Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 4 éve
deleted account 1 758
Luck maximum a front office-ba jöhetne, mint valami menedzser, mert a legidősebb Manning báty fia 5 éven belül jön a draftra. 😊
peterk2005
Hát ha az évek múlása és a minőség arányban vannak, akkor menjen a Jags-hez, oda szoktak olyan QB-t húzni 😀

Szerkesztette: deleted account
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Luck maximum a front office-ba jöhetne, mint valami menedzser, mert a legidősebb Manning báty fia 5 éven belül jön a draftra. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Az elso tiz pickkel WR-t kell hozni. Ha nincsen tiz pickunk, el kell adni Brissett-tet, hogy legyen tiz pickunk. Draftolni kell kubet, meg idehozni Folest is, o Reich rendszerebe fit, mig Brissett nem. Raadasul feher. Addig meg Burrow szepen tanul a padon. Ket ev mulva kezdhet, o lesz a kube 15 evig, aztan mikor visszavonul, akkor Luck visszater es maris megvan a kubenk.

több mint 4 éve
deleted account 1 758
Unortodox poénnak elhozni Bradyt, ledraftolunk mögé egy ifjoncot, és akkor megvan a jövő évi teljesítmény is, plusz az ifjonc is tud tanulni egy rutinos veterántól 😀
coltman
Szerintem visszavonul. Nem megy ő már sehova, nincs már ereje / ideje ahhoz, hogy egy új helyen új rendszerbe beleszokjon. A Patriots meg rendszerváltás előtt áll, az a csapat nem lesz a közeljövőben olyan helyzetben, hogy olyan supportot tudna mellé tenni, amire 44 évesen szüksége lenne. Nekünk meg szép volt, jó volt a Vinatieri kaland, be is jött, de zárjuk is le ezzel a Pats importot. 😊 Jöjjön egy fiatal aztán meglátjuk.

Szóval 1/13. Babona szám, én nem szeretem az ilyent, de bízzunk benne, hogy nekünk bejön.
peterk2005
Egyértelmű poén volt - személy szerint kezdjük ott, hogy meghasonulnék, ha jönne, mert emberileg kevesen vannak, akit nála is kevésbé bírok.

Ballardtól meg Reichtől egyelőre én se fázok, simán lett Wilson peremre rakva, szóval nem hiszem, hogy ezt ők másképp élnék meg, mint mi, és jónak látnák. Meg ugye mi jóval türelmetlenebbek vagyunk, mivel mi elég sok éve várjuk már hogy jó legyen, ők meg pár éve vannak itt 😉

Btw, fun fact, sosem draftoltunk 1/13-on, szóval hogy szokták ezt mondani, újabb world first? 😀 Feltéve ugye, hogy Ballard nem csencsel megint 😛

Most úgyis Bowl season van, szóval Ballardnak van lehetősége körbenézni és megtalálni a csiszolatlan gyémántot.
több mint 4 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
Tenyleg jo, hogy vege ennek a szenvedesnek, 5-2-rol eleg szepen leolvadtunk. Masfelol meg rossz lesz, hogy 9 honapig nem lesz meccs.

Viszonylag jo helyrol draftolunk, kivancsi vagyok, hogy mit talal ki az FO. En nem mennek fel Tua-ert, szerintem tul rizikos, Burrow meg fixen eselytelen. A kesobbi korokben viszont varok QB huzast. Brissett kapni fog meg egy eselyt, aztan ha feltavnal latszik, hogy kuka, akkor bizonyithat az ujonc.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Unortodox poénnak elhozni Bradyt, ledraftolunk mögé egy ifjoncot, és akkor megvan a jövő évi teljesítmény is, plusz az ifjonc is tud tanulni egy rutinos veterántól 😀
coltman
Szerintem visszavonul. Nem megy ő már sehova, nincs már ereje / ideje ahhoz, hogy egy új helyen új rendszerbe beleszokjon. A Patriots meg rendszerváltás előtt áll, az a csapat nem lesz a közeljövőben olyan helyzetben, hogy olyan supportot tudna mellé tenni, amire 44 évesen szüksége lenne. Nekünk meg szép volt, jó volt a Vinatieri kaland, be is jött, de zárjuk is le ezzel a Pats importot. 😊 Jöjjön egy fiatal aztán meglátjuk.

Szóval 1/13. Babona szám, én nem szeretem az ilyent, de bízzunk benne, hogy nekünk bejön.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 846 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
1/13-ról lehet megpróbálni Luck utódot találni.
 twitter.com/dpbrugler/status/1211448479475625984
Vigasztaljon az, hogy mikor utoljára a Jags megvert titeket a 17. héten, annak Luck lett a jutalma. Hátha most a 13-as hoz nektek szerencsét, mint Olivia Wildenak a Doktor Houseban. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Azt nem látom, hogy Brissett hol javulna - év elején még odaálltam mellé, és ugyan sokan ellene voltak, de nem vártam tőle Luck-ot, és nekem működött a dolog. De szezon felénél elkezdett elfogyni, majd jött a sérülése, és onnantól gyakorlatilag használhatatlan a csávó, és ez a mai teljesítménye is pontosan mutatja, hogy fejben kevés. És mi van olyankor, ha van egy KC elleni PO meccs. OK, azt kb 3 ember hozta volna vissza úgy mint Luck, de ott sokkal komolyabb a nyomás, és ha egy reg seasont nem bír fejben el, akkor ha tényleg SB-t akarunk, akkor vele ezt nem látom, hogy meg fogjuk oldani, mert ez a tulajdonság az, ami szerintem nem tanulható, hogy ki hogy viselkedik teher alatt.coltman
Én sem érzem, hogy javulhatna, de nem akarom eldönteni, sem ezt, sem azt, hogy ha így van akkor miért. Elfogadom ezt az utolsó 6-8 meccset, mert Reichben bízom, megmutatta, hogy Luckkal elit tud lenni, és az idény elején azt is, hogy egy middle tier irányítóval is tud gameplan-t asztalra rakni, és úgy nyerni amire képesek vagyunk. Az az elkapó support ami a 8-9. meccs után itt volt, az az NFL 30 közé se nagyon fér be. A Patriots fanok sopánkodtak (teljes joggal amúgy), hogy szar az offense mert nincs jó elkapójuk, de ahhoz a nihilhez képest ami nálunk lett, még az ő soruk is jobb, mert legalább van egy Edelman, egy elit elkapó RB meg egy legalább pályára lépni tudó első körös rookie. Nálunk meg Zac Pascal, aki UDFA-nak kellemes, de amúgy a helye valahol a roster végén lenne, spec szerepkörben, nem #1 elkapóként. Szóval megértem az unalmas playhívást, a futunk mert csak azt tudunkat, mert egy ideje tényleg csak azt tudunk. Nincs értelme passzoltatni Brissettet, ha 3&outok lesznek csak belőle.

Szóval nekem egyetlen elvárásom van: jövőre NE EZ A NIHIL legyen a pályán. Mindegy, hogy hogyan. Ha Brissett képes javulni és egy jobb supporttal előbbre lépni, nekem az is megfelel. Meg az is, hogy teljesen új elkapó sor jön, meg az is, hogy új irányító ugyanezzel a sorral. Bármi, csak ennél az utolsó 6-8 meccsnél jobb legyen. Csak azt nem fogadom el, ha látják, hogy ez a szenvedés várható, és nem próbálnak változtatni sem. Akkor inkább tegyék be Kelly-t aztán rizikózzuk meg őt. Ha nem is jön be, legalább megpróbáltuk.

Úgy gondolom, hogy Ballard és Reich pontosan tudják is ezt. És keresik is a lehetőségeket, a megoldást. Ezt az előzetes bizalmat nálam mindketten kiérdemelték. Remélem élnek is a bizalommal.

több mint 4 éve
deleted account 1 758
több mint 4 éve
Ennek az idenynek az a fenypontja, hogy veget ert a Coltsnak. Sosem hittem volna, hogy ezt erzem, de orulok, hogy nem kell ezt a fost neznem, amit offense cimszo alatt emlegetnek nalunk. Besokalltam Reichtol is, az undorito gameplanektol, a run run pass eroltetesetol, Brissett nudli jatekintelligenciajatol. Nem szar o abszolut, csak nem is eleg, igy meg semmi ertelme, en nem eroltetnem. A teljes wr-sort ujja kellene epiteni, engem az sem erdekel, ha Hiltont is elkuldik a faszba, ugy sem kepes harom meccset epsegben tulelni, hamarosan lejar a szerzodese is, minek megtomni zsozsoval? Draftolni kell kubet, vagy ott a piac, amugy meg az elso 3 korben kis tulzassal csak elkapot draftolni. Banom is en. Unom mar, hogy Ballardnak a poszt az atka. Lepjen tul vegre az arnyekan.

Az ideny elejen elhittem, hogy ez a Colts Brissett csapata lehet, de a serulese ota tisztan kiderult, hogy fejlodhet, jobb lesz, visazavetette ot a terde, nem veletlenul esett vissza, de neki meg a felso hatara is sokkal alacsonyabban van, mint egy ujoncnak. Jojjon egy ujonc, csak legyen valami jovokep. Mert Jacoby minden, csak sajnos nem a jovo. Ha Ballard most nyaron tesz hoz valami ertekelheto probalkozast kubeert, akkor felolem o is mehet, mert azzal bizonyitja, hogy egy vakeger. A felmegoldas nem megoldas.

Hala az egnek vege van az idenynek. Negy hete ezt varom, belefaradtam ebbe a kinszenvedesbe. Mert ez tenyleg az lett.

több mint 4 éve
deleted account 1 758
Nekem nincs bajom ha Brissett marad, FELTÉVE, ha masszívat fejlődik. Feltéve, ha. Negyedik évben ez elég nagy ha. A lényeg, hogy ezt az ideit ne próbálják letolni még egyszer a torkunkon mint franchise QB.
peterk2005
Azt nem látom, hogy Brissett hol javulna - év elején még odaálltam mellé, és ugyan sokan ellene voltak, de nem vártam tőle Luck-ot, és nekem működött a dolog. De szezon felénél elkezdett elfogyni, majd jött a sérülése, és onnantól gyakorlatilag használhatatlan a csávó, és ez a mai teljesítménye is pontosan mutatja, hogy fejben kevés. És mi van olyankor, ha van egy KC elleni PO meccs. OK, azt kb 3 ember hozta volna vissza úgy mint Luck, de ott sokkal komolyabb a nyomás, és ha egy reg seasont nem bír fejben el, akkor ha tényleg SB-t akarunk, akkor vele ezt nem látom, hogy meg fogjuk oldani, mert ez a tulajdonság az, ami szerintem nem tanulható, hogy ki hogy viselkedik teher alatt.
több mint 4 éve
Na, a Jags megincs p*csán rúg bennünket, szokás szerint. Idén ismét jót tesznek vele nekünk, Eberflus se úgy megy majd szabira, hogy a defense improving, things going good (amúgy ezt és 1-2 meccset kivéve ez a helyzet, de ne bízza el magát), és Ballard ill. Reich is nyomás alá kerül a "Brissett a mi irányítónk" ügyben.

Nekem nincs bajom ha Brissett marad, FELTÉVE, ha masszívat fejlődik. Feltéve, ha. Negyedik évben ez elég nagy ha. A lényeg, hogy ezt az ideit ne próbálják letolni még egyszer a torkunkon mint franchise QB.

több mint 4 éve
deleted account 1 758
+1 Brissettnél, ami szezon végére nagyon kijött, és vsz egész szezonban ez volt, csak amíg ment a szekér nem látszott ennyire ki, az a D olvasás, az gyakorlatilag zéró. Bemondják a játékot a fülére, és azt eltolja, teljesen mindegy, hogy az jó-e vagy nem. Nem számoltam, de szerintem tucat felett van az elmúlt 2-3 meccsen a középső futás, ahol rögtön átjön a D, és minusz yard simán a vége, ami azért elég aggasztó ennyi évvel a háta mögött.
több mint 4 éve
deleted account 1 758
Le lehet sajnalni a New Englandet, most mondom, hogy senki sem fogja kiutni oket a rajatszasbol. Majd szepen helyreteszik a tulhype-olt Lemart, de a Kansast is be fogjak daralni erobol, ha jatszanak. Pont az ilyen helyzetekben mutatnak mindenkinek fityiszt, amikor mar-mar le vannak irva.
Stez
Azért sokszor mázlijuk van, lásd Falcons elleni SB - saját erőből nem nyerték volna meg, ha nincs Quinn és adja nekik oda az egészet. Van egy legenda körülöttük, de idén pont nem lehet erre hivatkozni, mert a decemberi számaik köszönőviszonyban nincsenek azokhoz, amit megszoktunk, szóval hiszem ha látom 😊
több mint 4 éve
Le lehet sajnalni a New Englandet, most mondom, hogy senki sem fogja kiutni oket a rajatszasbol. Majd szepen helyreteszik a tulhype-olt Lemart, de a Kansast is be fogjak daralni erobol, ha jatszanak. Pont az ilyen helyzetekben mutatnak mindenkinek fityiszt, amikor mar-mar le vannak irva.

több mint 4 éve
deleted account 1 758
Hát a Pats az utolsó pillanatban beelőzött. 😀 Tavaly is megvolt a hasonló meccsük, de az egész már helyzetben, idény közben volt, egy sokkal jobb Miami ellen. És az egy elcs*szett lehetetlen play volt egy megnyert meccsen. Itt meg szaladtak végig szinte az eredmény után, egy playoff fontosságú meccsen. Sose gondoltam volna, hogy ekkora tétnél képes egy Belichick csapat ekkorát lúzerkedni, de ez legyen az ő gondjuk, a lényeg, hogy nem nálunk maradt a citrom díj. 😀
peterk2005
Főleg ha Kansasben kikapnak majd, akkor lesz ott mutogatás ám gazdagon, hogy ki mit toszott el. Mondjuk védelmükre szól, hogy náluk is már lassan a vizesnyolcas a #WR2 - persze ettől nem sajnálom őket, csak amolyan ténymegállapítás.

Amit viszont számolok, hogy ha Raiders, Cowboys nyer, akkor 13. helyen draftolhatunk. Dallas vezet is, ők még bíznak a csodában, Raidersben meg nem bízok, hogy nyerni fognak, szerintem ez a fél szezon volt Chuckyban, innentől indul a Tampás libikókája.
több mint 4 éve
Mariotára mennék rá, nagyon örülnék ha vhol esélyt kapna a karrierje megmentésére és itt lenne esély rá. Bár valószínűleg nem egy csoportriválisnak adják, ha adják.
dande
Nekem is szimpatikus Mariota, a Titansben szurkoltam is neki, amennyire egy div riválisban egy játékosnak lehet (nem könnyű egy QB-nak, aki ha jó, a csapata is jó. Nem ugyanaz, mint pl. Watt karrierjének szurkolni a Texansban). Viszont én nem hiszek már a srácban, sajnos nem fél rossz éve van már, hanem lényegében az első két évét kivéve folyamatosan csúszott vissza. Hol sérülések miatt is, de a játéka is. Eltűnt a pocket awareness, presence, szellemeket lát, ezt 5 év után aligha lehet már korrigálni. 😕 De csereként valahol kívánom neki, hogy legyen egy hasonló esélye, mint Bridgewaternek. (Aki szerintem szintén nem lesz már franchise QB, viszont a Saintsben tök jól otthonra talált. Eredményes a csapat, egy Payton tervezi rá a játékokat ha játszania kell, de nincs 16 meccses fizikai és mentális terhelés amit el kellene viselnie.)

Ja, és azt hittem a mi Dolphins elleni hazai vereségünk lesz a 2019-es év lúzer meccse, pozitív mérlegű csapattól. A Steelers és Hawks múlt heti vereségei mondjuk látótávolságba jutottak, de még mindig nekünk szavaztam volna meg a citrom díjat. Még úgy is, hogy Hoyerrel meg Hilton, Funches, Campbell, Ebron, Mack, stb. nélkül játszottunk.

Hát a Pats az utolsó pillanatban beelőzött. 😀 Tavaly is megvolt a hasonló meccsük, de az egész már helyzetben, idény közben volt, egy sokkal jobb Miami ellen. És az egy elcs*szett lehetetlen play volt egy megnyert meccsen. Itt meg szaladtak végig szinte az eredmény után, egy playoff fontosságú meccsen. Sose gondoltam volna, hogy ekkora tétnél képes egy Belichick csapat ekkorát lúzerkedni, de ez legyen az ő gondjuk, a lényeg, hogy nem nálunk maradt a citrom díj. 😀

több mint 4 éve
deleted account 1 758
Hát ennyit én se adnék érte tuti, azt még bevállalnám, hogy idei 1. + 2. Skins, és esetleg egy jövő évi 1., de már az is necces. Meg nem lenne értelme, Bengalsnak ez most pont kapóra jön, minek adná oda bárkinek is.

Winstont meg én NAGYON NEM AKAROM Colts mezben látni, mindent elmond, hogy hajszálra van a 30 INT-es szezontól - perspektíva, Manningnek él mai napig a rekordja, 28 INT, de újoncként, nem 5. évében. Akkor már inkább Brissett, és meglátjuk mi lesz belőle.

@iktriad : Folesnál csak az idióta összegre gondoltam, mint példa, tudom hogy esélyt sem adtatok a licit háború kialakulására, rögtön all-in-t toltatok egy 7-es 2-es lapra.

Ballardra meg kíváncsi leszek, mit elemez szét QB szinten - tavalyelőtt pl Jackson is hasonló borzalomnak nézett ki, nagyjából vakarta is mindenki a fejét - hasonlóan mint mondjuk Leonardnál, azt most Ravens simán #1. Igazából védelembe nagy dolgokat már nem kell beáldozni, nagyon jó depth megvan, 1-2 elit játékost még kell. Támadósor az, amibe QB/WR kettős égető dolog, ott idei offseasonben komolyabb draftokat/igazolásokat várnék.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mariotára mennék rá, nagyon örülnék ha vhol esélyt kapna a karrierje megmentésére és itt lenne esély rá. Bár valószínűleg nem egy csoportriválisnak adják, ha adják.
több mint 4 éve
Geez, az rengeteg...

Burrow tényleg kva jól nézett ki, de én ennyit biztos nem adnék meg érte. Tavaly még harmadik körösnek gondolták, egy év alatt fejlődött ennyit. Húsz éves srácokról van szó, van még 5-6 irányító, aki potenciálisan ugyanennyit fejlődhet egy év alatt, csak éppen 1 évvel később érik, vagy nincs olyan brutálisan jó elkapó sora meg csapata, satöbbi. És akár a 3. körben is elvihető. Persze egyiknél sem garantált, hogy fejlődik annyit, Burrow-ról meg tudjuk, de egy 3. kör az semmi, három első kör viszont ordas nagy ár. Láttuk milyen csapatot lehet Luck mögé rakni, ha 3 első kört elfecsérelünk. Az még akkor sem feltétlenül érné meg, ha Burrow-ból egy Luck lenne. Ami egyáltalán nem garantált, mert a college nagyon más, mint az NFL. Nincs az a college védelem ami egy NFL védelmet szimulálni tudna. Már akkor is sokkal hajlandóbb lennék ekkora áldozatra, ha mondjuk a mostani Bengals ellen produkált volna olyant, mint tegnap. És még az se jelenti feltétlenül azt, hogy franchise QB lesz. Ne feledjük, Nick Foles-nak is volt 7TD-s meccse. És 27TD / 2INT-es szezonja is...

Akkor már dobjunk oda Tua-ért egy második kört (ha annyira rizikós, akkor le is fog csúszni addig), aztán legfeljebb nem jön be.

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Tnap Ballard kint volt az LSU-Oklahoman.
En adnek egy ilyet:
2020/1 + 2020/2 (Skins) +2020/2+2021/1+2022/1 --> a Bengals 1/1e.
Ok jelenleg nem egy QBra vannak a sikertol, mi meg igen. Nyilvan Ballard soha nem menne bele egy ilyen cserebe, de en szetadnam.

Tua lehet dobni se fog tudni (de mindenkepp újra kell tanulnia, más dobomozdulatat, mert a csipoje nem lesz a régi a dokijai szerint), ő túl nagy lutri. Ha egeszseges lenne hosszútávon (ami sztem nem derül ki a draftig), akkor ő érte is simán megerne felmenni top5be, de félek h ramegy a karrierje a serulesere.

De meg mindig Winston az álom forgatókönyv, és ő sztem a 2020as 1.+ a Skins 2.koroseert oda is adna a Buccs.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 846 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hát ez az, BoB Houstonban legalább rálicitált Elway ajánlatára amikor Osweilert elvitte, Coughlin papa meg úgy adott előbb Bortlesnak több év garantáltas szerződést, hogy senkinek nem kellett volna a srác, majd egyedüli kérőként Foles elé is letett egy negyven valahány milla garantáltas szerződést a következő évben. 😀 Iktriad nyilván sírva fakad rajta, de ilyen bravúrt még Grigson se csinált (bár scoutnak SOKKAL rosszabb volt Coughlinnál/Caldwellnél is, szóval bőven kompenzálta a hülyeségét lefelé. 😊 )

De valóban, ha Yannick nem is akar maradni, attól még lehet tagelni. Szvsz jobb játékos, mint tavaly Ford, Flowers vagy Clowney volt, szóval lesz jelentkező aki meg is hajlandó fizetni és még picket is áldoz rá. Ballard az ilyesmibe aligha szállna be. Nem mintha a Jags hajlandó lenne csoportriválishoz elengedni, annyira azért senki se hülye.

Pár hete ettől tartottam, hogy belefutunk az idény végén egy leeresztő Panthers Jags duóba és visszamegyünk 8-8-ra. Azért bízom abban, hogy nekünk Jacksonville-ben nagyon nem szokott menni. 😊
peterk2005
50 az a negyven valahány... Azért Grigson évei alatt mi úgy kompenzáltunk, hogy a még mindig nálunk lévő Lil' Polian ordas nagy draft bustjai (pl. Björn Werner) mind kikötöttek a jagsben, szerencsére inkább rövidebb, mint hosszabb időre. Bár Ijalana még pl. nálunk van IR-en belőlük. 😊
És ja, 2014 óta nem nyert a Jags ellen a Colts, mikor mi voltunk a pályaválasztók, plusz 6-0 az utolsó meccsünkön a mérleg otthon (ebből az egyik W eredményezte a Luck draftot. Már nektek.- #neverforget). Ma mindkét sorozat megszakad majd, elnézve a hiányzókat és a 2 csapat tehetségét.

több mint 4 éve
Hát ez az, BoB Houstonban legalább rálicitált Elway ajánlatára amikor Osweilert elvitte, Coughlin papa meg úgy adott előbb Bortlesnak több év garantáltas szerződést, hogy senkinek nem kellett volna a srác, majd egyedüli kérőként Foles elé is letett egy negyven valahány milla garantáltas szerződést a következő évben. 😀 Iktriad nyilván sírva fakad rajta, de ilyen bravúrt még Grigson se csinált (bár scoutnak SOKKAL rosszabb volt Coughlinnál/Caldwellnél is, szóval bőven kompenzálta a hülyeségét lefelé. 😊 )

De valóban, ha Yannick nem is akar maradni, attól még lehet tagelni. Szvsz jobb játékos, mint tavaly Ford, Flowers vagy Clowney volt, szóval lesz jelentkező aki meg is hajlandó fizetni és még picket is áldoz rá. Ballard az ilyesmibe aligha szállna be. Nem mintha a Jags hajlandó lenne csoportriválishoz elengedni, annyira azért senki se hülye.

Pár hete ettől tartottam, hogy belefutunk az idény végén egy leeresztő Panthers Jags duóba és visszamegyünk 8-8-ra. Azért bízom abban, hogy nekünk Jacksonville-ben nagyon nem szokott menni. 😊

Az is igaz persze, hogy tulajdonképpen majdnem mindegy. Tízen kívül lennénk így is meg úgy is, ott meg már pár helyen nem fog múlni. Az a pár hellyel hátrábbi hely azt jelentheti ugyan, hogy egy esetleges feltrade valamivel drágább lesz, de nem vészesen. És amennyivel drágább lehet, annyira az is előfordulhat, hogy pont azért velünk tradel majd az adott top10-es csapat, mert mi többet adunk nekik, mert aki visszamegy, annak is szinte mindegy, hogy 12 vagy 15-re megy vissza. A plusz pick többet ér. Ha meg nem QB jön, akkor a 4-6 kiemelkedő prospectről így is meg úgy is lemaradunk. Értük feltradelni sem érdemes, ahhoz meg a 15 körüli hely is oké, hogy még a jobb első körösökből húzzunk. Szóval ha úgy alakul és nyerünk, akkor legalább Reichnek nem lesz negatív szezonja.

több mint 4 éve
Sajnos nulla rá az esélyünk. Ha a Jags olyan bolond is lenne. hogy nem fizeti meg, akkor is rátehetik a fr taget és aztán eltradelhetik. Kizárt, hogy csoport riválishoz elengedjék épeszű áron.

Esetleg úgy, hogy átvesszük tőlük Foles-t is a fizetésével együtt. 😊
peterk2005
A Jags szerintem most már megfizetné, főleg ha Caldwell marad, mint de facto GM, amire jelenleg -sajnos- 95+% az esély. Ngakoue toronymagasan a legnagyobb draft találata, amikor ő volt a tényleges góré. Nagyobb baj, hogy Yannick akar-e maradni, amire a válasz jelenleg inkább nem, mint igen...

Nálunk ma nem játszik se Fournette, se Bouye, Minshew játéka is erősen kérdéses. Semmi sem ment meg titeket az újabb W-től és a rosszabb draft pozíciótól. 😊 Igaz 2014 óta nem nyert az Indy a Jags ellen, amikor mi voltunk a pályaválasztók. Na de majd idén.
iktriad
Hát a maradni akar-e az igazából értékét tekintve nektek mindegy, mert ha nem akar, akkor is megtagelitek, azt kezdődhet a licitháború, simán van minden évben 1-2 csapat, aki bőven piac fölé kínál - ne menjek messzebbre a Foles deal is hasonló volt. És itt akkor meg is nyugodhattok, mert ha licitháború, akkor tuti nem hozzánk kerül, Ballard nem a túlkínálós féle 😉

Btw, ennyire szemérmetlenül a jobb draftpozira menni kicsit már arcpirító 😀 Jó hogy nem teszitek az egész keretet IR-ra és igazoltok össze 45 embert PS-ből a meccsre 😀
coltman
Folesnál nem volt semmi licitháború. Volt 1 ostoba csapat, amely rálicitált saját magára, aztán most ott áll letolt gatyával, hogy a csere QB keresi a legtöbbet a csapatban. és 33 milliós dead cap hit van utána jövőre, ha ki akarnánk rakni...
És ha rárakjuk Yannickra a franchise taget, akkor max draft pickekkel lehet őt elvinni tőlünk, á lá Clowney idén. Bár én inkább megtartanám a Jags helyében, kerül amibe kerül. Top 3 legtehetségesebb ember jelenleg a kereten, ha nem a legjobb...

Ami meg a meccset illeti, elméletileg nálunk még mindig konkrétan Marrone állása a tét (a tegnapi "hírekkel" ellentétben még mindig nincs kirúgva). Fournette a héten mondta, hogy nagyon szeretett volna 16 meccset játszani egy szezonban, de most sajna beteg, így erre nem kerül sor (RB depth mögötte amúgy nagyon nincs...). Majd az lesz érdekes, ki kezd QB-ban. Ha Foles, akkor az automatikus Colts W, mert Kis Dick Nick nem tud ezzel a csapattal működőképesen üzemelni, főleg nem Fournette nélkül. Ha Minshew a QB, és ez egy legalább 90%-os egészségi állapotú Minshew, akkor van egy hangyafasznyi esély a hazai W-re, igaz nem több.

több mint 4 éve
deleted account 1 758
Sajnos nulla rá az esélyünk. Ha a Jags olyan bolond is lenne. hogy nem fizeti meg, akkor is rátehetik a fr taget és aztán eltradelhetik. Kizárt, hogy csoport riválishoz elengedjék épeszű áron.

Esetleg úgy, hogy átvesszük tőlük Foles-t is a fizetésével együtt. 😊
peterk2005
A Jags szerintem most már megfizetné, főleg ha Caldwell marad, mint de facto GM, amire jelenleg -sajnos- 95+% az esély. Ngakoue toronymagasan a legnagyobb draft találata, amikor ő volt a tényleges góré. Nagyobb baj, hogy Yannick akar-e maradni, amire a válasz jelenleg inkább nem, mint igen...

Nálunk ma nem játszik se Fournette, se Bouye, Minshew játéka is erősen kérdéses. Semmi sem ment meg titeket az újabb W-től és a rosszabb draft pozíciótól. 😊 Igaz 2014 óta nem nyert az Indy a Jags ellen, amikor mi voltunk a pályaválasztók. Na de majd idén.
iktriad
Hát a maradni akar-e az igazából értékét tekintve nektek mindegy, mert ha nem akar, akkor is megtagelitek, azt kezdődhet a licitháború, simán van minden évben 1-2 csapat, aki bőven piac fölé kínál - ne menjek messzebbre a Foles deal is hasonló volt. És itt akkor meg is nyugodhattok, mert ha licitháború, akkor tuti nem hozzánk kerül, Ballard nem a túlkínálós féle 😉

Btw, ennyire szemérmetlenül a jobb draftpozira menni kicsit már arcpirító 😀 Jó hogy nem teszitek az egész keretet IR-ra és igazoltok össze 45 embert PS-ből a meccsre 😀