Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Én még vizionálok egy Gabbert (Bortles) / Lawrence cserét a napokban! Why not?Biztos vagyok benne, hogy ezeket a trade-eket, döntéseket szándékosan csinálják, épeszű ember nem gondolhatja azt, hogy ez "nice job"!
Hol van még Szeptember, de már most lassan elmegy a kedvem a következő szezontól! Sajnálom magam/magunk JAX fanok!
több mint 2 éve
Myles-ot sajnálom, ennyit a remek a 2006-os draftról. Kíváncsi vagyok 1. Linder is megy-e utána? 2. Mi a terv LB-ben középen? Oluokun és Shaq Quaterman? Esetleg Dylan Moses? Legalább Balfék nem csak minket akasztott ki a héten...
Trent Baalke and the Jags have thrown the free-agency market out of whack. Agents, rightly, want to negotiate deals for their players based off Jax's valuations. The other teams are saying "not so fast."
— Jonathan Jones (@jjones9) March 15, 2022
Amikor arról beszélt a FO, hogy megtartjuk a sajátjainkat a sajátjainkat, nem rájuk gondoltam...
The @Jaguars have extended WR Terry Godwin, the team announced today. Additionally, the team sent an RFA tender at the right of first refusal to S Andrew Wingard.
— JaguarsPR (@JaguarsPR) March 15, 2022
Engram szerződése.
#Jaguars TE Evan Engram's one-year, $9M contract includes a $3M signing bonus and $8.25M in total guarantees, sources tell @PFF_Brad and me. His $5.25M base salary is fully guaranteed. He has up to $800k in reception and receiving yard incentives.
— Doug Kyed (@DougKyed) March 15, 2022
több mint 2 éve
dioadam
597
Olyan nekünk ez az FA piaci "üzletelés", mintha kapnánk 1 millió forintnyi Bözsijegyet. Ami másnap lejár, ezért minden sz.rt megveszünk a boltba és a 99%-a ki lesz dobva a dolgoknak, de legalább el lett költve 😀 😀
több mint 2 éve
Ok, eddig vedtem a csapatot, de Jack cut? Elmennek a f@szomba de komolyan…
több mint 2 éve
Megfizetjük mi, csak nem azokat, akiket mások draftoltak, hanem azokat, akiket mi húztunk. És ha most lenne egyNem volt jó szezonja. (bár csapatban amúgy benne volt a féktelen szárnyalás vagy inkább szarnyalás?)Trevor Lawrence-ünk(Andrew Luck), akit szintén mi draftoltunk, azt gondolom, hogy Iktriad örömmel el is fogadná a módszerünket. 😊
Funfact: A Jaguars idén "kifizet" 15 millió dead capet + 15 millió új fizetést, hogy Foyesade Oluokun játsszon az LB sorban Miles Jack és Joe Schobert helyett.
Kérdés: Jack-el mi volt a probléma? Súgdos valamit a helyi média erről?
peterk2005
De ha pozitív olvasatot szeretnétek, akkor meg várni Ik-et.
több mint 2 éve
Megfizetjük mi, csak nem azokat, akiket mások draftoltak, hanem azokat, akiket mi húztunk. És ha most lenne egy Funfact: A Jaguars idén "kifizet" 15 millió dead capet + 15 millió új fizetést, hogy Foyesade Oluokun játsszon az LB sorban Miles Jack és Joe Schobert helyett.
Kérdés: Jack-el mi volt a probléma? Súgdos valamit a helyi média erről?
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Nem igazán sikerült megértenem, hogy mi volt a stratégia az FA-re.Jobban tetszene a Colts-strategia, hogy inkabb senkit sem fizetunk meg, mert a GM szerint ez "sok"?
Nem számítottam nagy nevekre (mégis ki a franc akarna idejönni), de hogy noname emberek kapnak egy zsák pénzt az nonszensz...
És ezek után hagyjuk, hogy Balfék elbassza a draftot is? Nyáron meg kitesszük, aztán év végén meg Pedersont is mert nem tud eredményt produkálni?
Mondjuk ilyen igazolások mellett mi az elvárás? 1/1 helyett 1/2?
dioadam
Azert majd ha ez igy lesz, rajossz, hogy inkabb legyen a koltekezes, mint a semmi. 🙂
Mert az egyik azt mutatja, hogy legalabb probalkozol valamivel, talan szarul, de probalkozol. A masik meg azt, hogy meg csak meg sem kiserled a dolgot. Nalam utobbi kicsapja a biztositekot. Ez a szubjektiv velemenyem, es engem irrital ez, szoval lehet, hogy ezert is vedem a Jaxet, de akkor is igy latom. Hogy ezek a tokok legalabb megprobalkoznak. Aztan egyszer hatja bejon.
több mint 2 éve
dioadam
597
Nem igazán sikerült megértenem, hogy mi volt a stratégia az FA-re. Nem számítottam nagy nevekre (mégis ki a franc akarna idejönni), de hogy noname emberek kapnak egy zsák pénzt az nonszensz...
És ezek után hagyjuk, hogy Balfék elbassza a draftot is? Nyáron meg kitesszük, aztán év végén meg Pedersont is mert nem tud eredményt produkálni?
Mondjuk ilyen igazolások mellett mi az elvárás? 1/1 helyett 1/2?
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 903
Rosszabb annál. Ez cap ügyileg is csőd.Kicsit Grudockos, nem? Elherdálod a jól működő OL-t, h ne működjön.De érted. Már az Urbán Flóris korszakuk is érdekes volt, de ez ami idén megy az valami egészen groteszk módon perverz és szürreális.Jags esetében így pontos 😊Elköltenek egy rakat pénzt középszerű WR-ekre, majd kivágják az egyik legjobb játékosuk. Jags én így szeretlek 😊After Monday’s spending spree, the Jaguars are releasing LB Myles Jack, per source.hogy mi?
Beki
Amadeus
Tomcsikmostígy nem értem mi történik.
Amadeus
empty taxi
Már a HC-keresés - "keresés" - is olyan volt, hogy arra csettintett mindenki még az olyan távoleső helyeken is, mint a Vikings topik, de ez a tegnapi nap.... holy lyézusmária.
Tényleg csak Iktriadot és többi jax kollegát sajnálom. HoF fanbase, 1/1 franchise.
Amadeus
Willie Parker
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Kicsit Grudockos, nem? Elherdálod a jól működő OL-t, h ne működjön.De érted. Már az Urbán Flóris korszakuk is érdekes volt, de ez ami idén megy az valami egészen groteszk módon perverz és szürreális.Jags esetében így pontos 😊Elköltenek egy rakat pénzt középszerű WR-ekre, majd kivágják az egyik legjobb játékosuk. Jags én így szeretlek 😊After Monday’s spending spree, the Jaguars are releasing LB Myles Jack, per source.hogy mi?
Beki
Amadeus
Amadeus
empty taxi
Már a HC-keresés - "keresés" - is olyan volt, hogy arra csettintett mindenki még az olyan távoleső helyeken is, mint a Vikings topik, de ez a tegnapi nap.... holy lyézusmária.
Tényleg csak Iktriadot és többi jax kollegát sajnálom. HoF fanbase, 1/1 franchise.
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 903
De érted. Már az Urbán Flóris korszakuk is érdekes volt, de ez ami idén megy az valami egészen groteszk módon perverz és szürreális.Jags esetében így pontos 😊Elköltenek egy rakat pénzt középszerű WR-ekre, majd kivágják az egyik legjobb játékosuk. Jags én így szeretlek 😊After Monday’s spending spree, the Jaguars are releasing LB Myles Jack, per source.hogy mi?
Beki
Amadeus
Amadeus
empty taxi
több mint 2 éve
Jags esetében így pontos 😊Elköltenek egy rakat pénzt középszerű WR-ekre, majd kivágják az egyik legjobb játékosuk. Jags én így szeretlek 😊After Monday’s spending spree, the Jaguars are releasing LB Myles Jack, per source.hogy mi?
Beki
Amadeus
Amadeus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 903
most így nem értem mi történik.Elköltenek egy rakat pénzt középszerű WR-ekre, majd kivágják az egyik legjobb játékosuk. Jags én így szeretlek 😊After Monday’s spending spree, the Jaguars are releasing LB Myles Jack, per source.hogy mi?
Beki
Amadeus
Tomcsik
több mint 2 éve
Nem lesz baja, 1100 yard, 7 TD a szezonban.Ha nem sérül le addig....PO csapatban reménykedtem, de legalább a háladás meccsen tuti látjuk majd.Chark egy èv 10 misièrt a Lionsè (nem szóltam 😏😉)12re is felmehet.
dande
Chark magára fogadott.
Bazzani
Húsrágó
Bazzani
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 903
After Monday’s spending spree, the Jaguars are releasing LB Myles Jack, per source.hogy mi?
Beki
több mint 2 éve
Ha nem sérül le addig....PO csapatban reménykedtem, de legalább a háladás meccsen tuti látjuk majd.Chark egy èv 10 misièrt a Lionsè (nem szóltam 😏😉)12re is felmehet.
dande
Chark magára fogadott.
Bazzani
Húsrágó
több mint 2 éve
After Monday’s spending spree, the Jaguars are releasing LB Myles Jack, per source.hupsz......
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
After Monday’s spending spree, the Jaguars are releasing LB Myles Jack, per source.
több mint 2 éve
PO csapatban reménykedtem, de legalább a háladás meccsen tuti látjuk majd.Chark egy èv 10 misièrt a Lionsè (nem szóltam 😏😉)12re is felmehet.
dande
Chark magára fogadott.
Bazzani
több mint 2 éve
Toto21
5 955
Bocs kimaradt a "contenderhez"Tehát Chark nem akart Jacksonville maradni, mert inkább Detriot-ba akart menni. Teljesen érthetö döntés. Én is inkább contender-nél akarnék játszani, amiért akár diszkont áron alá is írok.Detroitba ment, nem contenderhez.
Hát Balfék mit keres itt még kérem?
Toto21
Bazzani
több mint 2 éve
Tehát Chark nem akart Jacksonville maradni, mert inkább Detriot-ba akart menni. Teljesen érthetö döntés. Én is inkább contender-nél akarnék játszani, amiért akár diszkont áron alá is írok.Detroitba ment, nem contenderhez.
Hát Balfék mit keres itt még kérem?
Toto21
több mint 2 éve
Toto21
5 955
Tehát Chark nem akart Jacksonville maradni, mert inkább Detriot-ba akart menni. Teljesen érthetö döntés. Én is inkább contender-nél akarnék játszani, amiért akár diszkont áron alá is írok.Hát Balfék mit keres itt még kérem?
több mint 2 éve
Chark egy èv 10 misièrt a Lionsè (nem szóltam 😏😉)12re is felmehet.
dande
Chark magára fogadott.
több mint 2 éve
Chark egy èv 10 misièrt a Lionsè (nem szóltam 😏😉)