NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
Ron Parkert megtartottuk szerencsere. Jol is jatszott, miota safety lett. Mondjuk CBkent is jo volt, de safetykent meg jobb. Gondolom o lesz a SS, mert igy tudja vinni a TE emberezest is, ami manapsag SS poszton fontos. Persze ettol meg o igazi utkozogep marad, de jol jon CB rutin. 30 millot kapott 5 evre. Nem veletlen akarta ot par csapat (Raiders, Seahawks, Panthers, Bears), gondolom nem minimalberrel kerestek meg.
En azert orulok, mert nagyon keves a jo safety. Sok poszt csak penz kerdese, de jo safetyt neha egen foldon nem talalsz, aki nem rokkant. Ez sok penz, de az itteni semaban bizonyitott `13 ota. Fiatal,nem serult. Van benne kockazat, de nem tudom mi mast lehetett volna tenni Berry kiesese utan.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
Grubbs 4 év 24 misiért hosszabbított.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Jason Avant is marad. Illetve Gordon es McCray, de ok meg kevesbe fontosak.

több mint 9 éve
Fanaika is elorelepes. Reid draftolta anno, mashol jatzsott aztan.
Mindenesetre azt nem lehet, hogy az iranyitot agyonutik heti szinten, Jamaal pedig csak azert jo, mert o Jamaal, es nincs az a szar fal, hogy ne legyen harombol ket jo meccse. Legalabb egy jo atlagos teljesitmeny kell a tamadofaltol, ha elore akarunk lepni, nem hatra.

több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Bowe kivágásának örülökbalazs799
én nem, bár jöhetne hozzánk, sok WRünk nincsen

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
emberke22 Arizona Cardinals 573
Paul Fanaika, Guard aláírt hozzátok 3 évre 8,1m$-ért.
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Grubbs jo jatekos, es a fal nem volt jo, ez teny.

Bowe ki lett vagva, nem lepodunk meg.ulpianus
Bowe kivágásának örülök, Grubbs meg jól jön, erősíteni kell ez OL-t.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Grubbs jo jatekos, es a fal nem volt jo, ez teny.

Bowe ki lett vagva, nem lepodunk meg.

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 32 mp33 másodperccel ezelőtt

Chiefs traded this year's 5th-round pick to Saints for two-time Pro Bowl guard Ben Grubbs, per league source.Beki
Mondjuk akkor nem értem miért engedték el Asamoah-t a pénzre hivatkozva ha most jöhet egy ilyen drága G

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 32 mp33 másodperccel ezelőtt

Chiefs traded this year's 5th-round pick to Saints for two-time Pro Bowl guard Ben Grubbs, per league source.
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 675 — Raiders fan
Bowe kirugasarol annyi jelent meg ma reggel, hogy tervezik. Nem meglepo, en is tutira vettem.

Maclin jo. De nem ez a lenyeg nekem.
Alexej olyan QB, hogy nem dob, csak tiszta celpontra. Bowe olyan elkapo, aki nem szakad el, inkabb megoldja ket vedovel a hatan. Illetve Alex tipikus minden celponttal egyszerre dolgozo iranyito, de nem mindenkivel van egy hullamhosszon. Crabtree (kontra TE poszton barki minosegi celpont). Es akivel nincs, annak nem dob. Nem gecisegbol, vagy tudatosan, csak szeret tutria dobni (amennyire csak lehet eppen), es adott jatekosnal nem ezt erzi.
Vagyis Maclin aki kezdo WR lesz (nem Bowe helyen, oda keresni fog Reid egy possession WRt), ha az osszhang letrejon (ahogy eccer talaloan Helmut irta: egy ritmusban mennek, mint a zeneszek, nem egyik 3\4ben masik 4\4ben), akkor megeri a 11 millio. Ha nem, akkor ugyis mindegy. De valamit tenni kellett, ez nyilvanvalo volt. Pioli persze most rohog magaban, mert azt nyilatkozta, mikor Dorsey D-Bo ele tette a szerzodest, hogy annyit sosem fog erni. Remeljuk Maclin fog.ulpianus
Én nem lepődnék meg amúgy ha Bowe nálunk landolna. Carr tipikusan az a QB (eddigiek alapján) aki bevállalja a szűk helyre a dobást, főleg ha magasra teheti az elkapónak. Holmes és Streater is kapott bőven ilyen labdát tőle.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
Bowe kirugasarol annyi jelent meg ma reggel, hogy tervezik. Nem meglepo, en is tutira vettem.

Maclin jo. De nem ez a lenyeg nekem.
Alexej olyan QB, hogy nem dob, csak tiszta celpontra. Bowe olyan elkapo, aki nem szakad el, inkabb megoldja ket vedovel a hatan. Illetve Alex tipikus minden celponttal egyszerre dolgozo iranyito, de nem mindenkivel van egy hullamhosszon. Crabtree (kontra TE poszton barki minosegi celpont). Es akivel nincs, annak nem dob. Nem gecisegbol, vagy tudatosan, csak szeret tutria dobni (amennyire csak lehet eppen), es adott jatekosnal nem ezt erzi.
Vagyis Maclin aki kezdo WR lesz (nem Bowe helyen, oda keresni fog Reid egy possession WRt), ha az osszhang letrejon (ahogy eccer talaloan Helmut irta: egy ritmusban mennek, mint a zeneszek, nem egyik 3\4ben masik 4\4ben), akkor megeri a 11 millio. Ha nem, akkor ugyis mindegy. De valamit tenni kellett, ez nyilvanvalo volt. Pioli persze most rohog magaban, mert azt nyilatkozta, mikor Dorsey D-Bo ele tette a szerzodest, hogy annyit sosem fog erni. Remeljuk Maclin fog.

több mint 9 éve
Highlander Philadelphia Eagles 2 220 — We’re putting the family back together

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Bowe-nak a cutja már hivatalos?

Liverpool Fc
több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
ha jól látom ez egy Maclin-Bowe csere volt, biztos, hogy ez így jó volt?
én nem hiszem el Maclinről hogy ennyire jó

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 694 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pontosan:

Mike Kaye retweetelte
Chris Mortensen ‏@mortreport 43 p43 perccel ezelőtt

When @KCChiefs clear cap space, Jeremy Maclin will sign a 5-year, $55 million deal, including $22.5 million in guarantees. $11 mill avg
több mint 9 éve
skullkill29 Kansas City Chiefs Texas Longhorns 329
Hmmm, kellett elkapó nagyon, Ried ismeri, szereti. Mostani szezonja nagyon jó volt de nem tudom megér-e ennyit. Remélem többet fogjuk használni vagy Alex jobban fogja szeretni mint Bowe-t és akkor egész jó, persze ha nem sérül le 😀
több mint 9 éve
Az
Reid elfelejtette hogy milyen serulekeny
Es pl Cobb olcsobb volt

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
maclin 5év 55 millió
brutális
több mint 9 éve
Ki mit vár a drafton?
Melyik posztra es hol kene huzni kb?

több mint 9 éve
Sztem Husi Abdullah (masik safety) is kettot (masfelet?) hagyott ki. Attol most letolt egy szezont.

több mint 9 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Erkezett Tyvon Branch safety a Raidersbol. Kemenyen utkozo, nagyon gyors, jo meretu jatekos. Egyertelmuen kezdo lesz. Eltort a laba, ebbol nyilvan fel lehet epulni (Hudson aki Raider lett, neki is eltort, attol meg jo volt utana). Remeljuk bevalik, nem mintha panasz lenne a secondary teljesitmenyere.ulpianus
Zsinórban 2 szezont hagyott ki

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Erkezett Tyvon Branch safety a Raidersbol. Kemenyen utkozo, nagyon gyors, jo meretu jatekos. Egyertelmuen kezdo lesz. Eltort a laba, ebbol nyilvan fel lehet epulni (Hudson aki Raider lett, neki is eltort, attol meg jo volt utana). Remeljuk bevalik, nem mintha panasz lenne a secondary teljesitmenyere.

több mint 9 éve
Kush time 😊Janek
Maclinhez mit szolsz?ulpianus
Mit is mondjak?
Jó jatekos Reid szerette nagyon és ha egyben marad jobb lesz mint Avery volt.
De ugye ennyiert illik is jol jatszani.
Ha mar nem eagle akkor itt jatszik.
Jo lesz ez csak a fal kapja össze magat.
Maclin JC Kelce Bowe

több mint 9 éve
Kush time 😊Janek
Maclinhez mit szolsz?