Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 968 — Apu ökölbeszorított keze
Még a DL-NYG meccsen is szóba hozták Andyt a rossz time management kapcsán...
mondjuk nem tudni Ricsi az Eagles utálata mikor múlik el és mennyire komplex
off vége
Grat J. Charlesnak!
Nem gyenge rekordot döntött meg és remélhetőleg messze nem ez a vége!
Szeretném ha az új szerződését végig itt töltené és ilyen hatékonyan.

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus

A meccsről is írjak valamit.
Alex pont azt hozta amiért tartjuk. Semmi giga nagy passz nem volt, csak pontosabban játszott mint Rivers. Ha Hemingway nem ejti el kulcshelyzetben, vagy Avery tényleg nem lép ki oldalt, mikor már senki nem zavarta volna TDig, akkor lehetett volna jobb, illetve Bowe is szokás szerint elejt könnyű labdákat, és megfogta a nehezeket.
Emellett Reid tegnapra azt találta ki, hogy ha már végre játszhat Black Mamba, és Jamaal is egészséges, Knile Davis is, Sherman FB játékával ez gyakorlatilag a liga talán legjobb futókészlete. Elhagyta az eddigi TE központúságot, ami be is jött.

A Bolts futásait megfogtuk amennyire kellett. Mauga volt meglepően aktív e téren. Hali+Hosuton hozta amit tud, náluk ez nem meglepő.
A secondary még az OLnél is többet javult. Nem közepesek lettek, hanem jók. Inkább pechjük volt legtöbbször, nem átjátszották őket. Pedig a Bolts jó offense. Volt üres ember is, elváltás, vannak hibák. De a nagyobb játékoknál védő és támadó jó helyen volt, csak sosem volt szerencsénk. Azon mérges is voltam, mikor beleütött a CB, csak pont beleesett Gates kezébe az end zoneban. Van ilyen, így kell beleütni, pech. Gaines kimondottan jól teljesített rookiehoz mérten.
Természetesen a pass rush ágyazott meg nekik szokás szerint.

Támadófalra visszatérve, McGlynn néha nagyon vakon van. Egyszer rossz embert blokkolt, akkora sack lett belőle, nekem fájt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Ulpi, a meccs topicban írtad, hogy sokan kritizálják Reid-et. Kik? A média? Vagy a szurkolók? Én eddig aszittem Phillyben is és Kansasben is nagyon kedvelik..peterk2005
Ott kedvelik is, mármint mindkét városban. Játszottunk már az Eagles ellen tavaly is, megtapsolták Reidet a szurkolók is. Pedig aa ződsas nem az a tapsolós fajta.

Inkább ellenszurkolók előző és mostani csoportjában sokszor mondogatják, hogy csak jó edzőket szedett össze, esetleg elismerik, hogy csapatot épített. De nem jó HC. Egyrészt mi más dolga van egy HCnek? Építsen edzői gárdát, pipa. Építsen csapatot, pipa. Legyen sikeres, pipa. Oké time management nem jónéha, és ilyesmik. Vannak érthetetlen rigolyái, de kinek nem? Mr azok közül aki nem 2 éve jött a ligába.

Ha a playbookját nézzük, az korszerű és jó. Miden hétre kitalál valami kreatívat. ÉS minden évben alakít rajta. Ez mondjuk hiányzott Philyben a végén, mert fejben szétesett Reid, mikor elég sok minden rosszul alakult a magánéletében és a pályán is. De mutass egy edzőt, (akár Belichicket) aki minden évben örökké csak sikeres volt. Sztem az egyik legjobb HC, ha a HC posztot nézzük mindenestül. És mi mást kellene néznünk?
De elfogadom, nem tökéletes. Nem kell mindenkinek szeretni. Csak az érvek elég furák, és legtöbb nem is igaz.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Jó kis meccs volt, fontos győzelemmel a végén, gratula. Nagyon szépen sikerült a csapatnak az elmúlt hónapban feltápászkodni a gondokból, amiért külön elismerés jár.

(Ulpi, a meccs topicban írtad, hogy sokan kritizálják Reid-et. Kik? A média? Vagy a szurkolók? Én eddig aszittem Phillyben is és Kansasben is nagyon kedvelik...)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Santos 3 FGt bevágott. Főleg az utolsó volt fontos. Meccs embere. 😀
A meccsszégyene AJ Jenkins mikor kilépett pályáról, a világon senki nem volt ott, TDig futhatott volna.

több mint 10 éve
Jamaal Charles azt mondta, nem szeretné eljinxelni a dolgot, miszerint 53 yard kell hozzá, hogy a Chiefs minden idők legtöbb futott yardját ő jegyezze. Arra célzott, mikor szezon elején Derrick Johnsonnak felvetették az 1000 tackle rekordot egy riportban, lesérült a szezonra. Ellenben látható, a Texas Longhorns játékosok bejönnek Kansas Cityben.

több mint 10 éve
almapaprika Kansas City Chiefs 9
Mennyire hisztek a passzjáték feltámadásában?ulpianus
Hát a leírásodat elolvasva semennyire 😉
De amúgy nyilván javulni fog, mert ennél többet tudnak.ender1112
Smith nem ligaelit QB, de sok csapat örülne, ha legalább egy ilyen irányítója lenne.
Kelce, Bowe, Avery használható elkapósor, és akkor a futók elkapásait még nem néztük. Javulást várok tőlük, nem mondom, hogy sokat de a 20-on belülre várom azért őket a passzolt yardokat nézve év végére.
több mint 10 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 310 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Mennyire hisztek a passzjáték feltámadásában?ulpianus
Hát a leírásodat elolvasva semennyire 😉
De amúgy nyilván javulni fog, mert ennél többet tudnak.
több mint 10 éve
Mennyire hisztek a passzjáték feltámadásában? Reid rendszere elég bonyolult, illetve nem időzítésen alapul, inkább területtámadás. Ami egyrészt jelenti, hogy jól kell blokkolni, jól kell olvasni a védelmet az elkapóknak is. Nem elég, és nem is muszáj pontosan időben ott lenni ahol fel van rajzolva, inkább felismerni a lehetőségeket. Amit szokni kell. Ráadásul nehezebb néha, hogy tudni kell mindenkinek (skill pos), a többiek pontosan hol vannak és hol lesznek. Amit nem segít elő Bowe eltiltása, Kelce, Fasano, Jamaal, Black Mamba, (most épp Avery) sérülése és az állandóan megújuló játékosállomány. Képtelenség összeszokni úgy, ha nincs kivel. Az OL csak hab a tortán Alexnek ehhez pluszban. Mindenesetre én még várok, de jó lenne ha valahogy összeállna.

Ahogy egyébként Nico Johnson is hasonló okból esett ki a pixisból. Tavaly a remélem már ismert védősémánk legfőbb gyengesége a mély passzok ellen mutatkozott meg. A túltöltött, LOSra felálló front 7-8-9 mögötti egy az egyben játszott játékok, meghatározó FS nélkül rendre verve voltak. Amiben szerepet játszott, hogy amíg nem sérültek le a két blitzer, ez működött, muszáj volt passzolni az ellenfélnek. Nem egy QBt tettünk királlyá azonban feleslegesen.
Ezt külön kérte Reid Suttontól, valahogy oldja meg. Akár más játékhívással, vagy sémamódosítással. Végül is mindkettő megtörtént. Nico, aki ütköző box LB, nem illik a rendszerbe. Persze ha jól játszott volna az más, de még az sem igaz. Ezért került PSbe. Így lehet, hogy JMJ Johnson, aki nem egy nagy név a szakmában, kiszorította. Illetve mások is, aki még JMJ szintjét sem érik el, de többfunkciósak, és STben is hasznosabbak mint Nico.

több mint 10 éve
Nico Johnsont felkapta a Bengals a gyakorlócsapatból. Reid sok sikert kívánt neki, mi sem tehetünk mást. Nagyon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és egyre kevesebb, majd nulla játéklehetőséget kapott. Pedig DJ mellé ma is keressük az embert, főleg, mióta DJ IRre került. A végén fogyasztották Nicot, mert LB edzőnk szerint szükségtelen a 240 font, vagy a fölötti tömeg, de ez sem segített, csak sebességben kicsit.
Mindenesetre hozták a helyére (PS) Orie Lemont.

több mint 10 éve
Elég nagy lemaradást szedhetünk össze a csoporton belül, ha most nem győzik le a Chargers-t a srácok. Remélem Rivers kicsit otthon hagyja az eddigi formáját. Idegenben nem lesz könnyű, de van esély. Egy 6-1, (5-1), 2-4 ről bitang nehéz lenne visszajönni.
több mint 10 éve
A passzjáték, főleg yardokban nagyon kevés. Már mondtam, bár valahogy rajtam kívül külhonban sem zavar senkit (a futást kell még jobban erőltetni szerintük, megint ezt írják és mindig ezt írják.), Az a gondom, hogy gyakorlatilag semmi másra nem költenek Reidék, csak szinten tartás (védelem főleg) vagy ilyen mértékben sem (ST, OL). Mármint jobb mint volt Cassellel, de amit beleöltek ebbe két év alatt (1/1, 2.+3. körök, Avery, Bowe és Alex mega szerződése), és még akarnak, ahhoz képest sokkal jobban kellene mennie.

KC Starsban megjelent cikk. Elkapókról, Boweról, T.O.ról, David Culley WR edzővel a középpontban.

több mint 10 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
hehh, ebből egész jó csapat benyomását kelthetjük, főleg offense oldalon, holott azért a pályán nem így mennek a dolgok😊
több mint 10 éve
Statisztika kedvelőknek

több mint 10 éve
Most is tárgyalnak Houstonnal, LaCanfora szerint (híreit fenntartással kell kezelni). Azt mondja, 30 millió garantáltat ajánlott a Chiefs, de az Houstonnak nem elég. Egyéb számot vagy időtartamot nem ír. Kérdés, mennyi az igazság ebből.

több mint 10 éve
Bátyám után lettem némi lemaradással NFL szurkoló, és hamar megszerettem én is az erős, jó védelmeket, csak ezért kérdeztem erre rá. A csapatválasztásban erős szempont volt, hogy Kansas-ban eléggé masszív a Defense, és ebben a csapatrészben zászlóvivő a Houston, Hali kettős.
Jó volna őket együtt a későbbiekben is itt látni, csak hát a pénz az Úr!
több mint 10 éve
Poe mellett Bailey is kiváló DL manussá érett. Jó volt ő mindig is, de idénre végre felhizlalták 300 font fölé, amitől nem lassult, és így minden szituációban bevethető. 2.5 sackje van (Poenak asszem kettő).
Azt mondta mégis Sutton, hogy többet akarja őket pihentetni. A védőfalban annyi minőségi játékos jött össze, hogy érdemesebb nagyobb rotációt alkalmazni. Howard is sokat fejlődött, aki DeVito sérülése után lett kezdőjátékos. Ráadásul Vance Walker és Vickerson is jó játékosok, kár lenne nekik is csak pár snapet adni. Reméli ettől még jobb lesz mindenki teljesítménye, és még többet tehet a védelem a csapat sikereiért.

Említsük meg, hogy az idényt alacsony várakozásokkal (én leginkább a jó edzőinkben bíztam) kezdő secondary egész jó teljesít. A PFF szerint 10. legjobbak például. Ami egy ilyen új egységnél nem rossz. Abdullah jobb mint vártuk, bár nem ász. Sean Smithnek láthatóan jót tett a megregulázás és a ST munka, sokkal jobban szerel, keményebben és agresszívebben játszik. Ron Parker (CB) TE man2manre szűkített SS játéka végül is működik. A nickelback Chris Owens számomra kellemes meglepetés, bár inkább alig vártam tőle bármit, ő sem ász. Szünet után Berry visszatér várhatóan, az még dobhat az egységen. Coopernek kell összekapnia magát, de egyébként ezzel a front7 egységgel elég volt amit tudnak.

több mint 10 éve
Hali meddig van szerződés alatt? Houston most tag alatt van, ugye?szaba
Hali 2016ban lesz FA. De attól még előbb is távozhat. Főleg ha el tudják cserélni, és sok csapatnak egy ilyen biltzere sincs. Ami komoly gond tud lenni.

Houstonnak van élő rookie szerződése, nem tagen van. 2015ig szól. Pont ez volt a baja nyáron. Évek óta egyik legjobb, ha nem a liga legjobb pass rushere (sokak szerint az, most is épp megosztva első sackben), ehhez képest keres harmadik körös pénzt (700k$ alatt).
Vagyis ő jövőre lehet tagen, ha úgy döntenek, hogy kell. Mert az biztos, hogy többet fog kérni mint a tag. És az is biztos, hogy megéri a tag árát. És még rákövetkező évben is megéri. Ezért nem kapkodtak vele minden áron idén. Illetve Ford miatt.

Ideális a Ford-Houston lenne, ha Haliért kapunk jó ellenértéket. Akkor átigazol, ott aláír 4-5 évre és mindenki örül. Akkor lesz hely Houstonnak és kész. Ford pedig ROLBnek tökéletes, hacsak nem sérül meg vagy valami. A Hali Ford is jó páros, és olcsóbb. Persze mindenképp hozni kell majd egy cserejátékost, de az a legkevesebb, csodák nincsenek.

több mint 10 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 544
Hali meddig van szerződés alatt? Houston most tag alatt van, ugye?
több mint 10 éve
Hali és Houston.
Mindkettő nem marad szezon végén valószínűleg. Első körben nem igazolnak cserepadra embert. Ellenben Ford jó játékosnak tűnik. Nem lesz nagy visszaesés valószínűleg. Meglátjuk meddig fejlődik. Nincsenek nagy számai, alig játszik. Viszont jól játszik. Legalábbis pass rushban. Ha ROLB lesz, az elég is. Bár Halit nem lehet áttenni balra, akkor muszáj fejlődnie coverben. Meglátjuk. A terv legalábbis ez.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 968 — Apu ökölbeszorított keze
A tendencia az egész nfl-re igaz...
A bolts meg sokkal jobb most sajna

több mint 10 éve
üdv mindenki! Viszonylag friss főnök szurkoló vagyok! 😊almapaprika
üdv!

almapaprika, ez jó!
Most a tiszteletedre szünet lesz, nem játszunk. De legalább nézhetjük amint a Raiders elveri a Chargerst. Aki veszít, megy Los Angelesbe.ulpianus
Igazából az egyik fő ok a választásomnak az a Hali - Houston kettős volt, lehet tudni valamit arról, hogy meddig maradhatnak még itt? Tudja a csapat majd még őket fizetni?
Nagyon rossz volna ha folyamatos tendenciává válna a legjobbak elengedése.
több mint 10 éve
üdv mindenki! Viszonylag friss főnök szurkoló vagyok! 😊almapaprika
üdv!

almapaprika, ez jó!
Most a tiszteletedre szünet lesz, nem játszunk. De legalább nézhetjük amint a Raiders elveri a Chargerst. Aki veszít, megy Los Angelesbe.

több mint 10 éve
üdv mindenki! Viszonylag friss főnök szurkoló vagyok! 😊
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár

no para, el tudnák erről beszélgetni reggelig. volt egy pár play ami ha bejön, akkor TD, csak Hali kiszagolta, a 4. negyedben egy RO. azért tudom én is hogy a védelem fent van a pályán, nem csak dísznek 😀