Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
BizIsten nem idegesíteni akarlak titeket...

Tim Tebow - QB - Broncos

In addition to the Jets, NFL Network's Mike Lombardi reports that the Jaguars have "serious interest" in trading for Tim Tebow.
The Jags apparently aren't just discussing the idea "internally." Citing multiple NFL GMs, NFL Network's Jason La Canfora has suggested Tebow might bring back no more than a fifth-round pick as compensation. If so, several teams should be interested, and owner Shad Khan's fondness of Tebow dates back to 2010. The Jets and Jaguars appear to be Tebow's likeliest suitors at this point in time. The Broncos didn't plan to drive a hard bargain, but they could as interest begins to swell. In Jacksonville, it's believed Tebow would start out only as a third-stringer and Wildcat option.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ime a véleményem Tebow ügyben. Köszönet Pete Prisconak, hogy megfogalmazta helyettem.
http://www.cbssports.com/nfl/story/17926257/listen-up-jaguars-super-distraction-tebow-a-sideshow-not-qb
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Mert még nem alázták le a frencsájzt teljesen és nem ismerik a mondást hogy "Minden csoda 2 hétig tart."! Jelen esetben egy szezonig.

Have heard the Jaguars will bring in WR Lee Evans, but I cannot confirm as of yet.(Alfie C.)

Szóval jó tudni, hogy létezik eADARN Schefter is. Hülye fake account oldalak.
Na ez viszont már igazi hír:
The Jaguars have had internal discussions about Tim Tebow, but have not had formal discussions with the Broncos. (Ganguli)iktriad
minek?Amadeus91
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Have heard the Jaguars will bring in WR Lee Evans, but I cannot confirm as of yet.(Alfie C.)

The Jaguars have had internal discussions about Tim Tebow, but have not had formal discussions with the Broncos. (Ganguli)iktriad
minek?Amadeus91
Minek akarja egy csapat megvenni Tim Tebowt? Na nehogymár ez kérdés legyen... 😛 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915

minek?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vannak elátkozott helyek a földön! 😕Helmut Zimmer
Persze. Pl. Cleveland (Bocsi a Browns szurkolóktól, de tény, nem egy mákos város, ha sportról van szó).

Egy kis ízelítő:
Top 5 plays of Aaron Ross 2011
http://www.giants.com/media-vault/videos/Top-5-Plays-CB-Aaron-Ross/6da43c84-c3ce-4f3d-a57d-09ed8cf88fde
(Azért nem ezek a jellemzők rá...)G-men
Köszi. Reméljük, hogy inkább ez lesz rá jellemzőbb itt, ha pályára kerül.
több mint 12 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Egy kis ízelítő:

Top 5 plays of Aaron Ross 2011
http://www.giants.com/media-vault/videos/Top-5-Plays-CB-Aaron-Ross/6da43c84-c3ce-4f3d-a57d-09ed8cf88fde
(Azért nem ezek a jellemzők rá...)
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Szerencsére egy fake Schefter twitter oldalról jött az a Timmy trade. Huh. Megnyugodtam.iktriad
Vannak elátkozott helyek a földön! 😕
több mint 12 éve
Szerencsére egy fake Schefter twitter oldalról jött az a Timmy trade. Huh. Megnyugodtam.
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Vannak elátkozott helyek a földön! 😕
több mint 12 éve

The Jaguars have had internal discussions about Tim Tebow, but have not had formal discussions with the Broncos. (Ganguli)
több mint 12 éve
Ross - kíváncsi vagyok a konkrét számokra a szerződéseel kapcsolatban, picit azért sokallom az összeget. Egy biztos, nem kezdőnek lett hozva. Legalábbis is idén nem....
Viszont így megint van olimpiai bajnok hozzátartozó a csapatnál. Az elmúlt 3 évben Richesson neje volt itt mint olimpiai bajnok úszó, Ross felesége meg nem más, mint Sanya Richards(maradjunk annyiban, hogy nem a férj a híresebb a kettöjük közül...).
Így most Mathis, Cox, Roos, Coleman és Youboty a cornereink. Middletonon van tender, de -még- nem lett újraigazolva. Valaki ebből a 6osból lehet el lesz küldve. És npetiii, ha Morris Claiborne ott van 7nél, igenis draftoljuk csak le. Gondolni kell a jövőre, ha Mathis teljesítménye netán idébn visszaessen (meg hát FA is lesz megint).

Timmy: Most akkor ki hozza a döntéseket? Shao vagy Gene? Mert Smith nem akarja/akarta Tebowt idehozni , az is biztos. Remélem a Jets vagy a Miami lesz az új csapata. Utóbbi esetben Garrard csak megkapná a nyakába Timmyt...
Illetve egy esetben szívesen látom itt Jézus unokaöccsét. TE/RBként és max 1 6. körös pick ellenében.
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hallott valaki bármiféle hírt arról, hogy kb mennyi lehet TT ára? kisvanek4
Most, hogy be akartam rakni a linket, természetesen még véletlenül sem találom a cikket. Ma délután olvastam a cikkben, hogy kb. 5., vagy 6. körös pick-et kérne érte a Denver. Jóval többet gondoltam volna érte elsőre, aztán persze lehet, hogy egyszerűen csúnyán "benéztem" valamit.N-Drew
én is ennyit olvastam, de meg is lep. Korábbi évek QB cseréi:

1. Donovan McNabb (Eagles) <-> Redskins 2010-es 2. kör + 2011-es 4. kör
2. Charlie Whitehurst (Chargers) + 2010-es 2/28 <-> 2010-es 2/8 + 2011/3.kör
3. Sage Rosenfels (Texans) <-> Vikings 2009-es 4. kör
4. Kevin Kolb (Eagles) <-> Cardinals 2/13 + Rodgers-Cromartie

több mint 12 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Hallott valaki bármiféle hírt arról, hogy kb mennyi lehet TT ára? kisvanek4
Most, hogy be akartam rakni a linket, természetesen még véletlenül sem találom a cikket. Ma délután olvastam a cikkben, hogy kb. 5., vagy 6. körös pick-et kérne érte a Denver. Jóval többet gondoltam volna érte elsőre, aztán persze lehet, hogy egyszerűen csúnyán "benéztem" valamit.

több mint 12 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Hallott valaki bármiféle hírt arról, hogy kb mennyi lehet TT ára? Azt tudom hogy a GB a Miami és a Jags a legkomolyabb kérők, de mivel a GB-be csak backup lehet, a másik 2 csapatban meg már van 2-2- QB ezért nem gondolom, hogy annyira durva ára lenne. Szvsz nagyon kevés esély van arra, hogy TT idejöjjön, hiszem itt van Gabbert, akit nem fognak 1 év után kirakni miatta. Ezzel a húzásukkal kb a tavalyi draftot nulláznák le, hiszen az első két kör egyből ugrana egy olyan játékosért, akit 2 éve 1 első körért simán be lehetett volna húzni. Az egész FO mondana ellent magának, amellett, hogy óriási kockázat lenne. Adják meg Gabbertnek a kellő fegyvereket, egy normálisabb falat, meg a nyarat, hogy fejlődjön és lássuk mit tud ő igazából. A csapat elköltözése pedig sztem nem TT függő. Iktriad linkelt még szezon közben egy cikket arról, hogy a Jagset igen drága lesz elvinni 2024 vagy talán 2026ig a városból, különböző szerződések miatt
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 680 — Raiders fan
Ross sztem nem megoldás #1 vagy #2 posztra, nickelnek meg kicsit sokallom a pénzt...érdekes lesz látni mit kap Tracy Porter ehhez képest...talán pont tőlünk 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Schefter szerint érdeklődtök Tebow iránt, nem menekültök.
Micsoda kis csaták lennének évente kétszer ezek a Lucky-Tebow párharcok. 😀

több mint 12 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
sőt Jaguars meccsen kívül ritkán örjöngtem annyira, mint a Steelers elleni playoff meccs során
Dettó!
Én mondjuk kicsit vívódom, de alapvetően én is úgy vagyok vele, hogy most Gabbertnek kell esélyt adni.
Ami nem tetszik, az Elway hozzáállása (bár nem vagyok túl tájékozott), de nekem az jött le mintha Ő az első perctől Tebow ellen lett volna. Draftról nem hozhatott volna olyan QB-t, aki első perctől kezdhet, de így, hogy Manning az ölébe hullott, már boldog elzavarja a PO QB-t. Nem kívánok semmit rosszat Peytonnak, de szerintem elég sanszos, hogy a szerződésének második évét se tölti ki teljesen, mert megsérül a fejvadászatban. Utána Elway draftolhat magának egy új QB-t, aki szép spirált dob, kérdés, hogy a nyer-e vele a csapat... mert Tebow-val nyert. Szerintem Tebow nem ezt érdemeli, remélem, hogy az új helyén rendesen megbecsülik majd. És az új lehetett volna Jacksonville is, ha egy évvel ezelőtt járunk és Khan már a székében ül...Gene meg valahogy lenyelte volna a békát, vagy vehette volna a kalapját.
több mint 12 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 372 — Jaguars fan
Köszönet az Aaron Ross infókért (még ha nem is voltak túl pozitívak). Én azért örülök neki, mert a jelenlegi CB helyzetünkön szerintem mindenképpen javít. A szezon elején (a sérüléshullám előtt) elég jó (top5) defensünk volt, amiben igazándiból két lyukas poszt volt. Az egyik a CB, amit ezzel orvosoltunk (ergó szerintem a korai CB draft ezzel ki is szállt a versenyből, ha egyáltalán versenyben volt) a másik pedig a DE. Szóval a védelem egy brutál kezdő defensive ended igényel még, valamint a backup posztokon kell javítani, de kellőképpen ütőképes lesz így (legalábbis rohadtul remélem).
Offenseben a falat kellene erősíteni, plusz kellene még egy brutál jó elkapó. Tebow mehet ahova akar, annak ellenére, hogy én szimpatizáltam vele (sőt Jaguars meccsen kívül ritkán örjöngtem annyira, mint a Steelers elleni playoff meccs során). A Jaguars irányítója Blaine Gabbert és kész.

több mint 12 éve
salander New York Giants 974 — Giants fan
CB Aaron Ross agrees to 3 Year deal in Jacksonville, deal worth up to $15.3M
ezt jól látom?

ha igen, akkor szvsz korrekt igazolásnpetiii
Legalább lassan kiheveri a sérüléseit. De az idei teljesítményében maximum a lejátszott snapek száma ér ekkora fizetést nem a minőség ahogy játszott. Ráadásul javította a statjait az is, hogy több olyan csapattal játszottunk, ahol a QB mindenképp az első számú célpontnak akarta odatolni a labdát (akit Webster fogott) még akkor is ha Ross már bukta az emberét. Futás ellen általában jó volt.

Az év elején volt kifejezetten gyenge, de az utolsó 3-4 alapszakasz meccsre és a playoffra feljavult.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
ezt jól látom?

ha igen, akkor szvsz korrekt igazolásnpetiii
Hát szívtok ti még vele rendesen. Red zone-ban végülis egész jó volt idén, meg azon kívül is volt egy-egy jó megmozdulása, de én ennyi pénzt az életben nem adnék neki, még fele ennyit se. Néha azt se tudta hol van, ha pedig a Dallas ellen Austin befutja Romo labdáját, akkor valószínűleg még rosszabb lenne a megítélése a Giants szurkolók között és ezt a szerződést se kapja meg. Dehát egy SB csapatban kezdő CB-ként játszani nagyon feldobja az árát...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Akkor valószínűleg marad a másik kezdő DE pozíció betöltése a draftra. Szóval WRt és DEt onnan akrunk hozni. Mert olyan sikeresek voltunk az elmúlt kb 10 évben mindkét poszton. Egyébként Brian Quick személyében tudom ki a legjobb FCS WR, de kit tekintenek a legjobb FCS DEnek?.iktriad
Matt Singletary (igen ő Samurai Mike fia) Cal Poly, egyébként ő a Baylorban (Mike alma materében) kezdett, mikor fatert kinevezték Niners HC-vá akk is a család közelében akart maradni akk transzferelt a Cal Polyhoz.
Szerk. Tebownak személyre szabott playbook kéne, amit Bratkowskitól az életbe nem kap meg.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 372 — Jaguars fan
ezt jól látom?

ha igen, akkor szvsz korrekt igazolás

több mint 12 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Delonso: Írtam pár sort a topikotokba a témáról 😉 Alapvetően két oldalát nézzük az éremnek. Abba gondolok bele, TT-vel hány draftcetli költözne Denver-be, és akkor a Gabbert-ért adott 1/16-os tavalyi első, illetve második körös pick-ről (1/10-re feltrade-ért) nem is beszéltünk. Enyhén szólva buta dolog lenne. Van hová igazolnunk nekünk is, plusz nem hiányzik az, amit Garrard kivágásakor kaptunk, miután JDR "belökte a busz alá" a la Leftwich. Ez sem sokban különbözne attól, sőt...

Amadeus: Abszolút egyetértünk. Gabbert még nagyon az elején van a pályafutásának. Eddig nem jól alakultak a dolgai, de ennél biztosan jobb lesz. Tebow valóban jó lett volna Miami-ba, erre Garrard oda ment. Mi meg örültünk volna, ha inkább TT ment volna mondjuk két hete a Dolphins-ba, Garrard meg visszajött volna Blaine mögé, Henne helyett...

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
Ezt mint a Jaxet kedvelő szurkoló én is méltatlannak érzem és az érveitek is megértem, hisz egy út elején jártok. Én sajnos nem nagyon látok még pozitívumokat sem tulajilag sem GM Geneileg, de ezt majd a jövő megvilágítja mit látok jól vagy rosszul.
Timet simán el tudnám képzelni itt, de a tőle ódzkodókat is megértem.
nálunk is el tudtam volna, de most írt alá David, így valószínűtlen.Delonso_
én szerintem is van abban valami, hogy TT-ból lehet 1 jó kezdő irányító az NFL-ben. (Most csapattól független) Igazából azt nem értem, hogy a többség miért zárkózik el attól a lehetőségtől, hogy TT még fejlődni fog. Tehetséges, van akarata, felépítése és van olyan személyiség, hogy megszakadjon a munkában. Több éves project.

A Jaxnél nem tudom elképzelni, mert Gabbert szintén egy hasonló pali, annyiból, hogy több éves project, de tehetséges. 1 év után nem fognak a feje fölött pálcát törni és lesz még szerintem 2 szezonja valamit mutatni. Ha komolyan veszik a csapatépítést a Jaxnél. Szerintem Tebow-->Miami. Oda talán pont 1 ilyen karakter kéne a csapat élére.

criminal lawyer or criminal lawyer?