Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Grat srácok! Öcsi reggel tudta meg az eredményt, mondanom se kell, rögtön több kedve volt iskolába menni még így szünet után is 😊
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Gratulálok így tovább!!!!!! Reméljük ma nyer a NE s akkor bármi lehet ebben a csoportban még.
több mint 10 éve
Reid azt mondta Fasano felpattant, ülve elkapva vetődős TDjáról: Úgy történt, ahogy felrajzoltuk.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Vick mikor utoljára a főnökök ellen játszott, az Eaglesben, akkor úgy kezdte ,hogy dobott egy mély TDt kábé. Aztán szoros meccsen bedaráltuk őket.
több mint 10 éve
Vick sosem volt labdabiztos jó napja lesz a dline-nak...Janeknem szeretem az ilyen előre elkönyvelt dolgokat, inkább meccs után mondjuk milyen jó napja volt a dline-nak😊
több mint 10 éve
Vick sosem volt labdabiztos jó napja lesz a dline-nak...
több mint 10 éve
Az utolsó Jets elleni meccsen még Haley volt az edző. Olyan jól sikerült a meccs, hogy másnap kirúgták. Reméljük Reidnek jobban sikerül.ulpianusazért félek ettől a meccstől, mi vagyunk esélyesnek kiállítva, de azért a jets nem olyan rossz csapat mint ahogy az 1-7 mutatja, és mi tudjuk milyen az amikor összejön minden, ennyi elég lenne a jets-nek is, hogy megverjen minket, mindenesetre remélem nem ma lesz ez meg nekik😊
több mint 10 éve
Az utolsó Jets elleni meccsen még Haley volt az edző. Olyan jól sikerült a meccs, hogy másnap kirúgták. Reméljük Reidnek jobban sikerül.
több mint 10 éve
Reid azt mondta, Berry játszani fog a hétvégén.Érdekes lesz látni, ahogy Rex Ryan majd tanítványa (Sutton) védelme ellen játszik és kontra.
több mint 10 éve
Érdekes hogy még nem futottak td-t ellenunkJanekÉs nem is fognak! :cool: Hacsak nem a Jets most, akik az egyik legjobban futnak.
Azt mondta Rex Ryan erről a témáról (KC Defense), hogy semmi meglepő nincs ebben. Bob Sutton mindig is kiváló szakember volt. Évekig nála volt edző (DC, LBC), nem véletlen nevezte ki a saját helyettesének (HC assist) sem. Csodálja, hogy nem lett vezetőedző eddig. Andy Reid egyébként éveken át próbálta átszerződtetni Suttont már Philadelphiába is, ezen sem lepődött meg, hogy itt kötött ki.
több mint 10 éve
Érdekes hogy még nem futottak td-t ellenunk
több mint 10 éve
Fun stats rovatOverall defense:
3rd in PPG at 18.3
3rd in YPG at 308.6
3rd in First Downs allowed at 18.3 per game
3rd in Third Down Conversion % at 33%
6th in ToP at 27:32
1st in TD's allowed per game at 1.7
4th in Red Zone defense for TDs at 50%
Passing D:
Tied for 5th in completion % at 60.5
1st in yards per game
10th in yards per play at 7.0
9th in passing TDs per game at 12
3rd in smallest big passing play at 48 yards
2nd in sacks/game at 3.42
Rushing D:
18th in yards/game at 112.9
26th in yards/play at 4.7
1st in rushing TDs per game at 0
2nd in smallest big rushing play at 24 yards
Tied for 5th in rushes of 20+ yards allowed per game at 3
--------------------------------------------
Broncos: 4th in yards/game, 3rd in passing yards/game and 1st in points/game (worst total yardage, worst passing yards and 2nd least points scored this season in game vs Chiefs)
Patriots: 10th in yards/game, 9th in passing yards/game and 2nd in points/game (worst yardage, 2nd worst passing yards and least points scored this season in game vs Chiefs)
Chargers: 11th in yards/game, 8th in passing yards/game and 9th in points/game (worst yardage, worst passing yards and 2nd least points scored this season in game vs Chiefs)
több mint 10 éve
Amugy fleming ugy nez ki kijatszotta a keretbol cooper-t(sajnos nem volt nehez) es gaines pedig eleg biztatoan kezdte palyafutasatehhMás okból, de kitették Sean Smitht is kezdőből év elején. Nála bevált, sosem láttam ennyire motiváltnak, jól is játszik.
több mint 10 éve
na őt semmiképpen😊Mondod ezt, míg nem jön Chase Daniel. Én legalábbis alkalmatlannak tartom, alig várom, hogy kirúgják.ulpianusAlex Smithnek megsérült a válla a meccsen. Végigjátszotta, most vizsgálják mennyire komoly.ulpianusSemmi baj, ugysem dob 10 yard-nal messzebre😊ehh
több mint 10 éve
Mondod ezt, míg nem jön Chase Daniel. Én legalábbis alkalmatlannak tartom, alig várom, hogy kirúgják.Alex Smithnek megsérült a válla a meccsen. Végigjátszotta, most vizsgálják mennyire komoly.ulpianusSemmi baj, ugysem dob 10 yard-nal messzebre😊ehh
több mint 10 éve
Amugy fleming ugy nez ki kijatszotta a keretbol cooper-t(sajnos nem volt nehez) es gaines pedig eleg biztatoan kezdte palyafutasat
több mint 10 éve
Alex Smithnek megsérült a válla a meccsen. Végigjátszotta, most vizsgálják mennyire komoly.ulpianusSemmi baj, ugysem dob 10 yard-nal messzebre😊
több mint 10 éve
Alex Smithnek megsérült a válla a meccsen. Végigjátszotta, most vizsgálják mennyire komoly.
több mint 10 éve
A Rams egy félpályás passzt TDig tudott fejleszteni pár játékból. A futás akadozott nálunk, és fumblitól kezdve volt sok minden. Santos bevágott két FGt, egyik volt hosszabb. Aztán hamar gálázásba fordult a mérkőzés. Jamaal szép futása, Houston 3 sackje (+ 2 TFL 3 QB hit) Alex és mindenki magára talált, nem volt ellenfél a Rams. A támadófaluk szétesett teljesen például, sérültjeik is voltak, a DB sor elfogyott gyakorlatilag. Ennél csak nehezebb meccseink lesznek. Pedig nem indult jól, de elég nagy volt a különbség minden téren. Még egy egész pályás ST TD is volt, Knile Davis hozta.A végén Ford is beállhatott, lett is egy fél sackje a 1.5 sacket elérő Baileyvel párban. Összesen 7 sack lett, V. Walker és Ron Parker kaparták a többit.
több mint 10 éve
Chiefs inactives: Eric Berry, Aaron Murray, Donnie Avery, Chris Owens, Eric Kush, Laurent Duvernat-Tardif, Damion Square
több mint 10 éve
Aki a FOXTV linket nézi majd. A szaki McNabb lesz, most debütál eme szerepben. Ex ződsas QB, aki nem ismerné. Reid ismeri Donovant.
több mint 10 éve
Santost megkérdezték, milyen érzés Brazíliát képviselni az NFLben. Azt mondta, olyan mint Neymarnak a fociválogatottban. Mindenesetre senki ne lepődjön meg, ha feldobja magát, mikor mellékanyarítja.
több mint 10 éve
Jamaal azt modnta ,szte neki nem volt agyrázkódása, mert olyankor nem tudja hol van, nem emlékszik a társai nevére, vagy hogy mi a játék, mit keres ott egyáltalán.ulpianusAmindenit, ez azért durva ... mit ki nem állnak ezek a srácok.
Az unokaöcsémet két hete elütötte egy autó. A kis bolond kiszaladt a busz mögül körülnézés nélkül és épp jött egy Suzuki. Szerencséjére Suzuki, és csak kb. 40-el, így kb. 30-al csaphatta el. Fejjel ripityára törte a szélvédőt, és eldobta a kocsi vagy 10 métert, szóval rendesen megcsapta. Nagy mázlija volt, egy közepes agyrázkódással és két nap kórházi felügyelettel megúszta. De jó egy hétig sötétben és teljes csendben tudott csak megmaradni, mert a legkisebb fény és legkisebb zaj is borzasztóan zavarta. Mégis, memóriavesztésre utaló tünetei nem voltak, mindenre kristálytisztán emlékezett. Ehhez képest elég durva, hogy a focistáknak milyen tünetei vannak. Nem is gondolná az ember, hogy sisakban is ekkorákat kaphatnak...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Jamaal Charleson is elvégezték az agyrázkódás tesztet. Mivel keményen üközött Folwersszel TD szerzés közben. Negatív lett. Jamaal azt modnta ,szte neki nem volt agyrázkódása, mert olyankor nem tudja hol van, nem emlékszik a társai nevére, vagy hogy mi a játék, mit keres ott egyáltalán. De ott és akkor mindent tisztán fel tudott idézni, ebből gondolta, hogy nincs baj. Szerencsére igaza lett.
több mint 10 éve
Az elkapósor összeszokottságának hiányáról (és az abból fakadó gondokról) már írtam. Most épp Kelce és Hemingway sérült meg.