NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
Kush time 😊

több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Hudson viszont a pénzt választotta és aláírt a Raiders-be. Remélem megfelelő utódot találtok, mert csoportrivalizálástól függetlenül, nagyon bírom a Chiefs-t.

több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Úgy néz ki lesz egy Maclinetek.Highlander
állítólag 11M / évért

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Hali szerződése is átstrukturálva a hírek szerint:

Adam Caplan ‏@caplannfl
#Chiefs OLB Tamba Hali has agreed to restructure his contract, according to a league source.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together
Úgy néz ki lesz egy Maclinetek.

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 21 min
Chiefs re-signing LB Josh Mauga to a 3-year deal worth close to $8 million

Liverpool Fc
több mint 9 éve
skullkill29 Kansas City Chiefs Texas Longhorns 329
Mayst kivágták, még Walker meg Chase Daniel kivágásával lehetne pénzt szerezni és ők nekem annyira nem is hiányoznának, főleg Daniel 😀

Ha Bowet elcserélik akkor nem maradt épkézláb WR, sok pénz felszabadul de akkor valszeg első körbe jön WR draftról, mondjuk anélkül is jó lenne.

Houston meg remélem kap egy hosszútávú szerződést.
több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/mw01oiglao5xgo75l3u6
Chiefs will cut Dwayne Bowe if they cannot trade him
Will we see WR Dwayne Bowe in another uniform? Per Ian Rapoport, Bowe could hit the free agent market if the Kansas City Chiefs are unable to trade him.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
Egy Tyler Lockett nevű gyerek van a Kansas Stateről, ha megpitylognád, nálam nagyon Reid compatibilisnek tűnik az adott paraméterek alapján.sutianap
Talan kicsit tul kicsi a kicsike. Slotba irja az nfl.com combine (jo scout) oldal is. Egynek oke, bar ilyen van rosteren is par. Kezdobe kellene legalabb egy, 6`0+ es 200+ korul. Reid szereti felhizlalni oket, de most azonnali megoldas kell.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Egy Tyler Lockett nevű gyerek van a Kansas Stateről, ha megpitylognád, nálam nagyon Reid compatibilisnek tűnik az adott paraméterek alapján.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Sok mozgaster eleve nem kell.
Berry penzevel nemtom mivanilyenkor.
Bowe is lehet kap modositasrol javaslatot, ha maradni akar. Dorsey eddig is ezt ajanlotta hasonlo esetben.

De igazabol WR kell. Azt Reid masodik korben szok hozni. Olyan sracot keressetek, akirol irjak es/vagy az jut eszedbe hogy jo returner (kicsi, gyors, elkapas utan veszelyes, stb.). Egy Bowe (possession) kell neki meg egy TE+elkapo HB, a tobbi ilyen returner tipusu melysegi WR. Csak nem talalta meg, aki igazan jo (egyet sem oszt kene ketto-harom, van persze, mert Black Mamba es tarsai, de a kezdo harmas, amibol ketto ilyen, nincs meg.)

Aztan OL kell, de az is (WR is) mindig van FA piacon is, illetve Reidnek eleg par telefonfulke is, csak az LOT legyen jo (nem az (Fisher)).

Safety kell meg kezdobe. Bar ebben Emmitt Thomas (elit DB edzonk) segit azzal, hogy minden evben senkikbol is kinevel jo jatekosokat.

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Mozgástér lenne a Devito-D.Johnson tengelyen is

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Ettől meg kaphat egy jo szerződest

több mint 9 éve
skullkill29 Kansas City Chiefs Texas Longhorns 329
Kíváncsi leszek hogy hogyan fogunk helyet előteremteni a fizetési sapkában, ahogy néztem (bár lehet rosszul) Bowe vagy Hali elküldésével, cseréjével lehetne egész sok pénzt felszabadítani. Viszont Halit szeretem (igaz ott van Ford), Bowe mellett meg nincs már más WR (bár Bowe teljesítménye nem volt túl jó a szezonba).
Ezenkívül lehet máshogy előteremteni pénzt draftra, illetve Houstonra?
több mint 9 éve
Houstonrol tavaly is mondtak, hogy majd nem fog jatszani, mert akkor is kerte a penzt. NFL all time masodik sackje (es egyeb) lett neki. A tag aranak toredekeert. Errol eleg ennyi asszem.
A tagje szvsz egyik legvaloszinubb volt az egesz ligaban. A legobb pass rusher jelenleg, a tag is (top 5 atlaga) olcsobb, mint amit er. Fiatal, en tutira vettem a taget.

Berry daganatos, az sajnos igen komoly dolog. Oulunk ha jatszik, de egyelore csak legyen egeszseges. Az is erdekes lesz, hogy iyen esetben a capbol torlik-e, vagy mi lesz?

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 694 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kérdés lelkileg hogyan kezeli a taget? Mert pénzt így is megkapja, reméljük játszik is jót érte.

WR-ből nekem idén Rasheed Green tetszik. Őt nálunk is szívesen látnám, de ide sem lenne rossz. Nincs körülötte hype, hátrébb is megszerezhető lenne, szerintem Bowe-l, Kelce-vel jók lehetnének.
több mint 9 éve
Yes! 😀 Nagyon nem akartam máshol látni!
Remélem jövőre újra versenyben lesz Strahan rekordjáért.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Schefter azt írta hivatalos a Houston-tag.

Adam Schefter ‏@AdamSchefter 1 min1 minute ago

Game of tag is underway: Chiefs officially placed their franchise tag on LB Justin Houston, per team source.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Game of tag is underway: Chiefs officially placed their franchise tag on LB Justin Houston, per team source.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
Cobb már collegeban utálta h félkegyelmű QB-k dobáltak neki, ha el is megy GB-ből csak olyan helyre megy sztem ahol pass happy offense van TOP10 QB-val.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nézegettek elkapókat? Már Avery és AJ Jenkins kivágása után elég egyértelmű, hogy idén is megpróbálnak valakit szerezni, aki legalább egy TDt elkap a szezonban. Bowe is beígérte a légibombázást passzjátékban, most utólag nagyon nem mond semmit erről, csak felveszi a lóvét.ulpianus
Ha Cobb-ot nem szerződtetjük újra, és kimegy FA piacra (nagyon remélem, hogy nem), akkor itt még el-el nézném a játékát. De hát a Raiders elvileg komoly célokkal keresné meg.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 496 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Berry kezelése hogy halad? Egyik kedvenc játékosom a ligában, remélem láthatom majd még játszani 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Nézegettek elkapókat? Már Avery és AJ Jenkins kivágása után elég egyértelmű, hogy idén is megpróbálnak valakit szerezni, aki legalább egy TDt elkap a szezonban. Bowe is beígérte a légibombázást passzjátékban, most utólag nagyon nem mond semmit erről, csak felveszi a lóvét.

több mint 9 éve
AFC West visszapillantó a tollamból.

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-manning-visszavonulasa-atszabna-a-csoportot-ki-lehet-a-tronkovetelo-2393799Stez
a sok sérülés szóba kerülhetett volna talán.
DJ és DeVito fontos kereke a gépezetnek....

és persze a nem túl acélos wr corp is tizedelve volt...

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
AFC West visszapillantó a tollamból.

www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-manning-visszavonulasa-atszabna-a-csoportot-ki-lehet-a-tronkovetelo-2393799