NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
510
57
18:30-tól, ARENA4
Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 12 éve
armando83
804
Nekem az előző fönököm szakasztott mása Khan-nak 😀 😀 😀 😀 😀Én is attól aggódok hogy anyira negatívan lett mimősítve a Gabbert hogy nemválalja be egy jó nevű couch és nembeszélve a drágalátos manegerünkel az együttműködést.Kiváncsian várom a fejleményeket!m-bryoAnnyira jó az aláírásod, hogy állandóan azon röhögök, amikor meglátom. Khan feje gyakorlatilag egy karikatúra 😀 Remélem már az egész csapat növeszti a bajszát! 😂Húsrágó
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
Remélem karikatúrából nemlesz frencsájz paródia.Én is attól aggódok hogy anyira negatívan lett mimősítve a Gabbert hogy nemválalja be egy jó nevű couch és nembeszélve a drágalátos manegerünkel az együttműködést.Kiváncsian várom a fejleményeket!m-bryoAnnyira jó az aláírásod, hogy állandóan azon röhögök, amikor meglátom. Khan feje gyakorlatilag egy karikatúra 😀 Remélem már az egész csapat növeszti a bajszát! 😂Húsrágó
több mint 12 éve
Én is attól aggódok hogy anyira negatívan lett mimősítve a Gabbert hogy nemválalja be egy jó nevű couch és nembeszélve a drágalátos manegerünkel az együttműködést.Kiváncsian várom a fejleményeket!m-bryoAnnyira jó az aláírásod, hogy állandóan azon röhögök, amikor meglátom. Khan feje gyakorlatilag egy karikatúra 😀 Remélem már az egész csapat növeszti a bajszát! 😂
több mint 12 éve
Túl a személyes ambiciókon, szvsz a családoddal szemben nem volna fair, ha jónéhány dollármillióval kevesebbért kergetnéd magadat a szívroham felé, mint másol. De ez csak az én véleményem, még nem voltam még NFL főedző, így kevés a rálátásom a dologra 😀Az egy dolog, hogy végtelen a budget, de simán elképzelhetőnek tartom, hogy egyes edzők csak a pénz miatt nem jönnek ide/nem akarja Gabbertet használni, saját QB-t vinne/nem tetszik nekik GM Gene túlságos nagy hatalma. Igazából nem tudjuk, kik azok, akik elfogadnák az ajánlatot, így pedig nehéz eldönteni kinek örülnék. Nekem nagyjából mindegy, csak mutassa meg, hogy a Missouri QB-ból olyan QB lesz, amilyet én szeretnék 😊DenyNem benne kételkedem, csak igazából engem egy olyan OC nem zavarna, aki akármennyi impotens playbookot használ, mégis playoffba vitte a támadóit.DenyDe ha már "végtelen" a budget, akkor inkább igazi nyerő típust szerződtetnél Te is, ugye?Húsrágó
több mint 12 éve
Én is attól aggódok hogy anyira negatívan le lett minősítve a Gabbert hogy nemválalja be egy jó nevű couch se, nembeszélve a drágalátos managerünkel az együttműködést.Kiváncsian várom a fejleményeket!Az egy dolog, hogy végtelen a budget, de simán elképzelhetőnek tartom, hogy egyes edzők csak a pénz miatt nem jönnek ide/nem akarja Gabbertet használni, saját QB-t vinne/nem tetszik nekik GM Gene túlságos nagy hatalma. Igazából nem tudjuk, kik azok, akik elfogadnák az ajánlatot, így pedig nehéz eldönteni kinek örülnék. Nekem nagyjából mindegy, csak mutassa meg, hogy a Missouri QB-ból olyan QB lesz, amilyet én szeretnék 😊DenyNem benne kételkedem, csak igazából engem egy olyan OC nem zavarna, aki akármennyi impotens playbookot használ, mégis playoffba vitte a támadóit.DenyDe ha már "végtelen" a budget, akkor inkább igazi nyerő típust szerződtetnél Te is, ugye?Húsrágó
több mint 12 éve
Az egy dolog, hogy végtelen a budget, de simán elképzelhetőnek tartom, hogy egyes edzők csak a pénz miatt nem jönnek ide/nem akarja Gabbertet használni, saját QB-t vinne/nem tetszik nekik GM Gene túlságos nagy hatalma. Igazából nem tudjuk, kik azok, akik elfogadnák az ajánlatot, így pedig nehéz eldönteni kinek örülnék. Nekem nagyjából mindegy, csak mutassa meg, hogy a Missouri QB-ból olyan QB lesz, amilyet én szeretnék 😊De ha már "végtelen" a budget, akkor inkább igazi nyerő típust szerződtetnél Te is, ugye?HúsrágóReméljük hamarosan eljön ez az idő. Amúgy mióta kezdtél el kételkedni Gabbertben? Pont tőled nem vártam volna. 😊iktriadNem benne kételkedem, csak igazából engem egy olyan OC nem zavarna, aki akármennyi impotens playbookot használ, mégis playoffba vitte a támadóit.Deny
több mint 12 éve
De ha már "végtelen" a budget, akkor inkább igazi nyerő típust szerződtetnél Te is, ugye?Nem benne kételkedem, csak igazából engem egy olyan OC nem zavarna, aki akármennyi impotens playbookot használ, mégis playoffba vitte a támadóit.DenyÖrülnél te iktriad, ha ti is csak playoffban csődölnétek be.DenyReméljük hamarosan eljön ez az idő. Amúgy mióta kezdtél el kételkedni Gabbertben? Pont tőled nem vártam volna. 😊iktriad
több mint 12 éve
Steelers PIPA 😛Steelers, Ravens és a Pats skalpját is az övére tűzi, majd elküldi Gene-nek ajándékba, annyit írva egy cetlire "Komolyan Alualu?" 😛az előbbi meg PO-ba vitte a csapatát 😛HúsrágóSanszosan először és egyben utoljára. 😊 Ha nem tanul meg jobban dobni, nem jut sehova se a játékstílusával, lásd a Broncos elmúlt 3 meccse... Ja és kíváncsi leszek, hogy a Steelers D mennyire hagyja majd élni hétvégén. iktriad
Húsrágó
Soha nem fogok megbocsátani Gene-nek, ha a Patset is kiejti Tebow!
több mint 12 éve
Jézusom. Brian Schotty + Gabbert, az kemény lenne így együtt. 😀Ale10Schotty Jr. nem jön ide, hányszor kell még leírjam.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jézusom. Brian Schotty + Gabbert, az kemény lenne így együtt. 😀
több mint 12 éve
Nem benne kételkedem, csak igazából engem egy olyan OC nem zavarna, aki akármennyi impotens playbookot használ, mégis playoffba vitte a támadóit.Reméljük hamarosan eljön ez az idő. Amúgy mióta kezdtél el kételkedni Gabbertben? Pont tőled nem vártam volna. 😊iktriadDe "Mularkey offense" már nem először csődöl be playoff meccsen. Grudennek ez volt az 1. alkalom.iktriadÖrülnél te iktriad, ha ti is csak playoffban csődölnétek be.Deny
több mint 12 éve
Reméljük hamarosan eljön ez az idő. Amúgy mióta kezdtél el kételkedni Gabbertben? Pont tőled nem vártam volna. 😊Örülnél te iktriad, ha ti is csak playoffban csődölnétek be.DenyValahogy engem a Cincy támadásai sem győztek meg...HúsrágóDe "Mularkey offense" már nem először csődöl be playoff meccsen. Grudennek ez volt az 1. alkalom.iktriad
több mint 12 éve
Örülnél te iktriad, ha ti is csak playoffban csődölnétek be.De "Mularkey offense" már nem először csődöl be playoff meccsen. Grudennek ez volt az 1. alkalom.iktriadSzerencsére talán ez a mai playoff produktum megment tőle minket. Talán.iktriadValahogy engem a Cincy támadásai sem győztek meg...Húsrágó
több mint 12 éve
De "Mularkey offense" már nem először csődöl be playoff meccsen. Grudennek ez volt az 1. alkalom.Valahogy engem a Cincy támadásai sem győztek meg...Húsrágónemááá, vigyétek mularkeyt a picsába tőlünk...peachSzerencsére talán ez a mai playoff produktum megment tőle minket. Talán.iktriad
több mint 12 éve
rossz játékosokból közepes offense ide tökéletes ajánlólevél 😛Valahogy engem a Cincy támadásai sem győztek meg...Húsrágónemááá, vigyétek mularkeyt a picsába tőlünk...peachSzerencsére talán ez a mai playoff produktum megment tőle minket. Talán.iktriad
több mint 12 éve
Valahogy engem a Cincy támadásai sem győztek meg...nemááá, vigyétek mularkeyt a picsába tőlünk...peachSzerencsére talán ez a mai playoff produktum megment tőle minket. Talán.iktriad
több mint 12 éve
nemááá, vigyétek mularkeyt a picsába tőlünk...peachSzerencsére talán ez a mai playoff produktum megment tőle minket. Talán.
több mint 12 éve
nemááá, vigyétek mularkeyt a picsába tőlünk...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Jövő hét végére lesz új Jaguars HC:CBS's Charley Casserly says the #Jaguars have told candidates they would like to make a decision by the end of the week. (Tania Ganguli)
Láttam a meccset, volt azért egy-két rossz covrrage-e, de sokat fejlődött, mióta elkerült innen. Sajnos mi vesztettünk többet annál a tradenél a Bengalsal. Nem (csak) Reggieben volt a hiba.Nocsak:Ajaj, ez nem jó hír!
Mel Tucker is interviewing for the Vikings DC job, apparently.
http://www.bigcatcountry.com/2012/1/7/2690640/mel-tucker-to-interview-for-vikings-dc-according-to-reportiktriad
btw: láttad R.Nelson milyen sacket(!) csináltam tegnap este. Majdnem lecsúszott a tackle, de még éppen megvolt 😊Húsrágó
Na akkor most már Gruden ráér dumcsizni.Csütörtökön megírtam, hogy Schotty itt volt, reméljük nem tett komoly benyomást Khanékra. Ha igen, Khannal kapcsolatban igencsak meginog a bizalmam....
Update:
Netán o is out lesz?
http://www.bigcatcountry.com/2012/1/8/2691020/jay-gruden-rumors-jaguars-coaching-search 😐
És Schottenheimer-el pénteken talizott Khan.Brian Schottenheimer update: I was told Friday's interview for the Jaguars head coaching job took place in NY and it went very well.m-bryo
Az meg, hogy Gruden mit érez, mindegy. Ha Khant és GM Gene meggyőzi, akkor övé az állás. Jövő hét legelején érkezik majd állásinterjúra hozzánk.
több mint 12 éve
Na akkor most már Gruden ráér dumcsizni.Update:
Netán o is out lesz?
http://www.bigcatcountry.com/2012/1/8/2691020/jay-gruden-rumors-jaguars-coaching-search 😐
És Schottenheimer-el pénteken talizott Khan.Brian Schottenheimer update: I was told Friday's interview for the Jaguars head coaching job took place in NY and it went very well.
több mint 12 éve
Nocsak:Ajaj, ez nem jó hír!
Mel Tucker is interviewing for the Vikings DC job, apparently.
http://www.bigcatcountry.com/2012/1/7/2690640/mel-tucker-to-interview-for-vikings-dc-according-to-reportiktriad
btw: láttad R.Nelson milyen sacket(!) csináltam tegnap este. Majdnem lecsúszott a tackle, de még éppen megvolt 😊
több mint 12 éve
Nocsak:Mel Tucker is interviewing for the Vikings DC job, apparently.
http://www.bigcatcountry.com/2012/1/7/2690640/mel-tucker-to-interview-for-vikings-dc-according-to-report
több mint 12 éve
A HC keresés mellett is zajlik az élet nálunk:The Jacksonville Jaguars have auditioned 13 players, according to a leauge source with knowledge of the situation.
That included several players from the Canadian Football League, including wide receiver Andy Fantuz.
Fantuz was with the Chicago Bears during the preseason.
They also tried out CFL linebacker Solomon Elimimian, offensive lineman Jovan Olafioye and linebacker Jerrell Freeman.
Former Baltimore Ravens wide receiver Marcus Smith also worked out for the Jaguars as well as running back Marcus Thigpen, defensive ends Jermaine McElveen and Justin Hickman, wide receivers Andy Mims, Andy Brewer, Duke Calhoun and Jermaine McElveen, former Rice quarterback Chase Clement and defensive backs Jovon Johnson and Justin Hickman.
Forrás: http://profootball.scout.com/a.z?s=127&p=9&c=2&cid=1145776&nid=5645000&fhn=1
A Jags a héten már leigazolta a P Spencer Lanninget is: http://www.jaguars.com/news/article-1/Jaguars-sign-punter-Spencer-Lanning/49fd21aa-7fb5-4322-9dfe-64f7dc65e2bb
több mint 12 éve
A pénz(büntetés) nem számít, csak ne legyenek off the field balhéi. Posluszny meg majd meggyőzi Stevie Johnsont milyen fasza hely ez. 😊Hörién csak annak örülök, hogy a legjobb FA WR biztos nem jön ide, mert túl sok pénzbüntetést csinál 😊HöriMiért, az ki lenne szerinted?iktriad
több mint 12 éve
én csak annak örülök, hogy a legjobb FA WR biztos nem jön ide, mert túl sok pénzbüntetést csinál 😊HöriMiért, az ki lenne szerinted?iktriad