NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 12 éve
OFF: Jó volt a SportTV-s közvetítés, újra rámutatott a vezetés egy korábbi öngóljára. Mikor a valamilyen díjat nyerő kölkök között akadt egy Jax szurkoló Georgia-ból, a mienk volt az egyetlen mez, ami elsőre totál felismerhetetlen volt a jellegtelensége miatt. Sanyi mondjuk eltalálta, hogy Jaguars mez. Már két éve sem értettem miért kellett hatalmasat "újítani". Sikerült a legszebb alt. mezünket, a fekete-aranyt megszüntetni, illetve levenni a jaguárt a mezek felkari részéről, cserébe "metálfényt" kapott a sisak (kábé nem látszik), meg két csíkot a J és az S betű, mintha vadmacska-karmok vájták volna belé (ez meg gagyi). Gondolom sokat fizettek, hogy újfajta, mucsai mezt tervezzenek. Tudom, hogy volt szó nemrég egy kis kiigazításról, remélem nem a bohóc-bajusz kerül fel...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Amugy akartam irni hogy lehet ő is lassan feltűnik a Jax körül.Megye 3DrabinMost jut eszembe, RespectVV4laci is megye 3as, és ha ő szakmázik, itt mindenki ámul, szóval lehet, hogy ez egy burkolt dicséret volt?iktriad
JJ irt erről a nfl csevegőben.
Atlanta OC -> Jax HCEzzel nem értek egyet teljesen, de valami ilyesmi van bennem is. Ugyanaz mint a draftnál. Háááát várjunk még. Majd meg látjuk. Hátha beválik.
Jax OC -> Atlanta OC
Rams HC -> Saints DC
Saints DC -> Rams DC (ez még ugye csak pletyka)
az eddig három újonnan kinevezett HC mind megbukott már valahol HC-ként, a három még betöltetlen HC posztra pedig szintén már bukott mesterek a legesélyesebb jelöltek (Marty Schottenheimer, Wade Phillips, Brad Childress), és akkor az ugyan a "csúcson" távozó, de az évről-évre visszatérő nevekről még nem is beszéltünk (Jon Gruden, Bill Cowher, Tony Dungy), na meg arról, hogy az elküldött vezetőedzők szinte azonnal a talpukra estek, azaz gyorsan találtak maguknak új állást
hihetetlen belterjes a szakma, az egyetlen üdítő kivétel talán Mike Zimmer lehet, a Miaminál felvetődött Denver OC Mike McCoy-t most hadd részletezzem...
mire gondolnak az olyan csapatok, mint a Jax vagy a Tampa?JJ
Mivel a Jax fanok közül senki se ért a focihoz. (Iktriad a leglelkesebb amatőr 😊 ) Szakmai szemmel nem tudjuk ezt értékelni.
Amugy a D tényleg jó. CSak hát az O. Na hátha beválik az is 😀 csak addigra szét ne essen a D.
több mint 12 éve
Megye 3DrabinMost jut eszembe, RespectVV4laci is megye 3as, és ha ő szakmázik, itt mindenki ámul, szóval lehet, hogy ez egy burkolt dicséret volt?
több mint 12 éve
Akkor szerinted Gene jobb mint Millen? Juhéjj! 😊A két edző szinvonala sztem.Megye 3DrabinHogy oda tartoznak?m-bryo
Azért egy teljes megújulást ilyen emberekkel elkezdeni...még kellett volna hozzájuk Millen GMnek.Bazzani
Viccet és iróniát félretéve, nem mondom, hogy nincsenek (nagyon) komoly kétségeim evvel a párossal kapcsolatban, de azért én még megvárnám milyen offense erősítések(?) lesznek FA és a draft által(bár ha az elmúlt 2 év draftjaiból indulok ki, utóbbiban már nem igazán reménykedem...) plusz milyen más O edzők jönnek még. Grimm és McCardell pl nagy upgrade lehet, főleg Keenan. És nagyon kiváncsi leszek ki lesz a QB coach, arról még nem hallottam semmit. De ha mondjuk tavalyi Dhez hasonló vérátömlesztésre kerül sor az Oban free agency által (cap space bőven van rá, meg tulaj, aki hajlandó fizetni), még akár ez a duó is összehozhat valami átlagos (pass) offenset. A futással nálunk, mint 2011ben is kiderült, ritkán van baj, és Jennings idén visszatér(ráadásul lejárr év végén a szerződése, szóval szerintem csipkedni fogja magát.).
Plusz a defensünk minden csak nem megye 3, és idén még erősebb is lesz/lehet, mondjuk egy Robert Mathis/Mario Williams/Cliff Avril kaliberű veterán DEvel(ne draftoljuk DEt, ha kérhetném mert úgyis bust lesz)...
Ha 2012ben is olyan kevés pontot enged a D, mint a tavalyi szezon legtöbb meccsén, és az offense tud mondjuk 5-10 ponttal többet átlagolni meccsenként mint '11ben (ami egy megerősített támadóalakulattal simán összejöhet), még akár (óvatosan persze, de) bizakodni is lehet.
Szóval igen, vannak komoly kétségeim, de azért még ne írjuk le ezt a csapatot már januárban, ha kérhetném.
több mint 12 éve
Ahoz képest hogy meg el se kezdodott a szezon már tudjátok hogy mi lesz :o :oA két edző szinvonala sztem.Megye 3DrabinHogy oda tartoznak?m-bryo
Azért egy teljes megújulást ilyen emberekkel elkezdeni...még kellett volna hozzájuk Millen GMnek.Bazzani
több mint 12 éve
A két edző szinvonala sztem.Megye 3DrabinHogy oda tartoznak?m-bryo
Azért egy teljes megújulást ilyen emberekkel elkezdeni...még kellett volna hozzájuk Millen GMnek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Megye 3
több mint 12 éve
Mondjuk WR edző jelöltünk már van, és neki örülnék, ha ki is neveznék (McCardell).Én a Superbowlra írtam amit írtam. Mármint hogy Grimm és Wisenhunt (két edző, aki esélyes volt, hogy a Steelers HCje legyen) az Arizonával bejuttotak oda. Bocsi ha félreérthető voltam.iktriadA harmadik edző, aki a sivatagban komoly munkát végzett, Haley még elérhető jelenleg is. Na neki köze nincs az OLHez, de sztem a legjobb WR edző a ligában. Valamint jó pass play tervező, és OC, HC, ilyesmi.ulpianus
Bratkowski aláírta velünk a szerződését pénteken az FTU szerint, igy már tuti, hogy ő lesz az OC.
A mai Florida Times Unionban beszélt az elképzeléseiről is:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2012-01-14/story/jaguars-new-offensive-coordinator-and-coach-together-again#ixzz1jVRROKHa
“We will run the ball and we will be physical, but we’re also going to open it up and spread it out so that we can spread the field, get the ball pushed down the field and try to generate some big plays,” Bratkowski said. “But it really starts with those players buying into it.”
“My emphasis was to get somebody that could coach quarterbacks, that has the personality that I knew Matt [Ryan, Falcons quarterback] had to have and I think Blaine has to have,” Mularkey said. “… And then my forte is not strictly just the passing game and I needed more help in that and I wasn’t ashamed to say I needed this guy’s help in our offense expanding our passing game. He did a great job, especially like I said, with our no-huddle, which he ran in Cincinnati as well.”
A cikkből kitűnik, hogy ő és Mularkey nagyon jól megértik egymást. Azt mondta jelenlegi HCnk kérésére lett a Falcons QB coacha tavaly, pedig voltak OC ajánlatai is.
“It’s been a friendship and it’s also been a good working relationship,” Bratkowski said. “We’re able to separate the two also very well. … It’s like I told him when I worked up there, I’m going to tell you if I don’t agree with you. I’m not going to sugarcoat it. But at the end if you’re the boss, I’ll do it that way, but I am going to tell you I don’t agree with it. It worked out fine. I have a lot of respect for him.”
Szóval szokjuk meg ezt a látványt (csak a Falcons jele helyett Jags logókkal), mert gyakran fogjuk az elkövetkező (minimum) 2 évben látni őket együtt az oldalvonal mellett:
több mint 12 éve
Én a Superbowlra írtam amit írtam. Mármint hogy Grimm és Wisenhunt (két edző, aki esélyes volt, hogy a Steelers HCje legyen) az Arizonával bejuttotak oda. Bocsi ha félreérthető voltam.iktriadA harmadik edző, aki a sivatagban komoly munkát végzett, Haley még elérhető jelenleg is. Na neki köze nincs az OLHez, de sztem a legjobb WR edző a ligában. Valamint jó pass play tervező, és OC, HC, ilyesmi.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Én a Superbowlra írtam amit írtam. Mármint hogy Grimm és Wisenhunt (két edző, aki esélyes volt, hogy a Steelers HCje legyen) az Arizonával bejuttotak oda. Bocsi ha félreérthető voltam.Te nem tudtad? Pedig pont bejutottak. És nem is véletlenül. 😉Legalábbis majdnem képes arra.ulpianusAkkor a Cards véletlenül sem jutott a Superbowlba vele és Wisenhunttal 2008ban?...iktriad
Igazából az OL nem volt annyira jó abban a Cardsban. Erről volt szó.ulpianus
több mint 12 éve
Te nem tudtad? Pedig pont bejutottak. És nem is véletlenül. 😉Akkor a Cards véletlenül sem jutott a Superbowlba vele és Wisenhunttal 2008ban?...iktriadEz még kevés lenne, de aki majdnem a Steelers HCje lett, az képes arra, hogy a Superbowlba is tudja vezetni a csapatát. 😊iktriadLegalábbis majdnem képes arra.ulpianus
Igazából az OL nem volt annyira jó abban a Cardsban. Erről volt szó.
több mint 12 éve
Akkor a Cards véletlenül sem jutott a Superbowlba vele és Wisenhunttal 2008ban?...Legalábbis majdnem képes arra.ulpianusJa, tényleg. A Steelers OL sokkal jobb ajánlólevél... 😂somoskovigEz még kevés lenne, de aki majdnem a Steelers HCje lett, az képes arra, hogy a Superbowlba is tudja vezetni a csapatát. 😊iktriad
több mint 12 éve
Legalábbis majdnem képes arra.Ez még kevés lenne, de aki majdnem a Steelers HCje lett, az képes arra, hogy a Superbowlba is tudja vezetni a csapatát. 😊iktriadAzért Grimm nem olyan rossz, végülis majdnem ő lett a HC nálunk.tenorxJa, tényleg. A Steelers OL sokkal jobb ajánlólevél... 😂somoskovig
több mint 12 éve
Ez még kevés lenne, de aki majdnem a Steelers HCje lett, az képes arra, hogy a Superbowlba is tudja vezetni a csapatát. 😊Azért Grimm nem olyan rossz, végülis majdnem ő lett a HC nálunk.tenorxJa, tényleg. A Steelers OL sokkal jobb ajánlólevél... 😂somoskovig
több mint 12 éve
Azért Grimm nem olyan rossz, végülis majdnem ő lett a HC nálunk.tenorxJa, tényleg. A Steelers OL sokkal jobb ajánlólevél... 😂
több mint 12 éve
Arizona OL-coach... Vazze, senki nem nézett a stábból Cards meccseket az elmúlt 3 évben? 😀somoskovigEz még csak egy lehetőség.
McCardell WR coach jelöltsége viszont komoly, hétfőn jön állásinterjúra. Nagyon jó lenne, ha egy egykori Jags klasszis most edzőként vállana szerepet. Mondjuk WR társa abból az időből, A jags történetének legjobb elkapója, Jimmy Smith is jelezte, hogy lenne nálunk WR edző, de őt max akkor engedném a csapat közelébe, ha friss negatív drogtesztet hozna, és minimum 3 nappal előtte szoros házi őrizet alá vonnák. Olvasva miket írogat a twitteren a pasas szerintem -már rég- nem 100as. 😕
több mint 12 éve
Azért Grimm nem olyan rossz, végülis majdnem ő lett a HC nálunk.
több mint 12 éve
Arizona OL-coach... Vazze, senki nem nézett a stábból Cards meccseket az elmúlt 3 évben? 😀
több mint 12 éve
Egész jó pletykáim vannak (segéd)edzőkeresés ügyben.Bob Bratkowski még nincs leigazolva, tehát még nem 100% hogy ő lesz az OC, bár nem tagadta, hogy megkereste a Jags.(mondjuk a hivatalos oldal tényként kezeli, hogy idejön, : http://www.jaguars.com/news/article-1/Tucker-Bratkowski-named-coordinators/41149979-810f-418c-9a38-708849f04aa4 szóval valószínű ő lesz az OC. Itt lehet olvasni bővebben arról, Mularkey miért Bratkowski mellett döntött: http://www.jaguars.com/news/article-1/A-good-start/0f99e2fb-be69-4567-8a7f-be8c8dec58f8
QB coach ügyben ez a mondat leszűkíti a lehetőségeket: Ideally, Mularkey said he would like to the quarterbacks coach be someone who previously has worked with Bratkoswksi.
A Jags lehet, hogy megpróbálja megszerezni O-line coachnak azt a Russ Grimmet, aki jelenleg a Cardinalsnál tölti be ezt a posztot. Grimm és Mularkey jól ismerik egymást, és előbbinek lejárt a szerződése Arizonában:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825fb338/article/cardinals-assistant-coach-grimm-has-deep-ties-to-jaguars-mularkey
Pete Prisco szerint könnyen elképzelhető, hogy Joe DeCamillis visszajöhet ST coachnak (Az baromi jó lenne. Semmi bajom Prunellel, de JoeDe szerintem jobb szakember).
A Jags történetének 2. legjobb WRe, Keenan McCardell lehet az új WR edzőnk. Egy másik ex-Jaguár, Marlon McCree pedig a DB coach poszta esélyes. Mellette a Jags beszélni fog Johnnie Lynn-el is, aki a Philyben volt a secondary edzője.
több mint 12 éve
Jó hírek:Ahogy azt vártam - Joe Cullen és Mike Duffner is visszatér mint a D-line és az LB sor edzője(minden Jags coachnak lejárt a szerződése, aki tavaly itt volt, ezért fontos ez). Már csak Undint kéne visszahozni a védő segédedzőkből, tetszett amit a DBkkel '11ben csinált.
Mel Tucker pedig a DC poszt mellett már az 'assistant head coach' posztot is magáénak mondhatja.
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=ZOidcB6-8zY&feature=youtu.be
több mint 12 éve
Gabbertnek most lesz ideje összeszokni a stábbal,bepótolhatja a lemaradást,kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle ezzel a hosszú offseason-al.armando83Próbálom meglovagolni az optimizmusodat, de összességében csalódott vagyok. Arra számítottam, hogy jó nevű és nagy reményű edzők kerülnek ide, erre fel a legjobb igazolásnak Tucker megtartását látom. Persze jól is elsülhet, de én nagyon belelovaltam magamat abba, hogy egy igazán vadállat edzői kar fog itt összeállni, és most nem így látszódik. Gabbert seggét Gene védi ameddig lehet, remélem nagyot fejlődik, jót tesznek neki az új emberek.
több mint 12 éve
armando83
804
Gabbertnek most lesz ideje összeszokni a stábbal,bepótolhatja a lemaradást,kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle ezzel a hosszú offseason-al.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
Cinciben is nagyon jó volt az offense alatta.azért volt nagyon jó is. főleg amikor összeállt minden (2004-2007), elit támadófal, jó QB, jó futó, elit WR sor, de szarból ő nem fog várat építeni. Air Coryell rendszert futtat, power running és hosszú passzok. ehhez futó van, ami megnyitja a mélyebb területeket, de én a passzjáték alapjait nem látom hozzá.
NOTtenorx
félidei adjustmentben nulla az ember, és a minimális kreativitás is hiányzik belőle. semmi trükkös játék, középre futás, hosszú passz főleg szélre. ha lesz emberállomány akár sikerre is viheti őket, de én ezt egyelőre nem látom.
ami nem hajlik, az törik!