NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Valóban nem jó a WR sor, csak Bowe. A WR zéró TD stat olyasmi, minthogy nem kaptunk futott TDt. Jópofa.

A WReket eddig is emberezte a Seahawks, onnan nem tudnak embert elvonni. A safety zónákat tudják elvonni, és az under LB zónákat. Ellenben Kelce kiváló TE. Fasano a kezdő előtte, ős sem rossz éppen. Őket 1-1ben hagyni segítség nélkül merész. Róluk lepattannak a védők, főleg Bowe és Kelce híres erről.

A boxot ellenünk sokat túltöltik. Reid óriásfalakat húz fel. 7-8 hosszú "OL". Illetve 2-3 TE a pályán, és mind tud jól blokkolni is. + Bowe is (látható a Jenkins videón, amit betettem most).
Reid minden meccsre kitalál valamit. Eleve nála több trükkös játékot senki nem hív. A boxot ennél jobban túltölteni már rendkívül kockázatos lenne, ha mindezt figyelembe vesszük.

Még a trükkös játékban is van trükk. Mondok egy példát. A misdirection futás (egyik típusa) az, mikor a fal blokkol egyik irányba, a FB és a TE (vagy más) keresztbe fut mögöttük, és blokkol másik irányba szélen. A HB beindul OL blokkjai felé-megáll, megvárja míg elhúz a TE előtte, mögötte a másik irányba fut (FB+TE-OT mögött)
Na most Reidnél ez úgy is van, hogy OL blokkol egyik irányba, FB+slot WR másik irányba rohan (a slot WR a TE, ehhez betesz egy bika WRt), a védők olvasva ezt, futnak a "helyes" álcázott irányba, és Jamaal mégis tök egyenesen fut a OL után, nem csak beijeszt, arra is fut. Ezt a trükk trükkje.
Reid imádja hívni az ilyesmit. Késleltetett reverse és társai. Persze a OL kicsit hülyébbnek fest ezen játékok miatt, őket szidjuk is, illetve tényleg nem jók.
Ha a Hawks elég magas szintre javul pass rushban egy ember betolásával, akkor működhet az erős box és blitz. Eddig azonban a Bills brutál védőfalán kívül nem sok csapatnak ment ez az elem elég hatékonyan.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 097 — SuperBowl Champions 2013/2014
Jól tudod. Még a Höwer Rankingsba is bekerült. Beszéltünk róla Jets meccs előtt is.
Sok oka van ennek. A stratégiánk low score és időhúzás. Nincs kiugró mélységi célpont. Alex biztonsági játékos. Satöbbi. Mégis leginkább ez fun stat. Sok jelentősége nincs. Sok sikert ahhoz, hogy Bowe és Kelce nem kap extra védőt és zónákat egyszer sem. Még ha jó pass rush lenne odaát, de megpróbálni mindent lehet, hátha bejön.
Nekem ez a kedvencem a kategóriában:
 www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000413736/A-J-Jenkins-19-yard-catchulpianus
Jelen állás szerint, ha jól látom a következő a helyzet a Chiefs O# - Hawks D# kapcsán:

Hawks D# - Zéró passrush + vezéráldozat a rush D#-ben, de átlag feletti Sec

Chiefs O# - Gyengébb WR játék, elit RB és jó TE

Ebből szűrtem le, hogy a széleken talán 1 vs 1 rendben lehetünk.
több mint 10 éve
Jól tudod. Még a Höwer Rankingsba is bekerült. Beszéltünk róla Jets meccs előtt is.
Sok oka van ennek. A stratégiánk low score és időhúzás. Nincs kiugró mélységi célpont. Alex biztonsági játékos. Satöbbi. Mégis leginkább ez fun stat. Sok jelentősége nincs. Sok sikert ahhoz, hogy Bowe és Kelce nem kap extra védőt és zónákat egyszer sem. Még ha jó pass rush lenne odaát, de megpróbálni mindent lehet, hátha bejön.
Nekem ez a kedvencem a kategóriában:
 www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap3000000413736/A-J-Jenkins-19-yard-catch

több mint 10 éve
Pár stat meccs előtt:
 www.kcchiefs.com/news/article-2/Chiefs-vs-Seahawks-Where-They-Rank/16946514-fdb4-44f1-b175-adb1a827fe9dulpianus
Sokkoló számok. Engem leginkább a sackek közötti különbség döbbentett meg. 13 vs 28 nektek.

Már írtam korábban, hogy titeket tartalak a meccs esélyesének. Kemény összecsapás lesz.
Talán 1 vs 1-et lehet hagyni az elkapóitokon, és tömni a boxot JC ellen, blitzelni Alexet. Még nem passzoltatok WR-nek TD-t, ha jól tudom.
több mint 10 éve
Pár stat meccs előtt:
 www.kcchiefs.com/news/article-2/Chiefs-vs-Seahawks-Where-They-Rank/16946514-fdb4-44f1-b175-adb1a827fe9d

több mint 10 éve
Undokpuszedli!

Remélem jó meccs lesz, én azt várom tőle. A szurkolóim, akiket kérdezel, ajánlom hogy ugyanezt várják! A többiek szurkolói pedig szurkoljanak nekem!
Az is fontos szempont, legalább megtudják a Seahawks szurkolók, milyen az igazán hangos aréna.

Alex szebb TDt fut, mint Wilson. És még dobni is tud.
Teszi a dolgát. Vigyáz a labdára, irányítja a csapatot. Amennyit muszáj, csak annyit kockáztat. Mikor az olcsósított fal szétesik, ez a játék sokkal nehezebb. Pont azért, mert ha csak kicsit is nőnek a kockázati értékek (lásd fentebb), Alexnek az mindenben más döntéseket és helyzetet teremt.
Viszont jól dob futásból, jól fut, ami segít. Nagyon rutinos QB, ez sok apróságban mutatkozik meg, viszont kiemelten fontos. Például gunslinger lehetsz jó rookieként is, de jó game manager nem (a jó game manager is ritkaság).
Alexejevicset már rég nem viseli meg úgy a média hajcihő, a társak hülyeségei és formaingadozása, kulcsjátékos sérülése, öltözői hangulat, szurkolói odamondogatások, riporterek kötözködései mint fiatalabb társait. Szidták, dicsérték több mint eleget. Ha jogos volt, ha nem. Elég keményeket kapott néha. És eleve egy higgadt értelmes fickó. Meccseken is nehéz kizökkenteni, aztán hamar koncentrált lesz. Ha nem megy a játék, képes a végére összeszedni magát fejben.

Amellett Reidnek és sok szurkolónak most is tetszett. Igazából én sem mondom hogy hibázott volna egyszer is komolyan. De nem jók a számok, és nem véletlen. Neki ez a nyomás sok, és ő nem fog tudni megélni pár Hail Mary passzból, amit ilyenkor lehetne. Sok QB dobál ekkor mélyeket, és ha egy-egy meccsen teszed, be is jöhet. Alexovác nem fogja bevállalni. Ő próbálja játszania játékát, nem elbukni a meccset, és csak aztán megnyerni, ha lehet. Mindent megtesz, de nem úgy, hogy egyre többet kockáztat, ha valami nem megy.
Így végig menekült az életéért, esélye nem volt legtöbbször. Asszem hatszor sackelték, nem lehetett elkerülni, két irányból jöttek, blokkolatlan védő jött, és így tovább. Míg utolsó negyedre elfáradt a Bills DL, és Reid behívott pár nagy játékot. Amiket Alexék megcsináltak, és nyertünk.
Nekem azért nem tetszik, mert összesen két TDt szerzünk + egy FGt, és örülünk. Mindkettő futás megint. Kevés a passzolt yard, pontatlan a játék, dropok vannak. Megint a futás nyer, a védelem, és a ST. Nyerhetne már egyszer a passzjáték is.

több mint 10 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 310 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Mit vártok a meccstől? Mik az elvárások a szurkolóitok körében?
Run D# hogy muzsikál nálatok?
Alex milyen formában van?undisputedly
Hohó, egy kém. Ulpi, nehogy válaszolj 😉
több mint 10 éve
Mit vártok a meccstől? Mik az elvárások a szurkolóitok körében?
Run D# hogy muzsikál nálatok?
Alex milyen formában van?
több mint 10 éve
Van abban valami, amit Bowe feszeget. A Bills DL gykorlatilag legyilkolta az eleve nem túl veretes támadófalunkat. Hogy Jamaalt ez sem lassítja, az más kérdés. De mindkét TD egy igen jól telibe talált és bátor playhívásból született. Reid két különböző módon kijátszotta a Bölényfalat, ezzel nyertünk.

több mint 10 éve
Nem volt egyetlen 3 TE formáció a meccsen. mivel D. Harris eltörte a lábát bemelegítőmeccsen. ulpianus
Reid azt mondta, a nemrég megfizetett FB, Sherman lehet a beugrós harmadik TE egyelőre. Nyilván ettől a playbookot át kell alakítani, csak nem a meccs előtt egy órával.

Cyrus Gray a sokadik futó és ST játékos szezonjának vége. ACL sérülése volt a meccsen, úgy fest, súlyos.

több mint 10 éve
Gondolta volna valaki nyáron, hogy underdogként jövünk erre a meccsre? 😊undisputedly
ez mondjuk azért kicsit túlzás😊ehh
Túl jó nálatok a front 7. Passzjáték amúgy is halott, ráadásul a ti rosteretek bőven alkalmas rá,hogy RW-t a zsebben tartsa. A hazai pályáról nem is beszélve.
több mint 10 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
Gondolta volna valaki nyáron, hogy underdogként jövünk erre a meccsre? 😊undisputedly
ez mondjuk azért kicsit túlzás😊
több mint 10 éve
Gondolta volna valaki nyáron, hogy underdogként jövünk erre a meccsre? 😊
több mint 10 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
De komolyan, ha Bowet, Jamaalt vagy Parkert dicséri meg az okés, vagy még pár védőt, Poet mondjuk. De Alex csak a Titans ellen volt rosszabb idén. Oké gyilkolták rendesen és megőrizte a labdát, ennyi.ulpianus
azért a támadófal katasztrófa volt előtte és volt is (jó)pár drop, ehhez képest azért jól játszott (szerencsére a másik oldalt jóval több drop volt). ron parker viszont hatalmasat játszott és bowe esetében is látszik már néh a fény az alagút végén😊
több mint 10 éve
Nem volt egyetlen 3 TE formáció a meccsen. mivel D. Harris eltorte a lábát meccs előtti bemelegítőmeccsen. Mik vannak.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 671 — Így remélem megfelelek nektek.....
Reid Alexejevicsről: "He's a phenomenal leader." LOL, ő volt a legrosszabb ma.ulpianus
Nwm biztos, hogy a játéka minőségére értette bár nála nem lehet tudni 😀
több mint 10 éve
De komolyan, ha Bowet, Jamaalt vagy Parkert dicséri meg az okés, vagy még pár védőt, Poet mondjuk. De Alex csak a Titans ellen volt rosszabb idén. Oké gyilkolták rendesen és megőrizte a labdát, ennyi.

több mint 10 éve
Reid Alexejevicsről: "He's a phenomenal leader." LOL, ő volt a legrosszabb ma.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 671 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szép győzelem volt, Reid megint felül múlta önmagát bár lassan már ez lesz a szokványos. Amúgy erről van szó top futás elleni védelem ide vagy oda. Menni kell előre nem szabd feladni a futást, mindig benne van, hogy előbb utóbb egyszer kétszer áttörik és akkor hajrá. Persze kellenek hozzá, hogy meglegyenek kulcs passzok, hogy lehessen haladni, de fontos, hogy legyen türelem míg a DL esetleg elfárad. Reidnek szerencsére most volt türelme hozzá.
több mint 10 éve
Kemény és jó meccs volt. Alexnek ez volt a szezon második legrosszabb teljesítménye, főleg a kiváló Bills front7nek köszönhetően. Jamaal azért csak futott 98 yardot 6.5ös átlaggal, egy szép TDt is. Másikat Alex futotta, az se volt rosszabb. A végéig hátrányban voltunk, aztán két TD utolsó negyedben és nyertünk.
Rájátszás harcban ez sokat érhet, ahogy páran elmélkedtünk is ezen.

több mint 10 éve
Almapaprikának és Jamaal rajongóknak egy jó hír. Lágy eső Buffaloban, minden adott a futójátékhoz. A Bills Front hetese más véleményen van.

több mint 10 éve
almapaprika Kansas City Chiefs 9
sziasztok, beszéltem bátyámmal, és ma is itt leszünk a meccs alatt. 😊 Le tudtam beszélni az oroszlán delfin összecsapásról, pedig azt is szívesen nézte volna 😀
Fusson csak Charles 😊
több mint 10 éve
A Billsnek jó a futás elleni védelme, a mienk pedig nem jó. Írta empty az előzetesben. Örülök, hogy ő írja egyébként, mert jókat ír. Illetve nem elfogult.
Viszont a Chiefs nem kapott futott TDt. Ez ellentmondás.
Suttont nem érdekli a futás az ellenfél térfelén. Ott az érdekli, ne nyaljunk olyan nagy TD passzokat, mint tavaly. Amikkel veszettünk meccseket, amivel kiestünk a POból.
Fussanak 6 vagy akár 8 yardos átlaggal félpályáig, nem zavarja. Majd ha átérnek FG távig, akkor érdekli a dolog. Illetve a 4th&short + 3rd&short, ahol meg tudja állítani az ellenfelet. Nem mondom, hogy ez a legkirályabb taktika, vagy ettől ne lehetne jobban védekezni futás ellen. De ez is egy része a futás elleni gyengébb védelemnek. Ahogy a passz elleni védelem is. Mert mi könnyített védelmekkel állunk fel, többet mint bárki. Ahol DB jön be LB helyett. Ettől elsők is vagyunk passz ellen, míg a pass rush működik. Futás ellen érthetően gyengébbek.

A Bills jó futásvédelme is kiderül. Nem első eset lenne idén, mikor ellenünk úgy jön fel valaki, hogy ilyen-olyan jó a védelem ezen-azon része. Aztán meccs után azt olvasni a topicjukban, mindenki mondjon le. 😀

több mint 10 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 189 — Forum Reader
ulpianus
Nem értettelek félre, csak lehet, rosszul fogalmaztam meg a mondandómat.
Teljes mértékben így van mindenki úgy szurkol ahogy neki tetszik, Sportfogad vagy csak annyit tud h Tombrédi meg péjtonmanning jó.
Mindig öröm olvasni az elemzéseidet a meccsekről vagy akár csak a véleményedet mert látszik rajta, hogy van tudás mögötte nem csak "megmondom a frankót mert így van és kész" típusú írások.
Rengetek időt és kitartást igényel, hogy ennyire képben legyen az ember valamivel kapcsolatban.
Nem kértem, hogy jósold meg, hogy mi lesz a meccs végeredménye, mert azt nem lehet bárki megverhet bárkit.
Egy szubjektív megállapítást írtam benne is van a mondtatban, hogy szvsz.
Persze ettől még lehet hogy sackelik Alexet 6-szor és nyerünk, de valószínűleg kisebb eséllyel mintha sikeresen megvédenénk, és futás is menne.
Lehet minden meg annak az ellenkezője is.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 10 éve
KoporShow
Félreértesz. Sztem senkinek nem kell értenie semmit ahhoz hogy szurkoljon. Elég tudni melyik mezben vannak a mieink.
Tőlem visszatérően kérdezik, ki fog jobban játszani, mi lesz az eredmény. Ezt nem tudom, van aki állítja, ő tudja. Sztem nem lehet tudni. Vagy ajánlom a sportfogadást. Csak erre céloztam.

Nekem semmi bajom a hétéves almapaprikával. Jamaal Charles a kedvence, fusson mindig Jamaal. Teljesen rendben van. Örülök ha szurkol a csapatnak. Nem várom el senkitől, hogy csak mert én stratégiaőrült vagyok, mindenki legyen az.
Van akit sporttörténelem érdekel kiemelten, vagy az egészségügyi kockázatok és vonatkozások. Vagy a statisztika. Vagy a pénzügyi része. Egy játékos a csapatban. Egy csapat, vagy egy csoport, vagy a komplett liga. Az egyetemi foci. Akármi.
És mind szurkolhatunk, és mindenki véleménye számít. Azé is akié nem tetszik. Nekem a divatszurkolókkal sincs bajom. Miért ne tehetnék azt? Ha nekik úgy jó. Csak mert én képtelen lennék így szurkolni, az nem probléma. Ők pedig lehet ezt a fanatizmust nem értik. Az sem probléma.