Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 2 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Ha mindez megvalósul, remélem Tony is kap valami állandó, hivatalos pozíciót, mert gondolom az ő keze van ebben, és nem Shao növesztett tököket.
winston
Ki az a Tony?
VvAlekosz
DiNozzo, Stark, esetleg Shao Khannak a Külső Világ császárának kicsi fia 😀
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha mindez megvalósul, remélem Tony is kap valami állandó, hivatalos pozíciót, mert gondolom az ő keze van ebben, és nem Shao növesztett tököket.
winston
Ki az a Tony?
VvAlekosz
Stark.

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
winston
Ki az a Tony?
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
T Ö K É L E T E S N A P !!!

"Meghalt a cselszövő, nem dúl a rút viszály!" klasszikust idézve 😊

Balfék balra el! Még az elején tippeltem be, hogy Khan hoz egy HC-t, aki választhat magának GM-et 😊 Akármilyen hülyén is hangzik, hogy egy beosztott hoz főnököt magának, ez a Jags - business as usual 😀

Új fejezet kezdődhet végre, a remény igéretével, hogy jobb lesz a csapat!
Húsrágó
Ez honnan van ?
több mint 2 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 765 — i'm batman

Balfék balra el! Még az elején tippeltem be, hogy Khan hoz egy HC-t, aki választhat magának GM-et 😊 Akármilyen hülyén is hangzik, hogy egy beosztott hoz főnököt magának, ez a Jags - business as usual 😀

Húsrágó
nincs de ja vu-d? 😀 😀 😀
több mint 2 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 844 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
"Adrian Wilson (New GM of the Jags) broke Bryan Leftwich’s (New HC of the Jags) ankle in a game in 2005."

remélem nincs harag azóta 😀
Löfli
Lefty a pályán:

Wilson a pályán:

Szerintem nincs harag, csak a fizika törvénye érvényesült köztük,

És láttad hogy Antonio Brown meg Vontaze Burfict is milyn jó spanok voltak a Raidersben, utóbbi fogta vissza AB-t, hogy leüsse Mayockot. Ha nekik sikerült kibékülni, nekik is menni fog. 😀
több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
"Adrian Wilson (New GM of the Jags) broke Bryan Leftwich’s (New HC of the Jags) ankle in a game in 2005."

remélem nincs harag azóta 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 844 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Örülünk Vince(nt)?
több mint 2 éve
Helyi rádiós, egykori LB, tagja volt a legelső, 95-ös Jags-nek és 99-ig játszott nálunk (pont jókor hagyta abba):

több mint 2 éve
Hm...

Szeretnék egy ilyen endinget a mostani szituációra nálunk.
több mint 2 éve
ennél a pontnál már a sorozatban sem kellett keresni logikát 😊

nem félsz tőle hogy a sorozatban itt már messze nem felfelé tartott a színvonal, nehogy ti is így járjatok
Cuchulain82
Két 1/1-et érő szezon után mi lehet még ennél is lejjebb? Kiesünk az FBS-be? 😀
iktriad
ugyan, irány a HFL legalább nem kéne sokat utaznod hogy megnézd a csapatot 😉
több mint 2 éve

nem félsz tőle hogy a sorozatban itt már messze nem felfelé tartott a színvonal, nehogy ti is így járjatok
Cuchulain82
Két 1/1-et érő szezon után mi lehet még ennél is lejjebb? Kiesünk az FBS-be? 😀
több mint 2 éve
Oké, de itt már Tony Khan sem egy ártatlan Sansa - inkább Varys.

Ha szúrja a szemét és tudja kitől jönnek, hogy a fenébe nem rúgja ki amikor már a megoldás is megvan helyette? Mit csinál ez az ember, hogy ez is belefér? Khan sem segghülye - befolyásolható, de rohadt tapasztalt üzletember.

Ha az lenne amit írsz, akkor kapva kapna az alkalmon, hogy erre hivatkozva arcvesztés nélkül rúgja ki.
Hulkeinstein
Ne keres logikát a Jags döntésaeinben,.

Amúgy meg remélem mindjárt itt tart nálunk is a sorozat:

iktriad

több mint 2 éve

Ha szúrja a szemét és tudja kitől jönnek, hogy a fenébe nem rúgja ki amikor már a megoldás is megvan helyette? Mit csinál ez az ember, hogy ez is belefér? Khan sem segghülye - befolyásolható, de rohadt tapasztalt üzletember.

Ha az lenne amit írsz, akkor kapva kapna az alkalmon, hogy erre hivatkozva arcvesztés nélkül rúgja ki.
Hulkeinstein
Ne keres logikát a Jags döntésaeinben,.

Amúgy meg remélem mindjárt itt tart nálunk is a sorozat:

több mint 2 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Szerintem csak az derült ki, hogy schefterék baalka kottájából játszanak...
r.baggio
Az egy dolog, de elég egyértelmű hogy mekkora széthúzás van a hierarchia tetején (és itt nem csak Baalke-ra gondolok). Klasszikus power struggle.
Hulkeinstein
Baalket nem véletlenül hívjúlk itt kinai kisujj klónnak. De szerencsére Tony Khan beszállt a meccsbe.
r.baggio
+10000000000000000000000000000000000
Szerintem ezek a szivárogtatások szúrják Shao szemét és bajszát, és szerintem tudja ktől jönnek.
iktriad

több mint 2 éve
 eu.usatoday.com/story/sports/nfl/jaguars/2022/01/27/byron-leftwich-jacksonville-jaguars-coaching-search-candidates/9241949002/

A legfontosabb rész:
A person familiar with the situation, speaking on condition of anonymity due to the sensitivity of the ongoing search, told the USA TODAY Network that the Jaguars talked with former Denver Broncos head coach Vic Fangio on Monday, but there’s uncertainty about whether it was about the vacancy created by Urban Meyer’s firing or possibly as a defensive coordinator under the next head coach.
empty taxi
DC-nek jöhet, mert ő az.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 eu.usatoday.com/story/sports/nfl/jaguars/2022/01/27/byron-leftwich-jacksonville-jaguars-coaching-search-candidates/9241949002/

A legfontosabb rész:
A person familiar with the situation, speaking on condition of anonymity due to the sensitivity of the ongoing search, told the USA TODAY Network that the Jaguars talked with former Denver Broncos head coach Vic Fangio on Monday, but there’s uncertainty about whether it was about the vacancy created by Urban Meyer’s firing or possibly as a defensive coordinator under the next head coach.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
r.baggio
Az egy dolog, de elég egyértelmű hogy mekkora széthúzás van a hierarchia tetején (és itt nem csak Baalke-ra gondolok). Klasszikus power struggle.
Hulkeinstein
Baalket nem véletlenül hívjúlk itt kinai kisujj klónnak. De szerencsére Tony Khan beszállt a meccsbe.
r.baggio
+10000000000000000000000000000000000
Szerintem ezek a szivárogtatások szúrják Shao szemét és bajszát, és szerintem tudja ktől jönnek.
több mint 2 éve
r.baggio
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 385
Mi folyik már megint a Jaguarsnál? 😀

Újabb bizonyíték ez a pár nap arra, hogy teljesen inkompetens a vezetőség.

Szurkolok nektek, hogy Balfék eltakarodjon, de félek ha ennyire nem tudnak dönteni, akkor a jó kimenetel esetében is rövid pórázon lesz tartva az új duó, a bizalom semmiképp sem mondható maximálisnak.
Hulkeinstein
Még mindig jobb, mint a Balfasz.

Lawrence-nek nyugalom, türelem kell, nem idegbetegek, mint Meyer és Baalke.

Továbbra sem értem Khant, de sztem már nem is fogom megérteni soha.
több mint 2 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag

Szurkolok nektek, hogy Balfék eltakarodjon, de félek ha ennyire nem tudnak dönteni, akkor a jó kimenetel esetében is rövid pórázon lesz tartva az új duó, a bizalom semmiképp sem mondható maximálisnak.
Hulkeinstein
Ha jön a Wilson + Leftwitch duó, akkor a vezetőségnek én beírok egy A+-t. Az, hogy megy a kavarás a napokban, azért eléggé felfújja az insiderek közti faszméregetés. Meg amit baggio is írt, hogy valószínüleg Baalke szivárogtat Shefteréknek, aki valószínüleg pont azért nem akarta Leftwichet, mert tudta, hogy akkor majd repülni fog.

Szerkesztette: winston
több mint 2 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve