NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
450
54
18:30-tól, ARENA4
Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Patriots ellen otthon is teltház lenne, Lions-Bengals-Jets sanszosabban foghíjas (mondjuk ellenük meg nagyobb szükség lenne a hazai pálya előnyére, a Pats ellen kb mindegy hol játszák le, tuti L)😂a bivalyerős OL 😂Ott van Ő is, csak mint mindig, mögöttük feszik füvön 😂Húsrágó
Gabbert is biztos szívesen pózolna a srácokkal 😀
Stez
Szerintem az első sokk Gene HC választása lesz,a hivatalos jelölt listáról tud valaki valamit??armando83Semmit nem lehet tudni, csak hogy kész a lista, és a héten kezdődnek az interjúl. Egyvalaki van biztosan rajta, és az Tucker.
Most akkor ha úgy álnak a dolgok hogy bent van a Coples gyerek és már csak a Kirkpatrick mint CBszóval DE vs CB, de ami szerintetek need mint sunshine gun az pedig a WR az pedig már csak Jeffery marad vagy Floyd.m-bryoMég teljesen megjósolhatatlan, mi lesz a drafton. 1 példa. Da'Quan Bowers 1 éve ilyenkor biztos Top 5 pick volt mindenkinél. Tudod, hol választotta ki a Tampa áprilisban? A 2. kör közepén.... Sok minden fog még történni a draftig. Még egyelőre azt se lehet tudni, hogy az underclassmanek közül ki jön ki, és ki marad a sulijában jövőre. (Január 15 a határidő).
Tegnap kiderült ki lesz a 16. ellenfél(az AFC Westből) idén. A Jags Oaklandbe utazik majd 2012ben.
A 2012es sorsolásunk:
Otthon: Colts, Texans, Titans, Patriots, Jets, Bears, Lions, Bengals (Ebből 1 - sanszos, hogy a Jags - Pats - valószinű Londonban lesz megrendezve, de ez majd kiderül tavasszal)
Idegenben: Colts, Texans, Titans, Dolphins, Bills, Packers, Vikings, Raidersiktriad
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
Bowers asszem megsérült tavaly aztán sehogy sem tudták elhitetni az emberekkel, hogy meggyógyult. Egyébként még tényleg olyan események lesznek a Draft-tal kapcs, hogy fogunk még nézni. Ez biztos.😂a bivalyerős OL 😂Ott van Ő is, csak mint mindig, mögöttük feszik füvön 😂Húsrágó
Stez
Szerintem az első sokk Gene HC választása lesz,a hivatalos jelölt listáról tud valaki valamit??armando83Semmit nem lehet tudni, csak hogy kész a lista, és a héten kezdődnek az interjúl. Egyvalaki van biztosan rajta, és az Tucker.
Most akkor ha úgy álnak a dolgok hogy bent van a Coples gyerek és már csak a Kirkpatrick mint CBszóval DE vs CB, de ami szerintetek need mint sunshine gun az pedig a WR az pedig már csak Jeffery marad vagy Floyd.m-bryoMég teljesen megjósolhatatlan, mi lesz a drafton. 1 példa. Da'Quan Bowers 1 éve ilyenkor biztos Top 5 pick volt mindenkinél. Tudod, hol választotta ki a Tampa áprilisban? A 2. kör közepén.... Sok minden fog még történni a draftig. Még egyelőre azt se lehet tudni, hogy az underclassmanek közül, ki jön ki, és ki marad a sulijában jövőre. (Január 15 a határidő).
Tegnap kiderült ki lesz a 16. ellenfél(az AFC Westből) idén. A Jags Oaklandbe utazik majd 2012ben.
A 2012essorsolás:
Otthon: Colts, Texans, Titans, Patriots, Jets, Bears, Lions, Bengals (Ebből 1 - sanszos, hogy a Jags - Pats - valószinű Londonban lesz megrendezve, de ez majd kiderül tavasszal)
Idegenben: Colts, Texans, Titans, Dolphins, Bills, Packers, Vikings, Raidersiktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
😂a bivalyerős OL 😂Ott van Ő is, csak mint mindig, mögöttük feszik füvön 😂Húsrágó
Stez
Most akkor ha úgy álnak a dolgok hogy bent van a Coples gyerek és már csak a Kirkpatrick mint CBszóval DE vs CB, de ami szerintetek need mint sunshine gun az pedig a WR az pedig már csak Jeffery marad vagy Floyd.m-bryoMég teljesen megjósolhatatlan, mi lesz a drafton. 1 példa. Da'Quan Bowers 1 éve ilyenkor biztos Top 5 pick volt mindenkinél. Tudod, hol választotta ki a Tampa áprilisban? A 2. kör közepén.... Sok minden fog még történni a draftig. Még egyelőre azt se lehet tudni, hogy az underclassmanek közül ki jön ki, és ki marad a sulijában jövőre. (Január 15 a határidő).
A 2012es sorsolásunk:
Idegenben: Colts, Texans, Titans, Dolphins, Bills, Packers, Vikings, Raiders
több mint 12 éve
Most akkor ha úgy álnak a dolgok hogy bent van a Coples gyerek és már csak a Kirkpatrick mint CBszóval DE vs CB, de ami szerintetek need mint sunshine gun az pedig a WR az pedig már csak Jeffery marad vagy Floyd.
több mint 12 éve
armando83
804
Szerintem az első sokk Gene HC választása lesz,a hivatalos jelölt listáról tud valaki valamit??
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
Ahhoz képest, hogy 1 hete biztos Top 5 pick nézett ki, a mai eredmények (Jags W; Bucs L; Browns L; Redskins L) alaposan átrendezték a végső draft sorrendet.Hát ez gyönyőrű,megint infarktus fog keringetni hogy ki jön mert Blackmon kilőve,Coples szerintem szintén...
A Jaguars tehát a 7. helyen fog draftolni 2012ben(Draft sorrend: Colts, Rams, Vikings, Bucs, Browns, Redskins, Jags).
A dolgok jelenlegi állása alapján nagyon sanszos, hogy Blackmon akkor már nem lesz elérhető... Claiborne talán(ha ő már nincs bent, az Alabama CBje Dre Kirkpatrick lehet a Jags embere). De áprilisig persze sok minden történhet.iktriad
több mint 12 éve
armando83
804
😀 😀 😀 😀 😀a bivalyerős OL 😂Ott van Ő is, csak mint mindig, mögöttük feszik füvön 😂Húsrágó
Stez
több mint 12 éve
a bivalyerős OL 😂Ott van Ő is, csak mint mindig, mögöttük feszik füvön 😂
Stez
több mint 12 éve
MJD rekordjai idén:http://www.jaguars.com/news/article-1/Record-breaking-day-for-Jones-Drew/0ad7d379-eacf-4afa-88ae-4e1f8093124a
Olyan szép az a NFL leading rusher lista - főleg az utolsó név rajta.
A többiek statjai: http://www.jaguars.com/news/article-1/Game-notes/8c201ddc-e44d-4c01-a082-0c240ac5375d
Az FTU osztályzatai - ma jó lett az átlag. 😊
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-01-01/story/jaguars-19-colts-13-grading-jags
Ja és ki lett a legtöbb yardot elkapó Jags játékos a 2011es idényben? Marcedes 460 yarddal....Ez mindent elárul idén a passzjátékunkról.
Ha már FTU:
GM Gene azt mondta, hogy szeretné, ha meg tudnának állapodni Rashean Mathissel az offseasonban.
Valamint Gene Frenette szerint a Jagsnél lezárult a vezetőedző jelöltek összeállítása, tehát már megvan a lehetséges új HCk névsora. A héten kezdik el az interjúkat a listán található jelöltekkel.
több mint 12 éve
a bivalyerős OL 😂A képről 2 ember tényleg hiányzik. Greg Jones, és Marcedes Lewis. Már bementek az öltözőbe, mikor a kép készült, bár MJD szeretette volna ha ők ketten is ott vannak. És futásblokkolásban tényleg remek ez az O-fal!
amúgy vicces, hogy a W-vel nekünk ajándékoztátok Luckot, magatoktól meg elvettétek sanszosan BlackmontStez
Ami a draftot illeti, az idei WR class ha jól tudom elég jónak ígérkezik, remélem találunk 2 jó elkapót Blackmon nélkül is Blainenek.
Ja és meghálálhatnátok a Luck draftot azzal, hogy a Wayne/Mathis/Garcon trió egyikét hagyjátok idejönni. 😊 Különösen Mathist vagy Waynet látnám itt szívesen.
több mint 12 éve
Ahhoz képest, hogy 1 hete biztos Top 5 pick nézett ki, a mai eredmények (Jags W; Bucs L; Browns L; Redskins L) alaposan átrendezték a végső draft sorrendet.A Jaguars tehát a 7. helyen fog draftolni 2012ben(Draft sorrend: Colts, Rams, Vikings, Bucs, Browns, Redskins, Jags).
A dolgok jelenlegi állása alapján nagyon sanszos, hogy Blackmon akkor már nem lesz elérhető... Claiborne talán(ha ő már nincs bent, az Alabama CBje Dre Kirkpatrick lehet a Jags embere). De áprilisig persze sok minden történhet.
több mint 12 éve
Megvan a W. Megvan a méltó búcsú Weaveréknek. MJD egy csomó rekordot állított fel és megvan a rushing title is. 1606 futott yard!100 futott yard/meccs!Mincey 7.5 sack(ma 2,5 és 2 FF) -> most igazoljuk újra! Scobee 4/4 -> Most igazoljuk újra!
Tudom, hogy Luck így most Colts játékos lesz, de ha a Jags front office jó, akkor képesek lesznek megfelelően válaszolni a kihívásosokra.
Még nem lehet tudni, hol draftolunk,kb 5-7 környékén, hajnalra kiderül.
több mint 12 éve
Gratula MoJo-nak 😊
több mint 12 éve
Számomra a mai meccsen is, mint mindig csak a győzelem az elfogadható, nincs szükség semmiféle taktikázásra.Pedig ez a sport a taktikáról szól!😀 Minden rendbe lenne ha nem a Colts-ról lenne szó...
Go Jaguars!npetiii
több mint 12 éve
Számomra a mai meccsen is, mint mindig csak a győzelem az elfogadható, nincs szükség semmiféle taktikázásra.Go Jaguars!
több mint 12 éve
Ezzel tisztában vagyok,fő hogy nem a Luck és mi is valamivel előnyesebb helyről választhatnánk.Mojo fussa le a yardjait de nemkéne eröltetni a győzelmet-sorry Wayne-ezzel jobb pozícióból választhatunk és persze Lucky Luck is lehet máshol kötne ki 😀m-bryoHa a Colts nyer most, Luck helyett draftolják a friss Heismann győztes RGIIIat...iktriad
több mint 12 éve
Mojo fussa le a yardjait de nemkéne eröltetni a győzelmet-sorry Wayne-ezzel jobb pozícióból választhatunk és persze Lucky Luck is lehet máshol kötne ki 😀m-bryoHa a Colts nyer most, Luck helyett draftolják a friss Heismann győztes RGIIIat...
több mint 12 éve
armando83
804
Dungy-nak örülnék,fishernek kevésbé...
több mint 12 éve
Mojo fussa le a yardjait de nemkéne eröltetni a győzelmet-sorry Wayne-ezzel jobb pozícióból választhatunk és persze Lucky Luck is lehet máshol kötne ki 😀
több mint 12 éve
Én csak örülök, ha nem jön ide. 😊 Írtam, őt nagyon nem akarom. Még Tony Dungy(sőt még Tom Cable is) jöhet felőlem, csak ő ne.ja, az edzőjüket kibaszó csapatokat általában allpro QB vezeti 😀 nagy igényű ez a bajusz, de akkor se engedjük be az államunkbaHöri😀 Naná!!!armando83Egyébként meggyőződésem, hogy abból a pár emberből lesz valaki, akiket kiemeltem a 3538as Hsz végén.
A Bajusz egyébként azt mondta ma, csak oda megy, ahol van stabil 1. számú QB. Mivel még Gene a teljhatalmú góré, Blaine annak tekinthető...iktriad
több mint 12 éve
ja, az edzőjüket kibaszó csapatokat általában allpro QB vezeti 😀 nagy igényű ez a bajusz, de akkor se engedjük be az államunkbaEgyébként meggyőződésem, hogy abból a pár emberből lesz valaki, akiket kiemeltem a 3538as Hsz végén.én nem szeretek találgatni, de ha lesz konkrétum arról tuti meg fogok nyilatkozni 😊Höri😀 Naná!!!armando83
A Bajusz egyébként azt mondta ma, csak oda megy, ahol van stabil 1. számú QB. Mivel még Gene a teljhatalmú góré, Blaine annak tekinthető...iktriad
több mint 12 éve
Egyébként meggyőződésem, hogy abból a pár emberből lesz valaki, akiket kiemeltem a 3538as Hsz végén.😀 Naná!!!armando83Köszi Ik,de Höri gondolatmanete is érdekelne,mint külsős másképp is láthatja a dolgokat 😉armando83én nem szeretek találgatni, de ha lesz konkrétum arról tuti meg fogok nyilatkozni 😊Höri
A Bajusz egyébként azt mondta ma, csak oda megy, ahol van stabil 1. számú QB. Mivel még Gene a teljhatalmú góré, Blaine annak tekinthető...
több mint 12 éve
armando83
804
😀 Naná!!!Köszi Ik,de Höri gondolatmanete is érdekelne,mint külsős másképp is láthatja a dolgokat 😉armando83én nem szeretek találgatni, de ha lesz konkrétum arról tuti meg fogok nyilatkozni 😊Höri