NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
211
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
119
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
103
16
22:25
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 9 éve
Ron Parkert megtartottuk szerencsere. Jol is jatszott, miota safety lett. Mondjuk CBkent is jo volt, de safetykent meg jobb. Gondolom o lesz a SS, mert igy tudja vinni a TE emberezest is, ami manapsag SS poszton fontos. Persze ettol meg o igazi utkozogep marad, de jol jon CB rutin. 30 millot kapott 5 evre. Nem veletlen akarta ot par csapat (Raiders, Seahawks, Panthers, Bears), gondolom nem minimalberrel kerestek meg.En azert orulok, mert nagyon keves a jo safety. Sok poszt csak penz kerdese, de jo safetyt neha egen foldon nem talalsz, aki nem rokkant. Ez sok penz, de az itteni semaban bizonyitott `13 ota. Fiatal,nem serult. Van benne kockazat, de nem tudom mi mast lehetett volna tenni Berry kiesese utan.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Grubbs 4 év 24 misiért hosszabbított.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Jason Avant is marad. Illetve Gordon es McCray, de ok meg kevesbe fontosak.
több mint 9 éve
Fanaika is elorelepes. Reid draftolta anno, mashol jatzsott aztan.Mindenesetre azt nem lehet, hogy az iranyitot agyonutik heti szinten, Jamaal pedig csak azert jo, mert o Jamaal, es nincs az a szar fal, hogy ne legyen harombol ket jo meccse. Legalabb egy jo atlagos teljesitmeny kell a tamadofaltol, ha elore akarunk lepni, nem hatra.
több mint 9 éve
Bowe kivágásának örülökbalazs799én nem, bár jöhetne hozzánk, sok WRünk nincsen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
emberke22
573
Paul Fanaika, Guard aláírt hozzátok 3 évre 8,1m$-ért.
több mint 9 éve
Grubbs jo jatekos, es a fal nem volt jo, ez teny.Bowe kivágásának örülök, Grubbs meg jól jön, erősíteni kell ez OL-t.
Bowe ki lett vagva, nem lepodunk meg.ulpianus
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Grubbs jo jatekos, es a fal nem volt jo, ez teny.Bowe ki lett vagva, nem lepodunk meg.
több mint 9 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 32 mp33 másodperccel ezelőttMondjuk akkor nem értem miért engedték el Asamoah-t a pénzre hivatkozva ha most jöhet egy ilyen drága G
Chiefs traded this year's 5th-round pick to Saints for two-time Pro Bowl guard Ben Grubbs, per league source.Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 32 mp33 másodperccel ezelőttChiefs traded this year's 5th-round pick to Saints for two-time Pro Bowl guard Ben Grubbs, per league source.
több mint 9 éve
Bowe kirugasarol annyi jelent meg ma reggel, hogy tervezik. Nem meglepo, en is tutira vettem.Én nem lepődnék meg amúgy ha Bowe nálunk landolna. Carr tipikusan az a QB (eddigiek alapján) aki bevállalja a szűk helyre a dobást, főleg ha magasra teheti az elkapónak. Holmes és Streater is kapott bőven ilyen labdát tőle.
Maclin jo. De nem ez a lenyeg nekem.
Alexej olyan QB, hogy nem dob, csak tiszta celpontra. Bowe olyan elkapo, aki nem szakad el, inkabb megoldja ket vedovel a hatan. Illetve Alex tipikus minden celponttal egyszerre dolgozo iranyito, de nem mindenkivel van egy hullamhosszon. Crabtree (kontra TE poszton barki minosegi celpont). Es akivel nincs, annak nem dob. Nem gecisegbol, vagy tudatosan, csak szeret tutria dobni (amennyire csak lehet eppen), es adott jatekosnal nem ezt erzi.
Vagyis Maclin aki kezdo WR lesz (nem Bowe helyen, oda keresni fog Reid egy possession WRt), ha az osszhang letrejon (ahogy eccer talaloan Helmut irta: egy ritmusban mennek, mint a zeneszek, nem egyik 3\4ben masik 4\4ben), akkor megeri a 11 millio. Ha nem, akkor ugyis mindegy. De valamit tenni kellett, ez nyilvanvalo volt. Pioli persze most rohog magaban, mert azt nyilatkozta, mikor Dorsey D-Bo ele tette a szerzodest, hogy annyit sosem fog erni. Remeljuk Maclin fog.ulpianus
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
Bowe kirugasarol annyi jelent meg ma reggel, hogy tervezik. Nem meglepo, en is tutira vettem.Maclin jo. De nem ez a lenyeg nekem.
Alexej olyan QB, hogy nem dob, csak tiszta celpontra. Bowe olyan elkapo, aki nem szakad el, inkabb megoldja ket vedovel a hatan. Illetve Alex tipikus minden celponttal egyszerre dolgozo iranyito, de nem mindenkivel van egy hullamhosszon. Crabtree (kontra TE poszton barki minosegi celpont). Es akivel nincs, annak nem dob. Nem gecisegbol, vagy tudatosan, csak szeret tutria dobni (amennyire csak lehet eppen), es adott jatekosnal nem ezt erzi.
Vagyis Maclin aki kezdo WR lesz (nem Bowe helyen, oda keresni fog Reid egy possession WRt), ha az osszhang letrejon (ahogy eccer talaloan Helmut irta: egy ritmusban mennek, mint a zeneszek, nem egyik 3\4ben masik 4\4ben), akkor megeri a 11 millio. Ha nem, akkor ugyis mindegy. De valamit tenni kellett, ez nyilvanvalo volt. Pioli persze most rohog magaban, mert azt nyilatkozta, mikor Dorsey D-Bo ele tette a szerzodest, hogy annyit sosem fog erni. Remeljuk Maclin fog.
több mint 9 éve
Bowe-nak a cutja már hivatalos?
Liverpool Fc
több mint 9 éve
ha jól látom ez egy Maclin-Bowe csere volt, biztos, hogy ez így jó volt?én nem hiszem el Maclinről hogy ennyire jó
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Pontosan:Mike Kaye retweetelte
Chris Mortensen @mortreport 43 p43 perccel ezelőtt
When @KCChiefs clear cap space, Jeremy Maclin will sign a 5-year, $55 million deal, including $22.5 million in guarantees. $11 mill avg
több mint 9 éve
skullkill29
329
Hmmm, kellett elkapó nagyon, Ried ismeri, szereti. Mostani szezonja nagyon jó volt de nem tudom megér-e ennyit. Remélem többet fogjuk használni vagy Alex jobban fogja szeretni mint Bowe-t és akkor egész jó, persze ha nem sérül le 😀
több mint 9 éve
AzReid elfelejtette hogy milyen serulekeny
Es pl Cobb olcsobb volt
több mint 9 éve
Ki mit vár a drafton?Melyik posztra es hol kene huzni kb?
több mint 9 éve
Sztem Husi Abdullah (masik safety) is kettot (masfelet?) hagyott ki. Attol most letolt egy szezont.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 898
Erkezett Tyvon Branch safety a Raidersbol. Kemenyen utkozo, nagyon gyors, jo meretu jatekos. Egyertelmuen kezdo lesz. Eltort a laba, ebbol nyilvan fel lehet epulni (Hudson aki Raider lett, neki is eltort, attol meg jo volt utana). Remeljuk bevalik, nem mintha panasz lenne a secondary teljesitmenyere.ulpianusZsinórban 2 szezont hagyott ki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Erkezett Tyvon Branch safety a Raidersbol. Kemenyen utkozo, nagyon gyors, jo meretu jatekos. Egyertelmuen kezdo lesz. Eltort a laba, ebbol nyilvan fel lehet epulni (Hudson aki Raider lett, neki is eltort, attol meg jo volt utana). Remeljuk bevalik, nem mintha panasz lenne a secondary teljesitmenyere.
több mint 9 éve
Mit is mondjak?Kush time 😊JanekMaclinhez mit szolsz?ulpianus
Jó jatekos Reid szerette nagyon és ha egyben marad jobb lesz mint Avery volt.
De ugye ennyiert illik is jol jatszani.
Ha mar nem eagle akkor itt jatszik.
Jo lesz ez csak a fal kapja össze magat.
Maclin JC Kelce Bowe
több mint 9 éve
Kush time 😊JanekMaclinhez mit szolsz?