Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Cuchulain82
985
DiNozzo, Stark, esetleg Shao Khannak a Külső Világ császárának kicsi fia 😀Ha mindez megvalósul, remélem Tony is kap valami állandó, hivatalos pozíciót, mert gondolom az ő keze van ebben, és nem Shao növesztett tököket.Ki az a Tony?
winston
VvAlekosz
több mint 2 éve
Stark.Ha mindez megvalósul, remélem Tony is kap valami állandó, hivatalos pozíciót, mert gondolom az ő keze van ebben, és nem Shao növesztett tököket.Ki az a Tony?
winston
VvAlekosz
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ha mindez megvalósul, remélem Tony is kap valami állandó, hivatalos pozíciót, mert gondolom az ő keze van ebben, és nem Shao növesztett tököket.Ki az a Tony?
winston
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
T Ö K É L E T E S N A P !!!Ez honnan van ?
"Meghalt a cselszövő, nem dúl a rút viszály!" klasszikust idézve 😊
Balfék balra el! Még az elején tippeltem be, hogy Khan hoz egy HC-t, aki választhat magának GM-et 😊 Akármilyen hülyén is hangzik, hogy egy beosztott hoz főnököt magának, ez a Jags - business as usual 😀
Új fejezet kezdődhet végre, a remény igéretével, hogy jobb lesz a csapat!
Húsrágó
több mint 2 éve
T Ö K É L E T E S N A P !!!nincs de ja vu-d? 😀 😀 😀
"Meghalt a cselszövő, nem dúl a rút viszály!" klasszikust idézve 😊
Balfék balra el! Még az elején tippeltem be, hogy Khan hoz egy HC-t, aki választhat magának GM-et 😊 Akármilyen hülyén is hangzik, hogy egy beosztott hoz főnököt magának, ez a Jags - business as usual 😀
Húsrágó
több mint 2 éve
Ha mindez megvalósul, remélem Tony is kap valami állandó, hivatalos pozíciót, mert gondolom az ő keze van ebben, és nem Shao növesztett tököket.
több mint 2 éve
T Ö K É L E T E S N A P !!!"Meghalt a cselszövő, nem dúl a rút viszály!" klasszikust idézve 😊
több mint 2 éve
"Adrian Wilson (New GM of the Jags) broke Bryan Leftwich’s (New HC of the Jags) ankle in a game in 2005."Lefty a pályán:
remélem nincs harag azóta 😀
Löfli
Wilson a pályán:
I once lifted weights with new Jags GM Adrian Wilson before I got to the NFL... It made me start looking into other professions. Strongest DB I'd ever seen.
— Andrew Hawkins (@Hawk) January 27, 2022
Lets just say he wont be afraid of confrontation if he had to cut any player.. face to face... one on one. lol pic.twitter.com/mWrcrShhFH
Szerintem nincs harag, csak a fizika törvénye érvényesült köztük,
És láttad hogy Antonio Brown meg Vontaze Burfict is milyn jó spanok voltak a Raidersben, utóbbi fogta vissza AB-t, hogy leüsse Mayockot. Ha nekik sikerült kibékülni, nekik is menni fog. 😀
több mint 2 éve
"Adrian Wilson (New GM of the Jags) broke Bryan Leftwich’s (New HC of the Jags) ankle in a game in 2005."remélem nincs harag azóta 😀
több mint 2 éve
Helyi rádiós, egykori LB, tagja volt a legelső, 95-ös Jags-nek és 99-ig játszott nálunk (pont jókor hagyta abba): Done deal! Congrats to Byron and Adrian. LFG!
— Tom McManus (@meathead55) January 27, 2022
Listen. Two of my good friends that I trust told me that’s what they heard. I don’t want any scoop or credit or nothing. I hope it’s true. LFG Jags!
— Tom McManus (@meathead55) January 27, 2022
több mint 2 éve
Hm...I have heard this. I’ve also heard Baalke not out but in a new role. I don’t *know* anything more. Just waiting. https://t.co/6UtGZe8aLg
— Dilla (@E_Dilla) January 27, 2022
Szeretnék egy ilyen endinget a mostani szituációra nálunk.
Okay who made this pic.twitter.com/i7J0LV1rv9
— Andy Drew (@ndy_willis) January 27, 2022
több mint 2 éve
Cuchulain82
985
ugyan, irány a HFL legalább nem kéne sokat utaznod hogy megnézd a csapatot 😉ennél a pontnál már a sorozatban sem kellett keresni logikát 😊Két 1/1-et érő szezon után mi lehet még ennél is lejjebb? Kiesünk az FBS-be? 😀
nem félsz tőle hogy a sorozatban itt már messze nem felfelé tartott a színvonal, nehogy ti is így járjatok
Cuchulain82
iktriad
több mint 2 éve
ennél a pontnál már a sorozatban sem kellett keresni logikát 😊Két 1/1-et érő szezon után mi lehet még ennél is lejjebb? Kiesünk az FBS-be? 😀
nem félsz tőle hogy a sorozatban itt már messze nem felfelé tartott a színvonal, nehogy ti is így járjatok
Cuchulain82
több mint 2 éve
Cuchulain82
985
ennél a pontnál már a sorozatban sem kellett keresni logikát 😊Oké, de itt már Tony Khan sem egy ártatlan Sansa - inkább Varys.Ne keres logikát a Jags döntésaeinben,.
Ha szúrja a szemét és tudja kitől jönnek, hogy a fenébe nem rúgja ki amikor már a megoldás is megvan helyette? Mit csinál ez az ember, hogy ez is belefér? Khan sem segghülye - befolyásolható, de rohadt tapasztalt üzletember.
Ha az lenne amit írsz, akkor kapva kapna az alkalmon, hogy erre hivatkozva arcvesztés nélkül rúgja ki.
Hulkeinstein
Amúgy meg remélem mindjárt itt tart nálunk is a sorozat:
iktriad
több mint 2 éve
Oké, de itt már Tony Khan sem egy ártatlan Sansa - inkább Varys.Ne keres logikát a Jags döntésaeinben,.
Ha szúrja a szemét és tudja kitől jönnek, hogy a fenébe nem rúgja ki amikor már a megoldás is megvan helyette? Mit csinál ez az ember, hogy ez is belefér? Khan sem segghülye - befolyásolható, de rohadt tapasztalt üzletember.
Ha az lenne amit írsz, akkor kapva kapna az alkalmon, hogy erre hivatkozva arcvesztés nélkül rúgja ki.
Hulkeinstein
Amúgy meg remélem mindjárt itt tart nálunk is a sorozat:
több mint 2 éve
Oké, de itt már Tony Khan sem egy ártatlan Sansa - inkább Varys.Baalket nem véletlenül hívjúlk itt kinai kisujj klónnak. De szerencsére Tony Khan beszállt a meccsbe.Szerintem csak az derült ki, hogy schefterék baalka kottájából játszanak...Az egy dolog, de elég egyértelmű hogy mekkora széthúzás van a hierarchia tetején (és itt nem csak Baalke-ra gondolok). Klasszikus power struggle.
r.baggio
Hulkeinstein
Szerintem csak az derült ki, hogy schefterék baalka kottájából játszanak...+10000000000000000000000000000000000
r.baggio
Szerintem ezek a szivárogtatások szúrják Shao szemét és bajszát, és szerintem tudja ktől jönnek.
iktriad
több mint 2 éve
eu.usatoday.com/story/sports/nfl/jaguars/2022/01/27/byron-leftwich-jacksonville-jaguars-coaching-search-candidates/9241949002/DC-nek jöhet, mert ő az.
A legfontosabb rész:
A person familiar with the situation, speaking on condition of anonymity due to the sensitivity of the ongoing search, told the USA TODAY Network that the Jaguars talked with former Denver Broncos head coach Vic Fangio on Monday, but there’s uncertainty about whether it was about the vacancy created by Urban Meyer’s firing or possibly as a defensive coordinator under the next head coach.
empty taxi
több mint 2 éve
eu.usatoday.com/story/sports/nfl/jaguars/2022/01/27/byron-leftwich-jacksonville-jaguars-coaching-search-candidates/9241949002/A legfontosabb rész:
A person familiar with the situation, speaking on condition of anonymity due to the sensitivity of the ongoing search, told the USA TODAY Network that the Jaguars talked with former Denver Broncos head coach Vic Fangio on Monday, but there’s uncertainty about whether it was about the vacancy created by Urban Meyer’s firing or possibly as a defensive coordinator under the next head coach.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Baalket nem véletlenül hívjúlk itt kinai kisujj klónnak. De szerencsére Tony Khan beszállt a meccsbe.Szerintem csak az derült ki, hogy schefterék baalka kottájából játszanak...Az egy dolog, de elég egyértelmű hogy mekkora széthúzás van a hierarchia tetején (és itt nem csak Baalke-ra gondolok). Klasszikus power struggle.
r.baggio
Hulkeinstein
Szerintem csak az derült ki, hogy schefterék baalka kottájából játszanak...+10000000000000000000000000000000000
r.baggio
Szerintem ezek a szivárogtatások szúrják Shao szemét és bajszát, és szerintem tudja ktől jönnek.
több mint 2 éve
Szerintem csak az derült ki, hogy schefterék baalka kottájából játszanak...Az egy dolog, de elég egyértelmű hogy mekkora széthúzás van a hierarchia tetején (és itt nem csak Baalke-ra gondolok). Klasszikus power struggle.
r.baggio
több mint 2 éve
Willie Parker
15 385
Mi folyik már megint a Jaguarsnál? 😀Még mindig jobb, mint a Balfasz.
Újabb bizonyíték ez a pár nap arra, hogy teljesen inkompetens a vezetőség.
Szurkolok nektek, hogy Balfék eltakarodjon, de félek ha ennyire nem tudnak dönteni, akkor a jó kimenetel esetében is rövid pórázon lesz tartva az új duó, a bizalom semmiképp sem mondható maximálisnak.
Hulkeinstein
Lawrence-nek nyugalom, türelem kell, nem idegbetegek, mint Meyer és Baalke.
Továbbra sem értem Khant, de sztem már nem is fogom megérteni soha.
több mint 2 éve
Mi folyik már megint a Jaguarsnál? 😀Ha jön a Wilson + Leftwitch duó, akkor a vezetőségnek én beírok egy A+-t. Az, hogy megy a kavarás a napokban, azért eléggé felfújja az insiderek közti faszméregetés. Meg amit baggio is írt, hogy valószínüleg Baalke szivárogtat Shefteréknek, aki valószínüleg pont azért nem akarta Leftwichet, mert tudta, hogy akkor majd repülni fog.
Újabb bizonyíték ez a pár nap arra, hogy teljesen inkompetens a vezetőség.
Szurkolok nektek, hogy Balfék eltakarodjon, de félek ha ennyire nem tudnak dönteni, akkor a jó kimenetel esetében is rövid pórázon lesz tartva az új duó, a bizalom semmiképp sem mondható maximálisnak.
Hulkeinstein
Szerkesztette: winston
több mint 2 éve
Szerintem csak az derült ki, hogy schefterék baalka kottájából játszanak...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Mi folyik már megint a Jaguarsnál? 😀Újabb bizonyíték ez a pár nap arra, hogy teljesen inkompetens a vezetőség.