NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
107
13
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
51
9
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
41
11
22:25
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 9 éve
skullkill29
329
Itt egy nagyon jó cikk hogy mikkel lehet trükközni erre az évre: www.kansascity.com/sports/nfl/kansas-city-chiefs/article5389392.html Bowe-t mondjuk Június 1 után lenne érdemes elengedni 😊
Meg lehetne teljes WR állományt újraépíteni, bár azt úgyse fogják meglépni, pedig se A.J. Jenkins se Avery nem csinált sokat idén.
több mint 9 éve
Adam Teicher (ESPN-es Chiefs blogger) szerint ha Bowe nem megy bele fizucsökkentésbe, akkor cutolhatják.empty taxiNem rossz játékos, de nem érinti érzékenyen majd a csapatot. FA-n, draft-on kell majd WR-t vadászni, nincs égetőbb kérdés.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Adam Teicher (ESPN-es Chiefs blogger) szerint ha Bowe nem megy bele fizucsökkentésbe, akkor cutolhatják.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Emlékezzünk meg Dave Toub ST edzőről. PFF grade alapján lett 10 top 10es játékosunk. Jamaal nincs köztük, (futásban asszem hatodik) de az első 3 ST játékos mind Chief,illetve két visszahordó top 10-es. Toub már Chicagoban sem viccelt, ő a legjobb speciális egység kommandós kiképző edzőbá'.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Az biztos.RolniMindenki befér ha akarják. Houston bőven megéri tag áron. De Hali is benne van a számaiban. Ford majdnem tudja amit Houston, csak sérülékeny.
Halit akkor engedik el, ha Houston marad. Mindketten nem maradnak. Tambára is lehetne kereslet, ha nem kérnek sokat. Sok csapatnak nincs Hali szintű pass rushere.ulpianus
Thx
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
RolniMindenki befér ha akarják. Houston bőven megéri tag áron. De Hali is benne van a számaiban. Ford majdnem tudja amit Houston, csak sérülékeny.
Halit akkor engedik el, ha Houston marad. Mindketten nem maradnak. Tambára is lehetne kereslet, ha nem kérnek sokat. Sok csapatnak nincs Hali szintű pass rushere.
több mint 9 éve
Houston jó, de Ford is. Valahogy megint eltaláltuk a pass rushert. Illetve mondom régóta, kiváló LB edzőnk van. És secondary edzőnk, nem véletlen nem rúgták ki őket rezsim váltáskor.ulpianusSzted megy Houston a FA piacra?
Tag befér cap alá? Én ahogy néztem necces lenne, bár takarítani mindig lehet vmennyit...Meglépné a vezetőség?
Hali relatív jó spórolással elküldhető, így lehetne hely Houstonnak. Erre látsz esélyt?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
Houston jó, de Ford is. Valahogy megint eltaláltuk a pass rushert. Illetve mondom régóta, kiváló LB edzőnk van. És secondary edzőnk, nem véletlen nem rúgták ki őket rezsim váltáskor.
több mint 9 éve
Továbbá nálam az OFF season kérdése Houston, no1 FA szerintem a piacon. Rettentően sajnálom, hogy nagy valószínűséggel nem fog maradni 😕 Egyébként kb mennyi pénzre tarthat igényt egy ilyen kaliber? OLB-k nél CMIII viszi a prímet 13,2M/year-os átlagával, szerintem akár überelheti is.
u.i.: Most hogy így elnézem, remekül állna neki a zöld-sárga... vicc, sanszunk nincs rá sajnos (és Matthews-Perry-Neal mellé főleg ha marad Peppers is fölös is lenne ennyi PR-er).
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Szerintem egy 10-6 kijöhet ebből kérdés mire lesz elég.Az NFC North ellenfelek pályaelosztása szerintem ideális (erről beszélek jobban mert ezt ismerem jobban)
Ulpi gyere haza nélküled árva ez a topic 😉 😀dande
A Lions, Bears ellen meg van az esély így, hogy otthon kell ellenünk játszani. A Chicagoiaknál annyira bizonytalan minden, hogy abba bele se megyek, Cutlertől kezdve majd minden poszton (köztük HC) is rengeteg kérdés van. De a játékosállomány nem rossz, ha azt valaki összekapja lehet belőlük csapat.
A Lions idén remekül nyomta, nagyon jól pörögtek fel a meccsek végére, Detroitban nem volna szerintem esély, így 50-50 szerintem.
Nem elfogultan, de amíg Rodgers dobál Green Bay-ben addig a Lambeau évente max 1 szer kapitulál.
A Vikings kemény lesz még, nekem nagyon tettszett Hídvíz játéka idén, szerintem egy új évben, amikor az egész rendszert vele kezdik el már gyakorolni jövőre berobbanhat rendesen.
Én idén is PO-ot mondtam Kansasba, hát nem jött össze, jövőre se lesz egyszerű a 2 North div ellen. De talán abból a szempontból nem rossz a sorsolás, hogy sok meccs lesz erős D-k ellen, ahol a kevés pontos meccseken nagyobb az esély szerintem.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Szerintem egy 10-6 kijöhet ebből kérdés mire lesz elég.Ulpi gyere haza nélküled árva ez a topic 😉 😀
több mint 9 éve
Jövő évi menetrend:Otthon: Denver Broncos, Oakland Raiders, San Diego Chargers, Cleveland Browns, Pittsburgh Steelers, Buffalo Bills, Chicago Bears, Detroit Lions
Idegenben: Denver Broncos, Oakland Raiders, San Diego Chargers, Baltimore Ravens, Cincinnati Bengals, Houston Texans, Green Bay Packers, Minnesota Vikings
Nem lesz egy könnyű év, kíváncsian várom a Wisconsini vendégjátékotokat. Kívánom, hogy ez legyen az egyetlen vereség jövőre.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Michael David Smith @MichaelDavSmithThree RBs in NFL history have five different seasons with 1,000+ yards and 5+ yards a carry: Jim Brown, Barry Sanders and Jamaal Charles.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Sajnálom, hogy nem jött össze a PO. Így a Cinci maradt akinek drukkolok majd a rájátszádban. Beni nézte a meccsetek (egyedül!!!), én csak honlap tudom pótolni. Grat a szezonhoz! Remek kis gárda ez 😀.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Le a kalappal srácok nagyot játszottatok minden elismerés a tiétek és Reidé. Reméljük a következő offseason kicsit jobban sikerül, és nem lesz annyi sérülés, jobban lesz depth. Sikerül a WR-nek TD-t 😛 szerezni és akkor újra lehet PO! Gratula!!!
több mint 9 éve
Ha rossz lesz Daniel remélem repül év végén, akkor megérné
több mint 9 éve
skullkill29
329
Alexnak a lépével van vmi probléma úgyhogy Daniel megmutathatja miért nem akarjuk a pályán látni. Remélem hamar lekerül és Aaron Murray-t láthatjuk majd.
több mint 9 éve
Mi van?????? Mi történt vele? Semmi hír nem volt róla..... Sajnos a némileg elvékonyított depth, a sérülésekkel együtt, szépen kinyírták a csapatot...... hát ez van, marad "bandwagonerkedés".
több mint 9 éve
Sanyi out Akkor jöhet a rettegett C D
PO esély még minimálisabb
több mint 9 éve
Jól van csak hiányoltunk vagy legalábbis én 😀 Reméljük sikerül vhogy kiszurkolni azt a PO-t!!!Ulpi hol vagy?dandeAlbionban. Mobilról utálok írni, időm sincs. De legalább korábban vannak a meccsek.ulpianus
több mint 9 éve
Ulpi hol vagy?dandeAlbionban. Mobilról utálok írni, időm sincs. De legalább korábban vannak a meccsek.
több mint 9 éve
Ja és a karácsonyi hangulat is utolért kicsit... 😊
több mint 9 éve
Sziasztok!Ez a szezon sajnos elment az elején. Kikaptunk ott, ahol nyerni kellett volna. A Steelers ellen sem ment, nem is csodálkozom rajta.
De azért tetszett ez a szezon, noha PO nem lett meg, ergo szarka csapatunk van - ha jól emlékszem, Ulpi írta ezt volt korábban... 😊
Van hova fejlődnünk, Berry-t meg várom vissza, remélem meggyógyul, kell a jelenléte a csapatba. Meg valami jó WR végre, aki a mi Kovács Sanyink hosszú passzait el tudja majd kapdosni..
Be kell ruháznom megint KC sapiba, ha valaki esetleg tud olyan oldalt, ahol nem kell a szállításra kifizetni a sapi árának dupláját, küldje már el nekem plíz. 😊
Go Chiefs!
több mint 9 éve
Ulpi hol vagy?
több mint 9 éve
Sajnos nem lesz itt playoff, de remélhetőleg azért lesz fejlődés jövőre...