Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 12 éve
-Tebow: Ezt azért fontos megjegyezni, mert Khan kijelentette, ő draftolta volna Wayne helyében Timmyt. Az interjúban elmesélte, hogy ő és Wayne már ismerték egymást a 2010es draft környékén, és Shao akkor rákérdezett draftolni akarja-e az öreg a helyi redneckek kedvencét. Weaver nemmel válaszolt, és több pontban(részleteket erről nem mond 'pödört bajusz') elmondta miért nem lesz nálunk Timmy draft. Khan akkor épp a Ramst akarta megvenni, és tőlük is megkérdezte, szerintük a Jagsnek kellene-e draftolnia Tebowt, és a Ramsnél is nemmel feleltek erre, és ugyanazokat a szempontokat hozták fel, amit Wayne is. Ettől függetlenül, Khan szerint Tebow olyan jelentőségű játékos Jacksonvilleben a véleménye szerint, hogy ha akkor ő lett volna a tulaj, utasította volna Genet, hogy akár letrade mellett is, de draftolja Timmyt. Azt is mondta, ha a Tebow draft balul sült volna el, 100%ig vállalta volna érte a felelősséget. (Amit a mainstream média ezt meghallja, egyből kezdődik majd a "Trade for Tebow" mantra az offseasonben, szóval bár értékelem Dszingisz őszinteségét, de ezt inkább nem kellett volna elmondania....)iktriadHű, de nem bántam volna, ha már akkor itt van nálatok a bajszos. 😂 Szerencsére Gabbert is jó megoldásnak tűnik egyelőre. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
armando83
804
Nekem is tetszik Shad 'Al ""Hosszúpassz"" Davis " Khan hozzáállása a dolgokhoz,igenis ő a tulaj,és Gene közel sem draftolt ide csodás játékososkat,pl. 6. kör 199 QB -Tom "Bieber" Brady ,vagy MJD-t se ő hozta,úgyhogy remélem abbahagyja a spirituális balfasz húzásait!!!!!Khan elmondta azt is, teljesen tisztában van az elmúlt évek draftjainak eredményeivel... Most azonban teljes bizalmáról biztosítja a GMet, de már pár dologra rá kérdezett az elmúlt 3 évvel kapcsolatban. Draftolni viszont Gene fog továbbra is, ebbe nem fog beleszólni. De Smithenk meg kell magyarázni mindig Khannak, miért draftolta azt akit. Ez még jól jöhet. iktriadEz a rész nagyon tetszett. Ezzel kb azt mondta, hogy Gene fejezze be a hülyéskedést az ismeretlen sulikkal. Éljen Khan!
Ez szintén nagyon tetszett. Tebow nagyon belefér a "győztes karaktereket akarok" szemléletbe. Tetszik, hogy ezt így odatette és vállalja, hogy Ő egy ilyen esélyt nem szalasztana el, hogy az ismeretlenségből végre kilépjen a gárda.Húsrágó
-Tebow: ha akkor ő lett volna a tulaj, utasította volna Genet, hogy akár letrade mellett is, de draftolja Timmyt. Azt is mondta, ha a Tebow draft balul sült volna el, 100%ig vállalta volna érte a felelősséget. iktriad
És igen,Timmy nem tud dobni,és egyelőre nem is egy nagy irányító,de ő mégis Playoff-ban volt az idei szezonban,akkor???-a mezeladásokról nem is beszélve,nem merném összehasonlítani őt a Jax egész csapatával sem....
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
Jó hír, Eben Britton úgy érzi, teljesen rendben lesz szezonkezdetre (már most elég jól van). Bye-bye Whimper. 😊 http://www.jaguars.com/news/article-1/Feeling-good-again/bef8e5bb-bc48-4fb7-9ca1-0836ebf39831
Mondjuk, ha jól tévedek neki is a '12es szezon után jár le a szerződése.
Kíváncsi vagyok, hol számít rá az új edzői stáb: RTben vagy LGben. Remélem inkább előbbiben, bár simán elképzelhető, hogy ide jön majd az 1. körös pick idén (mert az Iowás Reiff vagy a Stanfordról Martin lesz a BAP Gene Smithék draft boardján, mikor épp mi jövünk). Mondjuk sok függ attól, hogy Rackleyvel mi lesz. Marad-e LGben, esetleg megy centerbe, mint Meester utód (amit rendszeresen mondogatnak, bár arra ott van Estes is)?
több mint 12 éve
Khan elmondta azt is, teljesen tisztában van az elmúlt évek draftjainak eredményeivel... Most azonban teljes bizalmáról biztosítja a GMet, de már pár dologra rá kérdezett az elmúlt 3 évvel kapcsolatban. Draftolni viszont Gene fog továbbra is, ebbe nem fog beleszólni. De Smithenk meg kell magyarázni mindig Khannak, miért draftolta azt akit. Ez még jól jöhet. iktriadEz a rész nagyon tetszett. Ezzel kb azt mondta, hogy Gene fejezze be a hülyéskedést az ismeretlen sulikkal. Éljen Khan!
Ez szintén nagyon tetszett. Tebow nagyon belefér a "győztes karaktereket akarok" szemléletbe. Tetszik, hogy ezt így odatette és vállalja, hogy Ő egy ilyen esélyt nem szalasztana el, hogy az ismeretlenségből végre kilépjen a gárda.
-Tebow: ha akkor ő lett volna a tulaj, utasította volna Genet, hogy akár letrade mellett is, de draftolja Timmyt. Azt is mondta, ha a Tebow draft balul sült volna el, 100%ig vállalta volna érte a felelősséget. iktriad
több mint 12 éve
És végül íme minden csapat nyitó oddsai Vegas szerint a 2012es Superbowlra kerülésre:50:1-hez még meg is lehetne fogadni: 😀 😀 😀
http://www.bigcatcountry.com/2012/2/6/2776641/2013-super-bowl-odds-open-with-jaguars-at-bottom
Látom mindenki optimista velünk kapcsolatban...iktriad
http://thebiglead.fantasysportsven.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/02/safety-bet.jpg
több mint 12 éve
Velős anyaggal kezdődik az új szezon. Khan adott egy elég hosszú, több mint 20 perces interjút a helyi First Coast Newsnakhttp://www.bigcatcountry.com/2012/2/6/2774916/shad-khan-nike-uniforms-jaguars-tim-tebow
Pár fontos részlet
-Gene Smith: Khan csak az átadás-átvétel után találkozott vele először, és a megtartása teljes mértékig Weaver (utolsó) döntése volt, és ezt Khan tiszteletben tartotta. Jelenleg teljes mértékben a GM mögött áll, de meg fogja nézni 2-3 évvel a draftok után hol áll majd a fejlődése a játékosoknak. Azt mondta, győzteseket akar a pályán látni, de nem lesz belőle Dan Snyder szerű tulaj(=nem fog kirúgdosgatni embereket 1-2 év után). Ettől függetlenül a beszélgetés ezen részét hallva ajánlom a GMnek, hogy kapja össze magát, mert a hibahatár mostantól elég kicsi, főleg a Gabbert draft urtán, bár ha az balul sül el, új GM/QB/HC lesz 2 év múlva nálunk... Khan elmondta azt is, teljesen tisztában van az elmúlt évek draftjainak eredményeivel... Most azonban teljes bizalmáról biztosítja a GMet, de már pár dologra rá kérdezett az elmúlt 3 évvel kapcsolatban. Draftolni viszont Gene fog továbbra is, ebbe nem fog beleszólni. De Smithenk meg kell magyarázni mindig Khannak, miért draftolta azt akit. Ez még jól jöhet.
-Tebow: Ezt azért fontos megjegyezni, mert Khan kijelentette, ő draftolta volna Wayne helyében Timmyt. Az interjúban elmesélte, hogy ő és Wayne már ismerték egymást a 2010es draft környékén, és Shao akkor rákérdezett draftolni akarja-e az öreg a helyi redneckek kedvencét. Weaver nemmel válaszolt, és több pontban(részleteket erről nem mond 'pödört bajusz') elmondta miért nem lesz nálunk Timmy draft. Khan akkor épp a Ramst akarta megvenni, és tőlük is megkérdezte, szerintük a Jagsnek kellene-e draftolnia Tebowt, és a Ramsnél is nemmel feleltek erre, és ugyanazokat a szempontokat hozták fel, amit Wayne is. Ettől függetlenül, Khan szerint Tebow olyan jelentőségű játékos Jacksonvilleben a véleménye szerint, hogy ha akkor ő lett volna a tulaj, utasította volna Genet, hogy akár letrade mellett is, de draftolja Timmyt. Azt is mondta, ha a Tebow draft balul sült volna el, 100%ig vállalta volna érte a felelősséget. (Amit a mainstream média ezt meghallja, egyből kezdődik majd a "Trade for Tebow" mantra az offseasonben, szóval bár értékelem Dszingisz őszinteségét, de ezt inkább nem kellett volna elmondania....)
-Offseason tervek: A legfontosabb (szerintem is, kábé minden áll vagy bukik ezen...) Gabbert fejlesztése/fejlődése, emelett Khan szeretne playmakereket hozni az offensebe skill poziciókba, és megtartani/megerősíteni a tavalyi védelmet.
-QB kérdés: Gabbert kapcsán minden HC jelölttől megkérdezték mi a véleményük róla (nem tudom ki írta anno, hogy ez lesz a fő kérdés a HC kiválasztásnál, nos -részben- igaza lett). Khan azt mondta egyik HC jelölt sem akivel beszéltek sem dobta Blainet a busz alá, azzal, hogy 'idén meglátjuk mit tud, ha nem jön össze jövőre új QB jöhet", hanem mindenki szerint minden adott benne/minden adottsága megvan ahhoz, hogy eredményes legyen a ligában.
Teljes free agent listánk idén:
JACKSONVILLE JAGUARS (vastag betükkel a 2011es alap kezdők neve szerepel)
Teljes jogú szabadügynök (11)
QB Luke McCown, OT Guy Whimper, DT C.J. Mosley, DE Jeremy Mincey, DE Matt Roth, CB David Jones, DB Dwight Lowery, CB Rashean Mathis, S C.C. Brown, K Josh Scobee, P Nick Harris
Lowery és Scobee újraigazolása alap (A kicker és a punter is FA - "oh yeah"...), emellett jó lenne Minceyt normális áron megtartani. Mathis nagyon nagy kérdés. Szentimentális okokból(helyi srác) meg tény, hogy az ACLje előtt még mindig ő a csapat legjobb CBJe volt, megtartanám, de sok függ attól mit csinálunk főleg a drafton(FAben nem hiszem, hogy idee próbálnánk valakit hozni) illetve hogy miként gyógyul az az ACL... McCown helyére szerintem sanszos hogy jön Redman, a többiek felőlem talán Mosleyt és Rothot leszámítva mehetnek.
Korlátozott jogú szabadügynök (5)
OT William Robinson, DT Leger Douzable, LB Russell Allen, CB William Middleton, S Courtney Greene
Robinsonról már mondtam, hogy fingom sincs kicsoda, a többi 4et, nem túlfizetve MIND visszahoznám (főleg Middeltont és Allent), de Douz is jó volt év végén DEben is (és DTben is használható).
Exkluzív jogú szabadügynök (4)
FB Brock Bolen, TE Zach Potter, TE Martin Rucker, DT Nate Collins
Bolen, Potter és Collins visszahozásának örülnék, bár Bolen esélyeit ronthatja, hogy szerintem idéntől csak 1 FB marad (Greg Jones), szóval hacsak nem lesz belőle RB, lehet neki nem lesz helye(mondjuk Montell is FB hivatalosan, bár őt gyakran használtuk RBnek, és hát most kapott új szerződést, és zsinórban 2× volt a Pro Bowlon. Potter jól blokkol, és nem sérült annyira, mint Miller - bár draftról szerintem kinéz egy TE pick. Bár Gabbertnek Egnew jó lenne, már nem ragaszkodok annyira draftjához, csak max 4.-5. kör környékén. Collins jó backup, és valakit vissza kell hozni (lehet akár kettőt is) a Douz, Mosley, Collins trióból DT depthnek és örülnék ha D'Anthony Smith végre idén tényleg pályára kerülne, nem beszélve Alualu térdéről és Pot Roast súlyáról....
Nem szerepel a Bowl.hu listáján, de szerintem Osgood is FA lesz, bár ennek majd utána nézek.
És helyzetjelentés a legfontosabb sérültünkről:
http://www.jaguars.com/news/article-1/No-timetable-yet/585fff4c-d93f-441e-9009-4b6d37b83ca3
Poz reméli, hogy minél előbb bekapcsolódhat az offseason alatti edzésekbe. A sérülése miatt Allen újraigazolása (mindhárom LB poszton tud jól játszani) több mint ésszerű lépés lenne.
És végül íme minden csapat nyitó oddsai Vegas szerint a 2012es Superbowlra kerülésre:
http://www.bigcatcountry.com/2012/2/6/2776641/2013-super-bowl-odds-open-with-jaguars-at-bottom
Látom mindenki optimista velünk kapcsolatban...
több mint 12 éve
Van esély arra, hogy ha a Rams nem fog Londonban játszani, akkor a Jags legyen a befutó? Csak mert Khan nagyon akarja ezt a nemzetközi dolgot, meg állítólag volt is esély arra, hogy ne a Pats-Rams meccs legyen Angliában, hanem vmilyen Jags meccskisvanek4Ha a Rams nem tudja megoldani a problémáit, akkor könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy mi leszünk a beugrók idén. És az ellenfél szerintem marad(hat) ugyanaz (Pats).
Én örülök a fekete meznek,abban brutálisan jól néztünk ki mindíg,remélem párosul hozzá az ellenfelekben a rettegés a fekete seregtől! 😐armando83Ha a Raidersre gondolok, ez mostanáig nem igazán szokott előfordulni...Viszont ha átváltunk all-blackre, lehetne toborozni új-zélandi rögbiseket is. 😊
több mint 12 éve
armando83
804
Én örülök a fekete meznek,abban brutálisan jól néztünk ki mindíg,remélem párosul hozzá az ellenfelekben a rettegés a fekete seregtől! 😐
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
nekem is tetszett a fekete mez, szerintem a teal sem fog teljesen feledésbe merülni, még ha a mez fekete is lesz minden más kommunikációs (oké a mez után másodlagos) felületen marad(hat) a teal.
több mint 12 éve
Van esély arra, hogy ha a Rams nem fog Londonban játszani, akkor a Jags legyen a befutó? Csak mert Khan nagyon akarja ezt a nemzetközi dolgot, meg állítólag volt is esély arra, hogy ne a Pats-Rams meccs legyen Angliában, hanem vmilyen Jags meccs
több mint 12 éve
Valakinek az tetszik valakinek pedig amaz 😊 Nálam a feketék a Raiders a Teal pedig Jax 😐m-bryoNekem látnom kell az új mezt ahhoz, hogy érdemben állást tudjak foglalni.A teal háttérbe szorulása nem túl jó ötlet.
Superbowl:
Mivel Fred Taylor játszott mind Coughlin, mind Belichick irányítása alatt ezért megosztotta véleményét a két edzőről a hivatalos oldalon:
http://www.jaguars.com/news/article-1/Super-at-the-top/c83a139b-b899-476b-861a-7f9de0a5beae
Bár Coughlint többnyire utálják a játékosai, úgy tűnik Fred a szabályt erősítő kivétel(nagy tisztelettel ír itt TCről). Azt mondja, nincs benne rossz érzés azzal kapcsolatban, hogy nem lehet ott a Patssel az SBben(szegény ha még 1 évet le tudott volna ott húzni, most ő is pályára léphetne egy Superbowlon, 😕 ironikus módon pont Tom Coughlin ellen... ). Mint írja, gratulált az (ex-)csapattársaink a mostani sikerhez.
Khan szeretné ha nem csak a Jags, de Jacksonville is növekedne és erősödne (és szeretne hozzájárulni ehhez) - (Ennyit arról hogy egysek szerint 2-3 év múlva elviszi innen a csapatot. Szeretné. ha nemzetközileg is felfigyelnének Jacksonvillere a Jags által.
http://jacksonville.com/news/metro/2012-02-03/story/khan-nfl-can-be-citys-ticket-attract-global-business#ixzz1lQ0WAYLK
Továbbá hivatalosan is bejelentette, hogy 2013tól az )új Nike féle) all-black mez lesz a csapat hazai (1. számú) meze.
több mint 12 éve
Valakinek az tetszik valakinek pedig amaz 😊 Nálam a feketék a Raiders a Teal pedig Jax 😐Én viszont pont fordítva vagyok ezzel, hogy szerintem a fekete volt a legjobb Jags mez, nem is értettem, hogy miért változtatták meg 2009 után. Kép a mezről kb mikor lesz?kisvanek4Egyelőre erről nincs infó még.
Ex-Jaguár játékosok és edzők a holnapi Superbowlon:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-02-04/story/super-bowl-ex-jaguars-big-show
3-3 játékos(Underwood, Dan Conelly és Tracy White a Pats, Deon Grant, Weatherford és Jimmy Kennedy a Giants oldalán), és Coughlinnal együtt 6 edző (mind Giants) szolgáltsa hosszabb-rövidebb ideig a Jagst. A játékosok közül egyedül Grant az, aki hosszabb ideig, és sokat tett a franchiseért amíg itt volt(rendszeresen kezdett mint Donovan Darius saftey társa a 2000es évek elején-közepén), a többiek többnyire helyettesek voltak (Weatherford, Kennedy), perememberek(Conelly, White) vagy kisebb draft bust(mint Fresh Prince, aki a Bel Air hercegés séróját most megfejelte egy Pats logóval voltak nálunk).
Ó, és tegnap letartóztatták Mularkey kisebb fiát (aki - szerencsére- nem dolgozik itt -még-) kokain birtoklásért. A srác még egyetemista, a North Carolinára jár. Apuci biztos örül.
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-02-03/story/youngest-son-jaguars-coach-mike-mularkey-charged-cocaineiktriad
több mint 12 éve
Én viszont pont fordítva vagyok ezzel, hogy szerintem a fekete volt a legjobb Jags mez, nem is értettem, hogy miért változtatták meg 2009 után. Kép a mezről kb mikor lesz?kisvanek4Egyelőre erről nincs infó még.
Ex-Jaguár játékosok és edzők a holnapi Superbowlon:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-02-04/story/super-bowl-ex-jaguars-big-show
3-3 játékos(Underwood, Dan Conelly és Tracy White a Pats, Deon Grant, Weatherford és Jimmy Kennedy a Giants oldalán), és Coughlinnal együtt 6 edző (mind Giants) szolgáltsa hosszabb-rövidebb ideig a Jagst. A játékosok közül egyedül Grant az, aki hosszabb ideig, és sokat tett a franchiseért amíg itt volt(rendszeresen kezdett mint Donovan Darius saftey társa a 2000es évek elején-közepén), a többiek többnyire helyettesek voltak (Weatherford, Kennedy), perememberek(Conelly, White) vagy kisebb draft bust(mint Fresh Prince, aki a Bel Air hercegés séróját most megfejelte egy Pats logóval voltak nálunk).
Ó, és tegnap letartóztatták Mularkey kisebb fiát (aki - szerencsére- nem dolgozik itt -még-) kokain birtoklásért. A srác még egyetemista, a North Carolinára jár. Apuci biztos örül.
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-02-03/story/youngest-son-jaguars-coach-mike-mularkey-charged-cocaine
több mint 12 éve
Én viszont pont fordítva vagyok ezzel, hogy szerintem a fekete volt a legjobb Jags mez, nem is értettem, hogy miért változtatták meg 2009 után. Kép a mezről kb mikor lesz?Azok után, hogy 2009ben számüzve lett a fekete mezünk, most úgy tűnik nem csak hogy visszatér, de ez lesz 2013tól a Jaguars mezeinek alapszíne, és nem a teal(türkiz) - a fehér marad mint idegenbeli mezszín!Biztos szép a fekete cucc de személy szerint nekem hiányozni fog a teal :/m-bryo
The Jaguars primary will be black, the secondary will be white and black, and the third alternate jersey will now be the teal color. Fans have long wanted the black jerseys to make a comeback after they were discontinued in the 2010 season with the new Reebok jerseys. Black now will become the primary color but there will also be a complete uniform change in the 2013 season with Nike. The Jaguars are going to be the flagship for Nike's new uniforms and the first NFL team with completely new Nike uniforms.
Tehát a mostani alap teal szín csak alternatív(!) mezként jelenik meg 2013tól ami nem biztos hogy jó ötlet, mert eddig ez volt a Jags franchise színe 17 szezonon át.... Annak viszont örülök, hogy a Nike kiemelt partnerként számít ránk.
Khan megerősítette, hogy 2012ben újra játszunk majd az all-black mezben meccset
Shad Khan just told me that the Jaguars will be switching to all-black uniforms and that teal will become the third / alternate color.
És egy bíztató tweet Pot Roasttól:
To all of jag nation and Duval county. I will be in the best shape of my life when we report to OTA's
Ha nem így lesz, akkor nem fogsz sok pénzt keresni kedves Knighton 2013tól. Ha viszont igen és tartani tudod egész évben, akkor viszont már nézheted is ki a luxuslakást a családnak...iktriad
több mint 12 éve
Azok után, hogy 2009ben számüzve lett a fekete mezünk, most úgy tűnik nem csak hogy visszatér, de ez lesz 2013tól a Jaguars mezeinek alapszíne, és nem a teal(türkiz) - a fehér marad mint idegenbeli mezszín!Biztos szép a fekete cucc de személy szerint nekem hiányozni fog a teal :/
The Jaguars primary will be black, the secondary will be white and black, and the third alternate jersey will now be the teal color. Fans have long wanted the black jerseys to make a comeback after they were discontinued in the 2010 season with the new Reebok jerseys. Black now will become the primary color but there will also be a complete uniform change in the 2013 season with Nike. The Jaguars are going to be the flagship for Nike's new uniforms and the first NFL team with completely new Nike uniforms.
Tehát a mostani alap teal szín csak alternatív(!) mezként jelenik meg 2013tól ami nem biztos hogy jó ötlet, mert eddig ez volt a Jags franchise színe 17 szezonon át.... Annak viszont örülök, hogy a Nike kiemelt partnerként számít ránk.
Shad Khan just told me that the Jaguars will be switching to all-black uniforms and that teal will become the third / alternate color.
To all of jag nation and Duval county. I will be in the best shape of my life when we report to OTA's
Ha nem így lesz, akkor nem fogsz sok pénzt keresni kedves Knighton 2013tól. Ha viszont igen és tartani tudod egész évben, akkor viszont már nézheted is ki a luxuslakást a családnak...iktriad
több mint 12 éve
Azok után, hogy 2009ben számüzve lett a fekete mezünk, most úgy tűnik nem csak hogy visszatér, de ez lesz 2013tól a Jaguars mezeinek alapszíne, és nem a teal(türkiz) - a fehér marad mint idegenbeli mezszín!The Jaguars primary will be black, the secondary will be white and black, and the third alternate jersey will now be the teal color. Fans have long wanted the black jerseys to make a comeback after they were discontinued in the 2010 season with the new Reebok jerseys. Black now will become the primary color but there will also be a complete uniform change in the 2013 season with Nike. The Jaguars are going to be the flagship for Nike's new uniforms and the first NFL team with completely new Nike uniforms.
Ha nem így lesz, akkor nem fogsz sok pénzt keresni kedves Knighton 2013tól. Ha viszont igen és tartani tudod egész évben, akkor viszont már nézheted is ki a luxuslakást a családnak...
több mint 12 éve
Az új QB coach, Greg Olson rendesen beleásta magát az új munkakörébe - az elmúlt 2 hétben szöszi összes NFL passzkisérletét látta minimum 2× (szegény ember :o).és csak ez lehetett hallani az ajtó mögül: no,no,no - wrong,wrong,wrong... 😂
iktriad
több mint 12 éve
Az új QB coach, Greg Olson rendesen beleásta magát az új munkakörébe - az elmúlt 2 hétben szöszi összes NFL passzkisérletét látta minimum 2× (szegény ember :o). http://www.jaguars.com/news/article-1/Clean-slate-for-Gabbert/9ede1493-a741-4eb6-9313-f179abd2a8dd
Az általa edzett QB közül Drew Bledsoehoz hasonlította BGt. Sajnos az új CBA miatt áprilisig nem kezdődhet meg a közös munka Gabbert és az új edzői stáb közt, de Olson azt mondta, mikor végre elkezdhetnek együtt dolgozni, teljesen személyre szabott edzéstervet fog kapni. (A cikkben találtam egy érdekességet - Gabbert turned 22 on October 15, and was the youngest quarterback in NFL history to start 13 games.
Mindez képben és hangban - Olson és az új RB coach Sylyester Croom csütörtöki sajtótájékoztatója:
http://www.jaguars.com/media-gallery/videos/Olson-Croom-press-conferences/380111d3-fb92-4946-bca0-f98e0edccb87
több mint 12 éve
Van még azért nekünk való X(1. számú) FA WR is -nevesítve Colston és Reggie Wayne. Bármelyiket szívesen látnám tealben.FA - Adam Stites barátom nem lát sok esélyt, hogy a 2 Jackson nevű FA WR (DeSean, és Vincent) közül bármelyik is itt kötne ki:Vajon elég-e a maradék? Fitz nagy szerződést kapott, de vele nem is volt ennyi gond. Ha egy csapatnál van elég cap, akkor a bevált tuti elkapót nagyobb részt inkább megtartják (tisztelet a kivételnek, akik engednek más csapatokat is csemegézni) 😊 . Akik elmennek és zseni+jó karakterek, azok inkább azért váltanak csapatot, hogy nyerjenek valamit. (ez a lehetőség itt nem jön számításba) :/ . Úgyhogy maradnak a kicsit jellemhibás de ettől még zseniális elkapók, akikhez kevésbé ragaszkodnak. Ha Vincent Jackson Tebow jellemmel bírna, hülye lenne bárki is elengedni. Sajnos Douglas "félékkel" nem lesz kint a vízből a gárda, annál nagyobb a lemaradás. Én minden problémájukkal együtt a "Jacksons" szerződetése mellett vagyok, kapjanak olyan szerződést, ami brutál elvonásokkal súlytaná a törvénnyel/ligával való összeütközéseket.Húsrágó
http://www.bigcatcountry.com/2012/2/1/2764373/2012-nfl-free-agency-rule-out-the-jacksons
iktriad
MJD sajnos alulmaradt a "Fed EX Ground Player of the year" szavazáson LeSean McCoyal szemben, íyg ebben nem tudott -még- Fred nyomába lépni (Ő 2007ben elnyerte ezt a díjat).
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-02-01/story/nfl-confidential-maurice-jones-drew-loses-out-league
Ugyanitt beszélt Mularkeyról:
Believer in Khan
Jones-Drew said he hasn’t met new coach Mike Mularkey but sounded positive about the hire.
“From what I’ve heard, he’s a very smart guy,’’ Jones-Drew said. “He knows how he wants to attack people. He developed Matt Ryan to be the quarterback he is [in Atlanta]. I can’t wait to see what he can do with Blaine [Gabbert] and our offense.
Szösziről:
“I know a lot of people don’t believe me when I say this, but Blaine is going to be a good player. We’re going to get some weapons around him. We have a solid defense and we have to build the offense back up and we’ll be OK.’’
És Khanról:
“A lot of people got upset with his comments about fans and season tickets, but that’s how he thinks. He speaks his mind right away. He expects us to win right away. He’s going to do everything in his power to get us where we can win right now. If we don’t, he’ll find somebody else to do it. He’s not going to sugarcoat anything.’’
“He’s going to give us what we want and he’s going to be ready to roll,’’ Jones-Drew said.
Ha már Shao szóba került, idén kicsit kipofozza a stadiont belülről: Khan plans to renovate the team’s locker, training and weight room.
több mint 12 éve
FA - Adam Stites barátom nem lát sok esélyt, hogy a 2 Jackson nevű FA WR (DeSean, és Vincent) közül bármelyik is itt kötne ki:Vajon elég-e a maradék? Fitz nagy szerződést kapott, de vele nem is volt ennyi gond. Ha egy csapatnál van elég cap, akkor a bevált tuti elkapót nagyobb részt inkább megtartják (tisztelet a kivételnek, akik engednek más csapatokat is csemegézni) 😊 . Akik elmennek és zseni+jó karakterek, azok inkább azért váltanak csapatot, hogy nyerjenek valamit. (ez a lehetőség itt nem jön számításba) :/ . Úgyhogy maradnak a kicsit jellemhibás de ettől még zseniális elkapók, akikhez kevésbé ragaszkodnak. Ha Vincent Jackson Tebow jellemmel bírna, hülye lenne bárki is elengedni. Sajnos Douglas "félékkel" nem lesz kint a vízből a gárda, annál nagyobb a lemaradás. Én minden problémájukkal együtt a "Jacksons" szerződetése mellett vagyok, kapjanak olyan szerződést, ami brutál elvonásokkal súlytaná a törvénnyel/ligával való összeütközéseket.
http://www.bigcatcountry.com/2012/2/1/2764373/2012-nfl-free-agency-rule-out-the-jacksons
iktriad
több mint 12 éve
Érdekes kis elszólás Jay Glazertől (nála készült Marcedes az offseason alatt)hogy Lewisnak miért nem ment tavaly a játék:"It’s a mental game, too. He had a bunch of distractions, he was distracted from doing what he was expected to do, and he knew it, too." Hm...Gondok voltak anyuval (akivel nagyon, nagyon szoros a kapcsolata) és/vagy szerelmi bánat?...
http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/33765/distractions-sidetracked-marcedes-lewis
Idén is ott fog MMAzni Glazerékkel, nem tudom mennyire örülök ennek.
Aztán MJD interjú a Superbowlon. Ocho felkérte, ugorjon be helyettesíteni őt OCNN (Ocho News Networkben), ezért van ott. Az interjú eleje vicces, a második fele komolyabb (Manningről és a tavalyi és idei Jagsről, Gabbertről beszél benne):
http://sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/super-bowl-video-maurice-jones-drew-media-mogul-112130856.html
És 2 érdekes BCC irás:
FA - Adam Stites barátom nem lát sok esélyt, hogy a 2 Jackson nevű FA WR (DeSean, és Vincent) közül bármelyik is itt kötne ki:
Draft: Quinton Coplesről(akit kb olyan gyakran mockolnak hozzánk, mint kb. Kerrigant tavaly) sokan mondják, hogy a legtehetségesebb 4-3as DE az idei draft classban, de motor és motiváció problémái vannak(többek közt egyelőre én sem rajongok a draftjának ötletéért). De ezen írás szerint ez a motor és motiváció dolog fel van fújva, és ad egy másfajta képet arról, miért sikerült a North Carolina DEjének senior éve kissé gyengébbre az eddigiektől:
http://www.bigcatcountry.com/2012/1/31/2762187/info-on-coples
több mint 12 éve
A hét LOLja - Kuharsky All-AFC South válogatottjának Kick returnere Dezső lett(Osgood, POz, Daryl és Lowery került még be Dben és STben).http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/33711/your-all-afc-south-defense-special-teams
Milyen pocsék lehet a többi?
Továbbá hivatalosnak tekinthető - a Jags egy 7. körös picket adott Loweryért a Jetsnek.
Mai O-zone: http://www.jaguars.com/news/article-theOzone/Stick-to-the-plan/daf15746-eb81-46d7-93bd-517efe19b112
Every place I look it says undisclosed draft pick for Lowery... is this something you can disclose??
John: The Jets will receive the Jaguars’ seventh-round selection for Lowery.
Ami azt kell mondjam nagyon jó üzlet volt a részünkről. Csak hosszabbítsunk is vele a következő hetekben!
több mint 12 éve
Iktriad, valahol azt olvastam, h JDR a 2gapet favorizálja. Már nem találom, h hol, ill h mennyire megbízható forrásból. A fogalmakkal tisztában vagyok, de bevallom őszintén én ha megnézek egy meccset nem látom az ilyen dolgokat először, nekem le kell állítani playeknél esetleg többször visszanézni, h mi is történik (és az se mindig elég). Ezt a Jags meccsekkel nem tettem meg...Szóval azt kérdezném, mennyire igaz ez? Csak mert nálunk nagyon jól működött a Dennis Allen féle 1gap, és nem is tartom alkalmasnak a DLunkat 2gap-re. /*meg egyébként is a 'működő rendszeren ne változtass' híve vagyok*/ Van-e reális esély arra h del Rio változtat rajta?
Amennyire láttam és emlékszem 4-3 Overt preferált, de ebben is megcáfolhatsz vagy megerősíthetsz. Meg ha már belekezdtél esetleg pár mondatot írhatnál nekünk a del Rio-féle védelemről, ha van időd/energiád.
ha gondolod válaszolhatsz a Broncos topicban is.
thx:
B
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Sajnos nem sikerült az éjjel folytatni a jó sorozatot, és idén TD nélkül maradtak a Jags játékosai a Pro Bowlon (2 éve MJD 1et futott - és Garrard adott 1 TD passzt-, tavaly Montell Owens 2t, Marcedes 1et szerzett).Maurice nak lett azért a legtöbb futott yardja (56) és a meccs leghosszabb futása (39 yard), valamint volt 2 elkapása (25 elkapott yard).
Mint minden 2. évben, így idén Jackson DeVille (a Jags -sokszor kissé őrült- mascotja) megint ott volt Hawaiion, és egy nagyon szokatlan viselettel rukkolt elő a meccs alatt:
Remélem Goodell nem fogja megbüntetni az alulöltözöttségéért. 😊
több mint 12 éve
Amelyik jobbról balra megy ugye azt kell nézni ?JanekHa szerinted a yacht megy akkor biztos.
Szóval tuti hogy nem ez
http://www.yachtforums.com/forums/lurssen-yacht/7997-review-lurssen-yachts-224-kismet.html
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-01-28/story/jaguars-owner-shahid-khans-yacht-anchors-downtown-making