meccsén.
Ettől függetlenül az eddigiek alapján nem félek attól, hogy bust lesz. De akkor ezzel az erővel ne draftoljunk senkit sem, mert bust lehet.Stez
Viszont ha a Fins beelőz a Luckért folytatott harcban akkor ki lehet az QB akit még el tudtok képzelni PM helyéreThundersNFL
több mint 14 éve
Igazad van Stez!És ha Luckből akkor bust lesz mint Ryan Leaf? Vagy akkor marhaságot írtam mint ide Csajágaröcsöge 😀ThundersNFLBárkiből lehet bust, de akár össze is törhetik rögtön az első meccsén.
Viszont ha a Fins beelőz a Luckért folytatott harcban akkor ki lehet az QB akit még el tudtok képzelni PM helyére
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
És ha Luckből akkor bust lesz mint Ryan Leaf? Vagy akkor marhaságot írtam mint ide Csajágaröcsöge 😀ThundersNFLBárkiből lehet bust, de akár össze is törhetik rögtön az első meccsén.
Ettől függetlenül az eddigiek alapján nem félek attól, hogy bust lesz. De akkor ezzel az erővel ne draftoljunk senkit sem, mert bust lehet.
több mint 14 éve
És ha Luckből akkor bust lesz mint Ryan Leaf? Vagy akkor marhaságot írtam mint ide Csajágaröcsöge 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
nagyon erős ez a Miami, gondunk lesz velük a suck for Luck kampány megnyeréséért 😊Coples DT-nek indult, de olyan elmebeteg pass rusher volt, hogy inkább kirakták szélre, hogy több haszna legyen.
így marad Jeffery
whehe, pár mockban 1/3-ra várnak minket és Coplest húzzuk 😀
na a DE pick az, aminek egyáltalán nem tudnék örülniStez
Ebből adódik, hogy 3-4-es DE lesz 😛
A Miami meg legyőzhetetlen. Papírforma alapján 0-6-tal zárják a csoportot, és övék a szerencse
több mint 14 éve
nagyon erős ez a Miami, gondunk lesz velük a suck for Luck kampány megnyeréséért 😊így marad Jeffery
whehe, pár mockban 1/3-ra várnak minket és Coplest húzzuk 😀
na a DE pick az, aminek egyáltalán nem tudnék örülni
több mint 14 éve
igaz, itt a S4L verzióJó lett.
közben kikap a dolphins, hát basszák megHöri
Phins: Szerinted miért reverse jinxelem a Jets játékosait? 😊
több mint 14 éve
igaz, itt a S4L verzió
közben kikap a dolphins, hát basszák meg
több mint 14 éve
Hiányolom a sigről a Suck for Luck feliratot. A Colts 2011 helyett én ezt írtam volna be.
több mint 14 éve
2 éve volt egy sigem, ami elég menő volt. megcsináltam az idei verziót, szabadon felhasználható
több mint 14 éve
Egyik szurkolótábor gyomra sem veszi be ha egyik évben ezt a csávót mondják a franchise jövőjének, a másik évben meg már amazt.Ha új stáb alakul, akkor nyilván lehet igénye rá az új mesternek, hogy új QB-t akarjon, de első évben akkor is azzal fog dolgozni, aki van. Ha nem, akkor nem nevezik ki, ennyire egyszerű.
A te verziód lényegében első alkalommal történne meg az NFL történetében, amire azért eléggé minimális esélyt látok.
több mint 14 éve
Alapvetően hibás válasz...Ha Manning mellé érdemes elgondolkodni róla, akkor miért ne lenne érdemes Gabbert és Ponder mellé (helyett).szf61mert Luck nem július közepén mászott el a szivárvány mögül.
minden GM tudta, hogy van ez a csávó, de inkább tanul ahelyett, hogy focizna 2011-ben az NFL-ben.
Höri
A diskurzus nem arról szól, hogy ki-miért draftolt QB-t 2011-ben.
(Ebben számos egyéb tényező is szerepet játszhatott:
- el kell adni a jegyeket valahogy
-végig kell csinálni a szezont több-kevesebb sikerrel, stb...)
Inkább arról szól, hogy ki-miért menne Luckért 2012-ben.
Ha ezt nézed, az általam leírtak reális alternatívák a Vikes és a Jags esetében is.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
Azért, mert Manningnek még valószínűleg 1-2 jó éve lesz, és emellett Ponder meg Gabbert se ügyetlen, 10+ évre hozták őket.tenorxEzt nem tudom megítélni...
Manning-ban lehet még 1-2 év, lehet hogy már semmi.
Ha játszatják még az idén ... meglátjuk.
több mint 14 éve
Ha Manning mellé érdemes elgondolkodni róla, akkor miért ne lenne érdemes Gabbert és Ponder mellé (helyett).szf61mert Luck nem július közepén mászott el a szivárvány mögül.
A 2. körben húzott irányító már nem számít franchise QB-nak, azt 1 év után ki lehet dobni. A legutóbbi 2 példa Drew Stanton testvérem, Jimmy Clausen, de Kellen Clemens is ottan körül van.
több mint 14 éve
Azért, mert Manningnek még valószínűleg 1-2 jó éve lesz, és emellett Ponder meg Gabbert se ügyetlen, 10+ évre hozták őket.
több mint 14 éve
Ezt te se gondolod komolyan. Tuti nem dobják ki a két top15ös picket egy év után.tenorxNézd.. én csak azt látom hogy sok "szakértő" szerint Luck a következő 10 évre megoldja egy franchise gondjait.
Ez a gondolat annyira erős, hogy megjelent a "Suck for Luck" fenomén sok csapattal kapcsolatban. (Tehát valószínű van benne valami, bár lehet bust is .. ki tudja.)
Ha a srác valóban annyira jó, hogy még világszerte a colts topikokban is érdemes elgondolkodni róla és még azt is felvetni, hogy Manning mellé behúzzák, akkor el tudom képzelni hogy sok más csapat is gondolkodik benne.
Ha Manning mellé érdemes elgondolkodni róla, akkor miért ne lenne érdemes Gabbert és Ponder mellé (helyett).
több mint 14 éve
Ha a Vikes nagyon szar lesz és ővék az 1/1 gondolkodás kivágják McNabb-et és szarnak Ponderre.megérteném az álláspontodat ha tudnál példát mondani olyan esetre hogy 1. körös QB-t 1 év után elhajtottak a picsába.
McNabb kirugásával még salary cap-al is bírják. (Különös tekintettel az új CBA szabályokra a rookie-kat illetően)
Ha Jags lesz 1/1 és elviszik a franchiset LA-ba, teljes takarítás lesz.
Gabbert magy a levesbe és vele együtt Del Rio és még sokan mások.
szf61
de ilyen nincsen
több mint 14 éve
Guglizás nélkül is megy...Nem leszünk 1/1esek. Top 10 valószinű, de szerintem még az 5ből is kimaradunk. Különben is a helyi tippmix maffia (Don Polian és klánja) nem fogja engedni (=leadjátok mindkét meccseteket nekünk 😊). És a közeli jövőben nem megyünk LAbe.
Ha a Vikes nagyon szar lesz és ővék az 1/1 gondolkodás kivágják McNabb-et és szarnak Ponderre.
McNabb kirugásával még salary cap-al is bírják. (Különös tekintettel az új CBA szabályokra a rookie-kat illetően)
Csak ennyit akartam mondani...szf61
több mint 14 éve
Ezt te se gondolod komolyan. Tuti nem dobják ki a két top15ös picket egy év után.
több mint 14 éve
Guglizás nélkül is megy...Vikings (1-5) és McNabb-et nagyon nem kezdik szeretni mostanság.jaj
+ Titkos esélyesként a Jacksonville ( vagy a jövő évben valószínű LA Jaguars)szf61
guglizz rá a Christian Ponder, Blaine Gabbert kettős nevére, hogy vaj mióta vannak a klubnál, mi a posztjuk és hanyadik körben keveredtek oda.
Höri
Ha a Vikes nagyon szar lesz és ővék az 1/1 gondolkodás kivágják McNabb-et és szarnak Ponderre.
Csak ennyit akartam mondani...
több mint 14 éve
szvsz ha az összes WR itt marad, akkor is elkapó jön. (és nem mi leszünk az 1/1. Ha igen, akkor Lucsok)De röhögnék, ha tényleg ti lennétek az 1/1, aztán húznátok valami RBt 😀tenorxHát ennyire szerintem mi sem vagyunk vakok. Richardson mondjuk épp karrier csúcsot döntött Alabama-ban, de szvsz így is nehezen fog beférni az első tíz pick közé. Rajta kívül meg nem is nagyon van első körös prospect. Szvsz vagy WR-t húzunk ( Jeffery/Blackmon) ha megy Gonzo mellett Wayne is, vagy pedig a falba. Én egy letrade+CB picknek is örülnék (Kirkpatrick, jó magas is a gyerek), de annyian mondják, hogy CB-t hátul köll húzni, hogy nem hiszem, hogy meglépnénk.peterk2005
Gonzó meg cut azonnal, mi a fasznak adunk neki pénzt 2 éve?
Wayne meg 33 éves