NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
510
57
18:30-tól, ARENA4
Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 12 éve
én csak annak örülök, hogy a legjobb FA WR biztos nem jön ide, mert túl sok pénzbüntetést csinál 😊HöriMiért, az ki lenne szerinted?
több mint 12 éve
én csak annak örülök, hogy a legjobb FA WR biztos nem jön ide, mert túl sok pénzbüntetést csinál 😊
több mint 12 éve
Viszont ha rossz csapatember, az GM Genenél nagy fekete pont.Ha V-Jax-nak fontos lenne a QB-ja vagy a csapata, ha csak a lojalitás szikrája meglenne benne, akkor nem csinálta volna tavaly előtt azt a cirkuszt. Szerintem oda fog kerülni, ahol a legtöbbet adják neki. Persze valahol érthető, hiszen nem valószínű, hogy ért máshoz is, aztán még 50 évesen is tudni kell majd a fa alá pakolni.Amadeus91És Riverst egy valag pénzre?WyattSzerintem meg fogja nézni, ki dobál éppen QBban, aki adná azt a valag pénzt.iktriad
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
Ha V-Jax-nak fontos lenne a QB-ja vagy a csapata, ha csak a lojalitás szikrája meglenne benne, akkor nem csinálta volna tavaly előtt azt a cirkuszt. Szerintem oda fog kerülni, ahol a legtöbbet adják neki. Persze valahol érthető, hiszen nem valószínű, hogy ért máshoz is, aztán még 50 évesen is tudni kell majd a fa alá pakolni.És Riverst egy valag pénzre?WyattSzerintem meg fogja nézni, ki dobál éppen QBban, aki adná azt a valag pénzt.iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
És Riverst egy valag pénzre?WyattSzerintem meg fogja nézni, ki dobál éppen QBban, aki adná azt a valag pénzt.
több mint 12 éve
Sajnos Gene azt hiszi, hogy ő szakértő draft ügyben(ami lehet hogy igaz, bár eddig a rossz draftjai-jó draftjai aránya 2-1 jelen pillanatban)....Magánvélemény: Robert Mathist és Bowet/Reggie Waynet próbáljukmeg ha lehet idehozni - Vincent Jackson úgyse fog idejönni, Colston meg elsősorban Brees miatt olyan jó, mint amilyennek tartják és lehet nálunk már nem lenne az az 1. számú elkapó, akit keresünk. Boweban benne van ez a potenciál véleményem szerint. És Wayneben is, bár sokan azt mondják, ő inkább már egy nagyon jó 2. számú WR.iktriadVincent Jackson a nagy lére hajt, abból pedig még Sessionnek is irgalmatlan sok jutott az idei FA-k közül. Én nem állítanám, hogy lehetetlen idehozni. Főleg az idei FA attrakciók tükrében! Smith ügyködjön az FA piacon, a draftot meg bízza egy hozzáértőre.Húsrágó
V-Jax meg szerinted elcseréné Riverst Gabbertre? Szerintem nem.
több mint 12 éve
Magánvélemény: Robert Mathist és Bowet/Reggie Waynet próbáljukmeg ha lehet idehozni - Vincent Jackson úgyse fog idejönni, Colston meg elsősorban Brees miatt olyan jó, mint amilyennek tartják és lehet nálunk már nem lenne az az 1. számú elkapó, akit keresünk. Boweban benne van ez a potenciál véleményem szerint. És Wayneben is, bár sokan azt mondják, ő inkább már egy nagyon jó 2. számú WR.iktriadVincent Jackson a nagy lére hajt, abból pedig még Sessionnek is irgalmatlan sok jutott az idei FA-k közül. Én nem állítanám, hogy lehetetlen idehozni. Főleg az idei FA attrakciók tükrében! Smith ügyködjön az FA piacon, a draftot meg bízza egy hozzáértőre.
több mint 12 éve
Blackmon mellé szerintem messze a legjobb választás Wayne lenne. Gabbert miatt elsősorban. Reggie pont abban lenne a legjobb, amiben Blackmon - a rookie-sága miatt - a leggyengébb: kiváló és tapasztalt route runner. Vele meglenne Gabbert short distance és RZ célpontja, Blackmon meg szaladgálhatna mély route-okat.Ha Manning marad, a saleryje miatt 1-2 kulcsember FAnek mennie kell. Remélem Mathis és Wayne is távozik, és ha így lesz, az észak-floridai CTRC (Colts Trash Recycling Company) mindkettőjükre megpróbál lecsapni majd. 😊
De remélem nem kapjátok meg, mert nálunk marad. 😊peterk2005
Blackmon pedig már rég ki lesz választva, mire a Jaguars jön először a drafton. Szerintem (a dolgok mai állása szerint) az 1. körben nem elkapót választunk, ha maradunk a helyünkön.
több mint 12 éve
Blackmon mellé szerintem messze a legjobb választás Wayne lenne. Gabbert miatt elsősorban. Reggie pont abban lenne a legjobb, amiben Blackmon - a rookie-sága miatt - a leggyengébb: kiváló és tapasztalt route runner. Vele meglenne Gabbert short distance és RZ célpontja, Blackmon meg szaladgálhatna mély route-okat.De remélem nem kapjátok meg, mert nálunk marad. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Az FTU cikkje arról hogyan vélekedik az új tulaj a GM Smith munkájáról kontra elégedetlen szurkolók(én is) témárólKuharsky kivesézte a lényegét:
http://jacksonville.com/opinion/blog/400617/gene-frenette/2012-01-05/gene-frenette-shahid-khan-feels-comfortable-gm-genem-bryo
http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/32950/khan-offers-big-endorsement-of-smith
1. GM Gene élvezi Khan teljes bizalmát jelen pillanatban (= ami csak jelzem azt jelenti, hogy Gene Smith most a teljhatalmú góré, és ezt az új HCnek is tudomásul kell ezt vennie!)
2. Khan megkérdezett mindenkit, hogy bíznak-e Gabbertben, és válasz egyhangú igen volt (= nem lesz QB draft, max a lejáró szerződésű McCown helyére jöhet valaki tartaléknak. De simán benne van a pakliban, hogy Luke szerződéshosszasítást kap ...)
3. Dzsingisz Khan nem lesz olyan türelmes tulaj, mint Weaver volt (= ami jó hír az Anti-GM Gene és Gabbert fanok számára. 2 év sikertelenség és szöszi tuti, a GM majdnem biztos, hogy repül. Gabbert esetén egy '11hez hasonló év ezt akár 1 évre is csökkentheti, bár remélem idén már meg fogja ütni az átlag kezdő QB szintjét, ami nagy fejlődés lenne a tavalyi év tükrében.)
És végül Kuharsky (akinek semmi köze vagy kötődése a Jagshez, ellenben a csapat dolgaival kapcsolatban az átlagnál sokkal tájékozottabb szakíró) véleménye GM Generől, és hogy mit kéne tenni Gabbert megsegítésére az offseasonban:
"I am a Smith supporter. His drafts have not been as good as you’d like, but he made a lot of shrewd moves in free agency and via trade that transformed the Jaguars' defense.
He’s tied, very directly, to Blaine Gabbert. The job now for Smith is to add to the offense this offseason the way he added to the defense last season. Grab Vincent Jackson, Marques Colston or Dwayne Bowe in free agency. Make one more addition on defense, a pass-rushing end -- if not Mario Williams, how about Robert Mathis? Then bolster the roster in the draft, with offensive line help and a young receiver."
Magánvélemény: Robert Mathist és Bowet/Reggie Waynet próbáljukmeg ha lehet idehozni - Vincent Jackson úgyse fog idejönni, Colston meg elsősorban Brees miatt olyan jó, mint amilyennek tartják és lehet nálunk már nem lenne az az 1. számú elkapó, akit keresünk. Boweban benne van ez a potenciál véleményem szerint. És Wayneben is, bár sokan azt mondják, ő inkább már egy nagyon jó 2. számú WR.
több mint 12 éve
Tegnap megvolt Chudzinski állásinterjúja is:http://sports.yahoo.com/nfl/news?slug=nfp-20120106_rob_chudzinski_interviewed_with_jaguars_on_thursday
Jövő hét elején jön majd Mularkey és Gruden, szóval szerintem 1 héten belül lesz új vezetőedzőnk.
több mint 12 éve
Érdekes vélemény Paul Kuharskytól a tegnapi chatjében:Of Chudzinski, Mularkey, & Jay Gruden which would you take to lead the Jags?
Paul Kuharsky
Probably Jay Gruden one, Rob Chudzinski two and Mike Mularkey three.
Szerinte WR poszton a Dwayne Bowe, Marques Colston, Vincent Jackson 3asból kéne valakit elhoznia free agencyben a Jagsnek. DEben pedig Mario Williamsnél vagy Robert Mathisnél kéne próbálkozniuk.
MJD és Daryl Smith is bekerült a Pro Football Focus év végi All-Pro csapatába a sajátságos mérési eredményeik alapján.
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/01/05/2011-pff-all-pro-team/
több mint 12 éve
Reméljük így lesz.És Jason LaCanfora szerint ma van a kis Scotty (Jets OC - köszönjük, de inkább menjen vissza Rexhez) HC interjúja Khannal és GM Gene-el:Rex pedig pont azt mondja, hogy Schotti simán kiváló HC lenne, amivel természetesen nem értek egyet, még OC-nek is borzalmas, de jó lenne, ha valahogyan megszabadulnánk tőle.
Jets Offensive Coordinator Brian Schottenheimer interviewing with the jaguars todayiktriad
De Isten mentsen titeket is tőle! 😊hellan
Hogy mennyire nagy szó bekerülni az év végi AP All- Pro keretbe, jól mutatja hogy MJD mindössze az 5. Jaguár akit valaha beválasztottak, és az 1. 2006 (Mathis) óta:
Jaguars AP 1st-Team All-Pro Selections
Pos Player Selections Years
OT Tony Boselli 3 1997,1998,1999
P Bryan Barker 1 1997
LB Kevin Hardy 1 1999
CB Rashean Mathis 1 2006
RB Maurice Jones-Drew 1 2011
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
És Jason LaCanfora szerint ma van a kis Scotty (Jets OC - köszönjük, de inkább menjen vissza Rexhez) HC interjúja Khannal és GM Gene-el:Rex pedig pont azt mondja, hogy Schotti simán kiváló HC lenne, amivel természetesen nem értek egyet, még OC-nek is borzalmas, de jó lenne, ha valahogyan megszabadulnánk tőle.
Jets Offensive Coordinator Brian Schottenheimer interviewing with the jaguars todayiktriad
De Isten mentsen titeket is tőle! 😊
több mint 12 éve
Na nagyon úgy néz ki hogy a bajusz vagy a Rams-be vagy a Dolphins-ba lesz HC, jövőhéten dönt-Fisher out.m-bryoHelyes.
Mark Long jelenti, hogy MJD bekerült az AP All-Pro csapatába RB poszton.
The awards keep coming for Maurice Jones-Drew. He was just named to the AP All-Pro Team. Congrats MJD!
Óriási gratula, Mojo!
HC keresési hírek:
Jay Grudent a hírek szerint érdekli a Jaguars vezetőedzői állás:
http://www.cincyjungle.com/2012/1/5/2685289/jay-gruden-reportedly-told-the-jaguars-he-was-interested-in-head?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Ez pedig Peter Kingtől van:
Jacksonville likes Joe DeCamillis, the Dallas special teams coordinator. But all are still knee-deep in searches. We shall see.
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/peter_king/01/06/wild-card/index.html#ixzz1ihpMwnQz
És Jason LaCanfora szerint ma van a kis Scotty (Jets OC - köszönjük, de inkább menjen vissza Rexhez) HC interjúja Khannal és GM Gene-el:
Jets Offensive Coordinator Brian Schottenheimer interviewing with the jaguars today
több mint 12 éve
Na nagyon úgy néz ki hogy a bajusz vagy a Rams-be vagy a Dolphins-ba lesz HC, jövőhéten dönt-Fisher out.
több mint 12 éve
Tuckerrel szerdán ült le a vezetőség HC ügyben, tehát az ő interjúja már megvolt. Nemtudom,engem általában ráz a hideg azoktól,akiknek Ik örülni tud-így Jay Grudennek se örülök nagyon....Khan hozzon kibebaszott nagy nevet,ne olyat aki Daltonnal idén király volt :/armando83Gruden a megismert jelöltekből nálam a 3. Tuckert vagy Chudzinskit is szívesebben látnám új Jags HCnek a már nyilvánosságra került jelöltek közül.
És még 1× mondom: a nagy név SEMMIRE se garancia. Shanahan azért elég jó nevű edző(2 × Superbowl győztes). Mit is ért el a Redskinsel az utóbbi 2 évben? Segítek - 2 Top 10es drafthelyet...
Mularkeyt én sem szeretném(főleg az leendő OCje miatt), de sok a kapcsolata vagy kötődése hozzánk. Szóval van esély rá.
több mint 12 éve
Tudom én csak megerosítettem 😀Kb én is ezt mondtam 😉HúsrágóMularkey hozza Christensent? Hűűű, de meggyőző ez a Clyde fiú. PM nélkül milyen remekül is haladt az az offense, majdnem olyan jól mint annak idején Brady nélkül a Patriots... Vagyis ha jól emlékszem Bradytlen Patriots 9 győzelemmel aratott többet, mint a Manningetlen Colts... vagy úgy gondolják, hogy Mularkey hozza Christensent, Christensen hozza Manninget, Manning hozza Wayne, Wayne hozza Mathist? Ezzel mondjuk már együtt tudnék élni 😀HúsrágóMularkey inkább maradjon ott ahol van.m-bryo
Az FTU cikkje arról hogyan vélekedik az új tulaj a GM Smith munkájáról kontra elégedetlen szurkolók(én is) témáról
http://jacksonville.com/opinion/blog/400617/gene-frenette/2012-01-05/gene-frenette-shahid-khan-feels-comfortable-gm-gene
több mint 12 éve
Kb én is ezt mondtam 😉Mularkey inkább maradjon ott ahol van.m-bryoEzért is drukkolok, Chudzinskiért, Tuckerért, vagy Jay Grudenért...(szerintem Khan 3 komoly HC jelöltjének neve, Gruden, Chudzinski és Mularkey - de ez csak persze egyéni vélemény/tipp).Mularkey hozza Christensent? Hűűű, de meggyőző ez a Clyde fiú. PM nélkül milyen remekül is haladt az az offense, majdnem olyan jól mint annak idején Brady nélkül a Patriots... Vagyis ha jól emlékszem Bradytlen Patriots 9 győzelemmel aratott többet, mint a Manningetlen Colts... vagy úgy gondolják, hogy Mularkey hozza Christensent, Christensen hozza Manninget, Manning hozza Wayne, Wayne hozza Mathist? Ezzel mondjuk már együtt tudnék élni 😀Húsrágó
De mivel Smithey tuti jó ajánlást ad, és a fia is nálunk scoutoskodik, simán itt köthet ki Mularkey és vele Christensen. 😐 Egyébként ha idén HC bárhol is az Atlanta jelenlegi OCje, Christensen lesz az ő OCje.iktriad
több mint 12 éve
Nemtudom,engem általában ráz a hideg azoktól,akiknek Ik örülni tud-így Jay Grudennek se örülök nagyon....Khan hozzon kibebaszott nagy nevet,ne olyat aki Daltonnal idén király volt :/armando83😀 Én meg attól ha meghallom ha valami a Coltsal kapcsolatos :/
több mint 12 éve
armando83
804
Nemtudom,engem általában ráz a hideg azoktól,akiknek Ik örülni tud-így Jay Grudennek se örülök nagyon....Khan hozzon kibebaszott nagy nevet,ne olyat aki Daltonnal idén király volt :/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
+1 😀Mularkey inkább maradjon ott ahol van.m-bryoEzért is drukkolok, Chudzinskiért, Tuckerért, vagy Jay Grudenért...(szerintem Khan 3 komoly HC jelöltjének neve, Gruden, Chudzinski és Mularkey - de ez csak persze egyéni vélemény/tipp).Mularkey hozza Christensent? Hűűű, de meggyőző ez a Clyde fiú. PM nélkül milyen remekül is haladt az az offense, majdnem olyan jól mint annak idején Brady nélkül a Patriots... Vagyis ha jól emlékszem Bradytlen Patriots 9 győzelemmel aratott többet, mint a Manningetlen Colts... vagy úgy gondolják, hogy Mularkey hozza Christensent, Christensen hozza Manninget, Manning hozza Wayne, Wayne hozza Mathist? Ezzel mondjuk már együtt tudnék élni 😀Húsrágó
De mivel Smithey tuti jó ajánlást ad, és a fia is nálunk scoutoskodik, simán itt köthet ki Mularkey és vele Christensen. 😐 Egyébként ha idén HC bárhol is az Atlanta jelenlegi OCje, Christensen lesz az ő OCje.iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Mularkey inkább maradjon ott ahol van.Mularkey hozza Christensent? Hűűű, de meggyőző ez a Clyde fiú. PM nélkül milyen remekül is haladt az az offense, majdnem olyan jól mint annak idején Brady nélkül a Patriots... Vagyis ha jól emlékszem Bradytlen Patriots 9 győzelemmel aratott többet, mint a Manningetlen Colts... vagy úgy gondolják, hogy Mularkey hozza Christensent, Christensen hozza Manninget, Manning hozza Wayne, Wayne hozza Mathist? Ezzel mondjuk már együtt tudnék élni 😀Húsrágóhat ez tipikusan az egyet lo kettot talal esete lenne 😀Ezért is drukkolok, Chudzinskiért, Tuckerért, vagy Jay Grudenért...(szerintem Khan 3 komoly HC jelöltjének neve, Gruden, Chudzinski és Mularkey - de ez csak persze egyéni vélemény/tipp).
mi megszabadulnank attol az ostehetsegtol ti pedig ennyi erovel fel is szanthatjatok a palyat akar ...Fake
több mint 12 éve
Mularkey hozza Christensent? Hűűű, de meggyőző ez a Clyde fiú. PM nélkül milyen remekül is haladt az az offense, majdnem olyan jól mint annak idején Brady nélkül a Patriots... Vagyis ha jól emlékszem Bradytlen Patriots 9 győzelemmel aratott többet, mint a Manningetlen Colts... vagy úgy gondolják, hogy Mularkey hozza Christensent, Christensen hozza Manninget, Manning hozza Wayne, Wayne hozza Mathist? Ezzel mondjuk már együtt tudnék élni 😀Ezért is drukkolok, Chudzinskiért, Tuckerért, vagy Jay Grudenért...(szerintem Khan 3 komoly HC jelöltjének neve, Gruden, Chudzinski és Mularkey - de ez csak persze egyéni vélemény/tipp).Brad Briggs, a Chicago Tribunetól úgy értesült, hogy Mularkey van nyeregben, és ha ő lesz a HC, akkor Clyde Christensent, az Indy jelenlegi OCját hozza majd magával, mint új offensive coordinátor!hat ez tipikusan az egyet lo kettot talal esete lenne 😀
iktriad
mi megszabadulnank attol az ostehetsegtol ti pedig ennyi erovel fel is szanthatjatok a palyat akar ...Fake