Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Eric Berry has won the Walter Payton Man of the Year Award Charity Challenge!
több mint 10 éve
lesz akartam irni.Nos én azt várom hogy siman nyer a kc mert az O sokkal pontkepesebb mint a Hou O.
több mint 10 éve
Ki mit var a meccstol?Magam reszerol Ladainian Tomlinson velemenyet osztom. Miszerint legtobb NFL csapatnak vanerossege, ellenben a csapat masik fele kepes megverni magat a csapatot. Ellenben foleg a Chiefs es jobbara a Texans is pont ellenkezoje. Strategiajuk lenyege, hogy biztonsagi jatek van offenseben, eros nyomast tol a defense az ellenfelre. Nem hagyjak oket jatszani, es kivarjak mig hibaznak. Es tartjak a kis elonyuket.
De mi van, ha mindket csapat a masikra var? Valaki akkor is hatranyba fog kerulni. Akkor az nyer aki tovabb birja a szokasos jatekat? Esetleg az, akielobb mer kilepni a komfortzonajabol, es ezzel elonyre tesz szert, amivel kimozditja a masikat nyugalmi helyzetebol? Ez amolyan tudom, hogy tudod, hogy tudjuk, hogy tudjatok jatek lehet.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Ez a well played elnevezésű díj, amit még megérdemelten is kap meg elvégre jól játszott az alapszakaszban.Berry lett a W P dij nyertese .WC Pumpa dij is van?
Janek
ulpianus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Berry lett a W P dij nyertese .WC Pumpa dij is van?
Janek

több mint 10 éve
Chris Ballard GM-jelölt a Titansnál. Nagy fogás lenne, ha el tudnánk vinni. 😊
Music City Miracle
több mint 10 éve
Az első negyedben mikor rozsdas!Justin Houston kijelentette, jatekra kepes lesz szombaton. Ugy gondolja, elso negyedben meg rozsdas lehet a mozgasa, de utana rendben lesz.Nagyon nem zavar ha rozsdásan kezd, az minimum 2 QB hittet, jobb esetben még egy fél sacket is jelent. 😊
ulpianus
alatriste
Utána jön a többi
több mint 10 éve
Justin Houston kijelentette, jatekra kepes lesz szombaton. Ugy gondolja, elso negyedben meg rozsdas lehet a mozgasa, de utana rendben lesz.Nagyon nem zavar ha rozsdásan kezd, az minimum 2 QB hittet, jobb esetben még egy fél sacket is jelent. 😊
ulpianus

Liverpool Fc
több mint 10 éve
DJ Alexander LB lett a het AFC ST jatekosa.

több mint 10 éve
Justin Houston kijelentette, jatekra kepes lesz szombaton. Ugy gondolja, elso negyedben meg rozsdas lehet a mozgasa, de utana rendben lesz.

több mint 10 éve
Maclin az alapszakaszban 120targetből 1! droppot hozott csak össze. A legbiztosabb kezű WR lett. Nagyon kellett egy ilyen elkapó Smithnek.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Bárki megy tovább neki fogok drukkolni az AFC-ben. De reménykedek egy Chefs PO győzelemben végre.Nem volt messze a csoportgyőzelem, de végül marad az idegenbeli meccs Houstonba.Hozható
alatriste
Amadeus91

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nem volt messze a csoportgyőzelem, de végül marad az idegenbeli meccs Houstonba.Hozható
alatriste
több mint 10 éve
Nem volt messze a csoportgyőzelem, de végül marad az idegenbeli meccs Houstonba.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Amennyiben jol mondom, a Texans lesz az ellenfel POban. Kiveve asszem, ha a Bolts veri a Broncost, mi pedig a Raiderst. Akkor johetne a Steelers, az sem gond mondjuk, de nem hiszem, hogy a Denver leadja, csak hogy ok menjenek a Houston ellen, inkabb ha mar a Pats vesztett, akarjak az elso kiemelest.Így van, a Cinci elkerülve, vagy otthon a vasasok, vagy idegenbe Hou és utóbbinak nagyobb a valószínűsége. Előzetesen ennek a párosításnak drukkoltam, a Steelerstől tartok kicsit, szerintem lehetnek az idei meglepetés PO menetelő csapat. Alexijevics viszont készülhet, ha tényleg Watt jön majd szembe.
ulpianus
(Ha jól tudom Brown viszont kidőlt a mai meccsen (HOU LT), Houston és Hali remélhetőleg bevethetőek lesznek majd).

Liverpool Fc
több mint 10 éve
A lényeg, hogy a Bengals első körben elkerülve. Akkor most már Go Chiefs, mutasd meg Reid van még benned szufla 😉
több mint 10 éve
Amennyiben jol mondom, a Texans lesz az ellenfel POban. Kiveve asszem, ha a Bolts veri a Broncost, mi pedig a Raiderst. Akkor johetne a Steelers, az sem gond mondjuk, de nem hiszem, hogy a Denver leadja, csak hogy ok menjenek a Houston ellen, inkabb ha mar a Pats vesztett, akarjak az elso kiemelest.

több mint 10 éve
Szorítsatok egy kis helyet azon a bandwagonon, mert én is nektek szorítok majd az AFC rájátszásban 😊Ennek örömére egy kis mini sztori:
Pár hónapja volt Budapesten egy nagyobb konferencia, ahol több Egyesült Államokbeli iroda is képviseltette magát, és a záró fogadáson beszélgettem egy idősebb párral akik valahol a környéken laknak és "bérletesek", meg voltak döbbenve, hogy Európában, főleg annak keletebbre lévő felén ismerik az emberek a KC-t. Kb 1 órát sztorizgattunk az NFL-ről, -idő közben többen is csatlakoztak, pl egy Atlantában élő Panthers drukker-majd megígértették velem,ha arra járok akkor felhívom őket, és ha meccs lesz, akkor megmutatják, hogy feléjük hogyan zajlik egy tailgating 😀
több mint 10 éve
Husi Abdullah visszatert az edzesbe. Nem gondolnam, hogy ez a meccs lesz,amin sokat eroltetik, de azert jo hogy jatekkepes.Klubbhovatartozás miatt is nyilván, de óriási kedvencem volt/van. Az utolsó hazai NFL meccsen egy trükkös játék során megpróbáltak TDt futtatni vele, az eredmény -3yard lett ha jól emlékszem. Bár szorítok a Chiefstnek, ha most is fenn lesz O oldalon drukkolni fogok neki, hogy összejöjjön a búcsú TD.
A Raiders altal draftolt, majd Green Bayben nagy karriert befuto, vegul visszatero Charles Woodson CB-S utolso meccset jatssza ellenunk. A Chiefs jatekosok tiszteletuket fejeztek ki a kiemelkedo defensive back fele. Mar csak miatta is erdemes lesz nezni a meccset.
www.nfl.com/videos/man-of-the-year/0ap3000000613334/2015-Man-of-the-Year-Award-Eric-Berry
ulpianus

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Husi Abdullah visszatert az edzesbe. Nem gondolnam, hogy ez a meccs lesz,amin sokat eroltetik, de azert jo hogy jatekkepes.A Raiders altal draftolt, majd Green Bayben nagy karriert befuto, vegul visszatero Charles Woodson CB-S utolso meccset jatssza ellenunk. A Chiefs jatekosok tiszteletuket fejeztek ki a kiemelkedo defensive back fele. Mar csak miatta is erdemes lesz nezni a meccset.
www.nfl.com/videos/man-of-the-year/0ap3000000613334/2015-Man-of-the-Year-Award-Eric-Berry

több mint 10 éve
Más az ilyet élőben átélni, hidd el nekem!😊Én Minnesota - Kansas City SB-t várok.😊Volt mar olyan, akkor lett a Chiefs bajnok.
Go Vikings!
ulpianus
(Akkor még meg se születtünk...)
több mint 10 éve
Én Minnesota - Kansas City SB-t várok.😊Volt mar olyan, akkor lett a Chiefs bajnok.
Go Vikings!

több mint 10 éve
Én Minnesota - Kansas City SB-t várok.😊
több mint 10 éve
Van egy olyan sejtésem, hogy a Chiefs több po meccset nyer majd mint a GB.

Liverpool Fc