Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Maclin valoszinuleg kiesett. Kivalo WR, de ez van. Igazabol Alexej egyik fo erossege,hogy rengeteg celponttal dolgozik. Vagyis nala kevesbe lenyeges afo celpont kiesese, mint a egyetlen kedvencre fixalt QBk. Futunk, screen passzok, satobbi, hogy eddig. Es nyer a vedelem. Eddig is ez volt. Maclin fontos, de megoldhato nelkule is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 373 — WHO DAT!!!!
Maclin allapota erdekes ha rendben lesz akkor maris mas a helyzet.
Janek
Maclinnek acl szakadása vona, szal valószínűleg nem lesz rendben.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 093 — Apu ökölbeszorított keze
Maclin allapota erdekes ha rendben lesz akkor maris mas a helyzet.

több mint 10 éve
Meglatjuk mi lesz Honved ellen. jok futas ellen, De most is Ware futott legtobbet, 4.2es atlaggal +1TD, ami jo. Alex futott 5x neki jobb az atlaga egyedul, de az egesz mas eset.
Viszont egyik legjobb a futojatekunk a ligaban (van osszesitett stat, ahol elso). Es vedelem, ST is kepes faktor lenni. Most is epp nem erte el Alexej a 200 passzolt yardot, de ez egyaltalan nem cel, nem azzal akarunk nyerni.
Most egyelore az erdekel, hogy nyertunk egy rajatszas meccset,ennek orulok. 😊 Emlekszem Reidet hogy leirtak sokan, mikor jott. Ez a tegnapi gyozelem neki is sokat szamitott, nemcsak nekunk es a jatekosoknak.

több mint 10 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Srácok,gratulálok,ez egy nagyszerű D teljesítmény volt.Akár Patriots is meg lehet.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Maclin nélkül kevés esélyt látok a Pats ellen, mert a futást ki tudják venni.
Viszont a Chiefs D# vs Pats O# érdekes ütközet lesz. A Smith-Peters-Berry hármas talán meg is tudja fogni a Gronk-Edelman-Amendola hármast.
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 122 — Pats fan
Gratulálok srácok, ez sima volt. Sajnálom, hogy pont Veletek játszunk, mert a Chiefst bírom a legjobban az AFC-BEN.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
Nem láttam a meccset, de az eredményt igen. Sima volt! Ezt vártam, mármint a győzelmet, azt hogy ennyire egyértelmű lesz azt nem! 😊 Grat és hajrá tovább! 😊 Mindenképpen nektek fogok szurkolni a következő meccsen!
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
Grat srácok !!!
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 331 — Így remélem megfelelek nektek.....
Yes megvan a 11. is!!!! Gyerünk tovább!
több mint 10 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 853 — Víí veeer dö cseempjönsz.
22 év után Chiefs PO Win!

alatriste
Elképesztő azért, hogy ezt hogy sikerült összehoznunk, nemegyszer jó csapattal.. na de emmán a múlt 😊
több mint 10 éve
W!!!!!!

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 932 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
22 év után Chiefs PO Win!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Eric Berry has won the Walter Payton Man of the Year Award Charity Challenge!

több mint 10 éve
lesz akartam irni.

Nos én azt várom hogy siman nyer a kc mert az O sokkal pontkepesebb mint a Hou O.

több mint 10 éve
Ki mit var a meccstol?
Magam reszerol Ladainian Tomlinson velemenyet osztom. Miszerint legtobb NFL csapatnak vanerossege, ellenben a csapat masik fele kepes megverni magat a csapatot. Ellenben foleg a Chiefs es jobbara a Texans is pont ellenkezoje. Strategiajuk lenyege, hogy biztonsagi jatek van offenseben, eros nyomast tol a defense az ellenfelre. Nem hagyjak oket jatszani, es kivarjak mig hibaznak. Es tartjak a kis elonyuket.
De mi van, ha mindket csapat a masikra var? Valaki akkor is hatranyba fog kerulni. Akkor az nyer aki tovabb birja a szokasos jatekat? Esetleg az, akielobb mer kilepni a komfortzonajabol, es ezzel elonyre tesz szert, amivel kimozditja a masikat nyugalmi helyzetebol? Ez amolyan tudom, hogy tudod, hogy tudjuk, hogy tudjatok jatek lehet.

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 321 — NFL bracket champion '26
Berry lett a W P dij nyertese .
Janek
WC Pumpa dij is van?
ulpianus
Ez a well played elnevezésű díj, amit még megérdemelten is kap meg elvégre jól játszott az alapszakaszban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Janek
WC Pumpa dij is van?

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Nandito Tennessee Titans 3 346 — Titans fan
Chris Ballard GM-jelölt a Titansnál. Nagy fogás lenne, ha el tudnánk vinni. 😊

Music City Miracle
több mint 10 éve
Justin Houston kijelentette, jatekra kepes lesz szombaton. Ugy gondolja, elso negyedben meg rozsdas lehet a mozgasa, de utana rendben lesz.
ulpianus
Nagyon nem zavar ha rozsdásan kezd, az minimum 2 QB hittet, jobb esetben még egy fél sacket is jelent. 😊
alatriste
Az első negyedben mikor rozsdas!
Utána jön a többi

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 932 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Justin Houston kijelentette, jatekra kepes lesz szombaton. Ugy gondolja, elso negyedben meg rozsdas lehet a mozgasa, de utana rendben lesz.
ulpianus
Nagyon nem zavar ha rozsdásan kezd, az minimum 2 QB hittet, jobb esetben még egy fél sacket is jelent. 😊

Liverpool Fc
több mint 10 éve
DJ Alexander LB lett a het AFC ST jatekosa.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Maclin az alapszakaszban 120targetből 1! droppot hozott csak össze. A legbiztosabb kezű WR lett.
Nagyon kellett egy ilyen elkapó Smithnek.

Liverpool Fc