NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
51
6
2:20, Arena4
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 9 éve
Da'Rick Rogerst kivagtak. Eleve is csak biztositeknak jott, de mar erre nincs igeny.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 898
Nincs hivatalos info. Travis Kelce mondta edzesen, hogy Berry jol van. Azota az SEC Football Live, az Everything Georgia (sutianap ezt idezte), illetve az NFL Central is lehozta, hogy legyozte a korsagot (Hodgkin’s lymphoma).ulpianusHál isten jól gyógyítható daganat-fajta.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Nincs hivatalos info. Travis Kelce mondta edzesen, hogy Berry jol van. Azota az SEC Football Live, az Everything Georgia (sutianap ezt idezte), illetve az NFL Central is lehozta, hogy legyozte a korsagot (Hodgkin’s lymphoma).
több mint 9 éve
Everything Georgia @GAFollowers 3 ó3 órával ezelőtt Fordítás megtekintéseGeorgia born NFL player Eric Berry has successfully defeated cancer.
ennyire e
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Az uj elkaporemnyseg, Chris Conleyrol:www.kansascity.com/sports/nfl/kansas-city-chiefs/article23925379.html#storylink=rss
több mint 9 éve
Nem igazan van penz a capben.
több mint 9 éve
A Pats kivágta Tim Wright TE-t.Szerintetek van rá esély, hogy itt landol?
Nekem szimpatikus a srác.
több mint 9 éve
Nagyotmondo rovat:Charcandrick West RB azt mondta, teljesen jol van. (Tavaly a feje nem forgott, olyan gond volt a nyakaval.) Es ha mar jol van, elarulta: egy napon majd jobb lesz mnt Jamaal Charles, ez a terve. Bar ma meg Charles a jobb, ezt elismeri.
több mint 9 éve
Ezek csak statisztikai kovetkeztetesek. Azt mutatjak meg, kinek milyen jok a statjai egy onkenyes osszesitett meroszamra vetitve. Nem mutatja peldaul, hogy Houston attol elit, hogy nem a gyenge oldalon jatszik, ott Hali kuzd a legjobb pass protectorokkal, es ez (+Poe + Sutton blitzei) teszik lehetove Houston emberfeletti szamait. Houston szazszor elismerte Hali hatasat a sajat jatekara egyebkent.Vagy ugye nalunk CB jon be ILB helyett igen sokat (legtobbet a ligaban), ez is segit blitzelni, nem viccbol drafoltunk ket CBt megint, egyiket elso korben (persze Parker fixen safetyve valasa is indokolta, amit Berry kiesese hozott magaval).
Szal ez bonyolult, de az egyeni satisztika ezt nem latja. Jo ez, csak azt kell latni amit mutat. Ha a szamokat nezzuk, ki mit ert el a ligahoz kepest. Az peldaul nem rossz, hogy Charles ilyen szar fal mogott is High Quality szamokat hozott.
több mint 9 éve
Ahogy eddig mindig idén is sok megkérdőjelezhető értékelésük vanPFF roster szines szagos:Jamaal nem elite? Hali csak good? Hiba a rendszerben.ender1112
Offencs:
Difencs:
ulpianus
Liverpool Fc
több mint 9 éve
PFF roster szines szagos:Jamaal nem elite? Hali csak good? Hiba a rendszerben.
Offencs:
Difencs:
ulpianus
több mint 9 éve
PFF roster szines szagos:Offencs:
Difencs:
több mint 9 éve
Dontari Poe hatizom huzodas miatt korabban fejezte be az edzest. A csapat szerint nincs hir, annyira nem komoly az eset. Illetve a tavaly IR listan levo Derrick Johnson nemsokara edzesbe all.
több mint 9 éve
A PFF szerint Maclinnek lett a legjobb drop ratingje tavaky (azok kozt, akik kaptak is eleg passzt). Konkretan 140 passzbol egyet ejtett el.
több mint 9 éve
Offense (jatekosok) pillanatkep, OTA elott:Akarom mondani, ez az:
www.chiefsdigest.com/overview-of-chiefs-roster-on-offense-before-otas/
több mint 9 éve
Minden draftolt playa alairt. Akit erdekel, nezzen utana, de elore tudhato egeszen pontosan ki mit fog alairni, a liga szabalyozta (megegyeztek). Hirertek igy nulla kozeli, max ha valaki nem irja ala, de az extrem ritka.Egy nem draftolt jatekos is alairt tegnap. Charles Tuaau, a 6-foot-5, 310-pound defense tackle from Texas A&M.
több mint 9 éve
El innen a negativ hullamokkal! Mindenfaszalesz idoszak van most meg.ulpianusÍgyvan, émmá be se merem másolni a Catapano tweeteket, helybőlprobó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
El innen a negativ hullamokkal! Mindenfaszalesz idoszak van most meg.
több mint 9 éve
A fal egyelore igy allna fel:Fanaika...már előre dörzsöli a tenyerét a vele szemben felálló összes védő😊
Fisher-Grubbs-Morse-Fanaika-Stephenson
Feigt-Duvernay-Kush-Fulton-Allenulpianus
több mint 9 éve
A fal egyelore igy allna fel:Fisher-Grubbs-Morse-Fanaika-Stephenson
Feigt-Duvernay-Kush-Fulton-Allen
több mint 9 éve
skullkill29
329
Számomra innen az idényre a kérdések, hogy a támadófal hogy fog felállni és miként fognak teljesíteni. Valamint hogy az elkapók és Alex hogy fognak együttműködni. Ezen kívül a két CB fejlődése, beilleszkedése és Ramik Wilson-ra leszek kíváncsi még hogy Mauga-t kiszorítja-e. De ezeket majd 3-4 hónap múlva megtudjuk, csak bírjuk ki addig 😀