NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 9 éve
mirdal Kansas City Chiefs 607 — Chiefs fan
Will Shields bekerült a HOF hősök közé. Minden idők legjobb támadófalának alapját adták Willie Roaffal. Csak az idő volt kérdés, nem a bekerülésük. Shields is első lehetséges jelölése óta eljutott a küszöbig, most belépett.ulpianus
Én azóta szeretem a Chiefs-t, mióta ott összeállt a legendás O-fal Shileds, Wiegmann és Roaf szereplésével. A legendás W-W-W. Régi szép idők... 😊
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
Will Shields bekerült a HOF hősök közé. Minden idők legjobb támadófalának alapját adták Willie Roaffal. Csak az idő volt kérdés, nem a bekerülésük. Shields is első lehetséges jelölése óta eljutott a küszöbig, most belépett.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
A londoni meccs d.u. 2:30-kor kezdődik. Ami odaát reggel 8:30, ezen kiakadt pár szurkoló. Bezzeg mi hajnalban is nézzük. Puhányok.

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
Nos ugy néz ki van jegyem Londonra.

már váromJanek
Lehet találkozunk. Egy óra alatt bent vagyok. Veszek napijegyet aztán annyi.
Lutonban lakok, aki ott száll le, akár a reptéren is összefuthatunk.ulpianus
szavadon foglak

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
Dorsey mint ex-GB FO alkalmazott dolgozik 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
metaxa17 Green Bay Packers 306
Chiefs also officially signed former GB 1st-round pick Derek Sherrod, former GB 2nd-round pick Jerel Worthy, along with WR Da'Rick Rogers
több mint 9 éve

már váromJanek
Lehet találkozunk. Egy óra alatt bent vagyok. Veszek napijegyet aztán annyi.
Lutonban lakok, aki ott száll le, akár a reptéren is összefuthatunk.

több mint 9 éve

már várom

több mint 9 éve
Cornerback értékelő:
 www.arrowheadpride.com/2015/1/17/7628833/kansas-city-chiefs-cornerbacks-quietly-had-a-solid-season

több mint 9 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Da'rick Rogers is megerkezett. Kepessegei alapjan siman kerettag lehet de nem okos. Kicsit szurkolok nekiHöri
Én meg nagyon szurkolok 😀Klaci79
Reméljük edzés után bezárják a pincébe, hogy semmi hülyeséget ne csinálhasson. Hosszú még az ooffseason neki meg valószínű utolsó dobása lenne
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Berry esetében mik az eshetőségek?
Remélem A meggyógyul és ujra a regi lesz.
B?
C?Janek
Amik kirobbant a hír arról olvastam különböző portálokon is meg itt is, hogy ennek a Hodgkin limfóma nyirokrendszeri daganatos betegségnek elég magas a gyógyulási rátája. Sose jó egy ilyen esetért elveszíteni egy remek játékost, reméljük meggyógyul.

Ha nem akkor kérheti a ligát ha jól tudom, a sérülés miatti "végkielégítésre". Pontosan nem tudom hogy zajlik, Finley tőlünk dőlt ki szerencsétlen nyaksérülés miatt, és ha jól emlékszem 10m dollár körül kapott. De hogy ez most általánosan jár az ilyen esetekben, vagy a szerződése határozza-e meg nem tudom. És az is felvetődik ugye, hogy ez a betegség nem a játékkal kapcsolatos. Lehet ilyen esetekben a liga legitimen kihátrálhat.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Berry esetében mik az eshetőségek?
Remélem A meggyógyul és ujra a regi lesz.
B?
C?

több mint 9 éve
Adam Teicher sorra veszi a játékosmozgásokat szezon előtt.
Tyson Jackson only run stopper elkerült Atlantába, helyén A. Bailey játszott (amíg nem lett ágyrázkódása). Többet keres mint Jackson, viszont ő passz ellen is használható. Lett öt sackje, bár hozzáteszem, már tavaly is fogadkozott, ha kap lehetőséget, 10 sacket elér.
Mindenesetre Teicher szerint jó megoldás lett ez így. Reméljük DeVito és Bailey is egészséges lesz jövőre. Bár lesznek akik mockdraftban korán húznak a posztra, de nem feltétlenül indokolt. Én inkább Vance Walkertől vártam többet a sérülések után.

több mint 9 éve
A chiefs a hetedik legnézettebb a ligában, helyi szinten, tavaly még többen nézték, főleg a 9-0 idején.
Reid jó munkát végzett, legtöbb szurkoló szerint.
Most fő téma a csapat lehetséges további igazolásai. A cap érdekes lesz. Én főleg Berry esetére leszek kíváncsi. Illetve Houstonra.

több mint 9 éve
Will Shields (Guard) negyedszer is HOF jelölt, reméljük bejut.

több mint 9 éve
Somos!

Stephenson megsérült, aztán hagyták a falat ahogy van.

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Da'rick Rogers is megerkezett. Kepessegei alapjan siman kerettag lehet de nem okos. Kicsit szurkolok nekiHöri
Én meg nagyon szurkolok 😀
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Da'rick Rogers is megerkezett. Kepessegei alapjan siman kerettag lehet de nem okos. Kicsit szurkolok neki

több mint 9 éve
Terrelle Pryor próbájátékon.

Donald Stephenson pedig beírta twitteren, hogy "that was fun KC" majd törölte. Egyesek szerint nem örül, hogy nem sok lehetőséget kapott. Dorsey (GM) szerint ennyire élvezte a kapott 28 snapet, szó szerint értette. 2015re élő szerződése van.ulpianus
Ő egyébként mitől lett ennyire kegyvesztett? Emlékeim szerint tavaly messze nem volt vállalhatatlan, amit nyújtott.somoskovig
Lábon nagyon sok játékot megnyújtott, de a dobásai eléggé pontatlanok voltak és azért a cover sémákat sem olvasta túl flottul.empty taxi
Stephenson-ra gondoltam, Pryor vakvágány szerintem. 😊somoskovig
Oh sorry 😀

Madden hates me.
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM

Donald Stephenson pedig beírta twitteren, hogy "that was fun KC" majd törölte. Egyesek szerint nem örül, hogy nem sok lehetőséget kapott. Dorsey (GM) szerint ennyire élvezte a kapott 28 snapet, szó szerint értette. 2015re élő szerződése van.ulpianus
Ő egyébként mitől lett ennyire kegyvesztett? Emlékeim szerint tavaly messze nem volt vállalhatatlan, amit nyújtott.somoskovig
Lábon nagyon sok játékot megnyújtott, de a dobásai eléggé pontatlanok voltak és azért a cover sémákat sem olvasta túl flottul.empty taxi
Stephenson-ra gondoltam, Pryor vakvágány szerintem. 😊

több mint 9 éve

Lábon nagyon sok játékot megnyújtott, de a dobásai eléggé pontatlanok voltak és azért a cover sémákat sem olvasta túl flottul.

Madden hates me.
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM

Ő egyébként mitől lett ennyire kegyvesztett? Emlékeim szerint tavaly messze nem volt vállalhatatlan, amit nyújtott.

több mint 9 éve
skullkill29 Kansas City Chiefs Texas Longhorns 329
Terrelle Pryor próbájátékon.ulpianus
Nah és ő minek? 😀 WR-nek vagy OL-nek akarjuk? 😀
több mint 9 éve

Donald Stephenson pedig beírta twitteren, hogy "that was fun KC" majd törölte. Egyesek szerint nem örül, hogy nem sok lehetőséget kapott. Dorsey (GM) szerint ennyire élvezte a kapott 28 snapet, szó szerint értette. 2015re élő szerződése van.

több mint 9 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 310 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Itt egy nagyon jó cikk hogy mikkel lehet trükközni erre az évre:  www.kansascity.com/sports/nfl/kansas-city-chiefs/article5389392.html
Bowe-t mondjuk Június 1 után lenne érdemes elengedni 😊
Meg lehetne teljes WR állományt újraépíteni, bár azt úgyse fogják meglépni, pedig se A.J. Jenkins se Avery nem csinált sokat idén.skullkill29
Először támadófalat kellene csinálni, mert úgy nem lehet passzolni, ha a manager qb-nek folyton menekülnie kell. Aztán persze jöhetnek az elkapók.