Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 14 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 069 — Jaguars fan
Megelőzőm JDR-t, kihasználva az időzónák okozta helyzeti előnyömet. 😀 Évérteklésem borongós lesz, elsősorban az utolsó 6 meccs miatt.
Első, ami szemet szúr nekem, az a sorsolás. Elsőre ugye mindenkinek úgy tűnt nehéz a sorsolás, ezért a 8-8-at „aláírva” vágtunk bele a szezonba. Aztán kiderült, hogy a sorsolás nem nehéz. 6-szor játszott a JAX pozitív mérlegű csapattal 1 győzelem 5 vereség, és a 10 nem pozitív mérlegű gárda ellen 7 győzelem mellett 3 vereségre futotta (ebből kettő ugyebár az utolsó két játékhéten..). Jövőre 9-7 lesz az P/NP ellenfelek aránya...
Kicsit zavarosnak tűnik, szóval: idén egyetlen győzelem sikerült pozitív mérlegű csapat ellen 6 próbálkozásból, jövőre 9 ilyen meccs jön szembe…
QB poszton nagy pillanatok mellett teljes csőd és összeomlás is egyaránt megvolt, és ez nem dicséret. Abban nem értek egyet Npetiii-val, hogy futó csapatnak jó az ilyen QB is. Szerintem meg az elkapósor az, ami jó egy futó csapathoz képest. MSW-Thomas-Hill sorral elégedett vagyok. Eddig hiányoltam egy nagy rutinú elkapósztárt, de nem lett igazam, ez így elég jó. David maradjon egy szezont, bár előrelépést nem várhatunk már Tőle, a nála is kétségesebbeknél persze jobb. Betanít egy újoncot… ha az első körben nincs világmegváltó QB tehetség, amikor kimondják a JAX nevét, akkor inkább várnék még egy évet és egy kezdő kalibert hoznék. A csoportból való kijutásért tenni kell, nem csak várni, míg Peyton meg”Favre”ul (az öregedés szebb szóval). O-fal nálam a „jó-jó, de” kategóriába került. Monroe egyenletességével vannak gondok, másik oldal végleg elveszhet, közepe vészesen öregszik… „Futásnál jól húz” alapfeltétel kellene legyen egy alapvetően futásra berendezkedő csapatnál, ezt azért nem tenném be a pozitív serpenyőbe a fal teljesítményének mérlegelésekor. Garrardot kergetik, bántják most is, de ezen a téren van előrelépés. Kell egy OT a draftról. MJD és Lewis is nagyon ott vannak (Pro Bowlon is), FB poszt sem kérdéses. Jennings és Dezső eleget segíthet MJD-nek a köv szezonban. Ha a fal kap egy ráncfelvarrást és Monroe igazolja a draftolásának helyét, Britton felépül, akkor ez jó lehet jövőre is. Már csak egy jobb QB hiányzik… de nincs KOLBászból a kerítés 😉
Védelem. Oh, jaj. 100-szor leírtakat nem ismételném, ide bizony önteni kell a pénzt. Draftról 2 kezdő ember kellene hátulra + 1 tapasztalt FA (illetve ennek bármilyen permutációja), LB sorba muszáj lenne legalább 1-2 FA-t, vagy Willis és/vagy Mayo eltitkolt ikertestvérét behúzni. A fal közepe korrekt. Gyenge pont a DE rotáció, amiben a „két térdén sérült klasszis” Kampman, woodoo-egyarc Harvey, sérülékeny Mincey, „nem sokat mutató 2010-ben draftoltak” cserélgették egymást, végeredményében a liga 30-ik legtöbb sackjével „büszkélkedve”. Persze nézőpont kérdése. 2009 14 db sackjéhez képest 85%-os javulás a 26 db. Grafikon nélkül is látszik azért, hogy a megelőző 4 év színvonala még messze van. 2009 és 2010-ben együttvéve sem sikerült annyi sacket összehozni, mint a 2005-ös idényben. (2008-29, 2007-37, 2006-35,2005-47)
DE a draftról? Most inkább a FA felé hajlanék. Kampman nagyon jó volt, a sérülése persze csapás nem csak a DE szekcióra, de Kampman karrierjére nézve is. Felépülése több mint szükséges. Nélküle megint a nulláról indulhat a passrush. Draftolt hatékony DE nem igazán jön össze az utóbbi években. Erőltetni, ami nem megy?
Edzők: offensenek kell egy új, agilis ember, de ennél mehetünk tovább. JDR ügynöke is szétnézhetne a piacon, kinek kellene a menedzseltje, de attól tartok, hogy nem várja üzenet a rögzítőjén a Patriots Headquartersből. Jó, hogy a fiatalok felnéznek rá, de egy új edzővel is ez lenne! Mit is írtál Ik? Leghosszabb edzői karrier csoportgyőzelem nélkül… egyedül a Legjobban fizetett edzők listáján szerepel jól… amondó vagyok, hogy ideje lapozni / lefőtt a kávéja.
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 252 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ma este 8kor (helyi időszerint du. 2-kor) tart JDR sajtótájékoztatót(remélhetően csak a szokásos évadértékelést ejti meg). Wayne Weaver is a stadionban van; megbeszélni Jackkel a hogyan továbbot.
http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/01/03/wayne-weaver-declines-to-talk-about-del-rio/
Bár az öregúr azt mondta csalódott; hogy nem lett meg a PO; szerinte előrelépett a csapat idén. Szerintem ha ma nem teszi ki JDR-t akkor meg fogja tartani a következő szezonra.
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 252 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nos a hivatalos oldal közölte a 2011-es programot; ha lesz szezon:

Otthon: Colts; Texans; Titans; Ravens; Bengals; Saints; Buccaneers; Chargers
Idegenben: Colts; Texans; Titans; Steelers; Browns; Panthers; Falcons; Jets

Azt is megerősítette a Jags; hogy a 16. helyen draftolunk az 1. körben (ha nem lesz le vagy fel trade) idén áprilisban.
több mint 14 éve
Hivatalos: 16. helyen draftol majd a Jaguars.
Jack meccs utáni értékelése: http://www.jaguars.com/multimedia/?id=3972

Gene Frenette Jack jelenleg igencsak kérdéses jövőjéről értekezik itt:
http://jacksonville.com/opinion/blog/400617/gene-frenette/2011-01-02/gene-frenette-nine-lives-jack-del-rio-and-jaguars

Stellino a nap szinte egyedüli pozitivuma; a két tartalék RB; Karim és Jennings remekléséről:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2011-01-02/story/backup-backs-briefly-kept-jaguars-running

Edwards azt hiszi még visszajöhet: http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2011-01-02/story/jaguars-notebook-maurice-jones-drew-will-have-knee-scope (szerintem nem biztos hogy lesz állása az NFL-ben a mai után...)

Statisztikák: Marcedes TD rekordjáról; és azon játékosok listája akik mind a 16 meccsen kezdtek.
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9722
több mint 14 éve
A '10-es draftot én sem tartom jónak; inkább közepes; de megvárnám még hogy mit tud D 'Anthony valamint hogy feljődik a két DE.

A többivel vagy egyetértek; vagy Jack esetében meg tudom érteni.

Remek elemzés; Npetiii
több mint 14 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 373 — Jaguars fan
Igyekszem nem regényt írni, hanem részletesen, de a lehetőségekhez mérten röviden fogalmazni. Leszögezném, hogy a leírtak az én véleményemet tükrözik!
Kezdeném azzal, hogy 8-8-as mérleg. Szezon előtt én is kiegyeztem volna ezzel, de akkor még azt hittük, hogy ez nehéz sorsolás lesz, mint azóta kiderült, nem volt ez olyan nehéz, összességében mégsem nevezném csalódásnak a teljesítményt, csak fájó, hogy megvolt az esélyünk a playoffra és mi az utolsó 3 meccsünket csesztük el. Különösen fájó, hogy a titanstől és a houstontól is sokat vártak idén, de mindkét csapat gyenge volt, a colts pedig olyan sérüléshullám futott végig, amit csoda, hogy kibírtak. Ennek fényében hozható lett volna a rájátszás.
Kezdem az offensel. Mint korábban is mondtam, Garrardot én nem szeretem, de idén nem volt olyan rossz ez a teljesítmény, mint korábban, és egyet értek azzal is, hogy számos csapat örülne egy ilyen irányítónak. Főleg úgy, hogy alapvetően futó csapat vagyunk, nincs szükségünk jobb irányítóra. Ha mégis másik irányítóval állnék neki a jövő szezonnak, akkor mindenképpen rookieval tenném. Ha a drafton amikor ránk kerül a sor van épkézláb irányító – természetesen az első körre gondolok, későbbi körös irányítónak nem látom értelmét – akkor húzzuk be és kapja meg a lehetőséget, legyen egy igazi franchise irányítónk. Én személy szerint jobban szeretnék egy új irányítót, de annyi lukat kellene betömni a defensben, hogy nem pazarolnék idén első körös picket egy irányítóra – ismétlem a későbbi körökben nincs értelme qb-t húzni, akkor jó David is, ilyen Kolbokról, meg Flynnekről szót sem ejtenék, annyira komolytalannak érzem.
Az elkapóktól én picit többet várnék, olyan érzésem van, mintha sok középszerű receiverünk lenne, akik egy-két jó meccstől eltekintve, nem segítik annyira az irányítót, mint kellene. Marcedes Lewis viszont kellemes meglepetést okozott, remélem a csapat őt tartja meg, ő pedig a formáját. Nagy gond viszont itt nincs. Aminek javulnia kellene az a fal, ugyanis ha egy kicsit több ideje lenne Davidnek (vagy esetleges utódjának) akkor könnyebben találná meg az elkapókat is.
A futójáték rendben van, Mojo parádés, csak legyen egészséges, ehhez pedig az kell, hogy Jennings felnőjön a feladathoz és több lehetőséget kapjon, hogy ne kelljen Mojot két év múlva a kukába dobni, mert tönkretette a rengeteg carry. Tehát itt csak tehermentesítés kell, azt pedig Jennings meg fogja tudni oldani, csak adjunk neki esélyt erre.
Összességében szerintem az O rendben van, a falnak fejlődnie kellene és esetleg FA piacról erősítenék. A fal jobban összeállna, a kezdő tacklek visszatérnének, Garradnak több ideje volna, jobban passzolna, ezáltal kevésbé koncentrálnának a futásra, így az is rendben volna. Álomszerűen hangzik, bár így működne… 😀

A defense ennél jóval problémásabb. A fal nekem kellemes meglepetés volt, én nem draftolnék ide, inkább szabadügynökökben gondolkodnék. A linebacker sor elég gyenge, a secondary pedig kritikán aluli, ezen nincs mit magyarázni, így rátérnék a draftra, ahol a hibákat is kimelném.
Amire elsősorban szükségünk van az LB, CB és S. Ezekre a posztokra kezdő szintű emberek kellenek, akár több is, ezért is mondom, hogy irányító ne jöjjön/nem jön idén. Linebacker posztra egy igazi vezért kell választanunk, aki gyártja a tackleket ezerrel, az elmúlt évekből Patrick Willis vagy Jerod Mayo a jó példa, ilyen jellegű LB-re gondolok. Későbbi körben pedig egy csere LB sem ártana.
CB poszton bármennyire is fájó Mathis rettenetesen gyenge, de én Cox játékával sem vagyok maradéktalanul elégedett. Azért mert 4 int-et szedett egy közepes elkapó is oda-vissza verte egész évben. Nem tudom mi lenne itt a jó megoldás, szívem szerint mindketten maradnának (Cox mindenképpen) melléjük pedig draftolnék egy, de lehet h két CB-t, vagy egyet draftolnék és egyet FA-piacról hoznék, attól függ kiből lehet választani.
FS és SS is létfontosságú, draftolnék ide is, méghozzá minél előbb. Tuljadonképpen azt is mondhatnám hogy a komplett kezdő secondaryt draftolnék, ami persze irreális elvárás, rutinra pedig mindenképpen szükség van, szóval nem ilyen egyszerű ez. J

Kitérnék a tavalyi draftunkra is, amit páran annyira csodálatosnak neveztek. Előre szólok, hogy rossz véleménnyel vagyok az egészről. Alualu pozitív csalódás, de továbbra is állítom, hogy senki nem vitte volna el, így később is húzhattuk volna, és nem elég jó ahhoz, hogy 1/10-en kelljen el. Hangsúlyozom nincs vele bajom, sőt évekig kezdő lehet, de lássuk be nem egy Suh. D’Anthony Smith megsérült semmit nem játszott. Larry Hart és Austin Lane nem annyira meggyőző, ezért is került szóba a DE draft idén is. Karim jó választás volt, simán jobb, mint egy átlag hatodik körös. Scotty McGee szintén offolta magát.
Ez a jó draft??? Ketten megsérültek, a két DE nem meggyőző, Karim a köréhez képest jó, Alualu szintén jó, na de 1/10-en ez minimum. Pár év múlva persze bebizonyosodhat, hogy jó volt ez, de jelenleg nem vagyok elájulva Genetől. Ennél most majd több kell!

Edző szinten új offensive koordinátorra van szükség, szerintem ez nem kérdés. Jack nekem rettenetesen szúrja a szemem, én könnyű szívvel válnék meg tőle és hagynám, hogy egy új edző építse fel a defenset és rázza gatyába az O-t. Szerintem viszont Jack maradni fog, de nem érzem, hogy bármi pluszt tudna adni a csapatnak. Értem én, hogy a játékosok bírják meg minden és Iknek mondom, hogy ismerjük az érveidet, de elfogyott a türelmem irányába.

Első szuszra Rams – Seahawks meccs közben ennyi, ami kimaradt (tuti van ilyen) azt később leírom, plusz mindenki véleménye érdekelne, aktívan vitába szállok bárkivel, ha nem értek egyet. Egy beszélgetés keretében jobban ki tudnám fejteni a véleményem, szóval lehet, hogy valami így zavaros lesz, ha kérdés van szívesen kiegészítem posztonként külön is a véleményem. 😀

több mint 14 éve
A 16. helyen fogunk draftolni az 1. körben (ah nem lesz le vagy feltrade) jövő áprilisban.
Meccs utáni nyilatkozatcsokor videó az öltözöből (Jennings; Marcedes; Lane; Edwards :
http://www.jaguars.com/multimedia/?id=3971
(10. mp-től figyeljük a hátteret. Ilyet se láttam még ilyen videókban- Asszem Monroe volt az 😀)

Vic 1. cikke rögzíti a tényeket : http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9721

És a posztonk szerinti értékelés. A futás kapott A-t; a többi... Hagyjuk:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2011-01-02/story/texans-trample-jaguars-34-17
több mint 14 éve
Jack elmondása szerint szerdán műtik MJD-t. Szóval nem hiszem hogy ott lesz a ProBowl-n. 😕 Mondjuk Marcedes fog legalább kezdeni TE-ben.
több mint 14 éve
Azért gratulálok a szezonotokhoz. Végig partiban voltatok a Po helyért. Azért én ezt előzetesen nem vártam volna. Ugyhogy Grat 😊Bondi
Köszi.

Nem vitt rá a lélek, hogy nekiálljak a mai meccsünknek, inkább a sport tv-s meccset választottam, bár az sem olt valami nagy szám, Olivér pedig a rengeteg baromsággal megint felidegesített. Én spec jobban örültem volna, ha a Colts ettől függetlenül kikap, akkor nagyobb eséllyel rúgtuk volna ki Jacket. Mind1 nem sok esélyünk volt Edwardsal és Jenningsel (bár ő jó volt a statja alapján).
Ahogy ígértem majd részletesen is leírom a véleményem az idei szezonról és néhány játékos és edző jövőjéről amint lesz rá időm.npetiii
Kiváncsi leszek rá; úgyhogy alig várom hogy elkészüljön.

Amúgy bármilyen eretnekségnek hangzik e pillanatban; én remélem Jack visszajön a követekző szezonra. Persze kell pár változtatás az edzői stábban is; de én adnék neki egy utolsó lehetőséget.

Szezon előtt hogy kiegyeztem volna a 8-8al. Most meg nagy csalódás hogy csak ennyi lett belőle....

Amúgy az is eldőlt; hogyha lesz szezon és ha 16 meccses lesz; jön hozzánk a Jets és mi megyünk San Diegoba a '11-es szezonban.
több mint 14 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 373 — Jaguars fan
Nem vitt rá a lélek, hogy nekiálljak a mai meccsünknek, inkább a sport tv-s meccset választottam, bár az sem olt valami nagy szám, Olivér pedig a rengeteg baromsággal megint felidegesített. Én spec jobban örültem volna, ha a Colts ettől függetlenül kikap, akkor nagyobb eséllyel rúgtuk volna ki Jacket. Mind1 nem sok esélyünk volt Edwardsal és Jenningsel (bár ő jó volt a statja alapján).
Ahogy ígértem majd részletesen is leírom a véleményem az idei szezonról és néhány játékos és edző jövőjéről amint lesz rá időm.

több mint 14 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Azért gratulálok a szezonotokhoz. Végig partiban voltatok a Po helyért. Azért én ezt előzetesen nem vártam volna. Ugyhogy Grat 😊

több mint 14 éve
Ez aztán az optimizmus Maka! 😀armando83
Realizmus.Maka
Mondtam.

Mókás szezon volt, sok felejthetetlen pillanattal, ennyi a lényeg.Maka
A legvégét szeretném elfelejteni; de egy ideig nem fog menni....
több mint 14 éve
Hát vége. Ez a mai minden szempontból borzalom volt (Jenningset; Karimot; Hill-t és Marcedes Lewis 10. TD-jét leszámítva).

Weavernek döntenie kell a héten akarja-e Jack-et HC-nek.
GM Genenek sajnos még mindig sok dolga lesz az offseason alatt.
Leglább a Colts nyert...Igy most a pokol 6. bugyrában érezhetjük magunkat és nem a legmélyén....
több mint 14 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 780
Realizmus.Maka
Mondtam.

Mókás szezon volt, sok felejthetetlen pillanattal, ennyi a lényeg.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
Remélem ma megszakad mindkét sorozat:

Kubiak has never lost the last game of the season during his time as Texans head coach. The Jags haven't won their final game of the regular season since 2005.
több mint 14 éve
Szoros meccsen verjük a Texans-t; és a Colts 10 ponttal megveri a Titans-t.

Inaktivak listája:

Jacksonville: RB Maurice Jones-Drew, WR John Matthews, WR Tiquan Underwood, TE Zach Miller, T Daniel Baldridge, DT Nate Collins, LB Alvin Bowen, LB Justin Durant

Houston: QB Matt Leinart (3rd QB), WR Andre Johnson, TE Garrett Graham, TE Anthony Hill, G Shelley Smith, DT DeMario Pressley, CB Sherrick McManis, S Bernard Pollard

Andre Johnson mellett Pollard sem lesz. 😀 Marad Cushing és a 2 DE abból a D-ből akire figyelni kell...

És Vic Pre-game videója: http://www.jaguars.com/multimedia/?id=3970
több mint 14 éve
Realizmus.

több mint 14 éve
armando83 Cleveland Browns 804
Ez aztán az optimizmus Maka! 😀

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 14 éve
Ki lesz(lehet) ma a Key player,illetve mennyi sanszot láttok a Titans játékában??
Tippek?-szerintem vérfürdőt rendezünk 31-7armando83
Kikapunk 30-cal, a Colts meg annyival veri a Titanst.

több mint 14 éve
Ki lesz(lehet) ma a Key player,illetve mennyi sanszot láttok a Titans játékában??
Tippek?-szerintem vérfürdőt rendezünk 31-7

több mint 14 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Jövőbeni kezdő potenciállal rendelkező QB valószínű, hogy akad majd második körben is még. Kérdés, hogy mennyire fogják kihasználni a csapatok a nagyon erős idei felhozatalt. Ez esetben akadhat gondunk, ha olyanok is lehalásznak majd kezdő szintű QB-t, akiknél elvileg még semmi sem indokolná.
Szerintem RB nem kell, mert aki eséllyel jó lenne MoJo mögé kettesnek, az az elején ki fog menni, márpedig mi az elején tuti nem húzunk ennyi hiányposztnál RB-t. Jennings még fog fejlődni, voltak szép megmozdulásai, ráadásul egy csomó meccset kihagyott. Karim-ot RB poszton meg 1 próbálkozáson kívül nem is láttuk.
Ami a WR posztot illeti, megjegyezném, hogy MSW az egyetlen igazán használható magasabb elkapónk, Thomas 5.8, Hill 6.0, Dillard 5.10 magas, míg Mike 6.2. Tekintve, hogy Osgood, aki 6.5 magas (és az sem biztos, hogy marad) nem nevezhető különösebben jó kezűnek, marhaság lenne MSW-t elengedni. Anno Reggie Williams, meg Matt Jones hórihorgas WR-ek voltak, csak épp a labdát nemigen tudták elkapni. Pedig pár centi magasságkülönbség az általában 6.0 körüli CB-k ellenében igencsak jól tud jönni... feltéve, ha valóban elkapja a WR a labdát. Underwood még hasonló magasságú, mint MSW, de hát láttuk, hogy ő sajnos nem fogja megváltani a világot. Szerintem meg kell fizetni MSW-t és a WR-ekhez nem kell hozzányúlni!
Durant-ot részemről szintén megtartanám, meg Morrison-t is, hacsak nem hozzák ide Patrick Willis kisöccsét 😀
CB/FS/QB első három körben, sorrend persze változhat + még nagyon kéne egy jó RT Britton mögé (rosszabb esetben helyett...), DE valószínű csak utána érkezhet (ami sajnos azt jelenti, hogy kicsi az esély rá, hogy nagy durranás legyen).

több mint 14 éve
Azért kell RB mert Jennings nem tudta egyedül hozni a meccset,ő nem kezdő szintű annak ellenére hogy Fred-re emlékeztet.
Én úgy érzem hogy még mindíg a 2 futós csapatoknál van az előny,és nem az 1 kiváló RB-s rendszernél,lásd mi..

Az a baj a DE drafttal,hogy nem keveset húztunk eddig,akkor őket miért??-lett volna inkább 1 db elsőkörös,mint több sokadik körös nokedli.

Ennek ellenére én a Secondary-t turbóznám 100%-osra.

A lepattanóval egyetértek azzal a kivetéssel hogy én a CB helyében elkaptam volna,mert kézre jött.

több mint 14 éve
Ki a tököm az a Stanzi,már annyiszor felmerült a neve itt?

LB pozícióban annyi jó/kiváló játékost találsz hogy Durant-ért nem éri meg keseregni.

DE-t már ne hozzunk többet,mert elvileg oda draftoltunk már nem keveset,ha én draftolnék nálam a sorrend QB,FS,SS,CB,CB,WR,RB,RB,OL,armando83
Kell DE. Kampman 2 ACL után jön vissza; Mincey sérülékeny (amúgy nem rossz); és a két rookie DE (főleg Larry Hart) nem gyözött meg még. Harvey meg ki tudja hol lesz akkora már....
Durant mikor visszajött idén a sérüléséből; nagyon jól játszott. Akkor produkáltuk a remek futás elleni számokat pl. Foster vagy Hillis ellen. Nem mondanék még le róla.
És bár nálunk BAP a draft filózofia; ime az én need listám CB; QB; FS; DE; (WR- ha MSW megy), C/G; tartalék SS; tartalék CB; tartalék OT (Amúgy miért draftolnál két RB-t még? Karim meg Jennings szerintem elengendő depth; főleg ha MJD tényleg végig(!) sérülten produkált olyan szezont mint idén...)

http://www.nemzetisport.hu/nfl/az-elmult-ev-legparadesabb-nfl-jelenetei-2058261/
az nso összeállítása a tavalyi év (furcsa ezt leírni, hiszen egy napja zárult le) tíz legnagyobb nfl-es momentumáról
a második és a tizedik helyet is a jax birtokolja 😀npetiii
Rajtam kívül hívta más MO-n a Hail Mary-t lepattanónak?Maka
Nálam is ezen a kódnéven szerepel. Szerintem ez a megfelelő elnevezése a playnak. Én mindig így fogom hívni/utalni rá.

Ki a tököm az a Stanzi,már annyiszor felmerült a neve itt?armando83
az egyik admin kedvenc játékosa http://www.youtube.com/watch?v=4x2UUWgv1NQ Höri
Átmentél WR-be hogy 3. személyben beszélsz magadról? 😛 Amúgy Mr. Clutch ellen semmi kifogásom nem lenne- 4. negyedekben egy zseni. Addig néha vannak problémái vagy lehet csak előkésziti magának a terepet...

LB pozícióban annyi jó/kiváló játékost találsz hogy Durant-ért nem éri meg keseregni.

DE-t már ne hozzunk többet,mert elvileg oda draftoltunk már nem keveset,ha én draftolnék nálam a sorrend QB,FS,SS,CB,CB,WR,RB,RB,OL,armando83
én iktriaddal értek egyet, szerintem Durantet vissza kéne igazolni, nagyon meglátszott amikor nem játszott idén pl. a Colts elleni 2.ik meccs. fiatal, gyors, tehetséges nem értem miért ne kéne visszaigazolni.
a QB draftot az első körben nem látom annyira szükségesnek. szerintem a D sokkal nagyobb probléma, mint Garrard. a drafton kell húzni egy kezdő S-t meg egy kezdő szintű CB-t is, emellett meg egy jó backup DE-t is és sztem inkább ezekre fognak elmenni a korai pick-ek.
Harvey-ért nem fog kapni a jags 4.ik kört, de abban egyetértünk, hogy jövőre ő nem lesz jaguars játékoskisvanek4
Maximálisan egyetértünk!
több mint 14 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan

én iktriaddal értek egyet, szerintem Durantet vissza kéne igazolni, nagyon meglátszott amikor nem játszott idén pl. a Colts elleni 2.ik meccs. fiatal, gyors, tehetséges nem értem miért ne kéne visszaigazolni.
a QB draftot az első körben nem látom annyira szükségesnek. szerintem a D sokkal nagyobb probléma, mint Garrard. a drafton kell húzni egy kezdő S-t meg egy kezdő szintű CB-t is, emellett meg egy jó backup DE-t is és sztem inkább ezekre fognak elmenni a korai pick-ek.
Harvey-ért nem fog kapni a jags 4.ik kört, de abban egyetértünk, hogy jövőre ő nem lesz jaguars játékos
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/nfl/az-elmult-ev-legparadesabb-nfl-jelenetei-2058261/
az nso összeállítása a tavalyi év (furcsa ezt leírni, hiszen egy napja zárult le) tíz legnagyobb nfl-es momentumáról
a második és a tizedik helyet is a jax birtokolja 😀npetiii
Rajtam kívül hívta más MO-n a Hail Mary-t lepattanónak?