Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Maclin valoszinuleg kiesett. Kivalo WR, de ez van. Igazabol Alexej egyik fo erossege,hogy rengeteg celponttal dolgozik. Vagyis nala kevesbe lenyeges afo celpont kiesese, mint a egyetlen kedvencre fixalt QBk. Futunk, screen passzok, satobbi, hogy eddig. Es nyer a vedelem. Eddig is ez volt. Maclin fontos, de megoldhato nelkule is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Maclin allapota erdekes ha rendben lesz akkor maris mas a helyzet.Maclinnek acl szakadása vona, szal valószínűleg nem lesz rendben.
Janek

több mint 10 éve
Maclin allapota erdekes ha rendben lesz akkor maris mas a helyzet.
több mint 10 éve
Meglatjuk mi lesz Honved ellen. jok futas ellen, De most is Ware futott legtobbet, 4.2es atlaggal +1TD, ami jo. Alex futott 5x neki jobb az atlaga egyedul, de az egesz mas eset.Viszont egyik legjobb a futojatekunk a ligaban (van osszesitett stat, ahol elso). Es vedelem, ST is kepes faktor lenni. Most is epp nem erte el Alexej a 200 passzolt yardot, de ez egyaltalan nem cel, nem azzal akarunk nyerni.
Most egyelore az erdekel, hogy nyertunk egy rajatszas meccset,ennek orulok. 😊 Emlekszem Reidet hogy leirtak sokan, mikor jott. Ez a tegnapi gyozelem neki is sokat szamitott, nemcsak nekunk es a jatekosoknak.

több mint 10 éve
Srácok,gratulálok,ez egy nagyszerű D teljesítmény volt.Akár Patriots is meg lehet.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
Maclin nélkül kevés esélyt látok a Pats ellen, mert a futást ki tudják venni.Viszont a Chiefs D# vs Pats O# érdekes ütközet lesz. A Smith-Peters-Berry hármas talán meg is tudja fogni a Gronk-Edelman-Amendola hármast.
több mint 10 éve
Gratulálok srácok, ez sima volt. Sajnálom, hogy pont Veletek játszunk, mert a Chiefst bírom a legjobban az AFC-BEN.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Nem láttam a meccset, de az eredményt igen. Sima volt! Ezt vártam, mármint a győzelmet, azt hogy ennyire egyértelmű lesz azt nem! 😊 Grat és hajrá tovább! 😊 Mindenképpen nektek fogok szurkolni a következő meccsen!
több mint 10 éve
Grat srácok !!!
több mint 10 éve
Yes megvan a 11. is!!!! Gyerünk tovább!
több mint 10 éve
22 év után Chiefs PO Win!Elképesztő azért, hogy ezt hogy sikerült összehoznunk, nemegyszer jó csapattal.. na de emmán a múlt 😊
alatriste
több mint 10 éve
22 év után Chiefs PO Win!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Eric Berry has won the Walter Payton Man of the Year Award Charity Challenge!
több mint 10 éve
lesz akartam irni.Nos én azt várom hogy siman nyer a kc mert az O sokkal pontkepesebb mint a Hou O.
több mint 10 éve
Ki mit var a meccstol?Magam reszerol Ladainian Tomlinson velemenyet osztom. Miszerint legtobb NFL csapatnak vanerossege, ellenben a csapat masik fele kepes megverni magat a csapatot. Ellenben foleg a Chiefs es jobbara a Texans is pont ellenkezoje. Strategiajuk lenyege, hogy biztonsagi jatek van offenseben, eros nyomast tol a defense az ellenfelre. Nem hagyjak oket jatszani, es kivarjak mig hibaznak. Es tartjak a kis elonyuket.
De mi van, ha mindket csapat a masikra var? Valaki akkor is hatranyba fog kerulni. Akkor az nyer aki tovabb birja a szokasos jatekat? Esetleg az, akielobb mer kilepni a komfortzonajabol, es ezzel elonyre tesz szert, amivel kimozditja a masikat nyugalmi helyzetebol? Ez amolyan tudom, hogy tudod, hogy tudjuk, hogy tudjatok jatek lehet.

több mint 10 éve
Ez a well played elnevezésű díj, amit még megérdemelten is kap meg elvégre jól játszott az alapszakaszban.Berry lett a W P dij nyertese .WC Pumpa dij is van?
Janek
ulpianus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Berry lett a W P dij nyertese .WC Pumpa dij is van?
Janek

több mint 10 éve
Chris Ballard GM-jelölt a Titansnál. Nagy fogás lenne, ha el tudnánk vinni. 😊
Music City Miracle
több mint 10 éve
Az első negyedben mikor rozsdas!Justin Houston kijelentette, jatekra kepes lesz szombaton. Ugy gondolja, elso negyedben meg rozsdas lehet a mozgasa, de utana rendben lesz.Nagyon nem zavar ha rozsdásan kezd, az minimum 2 QB hittet, jobb esetben még egy fél sacket is jelent. 😊
ulpianus
alatriste
Utána jön a többi
több mint 10 éve
Justin Houston kijelentette, jatekra kepes lesz szombaton. Ugy gondolja, elso negyedben meg rozsdas lehet a mozgasa, de utana rendben lesz.Nagyon nem zavar ha rozsdásan kezd, az minimum 2 QB hittet, jobb esetben még egy fél sacket is jelent. 😊
ulpianus

Liverpool Fc
több mint 10 éve
DJ Alexander LB lett a het AFC ST jatekosa.

több mint 10 éve
Justin Houston kijelentette, jatekra kepes lesz szombaton. Ugy gondolja, elso negyedben meg rozsdas lehet a mozgasa, de utana rendben lesz.

több mint 10 éve
Maclin az alapszakaszban 120targetből 1! droppot hozott csak össze. A legbiztosabb kezű WR lett. Nagyon kellett egy ilyen elkapó Smithnek.

Liverpool Fc