Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Lesz olyan irányító 2013-as drafton, aki megérné, hogy a Jags másolja a Colts tavalyi Suck4Luck akcióját? Mert a mostani teljesítményből nem kellene sokat leadni, és meglehetne az 1/1 vagy 1/2, amivel jöhetne egy kiemelkedő irányító - már ha van olyan, akiért érdemes ezt megcsinálni.Csak a Browns és a Chiefs látszik nekem olyannak, akiknek sikerülhetne kevesebb győzelmet összeszedni (ha ugye a Titanst a Jags kizárja a versenyből 2 leadott meccsel).
több mint 13 éve
Most az igazi kihívás pozitív jeleket keresni a csapat teljesítményében! És van 1! Végre megint volt sack! Éééééés Lane ezzel megduplázta sackjei számát!És MJD 12000 yard fölött jár total scrimmageben.
Van miről beszélgetni az öltözőben. 1 a lényeg, a TV-s Colts meccsen megint el kell kenni Luck száját, és akkor én már elégedetten nézem a többi vereséget.
Henne mégiscsak kezdő QB lesz itt hamarosan.Húsrágó
Khan (a meccs előtt) kiállt Gene és Mularkey mellett. Kiváncsi lemnék tartja ezt még most is, főleg GMmel kapcsolatban.
jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-10-07/story/jaguars-notebook-shad-khan-im-going-stay-course
több mint 13 éve
Most az igazi kihívás pozitív jeleket keresni a csapat teljesítményében! És van 1! Végre megint volt sack! Éééééés Lane ezzel megduplázta sackjei számát!Van miről beszélgetni az öltözőben. 1 a lényeg, a TV-s Colts meccsen megint el kell kenni Luck száját, és akkor én már elégedetten nézem a többi vereséget.
Henne mégiscsak kezdő QB lesz itt hamarosan.
több mint 13 éve
A fekete mezhez fehér gatyát fogunk viselni á lá Miami Sharks az "Any given Sunday"-ben. Tehát ha valaki hány a pályán tőlünk biztos nyerünk. Jövő héten meg leigazoljuk Willie Beament.iktriadA csúnya közönség Jaguars szurkerei tehetnek a zakóról! Egyiknek se volt annyi esze, hogy behajoljon a pálya fölé...
Összefoglaló GM Gene Smith áldatlan tevékenységéről, avagy mi készült Genie "boszorkánykonyhájában" 4 év alatt:
www.youtube.com/watch?v=xKEDr1_XdG0
több mint 13 éve
Oaklandben biztos örülnek enne a hírnek.Head Coach Mike Mularkey says there is zero chance of the Jaguars making a QB switch during bye week. (Mark Long)Ja, ha már Oakland, egyre inkább úgy tűnik hogy a MLB rájátszás és az Oakland Athletics jó szereplése miatt HÉTFŐ ESTE játszunk legközelebb. Gulp.
több mint 13 éve
Ha a Colts megveri Timmyéket, ővék a tiebrekaer. És Luck >>>> Timmy (vagy Sancho).hát azért ott még lesz baj a Steelers-Broncos kombóval. meg a Jets is arrafelé lesz decemberben Tebow baráttal.shawnkaJó, mi mostantól Paganoért játszunk, ez hatalmas pluszt ad a játékosoknak, és ez az elképesztő küzdés ma is kijött, a győzelemtől függetlenül. StezEgyébként őszintén mondom, nagy gratula ahhoz a Whez. Nagy lélektani fegyvertény volt. Szerintem a Colts Wildcard esélyes csapat lehet már idén.
Mi meg... iktriad
A Jets majd vigasztalódhat ellenünk decemberben.
több mint 13 éve
hát azért ott még lesz baj a Steelers-Broncos kombóval. meg a Jets is arrafelé lesz decemberben Tebow baráttal.Jó, mi mostantól Paganoért játszunk, ez hatalmas pluszt ad a játékosoknak, és ez az elképesztő küzdés ma is kijött, a győzelemtől függetlenül. StezEgyébként őszintén mondom, nagy gratula ahhoz a Whez. Nagy lélektani fegyvertény volt. Szerintem a Colts Wildcard esélyes csapat lehet már idén.
Mi meg... iktriad
több mint 13 éve
Jó, mi mostantól Paganoért játszunk, ez hatalmas pluszt ad a játékosoknak, és ez az elképesztő küzdés ma is kijött, a győzelemtől függetlenül. StezEgyébként őszintén mondom, nagy gratula ahhoz a Whez. Nagy lélektani fegyvertény volt. Szerintem a Colts Wildcard esélyes csapat lehet már idén.
Mi meg...
több mint 13 éve
Jó, mi mostantól Paganoért játszunk, ez hatalmas pluszt ad a játékosoknak, és ez az elképesztő küzdés ma is kijött, a győzelemtől függetlenül.8 éve nyertünk a Lembaun. És 4 éve is megvertük őket. Most lesz 49-3. Nem ide. iktriadMajd ha a Packerst is... 😛Stez2ből 2. Volt egy sack fumbleja, amiben nem egyértelmű a felelőssége.Naa, mi az? Kezded belátni, hogy Gabbert szar? 😊Amikor elkezdem nézni a mock draftokat, akkor a szezonnak vége van, ugye?Ja. Kész, eddig védtem a GM-QB duót. Mostantól leveszem mindkettőről a kezem. Brutálisan hosszú lesz ez a szezon.
Jövőhéten a bye-weektől is szopni fogunk.Maka
Ha gy marad - legnagyobb arányú hazai vereség a franchise történetében. 3 hazai meccs, 3 blowout L. Lions ellen félház lesz. Vagy 3/4 sok-sok Detroiti szurkolóval...
És mock draftokat csak akkor érdemes nézni, ha Gene kibasszák innen. Ha marad, még Top3ra is képes megabustot húzni...
iktriad
Ma hány pickje volt, ami az Ő hibája volt? Meg mondjuk szar dobása? Nem láttam a meccset, csak kérdezem emiatt.Stez
De nem csak ő a baj. Ez a csapat úgy szar ahogy van. A Bears O-line ellen összehoztunk 1 sacket. Futás elleni D nincs. És még sorolhatnám.
De azért a Coltsot ez a csapat is megverte. :piktriad
több mint 13 éve
8 éve nyertünk a Lembaun. És 4 éve is megvertük őket. Most lesz 49-3. Nem ide.Majd ha a Packerst is... 😛Stez2ből 2. Volt egy sack fumbleja, amiben nem egyértelmű a felelőssége.Naa, mi az? Kezded belátni, hogy Gabbert szar? 😊Amikor elkezdem nézni a mock draftokat, akkor a szezonnak vége van, ugye?Ja. Kész, eddig védtem a GM-QB duót. Mostantól leveszem mindkettőről a kezem. Brutálisan hosszú lesz ez a szezon.
Ha gy marad - legnagyobb arányú hazai vereség a franchise történetében. 3 hazai meccs, 3 blowout L. Lions ellen félház lesz. Vagy 3/4 sok-sok Detroiti szurkolóval...
És mock draftokat csak akkor érdemes nézni, ha Gene kibasszák innen. Ha marad, még Top3ra is képes megabustot húzni...
iktriad
Ma hány pickje volt, ami az Ő hibája volt? Meg mondjuk szar dobása? Nem láttam a meccset, csak kérdezem emiatt.Stez
De nem csak ő a baj. Ez a csapat úgy szar ahogy van. A Bears O-line ellen összehoztunk 1 sacket. Futás elleni D nincs. És még sorolhatnám.
több mint 13 éve
Majd ha a Packerst is... 😛2ből 2. Volt egy sack fumbleja, amiben nem egyértelmű a felelőssége.Naa, mi az? Kezded belátni, hogy Gabbert szar? 😊Amikor elkezdem nézni a mock draftokat, akkor a szezonnak vége van, ugye?Ja. Kész, eddig védtem a GM-QB duót. Mostantól leveszem mindkettőről a kezem. Brutálisan hosszú lesz ez a szezon.
iktriad
több mint 13 éve
2ből 2. Volt egy sack fumbleja, amiben nem egyértelmű a felelőssége.Naa, mi az? Kezded belátni, hogy Gabbert szar? 😊Amikor elkezdem nézni a mock draftokat, akkor a szezonnak vége van, ugye?Ja. Kész, eddig védtem a GM-QB duót. Mostantól leveszem mindkettőről a kezem. Brutálisan hosszú lesz ez a szezon.
iktriad
De azért a Coltsot ez a csapat is megverte. :p
több mint 13 éve
Naa, mi az? Kezded belátni, hogy Gabbert szar? 😊Amikor elkezdem nézni a mock draftokat, akkor a szezonnak vége van, ugye?Ja. Kész, eddig védtem a GM-QB duót. Mostantól leveszem mindkettőről a kezem. Brutálisan hosszú lesz ez a szezon.
iktriad
Ma hány pickje volt, ami az Ő hibája volt? Meg mondjuk szar dobása? Nem láttam a meccset, csak kérdezem emiatt.
több mint 13 éve
Szép kis zakó. 😊 (bocs)GreengoSemmi baj. Ez már nagykabát lett.
Szeretném ha Gene kedden legkésőbb lemondana. Komolyan. 20 - 95 az otthoni 3 meccs mérlege.
több mint 13 éve
Amikor elkezdem nézni a mock draftokat, akkor a szezonnak vége van, ugye?Ja. Kész, eddig védtem a GM-QB duót. Mostantól leveszem mindkettőről a kezem. Brutálisan hosszú lesz ez a szezon.
Ha így marad - legnagyobb arányú hazai vereség a franchise történetében. 3 hazai meccs, 3 blowout L. Lions ellen félház lesz. Vagy 3/4 sok-sok Detroiti szurkolóval...
több mint 13 éve
Amikor elkezdem nézni a mock draftokat, akkor a szezonnak vége van, ugye?Jövőhéten a bye-weektől is szopni fogunk.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 13 éve
Igen, de ha a szezon után kibasszák, nem tök mindegy kit scoutolt idény közben?Idény közben nem lesz váltás a front officeban. Szezon után változtathat Khan, ha Gabbert nem mutat fejlődést. Tőle függ Gene sorsa, nem a többiektől. iktriadDraft 2013Nem mindegy, hol vannak a scoutjai, szezon végén lehet már új scoutok lesznek 😛gabokocka
Gene Smith scoutjai a következő meccseken vannak ma ott:
Clemson- Georgia Tech (ez a 3. Clemson meccs zsinórban, amin ott vagyunk!)
Wisconsin - Illinoisiktriad
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Idény közben nem lesz váltás a front officeban. Szezon után változtathat Khan, ha Gabbert nem mutat fejlődést. Tőle függ Gene sorsa, nem a többiektől.Draft 2013Nem mindegy, hol vannak a scoutjai, szezon végén lehet már új scoutok lesznek 😛gabokocka
több mint 13 éve
Draft 2013Nem mindegy, hol vannak a scoutjai, szezon végén lehet már új scoutok lesznek 😛
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Draft 2013Gene Smith scoutjai a következő meccseken vannak ma ott:
Wisconsin - Illinois
több mint 13 éve
a gond csak az, hogyha annak a játékosnak volt olyan középiskolás osztálytársa, akinek a barátnőjének a nővére találkozgatott valaha olyan sráccal, akinek a kollégiumi szobatársa látott már füvescigit, akkor kizárt, hogy Gene idehozza... 😀Az a figyelemreméltó (vagy röhejes, kinek-kinek ízlése szerint), hogy minden adat azt mutatja, hogy volt valami megmagyarázhatatlan effektus a tavalyi Broncos-ban, ami PO-ba juttatta őket.tomi-tomiAzon gondolkozom, hogy a Seattle-nek ki lehetett 2010-ben a rejtett Tebow-ja? Az a 7:9-es PO-ba jutás, majd az SB várományos Saints kiverése még a tavaly Broncos csodát is übereli. Képzeljétek mi lenne, ha ezt a két embert egy csapat be tudná gyűjteni. Lehet, hogy győzelem nélkül is bajnokok lennének... 😀 😀peterk2005
több mint 13 éve
Az a figyelemreméltó (vagy röhejes, kinek-kinek ízlése szerint), hogy minden adat azt mutatja, hogy volt valami megmagyarázhatatlan effektus a tavalyi Broncos-ban, ami PO-ba juttatta őket.tomi-tomiAzon gondolkozom, hogy a Seattle-nek ki lehetett 2010-ben a rejtett Tebow-ja? Az a 7:9-es PO-ba jutás, majd az SB várományos Saints kiverése még a tavaly Broncos csodát is übereli. Képzeljétek mi lenne, ha ezt a két embert egy csapat be tudná gyűjteni. Lehet, hogy győzelem nélkül is bajnokok lennének... 😀 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
tegnap, Újpest városkapunál Leftwich mezben láttam srácot du 3 körül. Innen valaki volt az esetleg?