NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Megvan Blackmon szerződése. 4 év, 19.5 millió.
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Biztos a szmájlit hiányolták sokan a hsz. végéről 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
armando83 Cleveland Browns 804
Lehet hogy ugyanolyan sértő, viszont legalább találó és vicces, ellentétben a Te riposztod elég primitívre sikerült 😊Rataxes
Próbáltam viccesre venni,lévén az ikonjának szántam a kérdést,lehet hogy rosszul sült el,de nem értem miért kell a Jax topic-on belül egymást baszogatni sokszor,pl M-bryot,engem,vagy bárki mást,mindenki ezt a csapatot szereti,és bármit is ír az a saját véleménye,ha el nem is,de befogadni mindenképp illik!!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Lehet hogy ugyanolyan sértő, viszont legalább találó és vicces, ellentétben a Te riposztod elég primitívre sikerült 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Amit Maka írt,az legalább annyira sértő,mint amit én írtam neki,nem hiszem hogy szép dolog másról olyan véleményt formálni,amit a véleményformáló gondol..Mi az hogy senki sem vesz komolyan?vagy mi ez a beef-ezés???

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
kurva nagy ahogy a kabala figura az üres stadionban nyargal körbe 😀
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
Valahol esküszöm ezt láttam, de most már sehol :/Wyatt
Ezen mondjuk én is felkaptam a fejem, utána is kerestem, nem találtam sehol sem ilyet, de elfelejtettem szólni miatta. :S

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Valahol esküszöm ezt láttam, de most már sehol :/

több mint 13 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 069 — Jaguars fan
nso szerint: "Jó hír a Jacksonville Jaguars szurkolói számára, hogy az előző idény legtöbb (1606) futott yardját elérő Maurice Jones-Drew nem sztrájkol tovább"
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 581 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sanya Richards-Ross és Aaron Ross a döntő után. Azt hiszem ezt a napot egyikük sem felejti el.

És Mularkey & Jaguars tagjai nézik Richards-Ross döntőjét (természetesen felvételről, de legalább nem 6-7 órás csúszással...).

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 581 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jason Spitz 2-3 hétre kidölt, szóval a kezdő LG után az 1. számú tartalék G is kiesett. Brewster lesz helyette, valamint a Jags az UDFA rookie DT Drew Nowakból OGt csinált vasárnaptól...

A tartalék RB Richard Murphy kidölt egy időre viszont Monroe visszatért az edzeni.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
Túlélem, kösz az aggódást. 😊

Ezt a némítást jó hogy mondtátok, köszi. Viszont akkor az illetőnek írt válaszokat se látom, jól gondolom? (EDIT: Meglestem, és látom. Whatevs, így is jobb. 😊)Maka
így van. single hsz-t nem látsz tőle, ha válaszolás van, akkor látod miről folyik a szakmázgatás.
több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Túlélem, kösz az aggódást. 😊

Ezt a némítást jó hogy mondtátok, köszi. Viszont akkor az illetőnek írt válaszokat se látom, jól gondolom? (EDIT: Meglestem, és látom. Whatevs, így is jobb. 😊)

you don't even know what you like and you don't like
több mint 13 éve
lehet némítani, nagyszerű funkció.shawnka
Nekem mindegy - tisztelem a véleményszabadság intézményét. Ha valamivel bajom van, azt meg meg szoktam írni, de úgy hogy ne sértsek vele senkit. iktriad
jó ik, de te ultimate babyface karakter vagy 😀
de a majmozás amúgy nem sértő? függetlenül attól, hogy az illetőnek kötődése van-e az adott élőlényhez, vagy sem.shawnka
Ha Maka sértve érzi magát(nem hiszem, nem szokott foglalkozni, sokkal éretebb ő annál), akkor szóvá fogja tenni. De eddig nem tette. (Egyébként én is erősnek éreztem ezt a majomozást, de nem engem szólítottak meg).

(amúgy is mindig szolidaritást vállalok a Jax fanekkel)Amadeus91
Armando is Jags fan. 😊
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
Nekem mindegy - tisztelem a véleményszabadság intézményét. Ha valamivel bajom van, azt meg meg szoktam írni, de úgy hogy ne sértsek vele senkit. iktriad
de a majmozás amúgy nem sértő? függetlenül attól, hogy az illetőnek kötődése van-e az adott élőlényhez, vagy sem.shawnka
csak szóljatok és rendet vágok itt 😀

(amúgy is mindig szolidaritást vállalok a Jax fanekkel)
több mint 13 éve
de a majmozás amúgy nem sértő? függetlenül attól, hogy az illetőnek kötődése van-e az adott élőlényhez, vagy sem.
több mint 13 éve
Nekem mindegy - tisztelem a véleményszabadság intézményét. Ha valamivel bajom van, azt meg meg szoktam írni, de úgy hogy ne sértsek vele senkit.
több mint 13 éve
lehet némítani, nagyszerű funkció.
több mint 13 éve
Peter King beszélget szöszivel ebben a videóinterjúban(tavalyi szezonról, idei szezonról, MJDről, Blackmonról, miben érezte hogy javulnia kell stb):
 sportsillustrated.cnn.com/video/nfl/2012/08/05/080312.jacksonville-jaguars-blaine-gabbert-peter-king.SportsIllustrated/index.html

King csapatértékelő videója a scrimmage után:
 sportsillustrated.cnn.com/video/nfl/2012/08/05/080312-jacksonville-jaguars-peter-king.SportsIllustrated/index.html

Kuharsky nagyon részletes, szinte mindenre kiterjedő TC benyomásait összegezte ebben az írásban:
 espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/39160/camp-confidential-jacksonville-jaguars-2

Mind a 2 videó, mind a cikk nagyon ajánlott anyag.

Vasárnap volt az utolsó nyilvános TC edzés, igyekszem hamarosan összeszedni, hogy mi minden történt a nap során.
több mint 13 éve
Armando- mindenki inkább új Anquain Boldinként tekint Blackmonra, legalább is hozzá hasonlította egy csomó szaki draft környékén. És amíg az ügynöke(és ő is) ilyen fafejű, és nem edz, nem lesz belőle indén impact player.

Mularkey mondta az OTA és minicamp alatt. Ha Blackmon tudja a figurát, kiváló elkapó már most, de ha nincs tisztában vele, hogy mire készül a Jags hasznavehetetlen. Ezen kéne nagyon dolgozni TC alatt, ha ott lenne....
De gondolom az ittas vezetése, és az hogy a Jags be akarja biztosítani magát, ha netán megint inna pár pohárral (és ráfogná Samanthára vagy a nyuszira) mielőtt a volán mögé ül is mind Gene Smith hibája...

Makát meg nem bántani. Elmondott egy véleményt, amiben -szerintem- sok igazság fedezhető fel...

Más:
Sanya Richards Ross megnyerte a 400 métert Londonban. a Jags játékosai és MMék az edzés végén együtt nézték a döntőt(Aaron Ross meg az olimpiai stadionban). Richards-Ross nem győzi dicsérni a Jagst, hogy elengedte a férjét, nagyon sok pozitív PRt kaptunk/kapunk tőle az elmúlt napokban. 😊
Ja és Sanya megígérte, hogy ha nyer elviszi az aranyat megmutatni Mularkeynak. 😊
több mint 13 éve
Hozzászólás növelésnek mondjuk jót tesznek ezek a viták, bár azért azt jó tudni a "külsős" rajongóknak, hogy armando csak a beef miatt van itt, a Jags szurkolók többsége nem veszi komolyan.Maka
Bajod van majom?

több mint 13 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Hozzászólás növelésnek mondjuk jót tesznek ezek a viták, bár azért azt jó tudni a "külsős" rajongóknak, hogy armando csak a beef miatt van itt, a Jags szurkolók többsége nem veszi komolyan.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
Alapból nem értem a Blackmon-Moss összehasonlítást, már csak a fizikai paramétereik ellenére sem. Mert hogy amikor azt mondták, hogy Dez Bryant az új Moss, azt elfogadtam például, de hogy Blackmonnak mi köze van hozzá...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Blackmon mitől is ne lehetne akár egy újabb Moss????-a draft legjobb elkapója,ha nem tőle,akkor kitől kell várni a megváltást(az összes komoly elkapó az utóbbi években az első perctől lerakta a nevét,minimum ezt várom Mr. DUI-tól is!!!)?????És a véleményem tartom,1 offseason elég,ha a megfelelő emberek vannak a megfelelő helyen.
armando83
a mondandód második felében ott a válasz a kérdésedre. egy offseason elég lehetne egy Blackmon szintű elkapónak, csak ugye ez nem igazán valósul meg akkor ha nincs ott az edzéseken...
több mint 13 éve
A kiemelt résszel nem értek egyet,mert nálunk jóideje ez megy,a fiatal csapat majd jövőre hozza az eredményeket,jövőre jövőre jövőre...ezzel már tele a padlás,ha tökösek,akkor mutassák meg idén,ha egy csapat,egy teljes offseason alatt nem tud összeállni,akkor soha,hiszen minden évben rengeteg játékos/edző jön-megy,és minden évben új playbook..Tehát?????????armando83
Minden (elsősorban) a QBtól függ Armandó. Ha Gabbert tényleg így tud fejlődni (mint ahogy jelenleg teszi, minden más hiresztelés ellenére - lásd még scrimmage), és Top 10 környékbeli QBvé válik(amire szerintem képes lehet), akkor minden évben versenyképes lesz a Jags. Ezért írta Prisco, hogy még nem helyes túl nagy elvárásokat támasztani a Jagssel szemben (lásd még Blackmon, aki idén nem hiszem, hogy nagyon jó lesz még).
Plusz a Mularkey-Bratkowski offense nem olyan egyszerű, szokni kell a játékosoknak. Nem véletlenül mondja pl. Oesher is állandóan, hogy a szezon 2. felétől vár nagyobb javulást az Otól.

És az offenseben egy darabig nem lesz változás playbook szinten sem (+ mindenkinek asszem 3 éves szerződése van, és azért nem hiszem, hogy idén még tolongás lesz az O edzőinkért). Mondjuk azt többen mondták, ha idén is jó lesz az D, akkor Tuckerből jövőre valahol HC lesz, de mind Cullen, mint Mark Duffner(LB coach) elég régóta van itt ahhoz,hogy átvegye Mel helyét ha kell.

Plusz Prisconak abban is igaza van, hogy az idei schedule elég húzós főleg az NFC North(talán a legerősebb divízió az NFLben jelenleg, 3 potenciális playoff esélyes csapattal), de az AFC East se lesz piskóta. Jövőre a két West(NFC, AFC), ha nem is lesz sétagalopp, de összességében könnyebb lehet, mint pl. a mostani ellenfelek.

Szóval idén fejlődjünk, próbáljunk meg összehozni egy 8-8as mérleget, plusz újraigazolni a sok-sok FAnk közül azokat, aki megérdemlik. Ezért is megy a huzavona MJDvel, mert kell a cap space. Jövőre rohadt sokba fog kerülni majd Knightonnak, Coxnak, D. Smithnek, Jennignsnek,és valószínű Brittonnak az új szerződése(és akkor Monroe közelgő szerződéshosszasítását nem is említem. Tavaly Top 10ben volt a PFF rangsora alapján. Ha így folytatja, vagy még fejlődik pl. idén, nem lesz éppen olcsó visszahozni, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam...), és akkor a Meester, Mathis, Greg Jones, Z. Miller 4est nem is említettem, akikből 1-2t én visszahoznék, ha nem is olyan drágán, mint amennyit az első csoportban említett emberek kap(hat)nak majd.iktriad
Ennyire nem oszthatod a kinti emberek véleményét!!!!-olyan vagy,mintha ők fizetnék a fősulidat basszus,like-olod az összes hülyeségüket :S

Blackmon mitől is ne lehetne akár egy újabb Moss????-a draft legjobb elkapója,ha nem tőle,akkor kitől kell várni a megváltást(az összes komoly elkapó az utóbbi években az első perctől lerakta a nevét,minimum ezt várom Mr. DUI-tól is!!!)?????És a véleményem tartom,1 offseason elég,ha a megfelelő emberek vannak a megfelelő helyen.

Igen,szöszin sok múlik,de a scrimmage az semmi,annyit se ér,mint a PRE-SEASON meccs..Az első alapszakasz mérkőzés után lesz látható,hogy szösziből ki vagy mi lett..