NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
Hali ahogy nézem 2016ban FA lesz nem?
 www.spotrac.com/nfl/kansas-city-chiefs/tamba-hali/
 overthecap.com/player/tamba-hali/531/
 www.rotoworld.com/player/nfl/3626/tamba-hali

Gondolom Ford-nak 2016 szeptemberére kell felnőnie Houston mellé és majd jön a comp pick 1 évvel később Hali után...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Ulpi!
Egy ilyen vaskos szerződés után, nem hiszem, hogy Hali maradna a 2016-2017es szezonban. Vagy csere, vagy cut, bár a garantált tartalom hiánya miatt, gondolom cserélni is könnyebb lesz. Ford szemszögéből nézve, ez, hogy hathat rá? Miért nem játszott valami sokat tavaly? Szimplán mert a Houston-Hali duó a legjobb és mögöttük nem igazán tudott játszani?

JT Daniels fan
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
Hali nemreg irta ala a fizuatalakitast. Asszem 3 millioval csokkentve az eves beret. Pont a Houston deal miatt. O maradna,akar olcsobban is, mint mashol. Csak Ford is jo, es neki is van elo szerzodese. Marpedig elobb vagy utobb donteni kell.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
Evenkent 20+ sacket fixen senki nem er el. Mindenesetre tavaly kapott penzt eloszor (az is eltorpul mostani mellett), elotte a harmadikkoros penze egy vicc volt a teljesitmenyehez kepest. Most megkapta a csucsgazsit, de tenyleg o az egyik legjobb a posztjan, es ez egy igen fontos poszt. Foleg a Chiefs semajaban, ami a pass rushra epul. Mindenesetre a penzek emelkednek mindig, ez mar csak ilyen. Megerheti ez a penz is boven.

Kerdes szamomra, hogy mi a terv az egyebkent igen tehetseges elso koros Dee Forddal? Esetleg Halit akarjak jovore eladni?ulpianus
ilyen Houston deal után halira nem hinném h sokat költenek, fordnak van 4 éveBorbinho
Halinak a mostani az uccsó szezon, mikor van garantált tartalom a szerződésében:  overthecap.com/player/tamba-hali/531

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 496 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Evenkent 20+ sacket fixen senki nem er el. Mindenesetre tavaly kapott penzt eloszor (az is eltorpul mostani mellett), elotte a harmadikkoros penze egy vicc volt a teljesitmenyehez kepest. Most megkapta a csucsgazsit, de tenyleg o az egyik legjobb a posztjan, es ez egy igen fontos poszt. Foleg a Chiefs semajaban, ami a pass rushra epul. Mindenesetre a penzek emelkednek mindig, ez mar csak ilyen. Megerheti ez a penz is boven.

Kerdes szamomra, hogy mi a terv az egyebkent igen tehetseges elso koros Dee Forddal? Esetleg Halit akarjak jovore eladni?ulpianus
ilyen Houston deal után halira nem hinném h sokat költenek, fordnak van 4 éve

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve

Kerdes szamomra, hogy mi a terv az egyebkent igen tehetseges elso koros Dee Forddal? Esetleg Halit akarjak jovore eladni?

több mint 9 éve
skullkill29 Kansas City Chiefs Texas Longhorns 329
Baszod ezek vagy nézték a Ballers eheti részét, vagy az HBO már jóval előbb tudott erről a szerződésről 😀 beszarás komolyan, szinte egy az egyben ugyanaz 😀

Komolyra fordítva a szót nem hittem volna hogy 100+-os (igaz épphogy) szerződést fog kapni. Imádom meg jó játékos , de ez rohadt sok pénz nem gondoltam volna, hogy ennyit megér, de remélem ebben a 6 évben is évenként 20+ sack, 60+ tackle és jópár kikényszerített fumble lesz, akkor örülni fogok 😊
több mint 9 éve
 www.kansascity.com/sports/nfl/kansas-city-chiefs/article27312361.html

több mint 9 éve
Sonpi Dallas Cowboys 268 — Cowboys fan
Houston új szerződése:
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 4 p4 perccel ezelőtt

KC's Justin Houston signed a 6-year, $101M deal that includes $52.5M GTD, richest Chiefs' deal in history, richest LB deal in NFL history.

több mint 9 éve
Es Capa hogy?
Kiszoritja Baileyt?Janek
Valoban passrusher lesz inkabb. Bailey kisse alulertekelt, mint Dorsey isvolt. jo jatekos, de ebben avedelemben nehez reflektorfenyt kapni.
Biztos DeVito nem arra gondolt, hogy sajat maga nem lesz eleg jo. Vagy Poe fog padozni (akinek emelkedik a snapszama, tavaly mar 89% volt a vedelemben, es par Fullback snap).
Catapano amellett olyan genetikai szorny, amit az NFLben keresnek. Nunez-Roches is, de o maga elismerte, hogy igen messze all az NFLtol amit egyetemen eddig kellett nyujtania.
Vannak lehetosegek, megis a duplatripla Pro Bowl DL elott nekem eleg volna egy stabil futas elleni vedekezes is.

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Es Capa hogy?
Kiszoritja Baileyt?Janek
Kapa fönn van má 290 fölött, igen komolyan gondolta a rösztispotot

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
Es Capa hogy?
Kiszoritja Baileyt?

több mint 9 éve
Nagyot mondo rovat; Mike DeVito szerint nem lenne semmi meglepo abban, ha Catapano es Jaye Howard mindketten mennenek a pro bowlra.
Hozzateszem, az ujonc Nunez-Roches is tehetsegesnek tunik DLben, semmi nincs lefutva.

több mint 9 éve
Bob Gretz a kiváló szakíró gyorselemzése a főnöki támadókról:
 www.bobgretz.com/chiefs-football/evaluating-the-chiefs-offense-going-into-camp.html

és a védőkről:
 www.bobgretz.com/chiefs-football/evaluating-the-chiefs-defense-going-into-camp.html

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Salary cap összesítő:
 www.kansascity.com/sports/nfl/kansas-city-chiefs/article25476997.htmlulpianus
Ki lett ám centizve. 😀

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Salary cap összesítő:
 www.kansascity.com/sports/nfl/kansas-city-chiefs/article25476997.html

több mint 9 éve
Az öt legmeglepőbb, de nagy potenciállal bíró igazolás Elliot Harrison szerint:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/f4uze89bc9ehuvtdaijy
Jay Cutler rising? Offseason moves with potential to surprise
Might new offensive coordinator Adam Gase cure what ails Jay Cutler -- and save the Chicago Bears' season? Elliot Harrison eyes five offseason moves that could have a greater impact than expected.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szombaton egy kansasi jótékonysági aukción megvolt Eric Fisher kb legnagyobb sikerélménye, mióta NFLben van: Selena Gomez letapizta. 😀😀

Ott volt még Colquitt (aki minden évben ott szokott lenni, és most is hozta a tesóját magával), valamint idén magukkal vitték Kelcet is.
több mint 9 éve
Adam Teicher 53as tippje:
 espn.go.com/blog/kansas-city-chiefs/post/_/id/12430/heres-my-pre-camp-prediction-for-chiefs-roster

több mint 9 éve
Azért a 3. kör egy „térd nélküli” játékosért elég magas volt anno. Én mondjuk reménykedtem benne (be is húztam GM-ben), de Charles mögé lehet, hogy luxus. Mutatott szép dolgokat, de ha csak azt nézzük, hogy két év alatt 204 futásból 3.5-ös átlagot hozott, az azért nem egy lenyűgöző stat. Pláne, hogy Charles azért stabilan 5.0-s átlag felett tolja, szóval annyira azért a falra sem lehet fogni. Én örülnék, ha jönne hozzánk, és jó lenne, de 3. kört érte jelenleg aligha adnék, még a 4. kör is elég korrekt két évvel a szerződése vége előtt szerintemWyatt
Lehet, hogy magas volt a 3. kör, de igazából eddig ink igazolta h ér annyit, mint hogy nem. Innentől fogva 4. körért eladni szvsz öngól.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Davis kiraly lehet, ha kezdeni fog valahol. Egyetemen igen komoly eselyes volt, hogy legjobb jatekosnak valasszak, aztan nem o nyert (SuperCam), megserult komolyan, igy lett harmadik koros. Nem mintha az baj volna, Jamaal is harmadik koros volt. De Davis ha egeszseges, akkor nem marad bent addig, mert mas hibaja nem volt.
Majdnem akkora tomegu mint egy FB (227 font),de megis gyors, mint egy speedy HB (4.37). A technikaja mara NFL szintu, elkapni tud atlagos mertekben, ha nem is olyan egykezeseket mint Jamaal. Esze van a jatekhoz, jo a hozzaallasa edzeseken es a palyan.
Tokeletesall downback. A legfobb kerdes persze nyitva vagy nem, izles szerint: Marmint serulekeny, ha 2 eve nemserult, avagy nem jatszott sokat, azert nem serult.

Akarhogy is, hamarosan lejar a szerzodese. Es valaki meg fogja fizetni. Erre ez az ajanlat is jo pelda,es a tavalyi esetek (3 csapatra emlekszem, legkomolyabb volt csak a Ravens) is. Nem biztos, hogy megeri a padra fizetni, mikor szuk a salary cap. Lehet jobb most kihozni valami jo erteket, ha mar felajanlottak. Egyelore ez pletyi szint, meglatjuk.

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
empty taxi
Mondjuk Davis egy olyan játékos, akit 3. körben draftoltak és az eddig látottak alapján nem véletlenül és nem is használták agyon, egy ilyet én nem adnék oda egy 4. körért 😊[/quote]Azért a 3. kör egy „térd nélküli” játékosért elég magas volt anno. Én mondjuk reménykedtem benne (be is húztam GM-ben), de Charles mögé lehet, hogy luxus. Mutatott szép dolgokat, de ha csak azt nézzük, hogy két év alatt 204 futásból 3.5-ös átlagot hozott, az azért nem egy lenyűgöző stat. Pláne, hogy Charles azért stabilan 5.0-s átlag felett tolja, szóval annyira azért a falra sem lehet fogni. Én örülnék, ha jönne hozzánk, és jó lenne, de 3. kört érte jelenleg aligha adnék, még a 4. kör is elég korrekt két évvel a szerződése vége előtt szerintem

több mint 9 éve
Knile Davisrol tudjuk milyen jo (a PFF grade ellenere. 😊). A csapatok is tudjak. Neki a pechje az, hogy Charlesszal jatszik egy csapatban, igy nemigen lesz kezdojatekos mostansag, pedig boven megerdemelne. Nem viccbol akartak tavaly is elvinni par csapathoz kezdetni. Leginkabb a Ravens tett komoly ajanlatot, amire emlekszem.
Legujabb pletyka szerint, most a Patriots szeretne elhalaszni Davist. Ha nem kernek erte irrelalis arat. Allitolag egy negyedik koros ellenertek is szoba kerult a Honved reszerol.ulpianus
Mondjuk Davis egy olyan játékos, akit 3. körben draftoltak és az eddig látottak alapján nem véletlenül és nem is használták agyon, egy ilyet én nem adnék oda egy 4. körért 😊

Madden hates me.
több mint 9 éve
Knile Davisrol tudjuk milyen jo (a PFF grade ellenere. 😊). A csapatok is tudjak. Neki a pechje az, hogy Charlesszal jatszik egy csapatban, igy nemigen lesz kezdojatekos mostansag, pedig boven megerdemelne. Nem viccbol akartak tavaly is elvinni par csapathoz kezdetni. Leginkabb a Ravens tett komoly ajanlatot, amire emlekszem.
Legujabb pletyka szerint, most a Patriots szeretne elhalaszni Davist. Ha nem kernek erte irrelalis arat. Allitolag egy negyedik koros ellenertek is szoba kerult a Honved reszerol.

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Jó hallani a Berry-s hírt!

Liverpool Fc