NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
16
5
2:20, Arena4
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 9 éve
Nemtom ki mint van az FA ugyekkel KC fronton. Maclin hatasosabb lehet mint Bowe volt. Egyreszt melysegben, amire epul a rendszer tobbek kozt, ott jobb. Ez nem kerdes. Ismeri, jol jatssza a Reid semat, ezt is tudjuk. Ez volt a ket legfontosabb ok, amiert D-Bo repult.Megis nekem sokkal fontosabb elorelepesnek tunik a ket jo Guard (Grubbs es Fanaika) leigazolasa. (Browns topicba irtam Bowe kapcsan, errol jutott eszembe, hogy beszeljunk errol.) Mivel Alexnek es igy az offense problemainak fo forrasa az volt, hogy Alexej Alexejevics menekules kozben keptelen meghozni a szukseges donteseket. Ido kell ebben a rendszerben, ami nem adatott meg.
Ezt ha megoldja a ket jo pass protector Guard (mert jok ebben), az nagyon jol is elsulhet. Futasban is segitenek nyilvan, Jamaal azt eddig is lehozta, ettol sem lesz gyengebb. A ST kiraly, Toub tudja mit csinal. A vedelmet egyben tartottak, azzal sem volt gond, nem kell erositeni. A sec. jo volt, a pass rush kiraly volt. Poe mogott kell vissza Derrick Johnson (IR), es ennyi. DB sorba esetleg lehet erositeni, de eleg ez, lattuk.
Biztos lesz defense draft is, de fontosabb, hogy a passzjatekot rakjak ossze. Ezert ertek egyet Horivel es mindenkivel, aki WRt mar elso korbe is var.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Lassan latszik egy 53 as roster ...Persze vannak needek
több mint 9 éve
skullkill29
329
Stephenson meg Allen jók voltak, remélem nem sérülnek le / tiltják el őket 😊Már csak egy jó kis center kéne.
több mint 9 éve
Big Red aztat mondta, Donald Stephenson lesz a kezdo ROT, most legalabbis igy fest a dolog. Jeff Allen is lehet OT lesz. Allen ugye kiszorult kezdobol, mivel jott ket uj Guard.
több mint 9 éve
Idén korán jött a húsvéti nyuszi és 4 kompenzációs picket tojt Kansasbe:3/34
5/36
5/37
6/42
több mint 9 éve
Értem, köszi 😀
több mint 9 éve
A szokásos évi ki tud nagyobbat mondani chiefs player game 😍
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Mi?
több mint 9 éve
Ekezdődött....@MikeCatapano77: 2 type of reactions upon reaching a new level. Some feel like they've finally made it...I feel like I'm just getting started. #foreverhungry
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
skullkill29
329
Ehhez mit szoltok?ulpianusPicit erős sztem, de ha a falat rendbe teszik meg jön még egy jó WR akkor lehet is akár belőle valami. Meg ugye reméljük hogy Alex megtalálja az összhangot az új elkapókkal.
Safetyt húzni ezen a drafton teljesen felesleges lenne, inkább én azt mondanám hogy első kör Cameron Erving, vagy más támadófalember, 2. kör WR, 3. körbe meg egy ILB meg DE. Meg utána még egy WR, meg támadófalember jöhet.
több mint 9 éve
Szerintem amíg nem ír alá máshoz az úgy is marad. (Több FA-nél is ezvan)Én is ugy tudtam csak az nfl. még kc nak ismeri.Janekna most Bowe helyzete mi lett?igen, par (4-5) napja.ulpianus
Kirúgtuk?Janek
overthecap.com/ -on viszont már látható, hogy nincs a csapatnál, és a Dead Money táblázatban is ott van már, a majd 9M gari könyvelése.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Én is ugy tudtam csak az nfl. még kc nak ismeri.na most Bowe helyzete mi lett?igen, par (4-5) napja.ulpianus
Kirúgtuk?Janek
több mint 9 éve
na most Bowe helyzete mi lett?igen, par (4-5) napja.
Kirúgtuk?Janek
több mint 9 éve
Ehhez mit szoltok?Teszem hozza, utoljara 14. volt a Chiefs, es azt irtak, ha jon egy (2-3) jo elkapo, akkor meg jobb lehet a helyezes. Illetve safetyrol beszel elso korben, mikor most hoztunk egyet, es ujraigazoltunk meg egyet jo sok penzert. De mindegy, akkor is meglepo. Legtobb kinti Chiefs szurkolo szerint jo a helyezes, nem tulzas. Erdekes.
több mint 9 éve
Abdullah lesz FS, de oda is be fognak allni Parkerek. Illetve a sok blitz miatt CBt jatszanak (CB blitznel, de ILB blitznel is emberezhetnek satobbi) . Van peldaul tavaly ota Bear 46 vedelem is (megmondtam vagy megmondtam, hogy lesz? 😛), ott is nezopont kerdese par poszt konkretan mi is.
több mint 9 éve
SS-ben Parker, Branch is roastren. Ha a volt OAK-i Tyvon egészséges lesz igen jó kis harc alakulhat ki a kezdő posztért. Vagy ha netán Branch felépül és jó lesz Parker vissza mehet CB-be? Hogy látjátok? És akkor azzal még nem is számoltunk, hogy Berry visszatér (sajnos erre mondjuk minimális az esély).
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Tomcsik
8 010
Na igen és ez nekünk nagy szívás most, mert az idei év nagyon gyenge. Collins után óriási a szakadék, de berosálok ha 1/7-en S-t húzunk, mikor ennyi jó pass rusher tán sose volt...TomcsikA safety hianyszakma. Marmint NFL kompatibilis safety. Atkepzett CB Parker is. WRt, CBt minden evben FA piacon talalsz sokat, kicsit, nagyot, olcsot, jobbat. Vagy futot, Kickert, akarmit. De igazan jo Safety es QB nehez ugy. Drafton is van sok DT, vagy akkor legyen WR, CB itt is leirva. Nem valnak be mind, de legalabb realis esely van ra. Izles, rutin, ismerettseg, szakmai szempontok dontik el kit valasztasz, de van mibol. Kezdoeselyes jo safety drafton is alig van.ulpianus
több mint 9 éve
Ezek szerint Berryre nincs esély a köv szezonban sem
több mint 9 éve
TomcsikA safety hianyszakma. Marmint NFL kompatibilis safety. Atkepzett CB Parker is. WRt, CBt minden evben FA piacon talalsz sokat, kicsit, nagyot, olcsot, jobbat. Vagy futot, Kickert, akarmit. De igazan jo Safety es QB nehez ugy. Drafton is van sok DT, vagy akkor legyen WR, CB itt is leirva. Nem valnak be mind, de legalabb realis esely van ra. Izles, rutin, ismerettseg, szakmai szempontok dontik el kit valasztasz, de van mibol. Kezdoeselyes jo safety drafton is alig van.
több mint 9 éve
skullkill29
329
Örülök hogy megtudtuk tartani Parkert, a támadófal is egyre jobban néz ki, drafton első körben akár jöhet Cameron Erving (nfl.com mock draftba is pont őt írták hozzánk) és úgy egész pofás lenne. A 2. vagy 3. körbe egy elkapó és akkor a támadósor is mutathat valamit.Védelembe egy ILB, DE és CB ami még jöhetne, de ezek a draftra maradnak, itt a szabadügynök piacon nem hiszem hogy fogunk még valamit csinálni.
több mint 9 éve
Tomcsik
8 010
Én annak örültem hogy mi nem herdáljuk, nem azt mondtam hogy ti igen. Nekünk ennyit nem ért volna... Pedig most félek hogy S-re fogunk menni az első körben...Nekem csak az volt fura hogy nálla jóval nagyobb kulcs játékosokat elengedtetek, neki meg kitejeltek ilyen lóvét...Mondjuk a vezetőség látja, ha úgy érzik megért ennyit ők tudják...Dee Ford nem rossz, de szért Houston szintjétől odébb van még, ha lesz dgyáltalán olyan jó...Az amúgy a szakik tényleg tudnak valamit nálatok, mert annak ellenére hogy mindig elengeditek a fél falat, Charles így is úgy is összepakol 1000+ yardot...Én nagyon szerettem volna Parkert főleg hogy véletlen se lőjjünk el első kört S-re főleg a idei silány felhozatalból, ugyanakkor ennyiért jobb hogy nem jött...
több mint 9 éve
Egyetertek. Emmitt Thomas (DB coach) gyartja a jo secondary playakat. De azert ez volt a biztos a vezetes szerint. O sem varazslo.Masreszt Berry es Flowers eleve tehetseg volt, bar joreszt miatta lettek elit jatekosok. Viszont Kendrick Lewis, Brandon Carr messze nem nyujtja uj csapatanal amit itt. (a tavalyi felfedezett Cooper csapaton belul is letunt, de feltunt ketto (Fleming, Gaines) masik a helyen Emmitt hihetetlen edzo, nemtom hogy csinalja). Sean Smith elete szezonjat futotta. Szoval Thomas emberivel (azok jo teljesitmenyevel) vigyazni kell, ahogy minden zseni szakedzore ez igaz.
több mint 9 éve
Szerintem ennyit csak nektek ér Parker....az, hogy ti adtatok neki egy hosszútávú, komolyabb szerződést, tulképpen érthető....nekünk azért lutri lett volna egy ilyet kiperkálni....ha nem fekszik neki túlzottan, amit Fangio kér tőle, akkor marhára beszívtuk...szal nekem még mindig pénzkidobás lett volna egy ilyen szerződés (kevesebb rizikóval szívesen láttam volna nálunk, de így nem.....örülök, hogy Pace is így gondolta)
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)