Jacksonville Jaguars
Akkor már remélem, hogy Treadwell nem marad Collin Johnson helyén.Hoppá!! Dorsett kirakva
30 másodperccel későbbi edit:
winston
Jaguars releasing WR Phillip Dorsett, per source.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) August 31, 2021
És Treadwell is.
Colli9n Johnson még mindig nem lélegezhet fel, lehet Tavon Austin és .... Jeff Cotton (vagy Camp?) beelőzheti sajna.Jaguars have released WR Laquon Treadwell per source
— Jamal St. Cyr (@JStCyrTV) August 31, 2021
És Josh Jones is. Ez remek hír!
Jaguars cut former starting S Josh Jones per source.
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) August 31, 2021
És ment még Quincy Williams (3. kör végi ultra nagy reach... bevált, ja nem) és Austin Pleasant is.
Az a kicker aki ma workouton volt náluk, 83%-os rugó! A CFL-ben,,.
Meg is haragudtam akkor most a csapatvezetésre.meg is szopatták, de TE depth chart alján volt, ST-ben nem játszott a preseason blokk kisérletei meme-ek lettek, a felé szálló passzt saját csapattárs kapta le előle.Na szép. Vegre bejutok a topicba, erre ezzel kell szembesülnöm.első cuthullámmal kibaszták már régiktriadMi történt Tebowwal?
Nem lesz kereten? Miért?
Foglald már össze, végre bejutottam a topicba, de visszaolvasni már nem tudom a végtelen tweet miatt.
Köszi.
Sobri Jóska
briareos
Sobri Jóska
én azt hittem kap még lehetőséget mielőtt repül de as i said, első alkalommal repült
briareos
Egy SB-győzelemmel tudnak kiengesztelni. Hajrá.
meg is szopatták, de TE depth chart alján volt, ST-ben nem játszott a preseason blokk kisérletei meme-ek lettek, a felé szálló passzt saját csapattárs kapta le előle.Na szép. Vegre bejutok a topicba, erre ezzel kell szembesülnöm.első cuthullámmal kibaszták már régiktriadMi történt Tebowwal?
Nem lesz kereten? Miért?
Foglald már össze, végre bejutottam a topicba, de visszaolvasni már nem tudom a végtelen tweet miatt.
Köszi.
Sobri Jóska
briareos
Sobri Jóska
én azt hittem kap még lehetőséget mielőtt repül de as i said, első alkalommal repült
Na szép. Vegre bejutok a topicba, erre ezzel kell szembesülnöm.első cuthullámmal kibaszták már régiktriadMi történt Tebowwal?
Nem lesz kereten? Miért?
Köszi.
Sobri Jóska
briareos
első cuthullámmal kibaszták már régiktriadMi történt Tebowwal?
Nem lesz kereten? Miért?
Köszi.
Sobri Jóska
iktriadMi történt Tebowwal?
Nem lesz kereten? Miért?
Köszi.
Akkor marad Taven, ahogy iktriad jósolta, csak nem Gotsis kárára. Akkor már remélem, hogy Treadwell nem marad Collin Johnson helyén.The #Jaguars are releasing DT Doug Costin, source said. He had 32 tackles last year in Jax.
— Ian Rapoport (@RapSheet) August 31, 2021
empty taxi
30 másodperccel későbbi edit:
Sounds like Collin Johnson is also being released.
— Dilla (@E_Dilla) August 31, 2021
Szerkesztette: winston
The #Jaguars are releasing DT Doug Costin, source said. He had 32 tackles last year in Jax.
— Ian Rapoport (@RapSheet) August 31, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Első reakció a legjobb:Jacksonville Jaguars to work out kicker Lirim Hajrullahu, per a league source
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) August 31, 2021
empty taxi
THE Lirim Hajrullahu?
— Bob Elliott (@bobelliott33334) August 31, 2021
Jacksonville Jaguars to work out kicker Lirim Hajrullahu, per a league source
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) August 31, 2021
Madden hates me.
"For those critics who don't think Trevor Lawrence is the real deal, you need to go watch more film." -- @DeAngeloHall23
— GMFB (@gmfb) August 30, 2021
The crew breaks down Lawrence's Preseason finale. pic.twitter.com/jaeG00L37l
Ezt aláírnám, de sajnos Sidney Jones elment. Helyette szerintem marad Claybrooks.Valószínűleg igen.
winston
Jövő évi Jags draft pickek jelenleg:
1. (Jax)
2. (Jax)
3. (Jax)
4. (Jax)
5. (Jax)
5. (Minn)
6. (Jax)
6. (Phi)* -> lehet 5. is
6. (Pit)
6. (Sea)
7. (Jax)
7. (Bal)* -> Josh Olivernek keretre kell kerülnie, (ha nem jöhet a jagsbe vissza 😊 )
* kondíciós pickek
3. megjegyzés Shipleytől a csere kapcsán:
www.si.com/nfl/jaguars/gm-report/jaguars-trade-sidney-jones-to-the-seahawks-3-observations-on-what-it-means-for-the-defense
Szerkesztette: iktriad
2 53-as keretszűkítési tipp:Ezt aláírnám, de sajnos Sidney Jones elment. Helyette szerintem marad Claybrooks.
Shipley:
www.si.com/nfl/jaguars/news/jaguars-53-man-roster-projection-who-joins-trevor-lawrence-in-2021
Harvey:
www.bigcatcountry.com/2021/8/30/22648464/predicting-the-jaguars-53-man-roster-ahead-of-final-nfl-cuts
Az enyém:
QB: Lawrence, Beathard
RB: J-Rob, Hyde, Dare, Ozigbo
WR: Chark, Marvin Jones, Laviska, Agnew, Dorsett, Cooper és Collin Johnson, (Tavon Austin IR, aztán majd aktiváljuk, Camp, Cotton, Treadwell PR ahol Campet védjük minden héten - Nem vagyok hajlandó lemondani Johnsonról)
TE: O’Shaughnessy, Manhertz, Luke Farrell (Crylert vagy Ellefsont hozzuk majd vissza PS-be - és claimeljünk egy normális TE-t waiveren...pl. ha mégis kirakják Baltimoreban, Josh Olivert)
OL: Cam, Norwell, Linder, Cann, Jawaan, Walker Little, Bartch, Shatley, Richardson
DL: Robertson-Harris, Malcom Brown, DaVon Hamilton, Tufele, Adam Gotsis, Doug Costin (nálam Taven kikerül, de Meyeréknél úgy is be fog, sajna a szerintem sokkal jobb Gotsis kárára)
EDGE: Josh Allen, Smoot, Chaisson, Jihad Ward, Jordan Smith(na utóbbi se csinált sokat... de 4. körös pick volr feltraddel)
LB: Myles, Damien Wilson, Quarterman, Dakota Allen (Quincy Williams is "nagy" pick volt a 3. körben Dave...)
CB: Shaq Griffin, CJ Henderson, Tyson Campbell, Sidney Jones, Herndon
S: Jenkins, Jarred Wilson, Cisco, Daniel Thomas, Ruby Ford. (Josh Jonesnak semmi keresni valója a kereten. Ugyanitt viszlát Thor/Dewey)
ST: Lambo, Cook, Matiscik
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
https://t.co/WgUIO9FGxu pic.twitter.com/Xa5UEbZYAL
— Dilla (@E_Dilla) August 30, 2021
Shipley:
www.si.com/nfl/jaguars/news/jaguars-53-man-roster-projection-who-joins-trevor-lawrence-in-2021
Harvey:
www.bigcatcountry.com/2021/8/30/22648464/predicting-the-jaguars-53-man-roster-ahead-of-final-nfl-cuts
Az enyém:
QB: Lawrence, Beathard
RB: J-Rob, Hyde, Dare, Ozigbo
WR: Chark, Marvin Jones, Laviska, Agnew, Dorsett, Cooper és Collin Johnson, (Tavon Austin IR, aztán majd aktiváljuk, Camp, Cotton, Treadwell PR ahol Campet védjük minden héten - Nem vagyok hajlandó lemondani Johnsonról)
TE: O’Shaughnessy, Manhertz, Luke Farrell (Crylert vagy Ellefsont hozzuk majd vissza PS-be - és claimeljünk egy normális TE-t waiveren...pl. ha mégis kirakják Baltimoreban, Josh Olivert)
OL: Cam, Norwell, Linder, Cann, Jawaan, Walker Little, Bartch, Shatley, Richardson
DL: Robertson-Harris, Malcom Brown, DaVon Hamilton, Tufele, Adam Gotsis, Doug Costin (nálam Taven kikerül, de Meyeréknél úgy is be fog, sajna a szerintem sokkal jobb Gotsis kárára)
EDGE: Josh Allen, Smoot, Chaisson, Jihad Ward, Jordan Smith(na utóbbi se csinált sokat... de 4. körös pick volr feltraddel)
LB: Myles, Damien Wilson, Quarterman, Dakota Allen (Quincy Williams is "nagy" pick volt a 3. körben Dave...)
CB: Shaq Griffin, CJ Henderson, Tyson Campbell, Sidney Jones, Herndon
S: Jenkins, Jarred Wilson, Cisco, Daniel Thomas, Ruby Ford. (Josh Jonesnak semmi keresni valója a kereten. Ugyanitt viszlát Thor/Dewey)
ST: Lambo, Cook, Matiscik
We have activated DE/OLB Josh Allen from the Reserve/COVID-19 list.
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) August 30, 2021
Madden hates me.
www.youtube.com/watch?v=eMWx__iqWq8
Meyer első győzelmi beszéde (az 1. a sok közül remélhetőleg). A tekintete már Houston felé irányul.
Sights set on Houston.#DUUUVAL pic.twitter.com/zHpU5RTj6F
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) August 30, 2021
Valami LeBronnak is tetszett Trevor játéka. Azt mondják jó kosaras.
Glad you enjoyed the @Trevorlawrencee show, @KingJames.
— Jacksonville Jaguars (@Jaguars) August 29, 2021
(via kingjames/IG) pic.twitter.com/UuchyC6lkA
A nap nyertesei és vesztese:
📈 after that game: Lambo, Ozigbo, Cotton Jr., Cooper, Claybrooks, Costin. Collin Johnson the biggest name I can think of whose arrow is probably pointing down after Sunday
— John Shipley (@_John_Shipley) August 29, 2021
Collin Johnson lesz az új Allen Lazard sajna azt érzem.
Meyer Minshewról - wow tényleg nagyon kedvelte.
(2/2) "...I'm not sure how much he wanted to be here. And I get it, first overall pick, and he's a competitive maniac that guy, and I get it. And I told him for the rest of his life, 'count me as a big fan,' because he's what you want. He's a warrior, he's a competitor."
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) August 29, 2021
Safetyk kapcsán magjegyzete az egész szoba nagyon jól játszott, nehéz lesz ott a keretszűkítés. Én Wingardot és Josh Jonest küldeném el, tehát megy Daniel Thomas és vagy Rudy Ford vagy Wilson...
Hol kell aláírni?
Future Rookies of the Year? 👀🏈#JAXvsDAL | #DallasCowboys pic.twitter.com/lokXoSF4mo
— Dallas Cowboys (@dallascowboys) August 29, 2021
Azt hisszük a baromi sérülékeny O' Shaugnessy, a blokkoló Manhertz, meg Meyer régi ismerőse Luke Farrell majd megoldja.A mi TE sorunk a 32. legerősebb az NFL-ben, ez is valami 😀Devin Smith meg mi a fasznak ide? Egész karrierje alatt termelt annyi yardot és td-t mint Keelan Cole egy jobb meccsén. WR szoba amúgy is jónak tűnik. Meyer keze alatt egy értelmes TE sose játszott?Tegnap igazoltuk, mert nincs elég WR a kereten... TE poszton bezzeg Timmy TE igazolása és elküldése volt az egyetlen keretmozgás HÓNAPOK ÓTA: Ne kérdezd mi a logikája ennek.
Húsrágó
iktriad
Amúgy érthetetlen, hogy miért nem veszik a csapatnál komolyabban ezt a posztot...
dioadam
A mi TE sorunk a 32. legerősebb az NFL-ben, ez is valami 😀Devin Smith meg mi a fasznak ide? Egész karrierje alatt termelt annyi yardot és td-t mint Keelan Cole egy jobb meccsén. WR szoba amúgy is jónak tűnik. Meyer keze alatt egy értelmes TE sose játszott?Tegnap igazoltuk, mert nincs elég WR a kereten... TE poszton bezzeg Timmy TE igazolása és elküldése volt az egyetlen keretmozgás HÓNAPOK ÓTA: Ne kérdezd mi a logikája ennek.
Húsrágó
iktriad
Amúgy érthetetlen, hogy miért nem veszik a csapatnál komolyabban ezt a posztot...
Devin Smith meg mi a fasznak ide? Egész karrierje alatt termelt annyi yardot és td-t mint Keelan Cole egy jobb meccsén. WR szoba amúgy is jónak tűnik. Meyer keze alatt egy értelmes TE sose játszott?Tegnap igazoltuk, mert nincs elég WR a kereten... TE poszton bezzeg Timmy TE igazolása és elküldése volt az egyetlen keretmozgás HÓNAPOK ÓTA: Ne kérdezd mi a logikája ennek.
Húsrágó
Na, ma jó volt a kezdő offenset nézni, bár megint ment többször a futás-futás-passz, de eredeményes volt. Pharaoh Cooper meg félő, hogy ma bejátszotta magát az 53-ba.Jaja, tényleg szépeket dobált Trevor, volt pár remek elkapas is. Mondjuk megneztem volna valami veretesebb védelemmel szemben is 😊
winston