NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
508
57
18:30-tól, ARENA4
Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 12 éve
I. "Khan isn't afraid to spend money on the next coach." persze el lehet verni sok pénz Mularkeyra is, de ha már áldoz rá, akkor hozhatna jobbat is.Nagyon dühös vagyok! Ez döntés bizony, el van b@szva!I. Sztáredzőről nem volt sohasem szó(max a vágyainkban...).
Gene, mehetne már a búsba. Sztáredzőről volt szó, erre jön 3-ból semmi Mularkey. Aktuális PO meccsen egyetlen árva pontot se volt képes termelni az ő általa vezetett offense! Ez olyan meggyőző volt? Gene nem normális, ne a kib@szott divIII-as picsi-pacsi meccseket nézze, hanem a PO-t! Mularkey egy bitang erős kerettel sem volt képes PO meccset nyerni, akkor 32. "legerősebb" offense-zel mit fog elérni? :mad:Húsrágó
II. Malarkey lehet hogy 3szor is becsődölt 4 év alatt a playoffban, de ez hárommal több rájátszásmeccs szereplést jelent, mint amit a Jags fel tudott mutatni ez idő alatt(nem vagyok valami zseni matekból de 3-3 az nálam 0)...
III. Ha becsödől, ő, Gabbert és Gene kéz a kézben fog repülni 2 év múlva ilyenkor.iktriad
II. A keretek közötti különbség nem elhanyagolható. Idén Lombardi sem vitte volna PO-ba a csapatot.
III. Remek. MJD -2 év, amikor egy kilátástalan Franchiseban szenved, ahelyett hogy PO rekordokat ostromolna
több mint 12 éve
Nagyon dühös vagyok! Ez döntés bizony, el van b@szva!I. Sztáredzőről nem volt sohasem szó(max a vágyainkban...).
Gene, mehetne már a búsba. Sztáredzőről volt szó, erre jön 3-ból semmi Mularkey. Aktuális PO meccsen egyetlen árva pontot se volt képes termelni az ő általa vezetett offense! Ez olyan meggyőző volt? Gene nem normális, ne a kib@szott divIII-as picsi-pacsi meccseket nézze, hanem a PO-t! Mularkey egy bitang erős kerettel sem volt képes PO meccset nyerni, akkor 32. "legerősebb" offense-zel mit fog elérni? :mad:Húsrágó
II. Malarkey lehet hogy 3szor is becsődölt 4 év alatt a playoffban, de ez hárommal több rájátszásmeccs szereplést jelent, mint amit a Jags fel tudott mutatni ez idő alatt(nem vagyok valami zseni matekból de 3-3 az nálam 0)...
III. Ha becsödől, ő, Gabbert és Gene kéz a kézben fog repülni 2 év múlva ilyenkor.
több mint 12 éve
Nagyon dühös vagyok! Ez döntés bizony, el van b@szva!Gene, mehetne már a búsba. Sztáredzőről volt szó, erre jön 3-ból semmi Mularkey. Aktuális PO meccsen egyetlen árva pontot se volt képes termelni az ő általa vezetett offense! Ez olyan meggyőző volt? Gene nem normális, ne a kib@szott divIII-as picsi-pacsi meccseket nézze, hanem a PO-t! Mularkey egy bitang erős kerettel sem volt képes PO meccset nyerni, akkor 32. "legerősebb" offense-zel mit fog elérni? :mad:
több mint 12 éve
Mularkey O labdabirtoklásra, hosszú drive-okra, sok futásra épül, ez MoJo-val nem lehetetlen. H Gabberttel mi lesz az más tészta, kérdés ki lesz a QB coach. A pass O mondjuk nagyrészt rövidebb passzokra épül, ez jól jöhet Gabbertnek, de egyébként nálunk Ryan nagyon sok audible-lel dolgozik, h erre Blaine mikor lesz képes komoly kérdés. Jah ami még fontos h sok a no huddle a Mularkey O-ban.empty taxiÉs persze QB sneakre. 😊
Amúgy köszi.
több mint 12 éve
Mularkey O labdabirtoklásra, hosszú drive-okra, sok futásra épül, ez MoJo-val nem lehetetlen. H Gabberttel mi lesz az más tészta, kérdés ki lesz a QB coach. A pass O mondjuk nagyrészt rövidebb passzokra épül, ez jól jöhet Gabbertnek, de egyébként nálunk Ryan nagyon sok audible-lel dolgozik, h erre Blaine mikor lesz képes komoly kérdés. Jah ami még fontos h sok a no huddle a Mularkey O-ban.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
FTU (Gene Frenette) vélemény: Újabb kockázatos húzás, de bejöhethttp://jacksonville.com/opinion/blog/400617/gene-frenette/2012-01-11/gene-frenette-first-gabbert-now-another-dice-roll?cid=hp-justin
Egy pozitívumot tudok mondani. Khan nemrég azt mondta ő nem lesz annyira türelmes tulajdonos mint Weaver volt. Ha ez a Gabbert-Mularkey kombó 2 éven belül nem válik be, repülnek mindnyájan Gene Smith társaságában...
több mint 12 éve
Maka
2 760
Championship.
több mint 12 éve
Nem örülök, de sok sikert Jacksonvilleben Head Coach Mularkey:http://www.jaguars.com/news/article-1/Mike-Mularkey-new-head-coach/466b1ccd-fcd0-4086-b06c-bd2049bf11c3
több mint 12 éve
Atlantában volt az interjú megejtve kedden. Szerdára hívtak össze sajtótájékoztatót a Jagsnél, hogy bemutassák az új vezetőedzőt. Első reakció - a helyi Pete Prisco szerint "remek döntés" volt a Jags részéről. Nem
http://peteprisco.blogs.cbssports.com/mcc/blogs/view/6315047
"Imádom" ezt a részt:
"Khan has said the league is a passing league and that the Jaguars need to move to being one of those teams, especially with quarterback Blaine Gabbert. In Mularkey's 10 seasons running an offense, his teams have been in the top-10 in rushing attempts five times.
In Atlanta, he was considered too conservative for the talent he had on offense. Several times players privately wished that the offense were more open. The Falcons were a more up-tempo offense when Matt Ryan called the plays at the line of scrimmage and they had more success.
The word "predictable" was one that was heard when the Atlanta offense was mentioned.
It's a risky move for the Jaguars for sure. One bit of advice for Gabbert: Practice those rollouts. You now will be running plenty of them."
Tuckernek és Mularkeynak ugyanaz amúgy az ügynöke. Talán ez segít itt tartani Melt (ami most azt hiszem nagyon kéne).
És Mularkey ex-Gátör, szóval a helyi Floridások már most előre befoghatják(TEt játszott az NFLben anno).
Mondjuk hogy ne csak károgjak (bár nehéz ebben az órában nem ezt tenni) az Atlanta offense Mularkey alatt soha nem átlagolt rosszabbul mint 22.7 pont/per szezon és 379 total yard.
Ja és tavaly december 19én mit jövendölt az az oldal, ahová írni szoktam?:
http://blackandteal.com/2011/12/19/why-mike-mularkey-will-be-the-jaguars-next-head-coach/
(Ex-főnököm)Terry szerint jó döntés a kinevezése. Csak hogy mind a két felet pro és kontra) bemutassam. Nekem nagyon nem tetszik a dolog, főleg ha jön az "Igazi Colts Szemét" mellé OCnek.
Egyébként ironikus: a mi DCnk lett a Falcons vezetőedzője 2008ban. Most az ő OCjük lesz a mi HCnk 4 évvel később. Mularkeyt egyébként Smithey vitte Atlantába.
Vito Stellino szerint ironikus hogy 9 éve mikor JDRt kinevezték, már akkor is Mularkey volt a 2 számú jelölt az állásra...
több mint 12 éve
Mularkey kinevezése hivatalos: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825e48fe/article/jaguars-coaching-search-ends-with-falcons-oc-mularkey-?module=HP11_breaking_news
Ha nem utálnám annyira az alkoholt, most mennék és leinnám magam....
Már a hivatalos oldal is twitterje is megerősítette, szóval 100% a dolog.
The Jaguars have hired Mike Mularkey as head coach. Press conference will be held on Wednesday.
Íme az új vezetőedzőnk életrajza. Az a fia tuti fog örülni a kinevezésnek, aki nálunk scout... Volt már 2 évig NFL vezetőedző a Billsnél 2004 és 05 között (14-18 volt a mérlege), de mondjuk JP Losmannal mint QB nem csodálom, hogy nem tudott eredményt elérni. Egyébként Mularkey '04es szezonja óta nem volt senki aki .500 fölött (9-7) végzett volna a Billsel. :
http://www.atlantafalcons.com/roster-coaches/mike-mularkey/
Update: Tucker visszatérése mint DC még nem 100%, de valószínű. Mondjuk jelenleg épp Minnesotában van állásinterjún...
több mint 12 éve
Clyde Christensen amúgy, de mindegy 😀 a hétvégi Falcons performansz elég meggyőző volt, újra itt a csoport negyedik hely.HöriNe is mondd.
Legalább úgy tűnik Tucker marad mint DC.
Bassssssza meg.
több mint 12 éve
Clyde Christensen amúgy, de mindegy 😀 a hétvégi Falcons performansz elég meggyőző volt, újra itt a csoport negyedik hely.
több mint 12 éve
NooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooThe Jaguars are hiring Mike Mularkey, according to a source. Mularkey interviewed today. (Tania Ganguli; FTU)
Update: Úgy tűnik hivatalos a dolog. Chris Christensen mint OC?! Gabbertnek annyi.
több mint 12 éve
Ok, Jay Gruden nevét kihúzhatjuk a listáról:Jay Gruden will not be interviewing for HC jobs. Happy in Cincy. Rams & Jags wanted to talk(Jason LaCanfora)
Marad Chudzinski, a ma náluk lévő Mularkey és DeCamillis.
Remélem Chudzinski lesz a befutó, és elfogadja az állást, bár anno mikor a Browns OCje volt, szintén volt HC interjúzni, és akkor visszautasított vezetőedzői ajánlatot!
több mint 12 éve
Smithey nagyon jó arc. Én mindig is kedveltem.Gruden Húsrágóhoz hasonlóan a Texans ellen nem győzött meg, bár egy meccs nem jelent sokat, viszont ezen feleül bejött nálam egy totálisan szubjektív faktor: elképzeltem Jay Gruden-t és Gene Smith-t együtt egy sajtótájékoztatón... hát ránézésre az NFL legtufább párosát alkotnák, ritka dolog lenne első blikkre két ennyire butának látszó embert összeszedni. 😀😂 😂 😂
N-Drew
Arcra nekem a legellenszenvesebb a tenyérbemászó típus: pl Mike Smith.Húsrágó
A Vikings hivatalosan is kikérte Tuckert DC interjúra.
http://jacksonville.com/opinion/blog/429812/tania-ganguli/2012-01-10/vikings-notify-jaguars-interest-interview-mel-tucker
Khan helyében én adnék Melnek egy jó nagy fizetésemelést, és le van tudva a DC gond. Ha meg nem sikerül megtartani, hozzuk ide Spanglit. DCnek remek, ezt már a Giantsben is bizonyította.
Nem vagyok elájulva, de ez van. Chudzinski megszerzéséhez nem kellett bankot robbantani az biztos... Reméljük a legjobbakat!HúsrágóChudzinskinek még el is kell fogadnia az ajánlatot pénteken, HA nem jön közbe semmi (pl Mularkey nem lesz még Chudzinskinél is meggyőzőbb. Reméljük nem)...
több mint 12 éve
Gruden Húsrágóhoz hasonlóan a Texans ellen nem győzött meg, bár egy meccs nem jelent sokat, viszont ezen feleül bejött nálam egy totálisan szubjektív faktor: elképzeltem Jay Gruden-t és Gene Smith-t együtt egy sajtótájékoztatón... hát ránézésre az NFL legtufább párosát alkotnák, ritka dolog lenne első blikkre két ennyire butának látszó embert összeszedni. 😀😂 😂 😂
N-Drew
Arcra nekem a legellenszenvesebb a tenyérbemászó típus: pl Mike Smith.
több mint 12 éve
Emberek, úgy néz ki, pénteken lesz új vezetőedzőnk:Amennyiben ez a verzió jön be, én a magam részéről elégedett leszek. Úgyis egyfolytában a kis Shula-ért rinyáltam, így pedig két legyet ütnénk egy csapásra.
So once again BREAKING NEWS I am hearing Chudzinski to be offered head coaching by Jacksonville by Friday. Gruden a dark horse for the job, but unless Mularkey knocks them dead tomorrow Chudzinski will be coach of the Jags by weeks end. Hearing it is believed Chudzinski will be offered the job after the second interview. Trying to get this confirmed.
Something to think about if Chudzinski gets the head coaching job he very much could bring Mike Shula in as his OC. leaving the panthers with two holes
Egy Chudzinski - Shula HC-OC párost nagyon szívesen látnék itt. És mondjuk valahogy hozzuk vissza Tuckert DCnek, bár ez lehet már nem biztos, hogy összejön... Shula kihozott mindent Garrardból, amit lehetett. Cam Newtonnak sem tett rosszat a közös munka. Gabbert melé ideális lenne egy ilyen OC/QB coach (á lá Koetter az utolsó pár hétben).
Szóval 9 év után úgy néz ki ismét vezetőedzőnek hozunk egy 1 évet Carolinában koordinátoroskodó pasast. (Anno JDR is ott volt 1 évig DC 2002ben, mielőtt ide került vezetőedzőnek. Van az életnek egy iróniája...)
Íme az életrajza: http://www.panthers.com/team/coaches/rob-chudzinski/4256904b-b890-4f70-b6a3-b745cece0685iktriad
Mularkey harmadszori teljesítményét látva Falcons PO meccsen egy ilyen kerettel, mindez csomagban az Indy OC-vel, maga lenne a tömény borzalom.
Gruden Húsrágóhoz hasonlóan a Texans ellen nem győzött meg, bár egy meccs nem jelent sokat, viszont ezen feleül bejött nálam egy totálisan szubjektív faktor: elképzeltem Jay Gruden-t és Gene Smith-t együtt egy sajtótájékoztatón... hát ránézésre az NFL legtufább párosát alkotnák, ritka dolog lenne első blikkre két ennyire butának látszó embert összeszedni. 😀
Egy gondom van mindössze... van egy olyan rossz előérzetem, hogy Tucker ez esetben nem marad, ami viszont szar ügy lenne, de nagyon. Bár így esetleg visszahozhatnák Del Rio-t DC-nek 😛 😛 😛
több mint 12 éve
Mivel nemvagyok jártas nagyon a ligában és a pasast nemismerem én is csak remélhetem hogy ha ő lesz az új HC akkor végre ha nemis száguldani de nedöcögjön a szekerünk.
több mint 12 éve
Sztem az elsődleges cél nálatok a választásnál, hogy Gabbertből hozza ki a lehető legtöbbet a HC, erre pedig Chud a legalkalmasabb a jelöltek közül. Hogy Gabbert esetében a legtöbb mit takar az nálam erősen kérdőjeles.... Az szintén éredekes kérdés, hogy ezen túl a csapat többi részével mit kezd.Mindenesetre én nem örülnék, ha Chud lelépne tőlünk...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Emberek, úgy néz ki, pénteken lesz új vezetőedzőnk:Nem vagyok elájulva, de ez van. Chudzinski megszerzéséhez nem kellett bankot robbantani az biztos... Reméljük a legjobbakat!
So once again BREAKING NEWS I am hearing Chudzinski to be offered head coaching by Jacksonville by Friday. Gruden a dark horse for the job, but unless Mularkey knocks them dead tomorrow Chudzinski will be coach of the Jags by weeks end. Hearing it is believed Chudzinski will be offered the job after the second interview. Trying to get this confirmed.
Something to think about if Chudzinski gets the head coaching job he very much could bring Mike Shula in as his OC. leaving the panthers with two holes
Egy Chudzinski - Shula HC-OC párost nagyon szívesen látnék itt. És mondjuk valahogy hozzuk vissza Tuckert DCnek, bár ez lehet már nem biztos, hogy összejön... Shula kihozott mindent Garrardból, amit lehetett. Cam Newtonnak sem tett rosszat a közös munka. Gabbert melé ideális lenne egy ilyen OC/QB coach (á lá Koetter az utolsó pár hétben).
Szóval 9 év után úgy néz ki ismét vezetőedzőnek hozunk egy 1 évet Carolinában koordinátoroskodó pasast. (Anno JDR is ott volt 1 évig DC 2002ben, mielőtt ide került vezetőedzőnek. Van az életnek egy iróniája...)
Íme az életrajza: http://www.panthers.com/team/coaches/rob-chudzinski/4256904b-b890-4f70-b6a3-b745cece0685iktriad
több mint 12 éve
Prosinski után Chudzinski, ez már nem véletlenÉs ott van még Posluszny is 😊
jacksonville-i polákokJJ
Ha kinevezik, over/under kb 30szor fogom elszúrni a nevét. Nem akarom Chudnak hívni, az olyan semmilyen. Egyébként Sunnyboy(JDR) után kapnánk egy halbiológust 😊
több mint 12 éve
Prosinski után Chudzinski, ez már nem véletlenjacksonville-i polákok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Emberek, úgy néz ki, pénteken lesz új vezetőedzőnk:So once again BREAKING NEWS I am hearing Chudzinski to be offered head coaching by Jacksonville by Friday. Gruden a dark horse for the job, but unless Mularkey knocks them dead tomorrow Chudzinski will be coach of the Jags by weeks end. Hearing it is believed Chudzinski will be offered the job after the second interview. Trying to get this confirmed.
Íme az életrajza: http://www.panthers.com/team/coaches/rob-chudzinski/4256904b-b890-4f70-b6a3-b745cece0685
több mint 12 éve
Vance volt a Weaverék jobb keze. Ő tárgyalt a szerződésekről(játékosok és edzők), és ő figyelt arra, hogy a salary cappel minden rendben legyen. Állítólag egy csomó segédedzőnek több mint 3 millió $ kell (vagy kellett) a Jagsnek kiperkálnia, és ez volt az egyik ok:
http://espn.go.com/nfl/story/_/id/7441572/jacksonville-jaguars-not-retaining-senior-vp-paul-vance-sources-say
Jó hír HC keresés ügyben. Rob Chudzinski jön egy 2. interjúra a héten.
http://www.cbssports.com/nfl/rapid-reports/post/16796934
Azt hiszem bátran ki lehet jelenteni, hogy ő az egyik a 3 komoly esélyesből, akire Khan utalt múlt héten. A nyilvánosságra került jelöltekből nálam ő most a talán legjobbank tűnő választás. Jobb mint Mularkey, vagy Schotty Jr, az biztos.
Szerintem egyébként a 3 ember akire Khan utalt, mint komoly jelölt: Chudzinski, Mularkey, és egy meglepetés jelölt (Joe DeCamlilis vagy esetleg más, aki eddig még nem került szóba. Egyesek szerint a Packers OCje, Joe Philbin lehet például surranópályán a befutó...)
Peter King szerint vagy DeCamlilis vagy Gruden lehet az új Jags vezetőedző.
"Jacksonville's quiet, but I expect Dallas special-teams coordinator Joe DeCamillis and Cincinnati offensive coordinator Jay Gruden to be in it at the end"
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/peter_king/01/08/wild.card.round/index.html#ixzz1j0HQgr3Y
Jay Gruden viszont -állítólag...- nem tud arról, hogy megkerestük
"I have not heard anything. I'm just sitting here getting everyone out of here," Gruden said on Monday. "I don't know what's happening to be honest with you. I don't know if I'm ready. I'm just dealing with the season that came to an end and whatever happens, happens. I got a couple texts from people that heard I was a candidate for the job but I haven't heard anything otherwise. I don't know exactly how it works. I'll probably find shortly if it is true."
És Mularkey holnap jön HC állásinterjúra:
http://jacksonville.com/opinion/blog/429812/tania-ganguli/2012-01-09/falcons-offensive-coordinator-mike-mularkey-interview
Ha már Peter King -az all pro csapatában, mint egyedüli RB, természetesen MJD került be
"Running back: Maurice Jones-Drew, Jacksonville. When your foes know you're the only even remote offensive threat on the team, and you win the rushing title by 242 yards, that's impressive. (I'm supposed to name two backs, which I never do. The AP wants two, and I've explained for years if you have two backs and two receivers, how fair is that?"
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/peter_king/01/08/wild.card.round/1.html
Én is attól aggódok hogy anyira negatívan le lett minősítve a Gabbert hogy nemválalja be egy jó nevű couch se, nembeszélve a drágalátos managerünkel az együttműködést.Kiváncsian várom a fejleményeket!m-bryoMiért ne vállalná be egy komoly vezetőedzői ambíciókkal rendelkező koordinátor Blainet? Hogy mást ne mondjak, ha Gabbert idén is a tavalyi mutatóit/és sokszor látott/kritizált játékszintjét produkálja, az új HCnek lesz egy új kezdő QBje 2013ban....
Plusz mi van, ha egy védekező felfogású (bár ez meglepetés lenne, de benne van a pakliban) HC lesz kinevezve? Neki nem sok dolga lenne Gabberttel...
több mint 12 éve
http://jacksonville.com/opinion/blog/429812/tania-ganguli/2012-01-09/jaguars-owner-shahid-khan-dismisses-general-counselKib*szva egy góré Jaguars general counsel - Paul Vance :rolleyes:
Helyette Sashi Brown :rolleyes:
Ezt csak mint érdekességnek számítottam 😛