Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
.salander
Köszi!

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
(Elinél én mindig azt hittem, hogy az Elijah rövidítése.
Ha valójában Elisha, akkor viszont felteszem, az az említett férfinév angolosan "torzított" verziója. Nemde?)wmitty
Igazából modern magyarban mindkettő Illés, de angolban két külön szentet/prófétát jelöl a Bibliából. (Az Elisha az Szent Elizeust (Éliást); az Elijah meg Illés prófétát.) Előbbi utóbbinak a tanítványa.

Valaki javítson ki, nem vagyok valami jó ebből.
több mint 13 éve
(Elinél én mindig azt hittem, hogy az Elijah rövidítése.
Ha valójában Elisha, akkor viszont felteszem, az az említett férfinév angolosan "torzított" verziója. Nemde?)

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Kíváncsi vagyok, megváltoztatja-e PeytontEscalade
hát ha kikapunk, akkor nyilván azért fogunk, mert éjjel fel kellett kelni a gyereksírásra és a foci már nem motiválja. Oli majd megmondjaHöri
Ellenben lehet motivált lesz végre, hisz otthon két éhes szájat is etetni kell.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kíváncsi vagyok, megváltoztatja-e PeytontEscalade
hát ha kikapunk, akkor nyilván azért fogunk, mert éjjel fel kellett kelni a gyereksírásra és a foci már nem motiválja. Oli majd megmondja

Manning gyerekekre visszatérve:
Mosley Thompson Manning??? Szegény kiscsaj. Már most tegyenek félre némi pénzt pszihólogusra. Vagy soha ne hívják így őt otthon...iktriad
Elisha óta tudjuk, hogy a Manning családban teljesen mindegy a gyerek neme, a név előre eldöntött 😀

több mint 13 éve
Szegény srácok, biztos sok spontán házibulit csinálhatnak majd... Kíváncsi vagyok, megváltoztatja-e Peytont, mindenesetre örülök neki.

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kaepernick nem nagy cucc, a buzi Dalton is volt már itt.

Mindkettő intenzív faszkorbács megoldás.

A legszebb privát workoutoló Bowers volt. Hello JerryHöri
Ahogy esik lefelé mostanság Bowers ázsiója az esetleges sérülése, és a pro daye miatt, még lehet nálatok köt ki a végén...

Amúgy bírnám, ha Polian Daltonnal akarná a festőt leváltani, mint Peyton 1. számú cseréje(illetve egész pontosan aki tartja majd neki a papírokat PM-nek következő években).

Manning gyerekekre visszatérve:
Mosley Thompson Manning??? Szegény kiscsaj. Már most tegyenek félre némi pénzt pszihólogusra. Vagy soha ne hívják így őt otthon...
több mint 13 éve
Kaepernick nem nagy cucc, a buzi Dalton is volt már itt.

Mindkettő intenzív faszkorbács megoldás.

A legszebb privát workoutoló Bowers volt. Hello Jerry

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 427 — no es importante
megszülettek Peyton ikrei.

1 fiú, 1 lány, így szerencsére nem kell izgulni, hogy ki legyen a QB

Marshall Williams Manning (szerintem ő a fiú, de Elisha után erre nem tenném rá az életem 😀 ) és Mosley Thompson ManningHöri
http://twitter.com/#!/Bowl_hu/status/56461456547389441

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
megszülettek Peyton ikrei.

1 fiú, 1 lány, így szerencsére nem kell izgulni, hogy ki legyen a QB

Marshall Williams Manning (szerintem ő a fiú, de Elisha után erre nem tenném rá az életem 😀 ) és Mosley Thompson Manning

több mint 13 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
nem mondanám, hogy egymásnak adják a kilinecset a prospectek nálunk.

eddig össz-vissz 2 NC Central arc jött a másodosztályból, illetve ma Zach Clayton az Auburnből. Nesze neked korai DT pick...Höri
Ez semmit nem jelent, csak nálatok ilyen köcsög a vezetőség, hogy kínozzák a fanokat a nagy semmivel 😀 .

Tavaly érkezett is egy kérdés az indystar blogján a "rengeteg" beérkező infóval kapcsolatban:
Who’s been in for a pre-draft visit?

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
nem mondanám, hogy egymásnak adják a kilinecset a prospectek nálunk.

eddig össz-vissz 2 NC Central arc jött a másodosztályból, illetve ma Zach Clayton az Auburnből. Nesze neked korai DT pick...

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A special teames részek alatt fordul elő a legtöbb sérülés, így próbálják lecsökkenteni ezeket a szituációkat. (legalábbis gondolom)Escalade
Aha! Köszi.
(Rövidebb táv, kevésbé tudnak felgyorsulni.)
És tényleg, speciel ez a mieinket eltérően érintheti taktikai/stílusbeli okok miatt, mint a többieket? Mármint a támadások várható hossza folytán. Első gondolatom az volna, hogy igen, mert nekünk általában jobban mennek a hosszabb támadó-drive-ok. Ugyanakkor több gondunk lesz az ellenfelek rövidebb attakjainak kivédekezésével. (De lehet, hogy ez csak üres okoskodás.)wmitty
nem ez a lényeg, hanem, hogy 5 éve nem tudtuk kivinni a kickoffot a 20-ason túlra.Höri
Ez valójában azért van, hogy Manningnek mindig meglegyen a jó magas évi passzolt yard mennyisége, illetve jó sok 80+os TD driveot hozzon össze. 😊
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
na de kérem szépen, hát Simpson úr? 😂 😀Stez
illetve Mr. Nevében Ellentétben Egyáltalán Nem Rushing 😊

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
A special teames részek alatt fordul elő a legtöbb sérülés, így próbálják lecsökkenteni ezeket a szituációkat. (legalábbis gondolom)Escalade
Aha! Köszi.
És tényleg, speciel ez a mieinket eltérően érintheti taktikai/stílusbeli okok miatt, mint a többieket? Mármint a támadások várható hossza folytán. Első gondolatom az volna, hogy igen, mert nekünk általában jobban mennek a hosszabb támadó-drive-ok. Ugyanakkor több gondunk lesz az ellenfelek rövidebb attakjainak kivédekezésével. (De lehet, hogy ez csak üres okoskodás.)wmitty
nem ez a lényeg, hanem, hogy 5 éve nem tudtuk kivinni a kickoffot a 20-ason túlra.Höri
na de kérem szépen, hát Simpson úr? 😂 😀

több mint 13 éve
Aha! Köszi.
nem ez a lényeg, hanem, hogy 5 éve nem tudtuk kivinni a kickoffot a 20-ason túlra.

több mint 13 éve
Aha! Köszi.
És tényleg, speciel ez a mieinket eltérően érintheti taktikai/stílusbeli okok miatt, mint a többieket? Mármint a támadások várható hossza folytán. Első gondolatom az volna, hogy igen, mert nekünk általában jobban mennek a hosszabb támadó-drive-ok. Ugyanakkor több gondunk lesz az ellenfelek rövidebb attakjainak kivédekezésével. (De lehet, hogy ez csak üres okoskodás.)

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Lécci, mondjátok el, hogy ez mitől jó, vagy mitől rossz.wmitty
azért jó, mert touchbacknél közelebbről támadhatunk.
azért rossz, mert az ellenfél is 😀Höri
Azt gondoltam, valamilyen komoly szakmai okból hozták a döntést, nem a mi kedvünkért/ellenünkre...wmitty
A special teames részek alatt fordul elő a legtöbb sérülés, így próbálják lecsökkenteni ezeket a szituációkat. (legalábbis gondolom)

több mint 13 éve
azért rossz, mert az ellenfél is 😀Höri
Azt gondoltam, valamilyen komoly szakmai okból hozták a döntést, nem a mi kedvünkért/ellenünkre...

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
a lockout legnagyobb nyertese

Pat koma legalább most kedvére celebkedhet, nem kell a dögunalmas futballal foglalkozni naphosszat

több mint 13 éve
Átalakíthatják a kickoffok rendszerét. 35-ről rúgás, nincs wedge, touchbacknél 25-ről jön a támadás.Escalade
azért rossz, mert az ellenfél is 😀

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
A championship pedig értelemszerű.Höri
mmkk

több mint 13 éve
Átalakíthatják a kickoffok rendszerét. 35-ről rúgás, nincs wedge, touchbacknél 25-ről jön a támadás.Escalade
Lécci, mondjátok el, hogy ez mitől jó, vagy mitől rossz.

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Átalakíthatják a kickoffok rendszerét. 35-ről rúgás, nincs wedge, touchbacknél 25-ről jön a támadás.

Championship.Escalade
Peyton statjai ezzel támadásonként 5 yarddal rövidülnek. Kiégett és motiválatlan lesz megint.

A championship pedig értelemszerű.

több mint 13 éve
Átalakíthatják a kickoffok rendszerét. 35-ről rúgás, nincs wedge, touchbacknél 25-ről jön a támadás.

Championship.