Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Iktriadnak szeretettel

More Player News

Blaine Gabbert-QB- Player Jan. 6 - 10:55 am et

Jaguars.com's Vic Ketchman hints that the Jaguars are likely to select a quarterback in the first two round of this year's draft.
The Jags pick 16th overall, which might just barely be high enough in what's expected to be a loaded quarterback class. OC Dirk Koetter is a proponent of the vertical passing game, so he'd likely prefer a big-armed hurler. It's worth noting that Ketchman, a confidante of GM Gene Smith, called Arkansas' Ryan Mallett a surefire "top-five pick" in a Wednesday column
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 252 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Fisher Vs VYounghoz mit szóltok?
Szerintem a Jaguars jött ki ebből győztesen. Titansnek nem jósolnék túl nagy sikereket jövőre. (persze ha nem draftolják Peyton Bradyt) Eddigi QB needes csapatok közül egy viszont hátradőlhet, kis pipát téve a QB kockába 😊Húsrágó
Szerintem Adams jól döntött. Én is Fishert hagytam volna meg. Azt hiszem a maradék 3 csapat mind azért szorított hogy inkább Young maradjon és Fisher menjen...
A jövő évi (és hosszú távú) esélyekről annyit mondanék; ha sikerül az 1. körben egy jó QB-t draftolniuk; akkor még nehezbbé válik az élet az AFC Southban...iktriad
"ha sikerül az 1. körben egy jó QB-t draftolniuk" Szent Grált biztosan nehezebb megtalálni, de azért egy kezdő szezonjában is PO érett irányítót draftolni sem egyszerű, főleg ennyi qb needes csapat között. Tavaly és idén is Younggal jobb volt a Titans mint nélküle. Ahogy mondani szoktad: kristálygömb kell a drafthoz. Mondjuk egy Sanchez kaliberű irányítóval szerintem nem muzsikálna olyan szépen a Titans, mint ahogyan a Jets teszi (tette). Az meg erőssen benne van a pakliban, hogy Sanchezt húzol és nem Peyton Bradyt. Amúgy, ha még egy további kiemelkedő QB kerül a csoportba, akkor szomorú szezon elé nézhet a JAX.Húsrágó
De pesszimista vagy. És ha azt a további kiemelkedő QB-t Gene draftolja; akkor mi van? 😀
több mint 14 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 069 — Jaguars fan
Szerintem a Jaguars jött ki ebből győztesen. Titansnek nem jósolnék túl nagy sikereket jövőre. (persze ha nem draftolják Peyton Bradyt) Eddigi QB needes csapatok közül egy viszont hátradőlhet, kis pipát téve a QB kockába 😊Húsrágó
Szerintem Adams jól döntött. Én is Fishert hagytam volna meg. Azt hiszem a maradék 3 csapat mind azért szorított hogy inkább Young maradjon és Fisher menjen...
A jövő évi (és hosszú távú) esélyekről annyit mondanék; ha sikerül az 1. körben egy jó QB-t draftolniuk; akkor még nehezbbé válik az élet az AFC Southban...iktriad
"ha sikerül az 1. körben egy jó QB-t draftolniuk" Szent Grált biztosan nehezebb megtalálni, de azért egy kezdő szezonjában is PO érett irányítót draftolni sem egyszerű, főleg ennyi qb needes csapat között. Tavaly és idén is Younggal jobb volt a Titans mint nélküle. Ahogy mondani szoktad: kristálygömb kell a drafthoz. Mondjuk egy Sanchez kaliberű irányítóval szerintem nem muzsikálna olyan szépen a Titans, mint ahogyan a Jets teszi (tette). Az meg erőssen benne van a pakliban, hogy Sanchezt húzol és nem Peyton Bradyt. Amúgy, ha még egy további kiemelkedő QB kerül a csoportba, akkor szomorú szezon elé nézhet a JAX.
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 252 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ime a Mike C Wright-al folytatott twitter párbeszéd átlátható formában a BCC-n:
http://www.bigcatcountry.com/2011/1/6/1918362/twitter-musings-on-jaguars-history
több mint 14 éve
a Shack Harris éráról...Pár gyöngyszem:

iktriad
Jópofa. Egyszer azért elolvasnám, hogy pl Jack hogy látta ugyanezeket.
Húsrágó
Jacken nagyon látszik; hogy politológiából is van diplomája. Nagyon tisztelem; de tipikusan az a pasas akivel kapcsolatban olvasni kell tudni a sorok között; ha hallod vagy olvasod a nyilatkozatát...
Amúgy mondom ezek az infók egy olyan embertől vannak aki nagyon jó; baráti viszonyban van Jackkel!
A jövő évi (és hosszú távú) esélyekről annyit mondanék; ha sikerül az 1. körben egy jó QB-t draftolniuk; akkor még nehezbbé válik az élet az AFC Southban...
több mint 14 éve
a Shack Harris éráról...Pár gyöngyszem:

iktriad
Jópofa. Egyszer azért elolvasnám, hogy pl Jack hogy látta ugyanezeket.

Szerintem a Jaguars jött ki ebből győztesen. Titansnek nem jósolnék túl nagy sikereket jövőre. (persze ha nem draftolják Peyton Bradyt) Eddigi QB needes csapatok közül egy viszont hátradőlhet, kis pipát téve a QB kockába 😊
több mint 14 éve
Na ezért sajnálom; hogy Michael C. Wright már nem az FTU-nál dolgozik; hanem az ESPN-nek Chicagoban. Az éjjel én és pár másik Jaguars szurkoló "beszéltünk" vele twitteren és nagyon érdekes dolgokat mesélt a Shack Harris éráról...Pár gyöngyszem:

-Általában Harrisé volt a döntő szó; Jacknek volt némi befolyása; Genenek sokszor szinte semmi. Mike megjegyezte; ha JDR draftolt volna; sokkal rosszabb helyzetben lennénk (pedig; mint megjegyezte ő meg Jack nagy haverok mind a mai napig remek a viszony köztük. Anno pl. ő volt egyedül; aki azt mondta; hogy Jack maradni fog a USC-s pletyka idején.)
-Shack Harris döntése volt Reggie Williams és Reggie Nelson.
-Matt Jones draftolását anno Jack eröltette.
-A Marcedes és MJD draftok a 3-as egyetértésében jöttek létre.
-2007-ben Jack NEM akarta Brady Quinn-t az 1. körben(mint ahogy mindenki hitte; én is tegnapig). Ő Kolbért lobizott Nelsonnal szemben.
-A 2008 óriási FA bustokat (Porter; Florence; Lemon - avagy hogyan dobjunk ki 26 millió $-t az ablakon) Harris és JDR erőltette
-Gene a Shack és Jack közti vitákban inkább Harrris pártját fogta anno.
-2007-ben Jack egyedüli döntése volt Byron kirúgása. Még az akkor érkező Koetter is inkább vele képzelte el az offenset (az a 2006-osTexans elleni meccs; mikor Byron hazudott a lába állapotáról Jacknek; és beleszaladtunk a késbe az akkor még nem túl jó Houston ellen; volt tényleg a szakítás fő oka ).
-De hogy érdekes legyen a dolog; korábban Jack szeretett volna Davidtől is megszabadulni....

Ah; nagyon hiányoznak annak a pasasnak a belső infói....Ganguli nem rossz beatwriter; de Mike kapcsolatrendszerét (nem csak a Jags köreiben) nehéz pótolni. Plusz ő tényleg megosztott belső infókat is a szurkolókkal. Mázlista Bears drukkerek.

Ó; és ha már FTU; Gene Frenette ir Mel Tuckerről; akinek idén sokkal hatékonyabbnak kell majd lennie; az új feladatkörei miatt.
http://jacksonville.com/opinion/blog/400617/gene-frenette/2011-01-05/gene-frenette-jaguars%E2%80%99-mel-tucker-needs-help-bolster
(Mike azt irta; Tucker remek edző- tényleg Gene embere- szóval ő optimista a változtatás miatt. Az elmúlt 2 évben elég tapasztalatot szerzett a 4-3as rendszerekben; ami idén jól jöhet majd. Miatta áltunk át 3-4-re '09-ben egy ideig; de mivel Knighton-t leszámítva nem volt meg hozzá a megfelelő játékosállomány ez nem volt tartható sokáig.)
több mint 14 éve
A BCC helyzetelemzése arról; kik leszenekj szabadügynökök a védelemben + milyen megoldások (FA + draft) jöhetnek a D rendbehozására. Ajánlott olvasmány!
http://www.bigcatcountry.com/2011/1/5/1916132/jacksonville-jaguars-off-season-outlook-defense
Alfie adna még egy esélyt Mathisnek pl. De nem mint CB; hanem mint FS. Kevesen emlékeznek; de mikor megjött eredetileg itt kezdett el anno játszani Rashean. Talán nem lenne rossz ötlet odarakni őt; egy tényleg kezdő szintű új FA vagy draftolt CB társaságában.iktriad
Fordítva is működhet: annak függvénye az, hogy hol játszik, hogy kit sikerül leakasztani a FA piacról. Jó nevek vannak.
több mint 14 éve
A BCC helyzetelemzése arról; kik leszenekj szabadügynökök a védelemben + milyen megoldások (FA + draft) jöhetnek a D rendbehozására. Ajánlott olvasmány!
http://www.bigcatcountry.com/2011/1/5/1916132/jacksonville-jaguars-off-season-outlook-defense
Alfie adna még egy esélyt Mathisnek pl. De nem mint CB; hanem mint FS. Kevesen emlékeznek; de mikor megjött eredetileg itt kezdett el anno játszani Rashean. Talán nem lenne rossz ötlet odarakni őt; egy tényleg kezdő szintű új FA vagy draftolt CB társaságában.
több mint 14 éve
Igy lesz szép bejutni a playoffba; Jack...:
Based on 2010 records, Jaguars 2011 schedule is tied for third-toughest (.520).
Az Indyvel vagyunk holtversenyben ezen a téren. Titansé a 23. Texans-é a 10. legnehezebb sorsolás a 2010-es eredményeket nézve.

FTU-s cikkek Jack tegnapi sajtótájékoztatójáról:
http://jacksonville.com/opinion/blog/429812/tania-ganguli/2011-01-04/jack-del-rio-understands-he-has-rare-opportunity
Itt pár érdekességet leehet olvasni Jack megjegyzései közül: Ő is benne van abban; hogy a Harris éra pickjei nem sokszor váltak be; és vállalja a felelősséget ezért. A Redskins meccset nagyon sajnálja az utolsó 3 vereségből a leginkább; mert akkor játszott a legjobban a D egész szezonban; és mégse tudtak nyeri. Tudja milyen ritka az a lehetőség; hogy 2 rebuildinget is ugyanaz a HC vezénylehet le (első pár éve is annak számított); Beszél Mel Tuckerről; hogy ő kérte Weavert; hosszabítsa meg a szerződését; és adjon neki nagyobb jogkört(Ez komoly Jack; vagy csak ezt szabta feltételnek az öreg; és te most igy támogatod?....); véleménye szerint Garrard nagyon jó; de nem elit QB még; de Jack látott QB-kat (Rich Gannon-t; az Oaklandet utoljára SuperBowlba vezető QB-t példaként felhozva) akik 30-on túl produkáltak remek idényeket. Szerintem azért David-et ne soroljuk ide...;

Ime Stellino cikke és véleménye az elhangzottakról: http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2011-01-04/story/jaguars-coach-jack-del-rio-thankful-hopeful

Kuharsky szerint a Jags kért még egy kis türelmet a szurkolótábortól a mostani döntésekkel:
http://espn.go.com/blog/afcsouth/post/_/id/20056/jaguars-basically-ask-for-patience
több mint 14 éve
Érdekes fordulat defensive playcalling ügyben. Jack a mai sajtótájékoztatóján azt mondta; ő ajánlotta Weavernek; hogy Tucker feladata legyen a D playcalling; és szorgalmazta Tucker meghosszabításást(most neki lejárt a szerződése, de ezek szerint marad). Mindezek a fejlemények azért érdekesek; mert Tucker inkább Gene embere volt; mint Jack-é.
Ime két részben a (nagyon érdekes) sajtótájékoztató:
Tuckerről; Garrardról; és az elmúlt 2 évről; és az utolsó pár meccsről: http://www.jaguars.com/multimedia/?3980
Ez pedig a szezon és különböző játékosok és szegmensek értékelése: http://www.jaguars.com/multimedia/?3979

Itt pedig minderről irásban; Vic megjegyzéseivel kiegészitve lehet olvasni:
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9728
több mint 14 éve
"Elég tehetséggel a keze alatt" rész kb áll szinte az összes valamirevaló DC-re. Most sz@rból kell várat építeni, és nem biztos, hogy az a jó gondolat, ha JDR megosztja magát és felerészben HC felében DC. Idén ez a verzió ment, és nem jól működött. Emiatt én nem bánom az "új szisztémát". Tuckert annyira tehetségtelennek tartod? Csak van neki is egy víziója a jó Defenseről, ami miatt érdemes volt elhozni Clevelandből.Húsrágó
Tuckernek Clevelandban is ugyanaz volt DC-ként a dolga Romeo Crennel alatt; mint itt. Végrehatani a HC utasításait. Amúgy eredetileg a secondaryhez értő szakemberként tartották számon. Na most ez nagyon nem látszott meg az elmúlt meccseken....
Amúgy a mai Ask Vic-ben Ketchman kitért arra; hogy hiába Crennel fog felelős lenni a D playcallingért; attól még Jack fogja a D felkészíitését ellátni.
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9727 (1. kérdés és válasz)
Mikor még Mike Smith itt volt mint def. coordinátor akkor pl. Smithey volt felelős a D playcallingért. De akkor is és most is ez Jack D-je.

Már a Texans topikba is beírtam: nagyon sajnálom az AFC South-t a jövő évben szvsz az NFL 2 legerősebb div-jável sikerült őket összesorsolni.
empty taxi
NFC South és az AFC North tényleg sajnálkozhat, hogy az AFC South portyázik majd feléjük 😀Húsrágó
2010-ben nem tünt erősnek az AFC South ez tény. De mind a 4 csapat szerintem nagyon erős még mindig. Nem hiszem hogy a black&blue divizió és az NFC South annyira örül majd nekünk....

Na srácok, én szerintem akkor nyári álomba szendülök, utálom az offseasont.Maka
Rendben; azért majd draft idején térj majd be; meg nézz be időről időre; hogy mi újság!
több mint 14 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 780
Na srácok, én szerintem akkor nyári álomba szendülök, utálom az offseasont.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 14 éve
Már a Texans topikba is beírtam: nagyon sajnálom az AFC South-t a jövő évben szvsz az NFL 2 legerősebb div-jável sikerült őket összesorsolni.
empty taxi
NFC South és az AFC North tényleg sajnálkozhat, hogy az AFC South portyázik majd feléjük 😀
több mint 14 éve
Azért az is egy elképzelhető forgatókönyv, hogy Tucker önállóan jobb DC, mint amilyen JDR HC posztról okoskodó DCkedése. JDR nem akkora név a szakmájában, hogy elhihessük neki azt, hogy mindent jobban tud. Max felsül Tucker, nincs PO és új HC jön.Húsrágó
Mondjuk ha elég tehetség volt JDR keze alatt akkor Top 5-s D-ket csinált belőle (lásd 2000-es évek közepe; Carolina '02) szóval e megállapitással vitakoznék. Kiváncsi vagyok hogy fog ez bevállni. '08-ban Gregg Williams is önálló DC-sérge törekedett. Tudjuk hogy az hogy végzödött.
iktriad
"Elég tehetséggel a keze alatt" rész kb áll szinte az összes valamirevaló DC-re. Most sz@rból kell várat építeni, és nem biztos, hogy az a jó gondolat, ha JDR megosztja magát és felerészben HC felében DC. Idén ez a verzió ment, és nem jól működött. Emiatt én nem bánom az "új szisztémát". Tuckert annyira tehetségtelennek tartod? Csak van neki is egy víziója a jó Defenseről, ami miatt érdemes volt elhozni Clevelandből.
több mint 14 éve
Azért az is egy elképzelhető forgatókönyv, hogy Tucker önállóan jobb DC, mint amilyen JDR HC posztról okoskodó DCkedése. JDR nem akkora név a szakmájában, hogy elhihessük neki azt, hogy mindent jobban tud. Max felsül Tucker, nincs PO és új HC jön.Húsrágó
Mondjuk ha elég tehetség volt JDR keze alatt akkor Top 5-s D-ket csinált belőle (lásd 2000-es évek közepe; Carolina '02) szóval e megállapitással vitakoznék. Kiváncsi vagyok hogy fog ez bevállni. '08-ban Gregg Williams is önálló DC-sérge törekedett. Tudjuk hogy az hogy végzödött.

Plusz "külsős" szemmel néhány meglátás a problémáitokra:
- Az O-tok alakul azt nem szabad piszkálni annyi gond van a D-vel
- DT poszt OK, ill. én az LB-sort se bolygatnám ugyanis konkrétan a teljes secondaryt le kell cserélni (1-1 FA és draftolt mind CB mind S posztra) szvsz. DE-t is ink. FA-ről hoznék bár idén ott nincs olyan jó opció mint tavaly volt Kampman. Viszont:
Rengeteg jó CB-nek jár le idén a szerződése: Champ, Grimes, Carlos Rogers, JoJo, Ronde Barber, Cro, Ike Taylor, Richard Marshall
Safetyk terén se rossz a kínálat: Mikell, Roman Harper, Weddle, Dawan Landry, Tanard Jackson, Pollard, Bigby
Nyilván lesznek akiket tagelnek de akk is ez olyan hosszú névsor mind2 oldalt h lehet belőle csemegézni.empty taxi
Igen; az idei 2 divizióellenfél (NFC South; AFC North) papíron tényleg kökeménynek tűnik; plusz nekünk jön hozzá a Jets a Chargers is...

Ami a problémáinkat illeti:
O: Ha Marcedes; és MSW is újra lesz igazolva; plusz jön egy új QB és 1-2 új támadófalemeber érkezéséree (utóbbiak egyelőre tartaléknak) számítok.
D-linehoz jön egy új DE (Harvey ugyanis távozni fog)
LB-sor itt lesz min. 1; de lehet 2 változás is véleményem szerint.
Secondary: lehet hogy jön 3-4 DB; de csak 2 hely tünik kiadónak. Cox-t nem fogja Gene leváltani (elvégre egy 2. köröst áldozott 2 éve be érte); annyira nem is rossz játékos; ha lenne mellette 3 kezdő szintű társ. Mathis sajnos nem volt az (és sajnos szerintem menni fog a csapattól) Carry egy óriási tévedés FS-ben. Greene viszont nagyon jó kis SS volt idén; szerintem ő is kezdőként térhet vissza. FS-ben szivesen látnám mondjuk Weedle-t vagy más tapasztalt; és kezdő szinten játszani tudó safety-t. A másik kezdő CB meg szerintem a draftról jön majd.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
Plusz "külsős" szemmel néhány meglátás a problémáitokra:
- Az O-tok alakul azt nem szabad piszkálni annyi gond van a D-vel
- DT poszt OK, ill. én az LB-sort se bolygatnám ugyanis konkrétan a teljes secondaryt le kell cserélni (1-1 FA és draftolt mind CB mind S posztra) szvsz. DE-t is ink. FA-ről hoznék bár idén ott nincs olyan jó opció mint tavaly volt Kampman. Viszont:
Rengeteg jó CB-nek jár le idén a szerződése: Champ, Grimes, Carlos Rogers, JoJo, Ronde Barber, Cro, Ike Taylor, Richard Marshall
Safetyk terén se rossz a kínálat: Mikell, Roman Harper, Weddle, Dawan Landry, Tanard Jackson, Pollard, Bigby
Nyilván lesznek akiket tagelnek de akk is ez olyan hosszú névsor mind2 oldalt h lehet belőle csemegézni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Indul a Senehen szindróma?-nem tőle kezdték megvonni a döntéseket,mielőtt ment a levesbe??? 😀armando83
Én szerintem sem a legjobb döntés- de Weaver azzal magyarázta ezt a döntést hogyezzel Jack jobban figyelhet majd oda az egész csapatra. Pedig ő tényleg valójában egy DC. Ahhoz ért. Meglátjuk hogy fogy ez müködni. Kiváncsi vagyok Tucker mihez kezd majd az új hatáskörével- bár gondolom Jack leosztja majd neki; hogy mit akar majd látni a pályán a D-től...iktriad
Azért az is egy elképzelhető forgatókönyv, hogy Tucker önállóan jobb DC, mint amilyen JDR HC posztról okoskodó DCkedése. JDR nem akkora név a szakmájában, hogy elhihessük neki azt, hogy mindent jobban tud. Max felsül Tucker, nincs PO és új HC jön.
több mint 14 éve
Indul a Senehen szindróma?-nem tőle kezdték megvonni a döntéseket,mielőtt ment a levesbe??? 😀armando83
Én szerintem sem a legjobb döntés- de Weaver azzal magyarázta ezt a döntést hogyezzel Jack jobban figyelhet majd oda az egész csapatra. Pedig ő tényleg valójában egy DC. Ahhoz ért. Meglátjuk hogy fogy ez müködni. Kiváncsi vagyok Tucker mihez kezd majd az új hatáskörével- bár gondolom Jack leosztja majd neki; hogy mit akar majd látni a pályán a D-től...
több mint 14 éve
armando83 Cleveland Browns 804
Indul a Senehen szindróma?-nem tőle kezdték megvonni a döntéseket,mielőtt ment a levesbe??? 😀

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 14 éve
MJD és Marcedes interjú tegnapról:
http://www.jaguars.com/multimedia/?id=3975

Az FTU-s Gene Frenette reakciója Weaver tegnapi nyilatkozatáról:
http://jacksonville.com/opinion/blog/400617/gene-frenette/2011-01-03/gene-frenette-jaguars-owner-wayne-weaver-plays-spin

MJD azt mondta; hogy még több támogtást szeretne kapni a követekező szezonba a szurkolóktól; mint idén (helyes célkizüzés):
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2011-01-03/story/maurice-jones-drew-says-jaguars-fans-need-step

A Jags játékosai (ahogy várni lehetett) örülnek hogy Jack marad. A játékosok twitter oldalait olvasgatva tényleg nagyon csipik a játékosai JDR-t:
http://jacksonville.com/sports/football/jaguars/2011-01-03/story/jaguars-players-voice-approval-retaining-coach-jack-del-rio
(lásd még: Weaver spent Monday’s morning hours meeting with “8-10 players.” One of those players told Weaver “starting over would set this team back,” the owner said.)

És ha már játékosok íme Vic cikke az ő szezonzáró gondolataikkal:
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9725

Jack ha minden igaz; ma tartja majd meg a szezonzárót; tegnap weew Weaver maitt nem került sor. Örülök; hogy a tulaj gyorsan lezárta az ügyet; nem kellenek a spekulációk.
több mint 14 éve
Weaver megerősítette JDR-t a posztján; de ha idén nincs playoff szereplés; akkor új vezetőedzőt fog keresni 2012 legelején! + ezt is mondta: (“Next year, we will be in the playoffs. I don’t think there’s any doubt about it.”) :
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=9726
Az idei "Jack watch" nagyon rövidke volt - helyes!
Itt van az öregúr jó hosszú mai sajtótájékoztatója: http://www.jaguars.com/multimedia/?id=3977

Viszont az interjúból is kiderül - Weaver arra kérte Jack-et hogy hagyja a D playcall hivásokat Mel Tuckernek idén és idén be kell jutnia a Jagsnek playoffba -különben ez lesz:
If we're not in the playoffs, it's pretty apparent we'll have a different coach.
http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=5985230
több mint 14 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
mivel sokatokkal egyetértek, ezért csak gyorsan leírom a véleményemet de indoklást nem írok hozzá, hogyan szeretném látni a jövőt Jacksonville-ben: offense: Koetter, Edwards megy, JDR, Garrard marad, drafton jön egy T, és amúgy kész van a jövő évi offense. amúgy számomra az idei szezon legnagyobb pozitívuma, hogy szerintem idén a drafton nem kell WR-t draftolni, mert ha megtartja a jags MSW-t akkor nem a csapat gyengesége lesz az elkapó egység! def.: 1 kezdő LB és szerintem azzal kész az LB sor, bár a DE sor idén se mutatott sokat, de a sec. sokkal jobban aggaszt ezért inkább oda draftolnék/ hoznék FA-ból embereket, csak ezek után térnék rá a DE-re. a sorrend a drafton nálam: S-CB-LB-CB-T-DE-QB.
ik mondtad még korábban hogy 9 cetlije van Smith-nek, de ezek hanyadik körösek?
összességében ez szerintem egy jó szezon volt, őrült playekkel, izgalmas meccsekkel, és persze a megszokott bosszantó befejezéssel. 8-8 nem rossz eredmény, bár ez megint az az eredmény, hogy se előre nem lépett a csapat, se vissza nem esett annyira, hogy teljes edzőváltás legyen.
a jövő szezonról meg annyit, hogy az idei sorsolás is nagyon nehéznek tűnt és csak a szezon közben derült ki hogy sok hozható meccs van közte. ki mondta volna meg szezon elején, hogy a dallas és a tennessee ellen is egy romokban heverő csapathoz fog látogatni a jags?
több mint 14 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Kezdeném a tegnapi meccsel, amit én sem voltam hajlandó megnézni. Biztos voltam benne, hogy kikapunk (+ nyer a Colts), az előjelek is (Garrard helyett Edwards, MoJo helyett Jennings) egyértelműen erre mutattak. Még az is belefért a Texans-nak, hogy Mario Williams IR-re került nemrég, illetve, hogy André Johnson nem játszott. Nem is kellett nekik.
Pozitívum, hogy Armando teoretikus RB draftjára megkaptuk a választ, mert aki kb. 8 meccsből két meccsen is tud kettes számú RB-ként 100 yard fölött futni, ahelyett nem kell másik RB (Jennings), ráadásul Karim 52 yard-ja is bíztató. Még akkor sem szerepeltek rosszul, ha a Texans D sem épp egy világverő alakulat. Persze ettől még simán felülmúlták a miénket, ami a legfontosabb decemberi időszakban megint csak röhejesen festett... tegnap majd 500 kapott yard? Szép, mondhatni igazi PO Defense :mad: Összefoglalók megvoltak, ezek alapján futás elleni védelem megint nem volt, passz elleni meg - ahogy elnéztem - hozta a színvonalat. Sokat elmond, hogy a tíz legtöbb yardot hozó offense megmozdulásunkból egy 17 yard-os volt a második, ez a Texans tízes listájára fel sem fért volna, viszont náluk mind futó, mind passzjátékból sorjáztak a 30 yard körüli play-ek. Az sem gyenge, hogy újfent elfelejtett a csapat a második félidőben pontot szerezni. Kísértett a Giants elleni bukta.
Azt mondom, mivel kétarcú volt a csapat egész szezonban, reális a 8-8, becsüljük meg, előzőleg aláírtuk volna. Amit meg NPetiii írt az igaz, jövőre jó eséllyel nehezebb lesz (lista alapján igen "gyenge" ellenfeleink lesznek...), mert idén valóban mindhárom csoportellenfelünk betlizett, bár mindegyik más-más okokból kifolyólag. Nekem is az fáj, hogy odaérhettünk volna, de mind1.

Offseason:

Nagyjából már összeszedtünk mindent, JDR marad (a fizuja miatt), Koetter megy, kezdő QB kérdéses (azt úgyis tudjátok itt mi a véleményem).
Edwards visszajönne jövőre is... egyem a szívét, a Texans pocsék secondary-je ellen 50% alatti pontossággal passzolt, mégis mit akar? Az év legjobb JAX backup QB-ja Bouman volt a 38 évével egyenesen a farmjáról és ez el is mond mindent. McCown-ért sem sírnék, ha nem nálunk lenne backup jövőre, de mindent egyszerre nem lehet.

Az igazi probléma az a D állapota. Maradt gagyi a pass-rush, mindig felkapom a fejem, amikor a közvetítésekben sorjáznak az egy idényben 8-10 sack-et összehozó DE-k, aztán rájövök, hogy ez csak Jags mércével sci-fi. Az előző draft ezen valóban nem változtatott. Attól félek, mi lesz akkor, ha most csak a secondary erősítésére fekszik rá Smith ezerrel és hasonlóan nem jön majd be, mint idén a leigazolt DE-k garmadája (Kampman itt értelemszerűen nem számít). Itt azért kitérnék NPetiii azon felvetésére a legutóbbi draft kapcsán, hogy Alualu-t hozhattuk volna később is. NEM akarta senki elvinni a 1/10-es cetlinket (nagyobb nevek már mind kimentek addigra), második körös pick-ünk meg nem volt. Tyson-t nagyon elöl húztuk, de nagyon kellett egy használható DT és ő Knighton-al még hosszú ideig szolid DT párost alkothat majd, legalább oda nem kell ember, csak depth-be.
Abban viszont kezdek kételkedni, hogy maradjon e ez a LB sor jövőre. Nem tudom milyen lesz az idei LB draft class, de amennyiben van benne igazi playmaker LB, akkor tán érdemes lenne elgondolkodni rajta a GM-ünknek.

Offense-t már írtam, nem térnék ki rá különösebben. Szerintem alapvetően rendben van, de kell egy jó RT! A G/C poszt még várhat egy évet.

több mint 14 éve
Itt is csupa érdekes és jó pont Husrágó - gratula hozzá!
Offensebe jön a draftról QB(különben Vicnek át kell úsznia a helyi St. John folyót- megigérte ugyanis; ha nem draftol Gene QB-t megteszi. A rossz szivével...); OT (igaz tartalék- figyeljünk David Mins-re a késői körökben) és talán egy C vagy G (bár ott van John Estes; aki preseason alatt nagyott biztató volt; csak lesérült szezon előtt). AZ MSW- Thomas-Hill(nagy igazolás volt Genetől. Singletary miért tette ki csak úgy?...) sorhoz rakjuk még Dillardot; akiről nem kéne elfeledkezni. MSW is sérült volt az első két évében ; aztán tudjuk hová fejlödött azóta. A tartalék RB-ink meg Armando miatt tegnap megmuttaák; lehet rájuk számítani (180 futott yard- ezzel együtt 3. legjobban futó csapat voltunk 2010-ben!) nem kell RB draft. 😀

Védelem: A needekkel kapcsoltban egyetértünk; de nem tudom jönni fog-e Kampman kaliberű FA. Tartok tőle nem; bár Kampman-t se hittem hogy ide tudjuk hozni...
Remélem tudunk szerezni 1-2 extra pickket Harveyért és Mathisért; és mondjuk 6-7 játékost hozunk a draftról a D-be. (mondjuk pl. 4 embert a secondarybe...)
Edzők: Koetter sanszos hogy távozik; és talén nem is ártana. Jack sorsa meg hamarosan eldől. Mondjuk a 10 millió $ amit még ki kell Weavernek pengetnie mindenképp itt tarthatja. És nekem nem lenen annyira ellenemre.