Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Azert feltetelezem, hogy a papiron tamadoguru edzo velemenyet kikertek, hogy melyik elkapo illik a rendszerebe.Aki Jalen Reagort draftoltatta Justin Jefferson helyett? Remélem.
Stez
Amúgy évi 9 millióval az év üzletét kötötted meg vele a GM Game-edben. 😊
több mint 2 éve
Hangosan gondolkodom, mi van ha a Jags azt hiszi, Kirk lesz az X WR (nem az amúgy, szóval jó eséllyel csalódni fognak)? A kétségébe esés/a főnök lekenyerezése feat. Baalke. Spielman tévézik. EVP nincs.egyébként most ki nálatok a végső döntést hozó SZERV? Baalke, DP, vagy Spielman ( ő végül jött?)Nem, ő egy igazi pöcs.Nem inkább Jacksonville Jaguars GM? 😀Mi a fasz?Férfi nemi szerv. Angolul Carson Wentz.
Beki
iktriad
Beki
iktriad
Toto21
több mint 2 éve
Azert feltetelezem, hogy a papiron tamadoguru edzo velemenyet kikertek, hogy melyik elkapo illik a rendszerebe.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Trevoregyébként most ki nálatok a végső döntést hozó SZERV? Baalke, DP, vagy Spielman ( ő végül jött?)Nem, ő egy igazi pöcs.Nem inkább Jacksonville Jaguars GM? 😀Mi a fasz?Férfi nemi szerv. Angolul Carson Wentz.
Beki
iktriad
Beki
iktriad
Toto21
több mint 2 éve
Toto21
5 960
egyébként most ki nálatok a végső döntést hozó SZERV? Baalke, DP, vagy Spielman ( ő végül jött?)Nem, ő egy igazi pöcs.Nem inkább Jacksonville Jaguars GM? 😀Mi a fasz?Férfi nemi szerv. Angolul Carson Wentz.
Beki
iktriad
Beki
iktriad
több mint 2 éve
Nem, ő egy igazi pöcs.Nem inkább Jacksonville Jaguars GM? 😀Mi a fasz?Férfi nemi szerv. Angolul Carson Wentz.
Beki
iktriad
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Nem inkább Jacksonville Jaguars GM? 😀Mi a fasz?Férfi nemi szerv. Angolul Carson Wentz.
Beki
iktriad
több mint 2 éve
Mi a fasz?Férfi nemi szerv. Angolul Carson Wentz.
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Jaguars are giving former Cardinals WR Christian Kirk a four-year, $84 million deal, per source.Mi a fasz?
több mint 2 éve
Tarsi
1 246
De hiába tartod mondjuk jobbnak őket ha eszük ágában sincs a jaguarsba játszaniuk.17 az.Akkor is Cooper >>> Kirk és Chark >>> Kirk. De ott van Landry,OBJ, Allen Robinson. Szerintem mind1 jobb, mint Kirk. De majd a szezon eldönti, hogy kinek lett igaza. 😊
He then said 4 years for $68M.
— Marcus Mosher (@Marcus_Mosher) March 14, 2022
So around there.
iktriad
Váljon be nálatok ( főleg ennyiért) 😀
Toto21
Ha Gallup pénzéhez nézzük, akkor ennyivel kerül többe, hogy ide jöjjön jelenleg valaki.
több mint 2 éve
Toto21
5 960
17 az.Akkor is Cooper >>> Kirk és Chark >>> Kirk. De ott van Landry,OBJ, Allen Robinson. Szerintem mind1 jobb, mint Kirk. De majd a szezon eldönti, hogy kinek lett igaza. 😊
He then said 4 years for $68M.
So around there.
iktriad
Váljon be nálatok ( főleg ennyiért) 😀
több mint 2 éve
17 az. He then said 4 years for $68M.
So around there.
több mint 2 éve
Hát, ha Coopertől sajnáltuk a lóvét...
Made... Laid... Paid
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
According to @AdamSchefter, the Christian Kirk deal is worth $18M per year.
több mint 2 éve
Agnew örül.Kirkkkkkkkkkkkkk 🤝
— Mal (@jamalagnew) March 14, 2022
Rayshawn "minek vagy itt" Jenkins mindeközben:
😬
— Rayshawn Jenkins (@Jenkz_26) March 14, 2022
No offense sorry.A Jaguars támadósorának jelmondata az elmúlt években. 😊
Toto21
több mint 2 éve
Toto21
5 960
akkor inkább mentem volna Landry-re. No offense sorry.Kíváncsi vagyok mennyit adtunk egy elsősorban slot WR-ért. Úgy tűnik sokat.Évi 17 misit is olvcasni.
According to Tom Pelissero of NFL Network, the Christian Kirk deal is "wild"
iktriad
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi vagyok mennyit adtunk egy elsősorban slot WR-ért. Úgy tűnik sokat.Évi 17 misit is olvcasni.
According to Tom Pelissero of NFL Network, the Christian Kirk deal is "wild"
iktriad
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok mennyit adtunk egy elsősorban slot WR-ért. Úgy tűnik sokat. According to Tom Pelissero of NFL Network, the Christian Kirk deal is "wild"
több mint 2 éve
Summázás:The Jaguars have gotten much more talented today; credit where it is due. That is a legit playmaker at LB, a quality run-stuffer, and one of the NFL's best guards when healthy.
— John Shipley (@_John_Shipley) March 14, 2022
Ha a Jagsnek van esze, mindkettőt elhozza.
De legalább valami történik. Még egy Allen Robinson / Kirk, aztán haladjunk.CB-k (Sidney Jones, akit tavaly elcseréltünk, és a Seattle újraigazolt) és RB-k (James Conner - szintén elkelt) után is érdeklődünk-
phylos
több mint 2 éve
Tarsi
1 246
Hiába, ha ő mondjuk nem akar idejönniDe akkor is: Chark >>>>> KirkNem értem miben ennyire jó Kirk. Szerintem egy ilyet hozhatsz draft-on a második napon is. Tucat elkapó.A kettő nem zárja ki egymást. Szerintem érkezni fog még a draftról is elkapó.
Toto21
Tarsi
Toto21
több mint 2 éve
Remélem Chark visszajön. A-Rob gondolom így már nem téma, nekem személyes kedvencem volt régóta, de ez van.De akkor is: Chark >>>>> KirkNem értem miben ennyire jó Kirk. Szerintem egy ilyet hozhatsz draft-on a második napon is. Tucat elkapó.A kettő nem zárja ki egymást. Szerintem érkezni fog még a draftról is elkapó.
Toto21
Tarsi
Toto21
több mint 2 éve
Toto21
5 960
De akkor is: Chark >>>>> KirkNem értem miben ennyire jó Kirk. Szerintem egy ilyet hozhatsz draft-on a második napon is. Tucat elkapó.A kettő nem zárja ki egymást. Szerintem érkezni fog még a draftról is elkapó.
Toto21
Tarsi