Jacksonville Jaguars
Tyson Campbell és Tavon Austin sérülését napról napra figyeljük.
Cann COVID listás. Még Jawaan Taylornak kell kidőlnie, és akkor mehetünk a csere OL-lel a Dallas ellen, de nem azért mert pihen a kezdő...
Wyattnek szeretettel.
Jaguars DC Joe Cullen says if DL Taven Bryan continues to improve like he has, “we’ll find a place for him” on the 53-man roster
— Mark Long (@APMarkLong) August 27, 2021
Még Taven Bryan interjúm is van neked máról!!!
Szerkesztette: iktriad
7 WR és PLUSZ még Austin is visszahordónak? Nem sok ez?Austin nem került be, csak Dilla nem húzta ki a PR-ek közül. 😊 Tegnap megsérült, ha picivel komolyabb a baja, akkor IR-re tenném keretszűkítés után, hogy vissza lehessen hozni.
peterk2005
És én támogatom a 7 WR-t, ha Dorstettet meg akarjuk tartani (aki nem fog semmit csinálni, hiába gyors - papíron...). Az a lényeg, hogy Collin Johnson keretre kerüljön.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
triád kik szerinted azok a jags playerek akik a médiának hőbörögnek meyer stílusa miatt?Minshew. 😊 Viccet félretéve fogalmam sincs. Biztos van pár, akinek nem jön be a stílusa. Szerintem az öregebbek közül lehet pár ember. Olyan meg nincs sok nálunk. És pl. Linder bírja őt.
briareos
Ez még csak előszezon-->ez még csak a szezon eleje, bele kell rázódni a játékba-->még csak féltávnál vagyunk, az esély megvan -->ez a szezon elment, de majd jövőre a drafton -->ez még csak előszezonEzugyben csak a valosag segithet😅 | Verity. Jake Verity. |Az elődje, Josh Scobee szerint nem kell (még) túlreagálni a dolgot, mert ez még csak az előszezon. De lehet az a láb nem jött rendbe teljesen a tavalyi 2 sérülés után.
RedFive
iktriad
Valahol csak meg kéne törni a láncot nem 😀 😀
Dzsudzsaknak az segített, hogy megtankolta 💁♂️Ennyire talán nem súlyos a helyzet a mi Lambonkkal. 😊
Wyatt
Ezugyben csak a valosag segithet😅 | Verity. Jake Verity. |Az elődje, Josh Scobee szerint nem kell (még) túlreagálni a dolgot, mert ez még csak az előszezon. De lehet az a láb nem jött rendbe teljesen a tavalyi 2 sérülés után.
RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
He made the first three, so he ended up 3/6. He's 2/4 in the preseason, so still 50%
— John Shipley (@_John_Shipley) August 26, 2021
Demetrius Harvey szerint ráadásul mindegyik kihagyott FG 40 yard közeli volt...
Tavon Austin megsérült, nem tudni mennyire komoly.
Ma volt az utolsó nyílt edzés, amin ott lehettek végig a beat writerek.
Last full open practice Jaguars QB breakdown (7 on 7, 11 on 11)
— Michael DiRocco (@ESPNdirocco) August 26, 2021
☀️Lawrence: 9 for 16, 3 drops
🩳Minshew: 8 for 11, INT (Allen), drop
🌊Beathard: 5 for 9, 2 INTs (Ford, Patrick)
⛱Luton: 2 for 3, drop
Minden TC edzés + az első 2 pre meccs összesítve:
Now that practices are no longer fully open, here is the total Jaguars QB breakdown (7 on 7, 11 on 11, 2 preseason games):
— Michael DiRocco (@ESPNdirocco) August 26, 2021
💰💰💰💰Lawrence: 70%, 35 TD, 7 INT
💰💰💰Minshew: 71.3%, 20 TD, 4 INT
💰💰Beathard: 58.4%, 9 TD, 4 INT
💰Luton: 57%, 6 TD, 3 INTO
Ma Drew Brees járt nálunk.
Drew Brees throwing with DJ Chark pic.twitter.com/1iuCQER7xu
— Jamal St. Cyr (@JStCyrTV) August 26, 2021
Már csak 1 van 31.-én.OL váltás a keretben. A soccerben gyakori nevű Traore anno az LSU-ra járt.Valahogy nem dobódtam fel. Majd egy későbbi szűkítésnél kirakják őket is...
The Jacksonville Jaguars have claimed OL Badara Traore off of waivers from Chicago, the club announced today. Additionally, the team waived OL Garrett McGhin.
— JaguarsPR (@JaguarsPR) August 25, 2021
iktriad
Húsrágó
OL váltás a keretben. A soccerben gyakori nevű Traore anno az LSU-ra járt.Valahogy nem dobódtam fel. Majd egy későbbi szűkítésnél kirakják őket is...
The Jacksonville Jaguars have claimed OL Badara Traore off of waivers from Chicago, the club announced today. Additionally, the team waived OL Garrett McGhin.
iktriad
Óbazdm... Nagyjából az egyetlen sérülés fajta ami egy fiatal RB-nél is karriert veszélyeztet. (Azon kívül, hogy átmegy rajta a vonat.) Sajnálom a srácot. 😕Igen. én is úgy vagyok a sok "hát ennek az idényének akkor kuka" megjegyzéssel, hogy ő és a Jags is nagyon szerencsés, ha csak az idei éve lesz lesz az. De tartok tőle, hogy már nem lesz az a fantasztikus játékos, aki volt collegeban, akinek a tehetsége 1. kört ért. Aztán cáfoljon rám az élet.
peterk2005
Championship. Ráadásul Lisfranc, amiből szerintem senki nem jött még vissza 100%-osan.
Travis Etienne will undergo surgery to fix his foot and likely end his season. https://t.co/d6KWBO9r0b
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 24, 2021
iktriad
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Trevor kezd. Meyer reméli ez volt az utolsó campje vélhetően hosszú NFL karrierje során, ahol ki kellett harcolnia a kezdő posztot.
Etienne sérülése "egy lövés volt az állkapocsba", még nem tudjuk hogy fogjuk pótolni. Tavon Austinnak és a csere Rb-knek megnyílhat a lehetőség keretre kerülni.
Még nem mondta el Gardnernek és Travornak, hogy ki kezd, és ki a csere, szóval nem tudta megmondani, hogy Minshew (és Lawrence) hogy reagál a dologra. Bajusz lehet egyből cserét kér majd. LOL
Főleg, hogy Meyer szerint Beathard elmúlt 2 hétben nyújtott játéka miatt nyitott a QB2 poszt is.
A kezdők közül Myere biztos hogy Cam és Norvell ott lesz Houstonban, Linder játékára "jó esély van". Érdekes mód, most amikor nem játszott jól, nem hordta le Walker Littlet, most Cann-nek vette oda, hogy az első héten jobb volt. Ami nagyon nem tetszett Meyernek, hogy a futójátékunkat mennyire nem tudta a fal támogatni.
Meyerék próbálnak kiötölni valamit, hogy miként lehet Campbell coverage gyengeségeit kiküszöbölni valami edzés által. Ööö srácok, collegeban is pont ez volt a legnagyobb baj vele, most jöttök rá, hogy ez probléma lesz nála? YIKES
Urban nagyon dicsérte Myles jacket és D-liet, kiemelve a, hogy mennyire limitálni tudtuk a futást. Ez egyébként atalán a legnagyobb plusz. Igaz kezdő kaliberű RB ellen még nem láttuk az egységet. De a csere RB-ket egyelőre nagyon jól állítjuk meg.
Csere LB-knél Dakota Allen és Shaq Quarterman jó meccset zárt. Chapelle és Quincy Williams sem rossz Meyer szerint.
Quarterman helye szvsz biztos az 53-ban Wilson és Jack mellett, És a másik 3 ember pályázik 1 helyre.
Meyer agyondicsérte a safetyket, szerinte legkonzisztensebb csoport. Elmondta, hogy különösen nehéz lesz elküldeni valakit, mert mindenki remek. Josh Jones esetében én azért vitatkoznék. Ott is ha egy Daniel Thomas vagy egy Jarrod Wilson leszorul a keretről Josh Jones miatt, az legalább akkora hülyeség lesz/lenne, mint Dorsett miatt elküldeni Collin Johnsont. Utóbbi monjuk még a halványuló Treadwellt is beelőzheti.
Meyer elmondta, aggódik a rugó helyzet miatt. Talán nem kellett volna Lambo fejével játszani és elbizonytalanítani Rosassal.
Lawrence természetesen visszafogottan és profin kezelte a dolgot.
Trevor szerint Travis jól kezelte mentálisan a sérülés feldolgozását.
Hivatalosan is QB1
Highest-graded QBs thru Week 2:
— PFF (@PFF) August 25, 2021
1️⃣ C.J. Beathard - 95.1
2️⃣ Mac Jones - 92.4
3️⃣ Jameis Winston - 92.3
4️⃣ Zach Wilson - 85.7
5️⃣ Cam Newton - 83.4
5️⃣ Teddy Bridgewater - 83.4 pic.twitter.com/W5qhnUZhfV
Időzíteni tudok... Hivatalos: Lawrence kezd a Texans ellen.
Trevor Lawrence is starting for the #Jaguars in Week 1, Urban Meyer says. pic.twitter.com/4HCP1S5zOr
— John Shipley (@_John_Shipley) August 25, 2021
Pedig már alig vártam az ordibalast, hogy ítient szereli mettyú, nekem meg a fülem verezne közben...
www.si.com/nfl/jaguars/news/what-travis-etiennes-injury-means-for-the-jaguars-offense
Egyetértünk - ugyanitt Trevor highlight reel tegnap éjjelről.
for the love of god, somebody get this man some protection so can we prosper pic.twitter.com/1JR28BpAie
— Nubz (@J_Nubz) August 24, 2021
a Ravens eloszezon meccseken a 4. es 5. futoink eleg furgek, elkapnak is, kici'ocso'pikkeckeert vihetitek vmiket. Tuggya'kend velunk mindeg jol jarnak kigyelmetek! 😁Minek tradelni? Ha kirakjátok őket, nos mi vagyunk az 1. helyen waiveren a 3. fordulóig = mi claimehetünk először a keretszűkítéskor a másik 31 csapat kitett emberei közül. 😉
RedFive
Egy okos GM, mint aki nálatok van megnyalná a 10 ujját egy ilyen lehetőségéért, ehhez képest mi valószínű át fogunk engedni egy csomó jó, csak a csapatuknál nem kellő játékost másoknak, mert olyan "remek" nálunk a front office.
Halkan, labujjhegyen, cernakesztyuben gepelve merem csak javasolni... a Ravens eloszezon meccseken a 4. es 5. futoink eleg furgek, elkapnak is, kici'ocso'pikkeckeert vihetitek vmiket. Tuggya'kend velunk mindeg jol jarnak kigyelmetek! 😁Szomorú, meg meg is értettem miért draftoltuk, de szerintem nem ő az aki miatt jobb lenne a csapat idén.Laviskából WR-t akarnak csinálni Meyerék. ÉS ETN sebessége nagyon fog hiányozni. Amennyire Meyer szereti a sebességet, annyira tűnik LASSÚNAK a Jags eddig az előszezon meccsken. RB poszton pl talán az egy Ozigbot leszámítva mindenki lassú, J-Rob is. És azzal, hogy ninc s Etienne, lőttek a tervezett 2 RB-s felállásoknak, ahol bármelyikük elindulhat elkapóként míg a másik tettei, hogy futni fog és DC lehetne a talpán, aki kitalálja, melyikük indul meg és melyikük marad a csali,
WR-ek közt kb mindenki előtte van, futóban ott van Robinson. Arra a homályos OW szerepkörre meg akár Laviska.
winston
Egyszóval elég nagy érvégés a kiesésée.
Pl. Dorsett valószinű igy keretre kerül, mert Agnew mellett (papíron) ő gyorsnak számat. Kár hogy tegnap jól látható volt, hogy semennyire nem tud elszakadni az emberétől és megjátszhatatlan. Ha szerencsénk van Tavon Austin is bekerül, Meyer nagyon dicsérte a meccs után. Egyre jobban aggódom mi lesz Collin Johnsonnal, aki simán WR4 a kereten, és be lehet beemelni a kezdőkhöz, ha Marvin Jones, Chark vagy Laviska megsérül. A többiek kapcsán ezt nem tudom elmondani. Se Treadwellről, se Tavon Austinról, és különösen nem Dorsettről.
Agnewt megjegyzem az éjjel látványosan jegeltük visszahordásokban (is), vele szerintem komoly tervek vannak, főleg most, hogy ETN szezonjának annyi.
iktriad
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Szomorú, meg meg is értettem miért draftoltuk, de szerintem nem ő az aki miatt jobb lenne a csapat idén.Laviskát normál WR-ként akarják Meyerék használni (a gadget WR szerintem így Agnew lehet). ÉS ETN sebessége nagyon fog hiányozni. Amennyire Meyer szereti a sebességet, annyira tűnik LASSÚNAK a Jags eddig az előszezon meccseken. RB poszton pl talán az egy Ozigbot leszámítva mindenki lassú, J-Rob is. És azzal, hogy nincs Etienne, lőttek a tervezett 2 RB-s felállásoknak, ahol bármelyikük elindulhat elkapóként, míg a másik tetteti, hogy futni fog és DC lehetne a talpán, aki kitalálja, melyikük kapja a labdát és melyikük marad a csali,
WR-ek közt kb mindenki előtte van, futóban ott van Robinson. Arra a homályos OW szerepkörre meg akár Laviska.
winston
Egyszóval elég nagy érvégés a kiesése.
Vannak/lehetnek más negatív hatásai is: Dorsett valószínű így keretre kerül, mert Agnew mellett (papíron) ő gyorsnak számít. Más kérdés, hogy tegnap jól látható volt, hogy semennyire nem tud elszakadni az emberétől és megjátszhatatlan. De ha szerencsénk van, Tavon Austin is bekerül, aki azért tegnap is meg-meg villant, Meyer nagyon dicsérte a meccs után. Egyre jobban aggódom mi lesz Collin Johnsonnal, aki simán WR4 a kereten, és be lehet beemelni a kezdőkhöz, ha Marvin Jones, Chark vagy Laviska megsérül. A többiek kapcsán ezt nem tudom elmondani. Se Treadwellről, se Tavon Austinról, és különösen nem Dorsettről.
Agnewt megjegyzem az éjjel látványosan jegeltük visszahordásokban (is), vele szerintem komoly tervek vannak, főleg most, hogy ETN szezonjának annyi.