NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Ime a Jags playoffba jutásának lehetőségei: Jaguars win AFC South:
Scenario 1:
A) JAX beats WAS + HOU
B) IND loses to OAK or TEN
Scenario 2:
A) JAX beats WAS or HOU
B) IND loses to OAK + TEN
Scenario 3:
A) JAX beats HOU
B) IND loses to TEN
Jaguars win wild card spot:
Scenario 1
A) JAX beats WAS + HOU
B) SD loses to CIN or DEN
C) BAL loses to CLE + CIN
Scenario 2
A) JAX beats WAS + HOU
B) SD loses to CIN or DEN
C) NYJ loses to CHI + BUF
Scenario 3
A) JAX beats WAS + HOU
B) KC loses to TEN + OAK
C) BAL loses to CLE + CIN
Scenario 4
A) JAX beats WAS + HOU
B) KC loses to TEN + OAK
C) NYJ loses to CHI + BUF
Vic 1. cikke arról hogy a Jags elvesztette a kezdeményezést:
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9661
Az FTU -érthetően- nem túl hizelgő osztályzatai posztonként:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2010-12-19/story/colts-ground-jaguars-title-hopes
több mint 13 éve
Ez mind igaz amit irsz - bár nekem úgy tűnt az EGÉSZ meccsen futunk az eredmény után.JDR kockázatatott; nem jött be. Lehet rajta vitatkozni; de ha bejön meg sem említjük. SOk volt a hiba és a Colts ellen ez nem fér bele.Zoli már megbocsáss, de a saját térfelünkön valahol 30-40 yardnál felállva a támadáshoz, 3. negyed elején, 4 pontos hátrányban nagyon hülyének kell lenni ahhoz egy edzőnek, hogy azt mondja menjenek neki negyedik kísérletre. A világon SEMMI nem indokolta, hogy meglépje! Mivel pedig nagyon nem jött be, igenis meg kell említeni orbitális mínuszpontként... pontosabban a későbbiekre tekintettel 7 mínuszpontként. Mielőtt elindult a játék, már épp írtam a hsz-t , miszerint remélem eszébe sem jut, hogy nekimenjünk. Onnantól már csak futott a csapat az eredmény után...N-Drew
iktriad
JDR: http://www.jaguars.com/multimedia/?id=3945 valamint Mincey; Meeaster és a mai nap MVP-je Daryl Smith a meccs után: http://www.jaguars.com/multimedia/?3944
sztem nem kell hoznunk mind a két meccset, mert ha a colts kikap a titanstől, akkor nekünk elég a texanst megverniKiderült; igen ez a helyzet. Ha a Titans megveri a Colts-t; 1 W is elég a diviziógyőzelemhez! De az a Houstoni kell hogy legyen...
szóljatok ha tévedeknpetiii
több mint 13 éve
JDR kockázatatott; nem jött be. Lehet rajta vitatkozni; de ha bejön meg sem említjük. SOk volt a hiba és a Colts ellen ez nem fér bele.Zoli már megbocsáss, de a saját térfelünkön valahol 30-40 yardnál felállva a támadáshoz, 3. negyed elején, 4 pontos hátrányban nagyon hülyének kell lenni ahhoz egy edzőnek, hogy azt mondja menjenek neki negyedik kísérletre. A világon SEMMI nem indokolta, hogy meglépje! Mivel pedig nagyon nem jött be, igenis meg kell említeni orbitális mínuszpontként... pontosabban a későbbiekre tekintettel 7 mínuszpontként. Mielőtt elindult a játék, már épp írtam a hsz-t , miszerint remélem eszébe sem jut, hogy nekimenjünk. Onnantól már csak futott a csapat az eredmény után...
iktriad
több mint 13 éve
sztem nem kell hoznunk mind a két meccset, mert ha a colts kikap a titanstől, akkor nekünk elég a texanst megverniMindkettő W kell nekünk azt hiszem. De nem vagyok 100%-ig biztos ebben.
szóljatok ha tévedeknpetiii
Kábé az idegbaj kerülget. Nem játszott jól a csapat, de a tököm tele van vele, de nagyon, hogy Jack mindenkinél okosabb akar lenni. Ha azt az orbitális baromságot nem hívja a 3. negyed elején (kaptunk belőle 7 pontot), akkor nem kell a végén az a minősíthetetlenül béna onside kick.JDR kockázatatott; nem jött be. Lehet rajta vitatkozni; de ha bejön meg sem említjük. SOk volt a hiba és a Colts ellen ez nem fér bele.
Rendben, ettől még Thomas TD-jét joggal lehet mákosnak nevezni.
Offense: Garrard az elején benn ragadt az öltözőben, de aztán elkezdett játszani. Az INT-je az ő hibája volt, de nem rajta ment el a meccs.
MoJo-nak nem tudom milyen gondja volt, de látva a játékát tök fölösleges volt erőltetni, végig csak szenvedett, Jennings érzésem szerint lehet, hogy többet tudott volna hozzátenni. Monroe és Black leszerepeltek ma, Freeney és Mathis oktatták őket, ez különösen Monroe-ra nézve kínos, hisz Black alapból csere. Elkapók jók voltak végig.
Defense: Durant-al azért nem biztos, hogy ilyen pocsék lett volna a futás elleni védekezés. Mindenesetre nem kellett Addai, Brown is alázott ma. Secondary... érdemes egyáltalán megemlíteni még???
Innentől lehet mák, de még agyalni is felesleges rajta. Megvolt a lehetőség, elbaszták... ennyi!N-Drew
Jack azt mondta nincs új sérülés; remélem MJD és David is jobban lesz a héten.
OT-knek nem volt ma jó napja; de Meesternek se- ez is benn van a futás gyengeségében.
A Brown-ról leirtak meg tényleg elfogadhatalanok. Szegény Morrisonnak (sem) volt jó napja.
Darly pedig mekkorát játszott ma...
több mint 13 éve
sztem nem kell hoznunk mind a két meccset, mert ha a colts kikap a titanstől, akkor nekünk elég a texanst megverniszóljatok ha tévedek
több mint 13 éve
Ennyi hiba sajnos nem fér bele.Kábé az idegbaj kerülget. Nem játszott jól a csapat, de a tököm tele van vele, de nagyon, hogy Jack mindenkinél okosabb akar lenni. Ha azt az orbitális baromságot nem hívja a 3. negyed elején (kaptunk belőle 7 pontot), akkor nem kell a végén az a minősíthetetlenül béna onside kick.
Az ST fumble. A 4& 1 a 30-as környékén. Garrard pickje mikor remekül mentünk előre.
MJD sérült lehet- sehol nem volt ma- bár mondjuk a többiek se a futójátékban...
Nos még nincs vége; a Coltsnak kell nyernie mind2-t (csakúgy mint nekünk); plusz ha esetleg a Jets összeomlik akár egy WildCard hely is kinézhet.)
Gratula Davidnek a 22 dobott TD-hez franchise csúcs 1 idényben!
Daryl Smith fantasztikus volt ma a D-ből 12 tackle 1 sack.
Ez van- még nem állunk készen. De még nincs veszve minden.iktriad
Rendben, ettől még Thomas TD-jét joggal lehet mákosnak nevezni.
Offense: Garrard az elején benn ragadt az öltözőben, de aztán elkezdett játszani. Az INT-je az ő hibája volt, de nem rajta ment el a meccs.
MoJo-nak nem tudom milyen gondja volt, de látva a játékát tök fölösleges volt erőltetni, végig csak szenvedett, Jennings érzésem szerint lehet, hogy többet tudott volna hozzátenni. Monroe és Black leszerepeltek ma, Freeney és Mathis oktatták őket, ez különösen Monroe-ra nézve kínos, hisz Black alapból csere. Elkapók jók voltak végig.
Defense: Durant-al azért nem biztos, hogy ilyen pocsék lett volna a futás elleni védekezés. Mindenesetre nem kellett Addai, Brown is alázott ma. Secondary... érdemes egyáltalán megemlíteni még???
Innentől lehet mák, de még agyalni is felesleges rajta. Megvolt a lehetőség, elbaszták... ennyi!
több mint 13 éve
Ennyi hiba sajnos nem fér bele.Az ST fumble. A 4& 1 a saját 30-as környékén. Garrard pickje mikor remekül mentünk előre a 3. negyedben.
MJD sérült lehet- sehol nem volt ma- bár mondjuk a többiek se a futójátékban...
Nos még nincs vége; a Coltsnak kell nyernie mind2-t (csakúgy mint nekünk); plusz ha esetleg a Jets összeomlik akár egy WildCard hely is kinézhet- bár épp most hoztak össze 1 kickoff return TD-t...
Gratula Davidnek a 22 dobott TD-hez franchise csúcs 1 idényben!
Daryl Smith fantasztikus volt ma a D-ből 12 tackle 1 sack.
Ez van- még nem állunk készen. De még nincs veszve minden.
több mint 13 éve
MJD ma reggel az NFL Networkon leadott beszélgetése Michel Irvinnel: http://www.jaguars.com/multimedia/?3942És MJD http://plixi.com/p/64016181 & David: http://plixi.com/p/64012305 a meccs előtt.
Remélem tényleg mindkettő készen áll végigjátaszani magas szinten ezt a meccset!
több mint 13 éve
Jags inactives: John Matthews, Tiquan Underwood, Courtney Greene, Justin Durant, Daniel Baldridge, Aaron Morgan, Nate Collins, Todd Bouman Garrard kint futkározott melegítés közben; szerintem miatta kevésbé kell aggódni. MJD-ért már jobban izgulok; bár kinti társaim emlékeztettek; hogy az idei 1. Colts meccsen is nagyon jól játszott és akkor se volt 100%-os.
A Colts inaktivjai között ott van Addai (igen!); Session és Hayden. Mind3 hiányzó még jól jöhet nekünk!
Considine és Allen kezd Greene és Durant helyett- de lehet Allen helyett Middleton lesz sokat fent mint 3. CB; aki nincs rossz formában.
több mint 13 éve
Vic -nagyon jó-meccs előtti videója a Lucas Oil Field Jaguars számára fentartott öltözőjéből:Ehez a meccshez csak még azt szeretném hozzáfúzni, hogy sajnos nekem olyan a tapasztalatom ilyen meccsekkel ( nem az NFL-re gondolok, ott még nagyon zold rookie vagyok) az a baj hogy sokszor túlmotiváltak a játékosok és rosszaul sul el a dolog 😕 Na most hogy ez erre a ligára érvényes e már említettem hogy gozom sincs,remélem nincs itt ilyen faktor, ha netán lenne akkor az ellenfelunk is túlmotivált lehet, ezesetben a Csikók 😀 1Szó mint 100, remélem nagyon jó meccset fogunk látni! ( ha mukodik a sztream!!!! :mad: :mad: :mad: ) sok szerencsét Jaguárok.
http://www.jaguars.com/multimedia/?id=3941
Hamarosan kiderül kik az inaktivak ma mindkét oldalon.iktriad
több mint 13 éve
Vic -nagyon jó-meccs előtti videója a Lucas Oil Field Jaguars számára fentartott öltözőjéből:http://www.jaguars.com/multimedia/?id=3941
Hamarosan kiderül kik az inaktivak ma mindkét oldalon.
több mint 13 éve
Két FTU cikk az 5-s szám jegyében.A Jack Del Rio éra 5 legfontosabb meccse. Az 1. helyezetett még le se játszották; ki lehet találni ez alapján; mi lett az...
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2010-12-18/story/momentous-matchups-five-most-important-regular-season
Amúgy a maradék 4-ből is 3 Colts meccs; egyedül a egy idénybeli dupla Steelers verés első mérközése került be; igaz az a 2. helyen.
És Gene Frenette 5 pontja arról; hogy hogy nyerheti meg a Jags ezt a mai meccset:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2010-12-18/story/five-ways-jaguars-beat-colts
több mint 13 éve
Garrard ma nagyon magabiztosnak és elszántnak mutatkozott a repülőút előtti edzésen és a szurkolók előtt. MJD meg kemény gyerek- remélhetőleg limitáltan is elég kárt tud okozni a Coltsnak; és Jennings és Karim segítségével hatékony lehet igy is a futás. Plusz ha kell ott van Greg Jones is.Félreértés ne essék, a csapategység-dolgot én "megettem", nem hinném, hogy kamu, az összes öltözőbéli videó is alátámasztja, nem csak a tweet-ek.
Ma úgy tűnik mind MJD mind David játszik és kezd holnap.
Ami meg a csapategységet illeti; elnézve a sráck tweejeit; nyilatkozatait nem kamu duma ez. Az FTU-sok nincsenek a Jags által fizetve (Stellino pl a Colts gyözelmére tippelt vbvasárnap) de év eleje óta hangoztatják; hogy tlán sdoha nem volt ilyen összetartó ez a csapat mint most. Lehet GM Gene "személyiség számít"(=noname jófiúk csapata) politikája kifizetődik most?...iktriad
David-nek örülök, főleg mert nagyon kell, hogy legalább az egyik emblematikus játékos lelket öntsön a többiekbe. Gondolom ők többet tudnak Maurice gondjáról, csak nem fogják mondani.
Amit Smith játékospolitikájáról írsz Zoli azt adom, rutintalanság ide, vagy oda, most sokat számíthat, hogy rengeteg első/másodéves játékos a college csapata motorja volt. Bárki essen is ki a láncból, a mögötte lévőnek fel kell lépni a helyére.
Amennyiben Karim-nak több szerep jutna az Indy ellen, mint amit remélünk, akkor kíváncsi leszek a labdabiztosságára, mert eddig 8 meccsen 4-szer fumblizott, bár legalább nem vesztettük el belőlük egyszer sem a labdát.
több mint 13 éve
😊 elhiszem.
több mint 13 éve
Hát igen.... Nem vitatom vannak backupok és remek meccset nyomott Jennings és azt sem akarom magyarázni, hogy MoJo ellen máshogy játszanak ha ő áll ott.Nálam nem jobban Delonso hidd el. Remélem erre a meccsre összeszorítja a fogait; hozzásegíti a Jags-t a W-hez és 2 hétig pihenhet....
De MoJo egy elit. Ráadásul tudjuk mit jelent a jelenléte.
Hm remélem rendbejönDelonso_
Egy újabb remek(mainstream szaksajtóbeli) irás a Jags idei nem várt szerepléséről; Wayne Weaver szerepéről; és pár szóban a Colts meccsről:
http://msn.foxsports.com/nfl/story/Jacksonville-Jaguars-Wayne-Weaver-owner-revitalized-franchise-121710
több mint 13 éve
Hát igen.... Nem vitatom vannak backupok és remek meccset nyomott Jennings és azt sem akarom magyarázni, hogy MoJo ellen máshogy játszanak ha ő áll ott. De MoJo egy elit. Ráadásul tudjuk mit jelent a jelenléte.
Hm remélem rendbejön
több mint 13 éve
Ezen a meccsen aztán szükség van egy jó MoJora.Delonso_Tudom; de nem lehet kiszámítani mennyire lehet terhelni. Jennings (bár a Colts LB-inek jobban jönne) jó formában van; és ott van Karim aki ellen még nem játszott a Colts - Ő MJD-hez hasonló felépítésű játékos, ráadásul nagyon gyors.
Holnap kiderül mi lesz - aggódom a srácokért; nem tetszenek az előjelek; de bizom abban hogy megint megtalálják az utat a győzelemhez.
több mint 13 éve
Ezen a meccsen aztán szükség van egy jó MoJora.
több mint 13 éve
Garrard ma nagyon magabiztosnak és elszántnak mutatkozott a repülőút előtti edzésen és a szurkolók előtt. MJD meg kemény gyerek- remélhetőleg limitáltan is elég kárt tud okozni a Coltsnak; és Jennings és Karim segítségével hatékony lehet igy is a futás. Plusz ha kell ott van Greg Jones is.1 jó és 1 rossz hír:Így már sajnos én sem vagyok annyira optimista, először arra gondoltam, hogy Garrard és MoJo sérülése csak némi "csepegtetés". Főleg ez a szűkszavúság aggaszt MoJo-nál így elsőre, ez rá tényleg nem jellemző. Mindegy, reméljük a legjobbakat, most sokat számíthat majd minden idők tán legjobb csapategysége Jaguars fronton, már amennyiben valóban hiszünk benne, hogy nem csak PR-ként hangoztatják egyfolytában.N-Drew
A jó hír:
Nos e cikk szerint (is) Bouman csak óvintézkedésként lett leigazolva; David úgy tűnik kezdeni fog; max nem rohangál annyit mint szokott. (Viszont ez esetben a Robert Mathis vs Jordan Black párharc felértékelődik; aminek finoman fogalmazva nem örülök...)
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cfb43a/article/garrard-rested-as-precaution-bouman-returns-to-jags?module=HP_headlines
A rossz hír:
Az FTU-sok szerint MJD állapota a nagyobb probléma.
http://twitter.com/GeneFrenette/status/15912950141288448
Tegnap -tőle szokatlanul- szükszavú volt az edzés végeztével; nem akart nagyon beszélni senkivel; ami nem jellemző rá. Remélem Rashad Jennings képes lesz egy esetleges (jelentősen) nagyobb terhelés esetén is olyan remekül teljesÍteni mint az elmúlt 3-4 hétben.
Ah; miért most történik ez a sok probléma velünk?iktriad
Ma úgy tűnik mind MJD mind David játszik és kezd holnap.
Ami meg a csapategységet illeti; elnézve a sráck tweejeit; nyilatkozatait nem kamu duma ez. Az FTU-sok nincsenek a Jags által fizetve (Stellino pl a Colts gyözelmére tippelt vbvasárnap) de év eleje óta hangoztatják; hogy tlán sdoha nem volt ilyen összetartó ez a csapat mint most. Lehet GM Gene "személyiség számít"(=noname jófiúk csapata) politikája kifizetődik most?...
több mint 13 éve
1 jó és 1 rossz hír:Így már sajnos én sem vagyok annyira optimista, először arra gondoltam, hogy Garrard és MoJo sérülése csak némi "csepegtetés". Főleg ez a szűkszavúság aggaszt MoJo-nál így elsőre, ez rá tényleg nem jellemző. Mindegy, reméljük a legjobbakat, most sokat számíthat majd minden idők tán legjobb csapategysége Jaguars fronton, már amennyiben valóban hiszünk benne, hogy nem csak PR-ként hangoztatják egyfolytában.
A jó hír:
Nos e cikk szerint (is) Bouman csak óvintézkedésként lett leigazolva; David úgy tűnik kezdeni fog; max nem rohangál annyit mint szokott. (Viszont ez esetben a Robert Mathis vs Jordan Black párharc felértékelődik; aminek finoman fogalmazva nem örülök...)
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cfb43a/article/garrard-rested-as-precaution-bouman-returns-to-jags?module=HP_headlines
A rossz hír:
Tegnap -tőle szokatlanul- szükszavú volt az edzés végeztével; nem akart nagyon beszélni senkivel; ami nem jellemző rá. Remélem Rashad Jennings képes lesz egy esetleges (jelentősen) nagyobb terhelés esetén is olyan remekül teljesÍteni mint az elmúlt 3-4 hétben.
Ah; miért most történik ez a sok probléma velünk?iktriad
több mint 13 éve
WOW- Több mint 2000 ember volt ott; mikor a Jaguars játékosai elindultak Indianapolisba- 1-2 beszéd is elhangzott a játékosok részéről -remélem ha még valakinek volt szüksége némi motivációra ez az esemény eléggwendő municiót ad:http://www.bigcatcountry.com/2010/12/18/1883789/jaguars-fans-show-up-in-force-at-send-off
David a mai átmozgató edzésene egész jól mozgott; MJD-ről (sajnos) nem tudok új információval szolgálni.
És Vic szombati cikke a Defensere fókuszál; azon belül Mathisre: http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9659
több mint 13 éve
... 3 ponttal kezdeni egy hozzászólást nem szép,de ez van.Bár ilyen pozitivan tudnék hozzáálllni a meccsekhez; de ez nekem nem megy.
David,talán idén megmutatta hogy miért is kapott olyan szerződést amit kapott,maximálisan bízom benne,és ha visszagondolunk a hektikus teljesítményeire,nem lehet hogy kisebb,nagyobb sérülései voltak,csak titkolták??
MJD kérdés.Ő a csapat másik(egyik) motorja,de talán itt érzem hogy hosszú a pad.Jennings - dobjátok a követ rám - Fred-re emlékeztet,nagyon nagyon jó kis játékos,akivel nyugodtan alkothatna tandemet Mojo.Karim pedig Fred és Maurice keveréke,ő is megállná a helyét,szal nem félek annyira ettől.
Nekem inkább Britton hiányzik,de talán a fal egész jól helyt áll idén.
Jó kis meccs lesz,és ha a csikókkal a csikók ellen nyerünk,az bizalmat adhat pár évre előre,nembeszélve a Divízió győzelemről,én mióta követem a Jax-et,(2007-es szeon),azóta csak egyszer volt rájátszás,de most mi lehetnénk a CSOPORTGYŐZTES ,és az hatalmas szó!!!!!
És szerintem a fiatalokban van annyi tűz,hogy ezt akarják is,őket nem érdekli a Péjton Menning,se a Robi Metisz,se a Redzsi Véjn 😀 ,sőt egyik se!
Szóval tippjáték: 31-24 ide 😀
HAJRÁ,ELŐRE A CSOPORTGYŐZELEMÉRT,JACKÉRT,A RÁJÁTSZÁSÉRT,A SUPERBOWL-ÉRT!!!!!!!!!!!!armando83
Amúgy a pontjaid nagy része akár össze is jöhet. Egy kiegészítés- David sérülése (is) vadonatúj; ő csütörtökön szedte ezt össze.
több mint 13 éve
armando83
804
... 3 ponttal kezdeni egy hozzászólást nem szép,de ez van.David,talán idén megmutatta hogy miért is kapott olyan szerződést amit kapott,maximálisan bízom benne,és ha visszagondolunk a hektikus teljesítményeire,nem lehet hogy kisebb,nagyobb sérülései voltak,csak titkolták??
MJD kérdés.Ő a csapat másik(egyik) motorja,de talán itt érzem hogy hosszú a pad.Jennings - dobjátok a követ rám - Fred-re emlékeztet,nagyon nagyon jó kis játékos,akivel nyugodtan alkothatna tandemet Mojo.Karim pedig Fred és Maurice keveréke,ő is megállná a helyét,szal nem félek annyira ettől.
Nekem inkább Britton hiányzik,de talán a fal egész jól helyt áll idén.
Jó kis meccs lesz,és ha a csikókkal a csikók ellen nyerünk,az bizalmat adhat pár évre előre,nembeszélve a Divízió győzelemről,én mióta követem a Jax-et,(2007-es szeon),azóta csak egyszer volt rájátszás,de most mi lehetnénk a CSOPORTGYŐZTES ,és az hatalmas szó!!!!!
És szerintem a fiatalokban van annyi tűz,hogy ezt akarják is,őket nem érdekli a Péjton Menning,se a Robi Metisz,se a Redzsi Véjn 😀 ,sőt egyik se!
Szóval tippjáték: 31-24 ide 😀
HAJRÁ,ELŐRE A CSOPORTGYŐZELEMÉRT,JACKÉRT,A RÁJÁTSZÁSÉRT,A SUPERBOWL-ÉRT!!!!!!!!!!!!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 13 éve
1 jó és 1 rossz hír:A jó hír:
A rossz hír:
Ah; miért most történik ez a sok probléma velünk?
több mint 13 éve
Szombat reggeli cikkcsokor:A legfrissebb Davidről és MJD-ről.
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2010-12-18/story/battered-backfield-david-garrard-maurice-jones-drew
Mindkettöjüket többször részesítették orvosi kezelésben a pénteki edzés során. És egyikük sem nyilatkozott(MJD visszautasította a kérést) miután befejezték az tréninget. Nem tudom ezek után mit gondoljak az állapotukról- akkor is ha fognak játszani- nem hiszem hogy egyikük is 100%-os állapotban lenne majd.(És adjuk ehhez azt hogy a legjobb safetynk -Greene-és a leggyorsabb LB-nk -Durant- sem játszik a D-ben...)
Josh Scobee (A Colts-killer - 3-szor nyertünk az ő FG-jével az Indy ellen) beszél arról hogy látja eddigi szezonját. Ugyanitt lehet olvasni a Colts hosszú injury reportjáról (addai kérdésesként van feltüntetve- csak hogy még "jobb" előjelek legyenek a meccsre):
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2010-12-18/story/jaguars-notebook-josh-scobee-ignoring-star-treatment
Az FTU a Jags ST egységének fontos szereréről (lassan tényleg azt hiszem nekik kell a év legjobb teljesítményével kirukkolni a W-hez): http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2010-12-18/story/jaguars-always-expect-big-returns-special-teams
A hét elején úgy voltam; hogy 50-50% esélye van a Jagsnek megnyerni ezt a meccset(lásd még a blackandteal.com-on lévő szokásos meccselőzetesem). A héten történt fejlemények(sérülések) miatt most már csak 25-75% esélyt látok. És lehet hogy igy is optimista voltam...
Ne értsen senki félre; én bízom a srácokban; hogy igy is sikerül megnyerni a meccset és a diviziót vasárnap- de reálisan nézve iszonyatos nagy bravúrra lesz szükség- és több kiegészitő embernek kell idei (vagy élete) legjobbját nyújtania ehhez...