Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Bokaficam, meg az is lehet, hogy jatszik jovoheten. Vannak ketsegeim effelol, de a lenyeg, hogy hosszutavon ez sokkal jobb igy.PO győzelem megvolt, nem lehet a csapatot leírni, de ez a sérülésjelentés a következő szezonnak nagyon jó hír. De látva milyen érzelmeket váltott ki nála, hogy nem térhet vissza szerintem ha lesz esélye játszani, akkor szerintem fog is.
ulpianus

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Bokaficam, meg az is lehet, hogy jatszik jovoheten. Vannak ketsegeim effelol, de a lenyeg, hogy hosszutavon ez sokkal jobb igy.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Jó hír: Maclin nem szakította el az ACL-jét, high ankle sprainje van.www.facebook.com/AdamSchefter/posts/1078839005502073
több mint 10 éve
Sajna ha az akkor az előrevetít egy wr draftot
több mint 10 éve
Én nem láttam,hogy Maclin szakadás.Én azért írtam, hogy HA szakadás.
Janek
Még sehol sem írták, hogy biztosan az, de valószínűsítik. Illetve Maclin a sérülése után az oldalvonal mellett konkrétan sírva fakadt, ez sajnos nem egy biztató jel.
több mint 10 éve
Tobben irtak, hogy Hoyer nem jatszott nagy nyomas alatt. Most visszaneztem a meccset felveterol is. Mert maskent emlekeztem. Tovabbra sem ertem ki miert latta ugy, mert igen komoly nyomas alatt volt az elso fellidoben Hoyer. Aztan is, de addigra szetesett, megnyertuk a meccset gyakorlatilag, es onnantol valoban csokkent a nyomas, de mar mindegy volt, csak ne hibazzunk. Es nem hibaztunk.

több mint 10 éve
Valószínűleg a Pats ellen kell majd hátrányból is nyomni, ami nem igazán fekszik a csapatnak. Meglátjuk, hogy reagálják le, ha futni kell az eredmény után. Kezdődhetne a meccs ott is úgy mint tegnap!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Maclin nélkül kevés esélyt látok a Pats ellen, mert a futást ki tudják venni.Sajnos sanszos mert rozsdásak lehetnek a fiúk..
Viszont a Chiefs D# vs Pats O# érdekes ütközet lesz. A Smith-Peters-Berry hármas talán meg is tudja fogni a Gronk-Edelman-Amendola hármast.
undisputedly
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Nem az a baj feltétlenül, hogy kiesett, hanem az, hogy ha elszakadt a térdszalagja, akkor az karrierje során a harmadik lenne, ami engem azért kicsit félelemmel tölt el. Illetve akkor még a következő szezont is PUP-on kezdheti meg.
több mint 10 éve
Lényegében ez a meccs is nélküle lett meg. De a Pats O egészen más tészta, mint a Texansé. Csodálom ha meg lesz de hát mint tudjuk vannak még csodák 😀
több mint 10 éve
Maclin valoszinuleg kiesett. Kivalo WR, de ez van. Igazabol Alexej egyik fo erossege,hogy rengeteg celponttal dolgozik. Vagyis nala kevesbe lenyeges afo celpont kiesese, mint a egyetlen kedvencre fixalt QBk. Futunk, screen passzok, satobbi, hogy eddig. Es nyer a vedelem. Eddig is ez volt. Maclin fontos, de megoldhato nelkule is.

több mint 10 éve
Maclin allapota erdekes ha rendben lesz akkor maris mas a helyzet.Maclinnek acl szakadása vona, szal valószínűleg nem lesz rendben.
Janek

több mint 10 éve
Maclin allapota erdekes ha rendben lesz akkor maris mas a helyzet.
több mint 10 éve
Meglatjuk mi lesz Honved ellen. jok futas ellen, De most is Ware futott legtobbet, 4.2es atlaggal +1TD, ami jo. Alex futott 5x neki jobb az atlaga egyedul, de az egesz mas eset.Viszont egyik legjobb a futojatekunk a ligaban (van osszesitett stat, ahol elso). Es vedelem, ST is kepes faktor lenni. Most is epp nem erte el Alexej a 200 passzolt yardot, de ez egyaltalan nem cel, nem azzal akarunk nyerni.
Most egyelore az erdekel, hogy nyertunk egy rajatszas meccset,ennek orulok. 😊 Emlekszem Reidet hogy leirtak sokan, mikor jott. Ez a tegnapi gyozelem neki is sokat szamitott, nemcsak nekunk es a jatekosoknak.

több mint 10 éve
Srácok,gratulálok,ez egy nagyszerű D teljesítmény volt.Akár Patriots is meg lehet.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
Maclin nélkül kevés esélyt látok a Pats ellen, mert a futást ki tudják venni.Viszont a Chiefs D# vs Pats O# érdekes ütközet lesz. A Smith-Peters-Berry hármas talán meg is tudja fogni a Gronk-Edelman-Amendola hármast.
több mint 10 éve
Gratulálok srácok, ez sima volt. Sajnálom, hogy pont Veletek játszunk, mert a Chiefst bírom a legjobban az AFC-BEN.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Nem láttam a meccset, de az eredményt igen. Sima volt! Ezt vártam, mármint a győzelmet, azt hogy ennyire egyértelmű lesz azt nem! 😊 Grat és hajrá tovább! 😊 Mindenképpen nektek fogok szurkolni a következő meccsen!
több mint 10 éve
Grat srácok !!!
több mint 10 éve
Yes megvan a 11. is!!!! Gyerünk tovább!
több mint 10 éve
22 év után Chiefs PO Win!Elképesztő azért, hogy ezt hogy sikerült összehoznunk, nemegyszer jó csapattal.. na de emmán a múlt 😊
alatriste
több mint 10 éve
22 év után Chiefs PO Win!

Liverpool Fc