Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 2 éve
Jó, akkor mostantól hivatalosan elmegyek aludni az első félidőben.Ez kib@szott hihetetlen, hogy mit műveltek. Az nem vitás, hogy nem szuperelit a csapat, de ekkora tartása senkinek nincs a ligában. DFP COTY!
A Falcons visszavonultathatja a legendás meme-t. Mostantól a chargers az official 🤡.
Nincsenek erre szavak!
Köszönjük!
több mint 2 éve
MÉG A KIBASZOTT HÁTFÁJÓS IS úgy tweetel rólunk, mint aki soha nem akart elmenni innen. LOOOOOOOOL. FACT! https://t.co/LmFhF0Ou3Z
— Jalen Ramsey (@jalenramsey) January 15, 2023
JACKSONVILLE SO LIT RN! That’s 🔥
— Jalen Ramsey (@jalenramsey) January 15, 2023
Ilyenekért megérdemel minden dicséretet.— Martin Frank (@Mfranknfl) January 15, 2023
dande2
Trevor Lawrence says Doug Pederson actually had a different play called on 4th-and-1, but Pederson didn't like the look, called timeout, and called the game-winning run instead.
— John Shipley (@_John_Shipley) January 15, 2023
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
— Martin Frank (@Mfranknfl) January 15, 2023
több mint 2 éve
Pedersonnak dinnyék vannak a tőkei helyén. Lol u wild Doug keep going#LACvsJAX on NBC pic.twitter.com/8zJhrS3ghY
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) January 15, 2023
Ez volt az első alkalom az NFL playoff történetében, hogy egy csapat nyert -5-ös turnover mutatóval. És a 0-27-ről comeback még a 3-28-at is üti. 😀
A változás a végén drámai volt.
Ott azért lehet nem kéne kisegíteni őket 5 turnoverrel….mert Reid bácsi nem fogja visszaadni az előnyt! 😂Ha a Chiefs vezet 27-0-ra, akkor se nyerünk, ha onnantól Henne áll be.Merem remélni, hogy akkor mostmár a 4 csoportgyőztes lesz ott a divisional roundban.KopaFabian
És azt is remélem, hogy megcsapjátok a Chiefst.
shagi0206
több mint 2 éve
Twitter explodes as Jaguars pull off miraculous comeback vs. Chargerswww.thescore.com/nfl/news/2547174
több mint 2 éve
Ott azért lehet nem kéne kisegíteni őket 5 turnoverrel….mert Reid bácsi nem fogja visszaadni az előnyt! 😂Merem remélni, hogy akkor mostmár a 4 csoportgyőztes lesz ott a divisional roundban.
És azt is remélem, hogy megcsapjátok a Chiefst.
shagi0206
több mint 2 éve
Még J-Rob is velünk örül (de hiányzik a Jags-ből egy olyan csere RB, mint ő...)Yesssirrrrr @Trevorlawrencee let's gooooooo!!!!!!!!
— James Robinson (@Robinson_jamess) January 15, 2023
És innen nyerünk. Köszi Staley, Bosa és Dicker. hogy kedves vendégek voltatok.
IT WAS ALWAYS THE JAGS https://t.co/RfvpIAodvD pic.twitter.com/oFYYcF83eT
— Dilla (@E_Dilla) January 15, 2023
több mint 2 éve
Merem remélni, hogy akkor mostmár a 4 csoportgyőztes lesz ott a divisional roundban.És azt is remélem, hogy megcsapjátok a Chiefst.
több mint 2 éve
Mínusz 5-ös turnover mutató, 0-27, Trevor 4 INT és mégis nyertünk. Bár én is azt hittem elsőre, mint Maka, hogy Patterson mellérúgta... Huh. Van tartása a csapatnak. Köszönjük DFP.
És a 2. félidős Trevort szeretnénk látni jövő héten, ha lehet.
Grat...Megérdemelt a2. félidő utánNagyot játszottatok. Kell egy voodoozás, hogy egy ezek a leolvadások megszűnjenek. Hívjátok el Paytont oiócás embernek.
Petila
.
Èrződőtt, hogy ez a Houston KC meccs 2.0 tudni lehetett mi lesz 🤪💪😜Mi is lúzer banda vagyunk, de ezt most sikerült megfordítani.
dande2
több mint 2 éve
Èrződőtt, hogy ez a Houston KC meccs 2.0 tudni lehetett mi lesz 🤪💪😜
több mint 2 éve
Grat...Megérdemelt a2. félidő után
több mint 2 éve
Az baj, ha könnyezem? Micsoda este, micsoda hullamvasút…..micsoda feltámadás
több mint 2 éve
Újabb sima győzelem. Papírforma. Irány a SB, Go Jax!
több mint 2 éve
Nincs itt semmi látnivaló.#Jaguars inactives vs #Chargers
— Mia O'Brien (@MiaOBrienTV) January 14, 2023
WR Kendric Pryor
CB Montaric Brown
CB Gregory Junior
OLB De’Shaan Dixon
DL Jeremiah Ledbetter
több mint 2 éve
Kepet leginkabb fel kell tolteni a netre (kepmegoszto oldalra), hogy mi tobbiek is lassuk. Es annak a linkjet (ki is dobja automatikusan) kell megosztanyi.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Feltöltitek a képet valahova és a linkjét beillesztitek az utolsó előtti piktogramra klikkelve.Majd valaki megszán minket tudása oktatásával 😂Én is kikészítettem már a ma esti meccsnéző szettet…képet is küldenék csak nem tudom, hogyan kelll csatolni 😂😂😂Azt hittem csak én nem tudom, hogyan kell 😀 😀
KopaFabian
dioadam
KopaFabian
több mint 2 éve
Majd valaki megszán minket tudása oktatásával 😂Én is kikészítettem már a ma esti meccsnéző szettet…képet is küldenék csak nem tudom, hogyan kelll csatolni 😂😂😂Azt hittem csak én nem tudom, hogyan kell 😀 😀
KopaFabian
dioadam
több mint 2 éve
Én is kikészítettem már a ma esti meccsnéző szettet…képet is küldenék csak nem tudom, hogyan kelll csatolni 😂😂😂Azt hittem csak én nem tudom, hogyan kell 😀 😀
KopaFabian
NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 2 éve
Én is kikészítettem már a ma esti meccsnéző szettet…képet is küldenék csak nem tudom, hogyan kell csatolni 😂😂😂
Szerkesztette: KopaFabian
több mint 2 éve
Szerintem tuti be fog jönni 😊Ráveszem a pizsire 😊Elmentünk ma du. a gyereknek venni farmert egy ismert ruhaboltba, aztán ez jött velem szembe, na ment a kosárba:Grat. Akkor gondolom meg is van, miben nézed az éjjeli csatát-
Semelyik másik csapattól nem volt ilyen, ez így bejött rendesen...ja, és farmert nem tudtunk venni 😊
Stoki
iktriad
Egyébként égi jelnek tekintem, remélem bejön!
Stoki
Én is ma kaptam a barátnőmtől egy Jaguars pulcsit, Ő csináltatta nekem.
NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 2 éve
Most hogy mondod lehet ez is női, de lesz@rom, nem rózsaszín, nem utal rá semmi!😊Ez leutóbb még csak nőiben volt és volt mellette Jets pulcsi is 😀Ráveszem a pizsire 😊Elmentünk ma du. a gyereknek venni farmert egy ismert ruhaboltba, aztán ez jött velem szembe, na ment a kosárba:Grat. Akkor gondolom meg is van, miben nézed az éjjeli csatát-
Semelyik másik csapattól nem volt ilyen, ez így bejött rendesen...ja, és farmert nem tudtunk venni 😊
Stoki
iktriad
Stoki
Én Minshewban nézem, mert Florida VIBE 😀 🫠😅
Ppistike
több mint 2 éve
Ez leutóbb még csak nőiben volt és volt mellette Jets pulcsi is 😀Ráveszem a pizsire 😊Elmentünk ma du. a gyereknek venni farmert egy ismert ruhaboltba, aztán ez jött velem szembe, na ment a kosárba:Grat. Akkor gondolom meg is van, miben nézed az éjjeli csatát-
Stoki
iktriad
Stoki
Én Minshewban nézem, mert Florida VIBE 😀 🫠😅
több mint 2 éve
Ráveszem a pizsire 😊Elmentünk ma du. a gyereknek venni farmert egy ismert ruhaboltba, aztán ez jött velem szembe, na ment a kosárba:Grat. Akkor gondolom meg is van, miben nézed az éjjeli csatát-
Stoki
iktriad
több mint 2 éve
Elmentünk ma du. a gyereknek venni farmert egy ismert ruhaboltba, aztán ez jött velem szembe, na ment a kosárba:Grat. Akkor gondolom meg is van, miben nézed az éjjeli csatát-
Stoki