Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Poe azt mondta, és több játékos, hogy bizony doppingolja őket a Chiefs közönsége. Jó ilyen szurkolóknak játszani, akik úgy üvöltenek mint senki.
Leghangosabbak a világon, de sztem nem is a számok a fontosak.142.2 decibel, az király. Havernak segítettem már hangosítani a Petőfi csarnokot, ahol rendezvényen 120 decibel a bevett szokás. Ami azt jelenti, hogy ha beszélni akarsz, akkor odahajolsz másik füléhez és kiabálsz, akkor nagyjából hall valamit, és próbálja érteni. 140 decibel az már fülsüketítő. Tehát ne azt képzelje senki, hogy egy kicsit hangos, azt jóvan. Ez még a pályán is brutálisan hangos.
Gruden volt a szekértő a meccsen. Ő is mondta, hogy mikor Raiders HC volt, akkor is tudták, az Arrowhead egész más stadion, mint a többi. Mégis első alkalommal megdöbbent. Raiders meccseken mondogatták egymásnak, hogy nincs semmi gond, nincs semmi gond. Akkor játszott Derrick Thomas, és ha bármit csinált, felrobbant a stadion. Most Bradynél is lehetett látni, hogy képtelen volt néha kommunikálni a centerrel vagy az elkapókkal. No Huddle esetén, amit a Pats szeret játszani, ez különösen gond tud lenni. Persze vannak erre technikák, megoldások, de azért roppant zavaró. Nem egy QBt hoztunk már zavarba, kergettünk hibába.
És ez számít. Ilyen aréna az Arrowhead vörös tengere, vagy a Seattle 12th man, akikkel versenyzünk az elsőségért, és több hasonló akad. Bár ez a kettő valóban kiemelkedő évtizedek óta. Legalábbis a játékosok és edzők ezt mondják. A szurkolók persze mind a saját stadionjukat. Az, hogy most épp öt decibellel ez vagy az a csapat jobb, az nekem teljesen mindegy. Örülök, hogy vannak ilyen stadionok. Legyen minél több. És az Arrowhead legyen köztük. Nekem ez elég. Főleg, hogy a játékosokra tényleg hat ez az egész.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Joe McKnight is IR listára került. Nem csodálkozunk túlságosan idén az ilyesmin. Egyben Donald Stephenson ROT eltiltása letelt, ő váltja a keretben.

több mint 10 éve
Én nem osztom a lelkesedést a komoly (pl PO) lehetőségek felé. Egy rossz formában lévő Miami után, egy évtizede legrosszabb formájában játszó Honvéd leverése még nem meggyőző számomra. Nem mondom, veszteni is lehetett volna. VAgy rosszul játszani. Én védtem az 1/1ezés után a csapatot. A Tiatns meccs után is leírtam, hogy ott minden labda feléjük pattant, és meg lehet nézni, Locker nem volt jó igazából, a Titans sem, csak minden összejött, nekünk meg semmi. Van ilyen minden évben minden csapatnak. Nem eszik ezt a szezont olyan forrón. De a rájátszásért foci nyugaton sokkal több kell, mint amit jelenleg a Chiefs tud.

Reid. Nem lesz valakinek (fejből, meccsen írták ki) 140+ nyert meccse 100 vesztett ellenében, ha nem ért hozzá. Ezek nagyon komoly számok.
Vannak hiányosságai. Időkérések, 4th&short (bár ebben mióta itt van sokat fejlődött), draft posztprioritások akkor is ha adott évben az nem indokolt. Kinek nincs hibája?
Kiváló HC, jó is volt a playhívás és a gameplan most is. De sztem az Eaglesben is jó volt amit felépített offenseben. Az van itt is, csak a TE játék, alapfelállások jöttek újak. És főleg utóbbiak aránya változik.

több mint 10 éve
skullkill29 Kansas City Chiefs Texas Longhorns 329
Nagyon király volt a meccs 😊 A támadófal meglepően jól működött, Davis továbbra is képes Charlesról levenni a terhet ha kell és jól teljesíteni, valamint Bowe-Kelce-Alex trió is egyre jobb lesz. Jó lesz ez a támadó oldal, szóval itt már meg kell követnem magam hogy az első két mérkőzés után olyan borúlátó voltam 😀

A védelem jó-jó de nem az az igazi amit megszoktunk, Berry, DJ, DeVito nagyon hiányzik, főleg előbbi 2. Nélkülük Hali, Houston páros se mindig tud úgy kibontakozni illetve középről nincs nyomás csak a DL-től. Az ILB párosunk a megszokotthoz képest (DJ, Mays) szerintem nagyon gyatra, jó nem elvárható az a szint de akkor is... Berry is hiányzik, volt hogy Hali fogta Gronk-ot, de furcsa pillanat volt az 😀
Abdullah meg kezd egyre jobb lenni és mintha tetszene neki hogy most Berry kiesése miatt úgymond ő a főnök a secondary-ba, vhogy teljesen így éreztem. Illetve jó volt látni amit hiányoltam eddig, hogy elkezdett labdákat szerezni a védelem 😊

Arra azért majd kíváncsi leszek, hogy egy jobban futó és mobilisabb irányítóval rendelkező csapat ellen mit tud majd a védelem.
több mint 10 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Reidre rátérve. Nekem ami feltűnt. Először is azt találta ki, hogy az előző meccsen játszott 3 TE játék helyett lesz a FB blokkol mindenfelé játék lesz. A Chiefsben játszik a liga egyik legjobb full backje, és úgy ítélte meg Reid, full back vezetőblokkok (lead block) ellen nem védekeznek elég jól a földön. Ez atom jól működött.
Nem mondom, hogy Bowe és Kelce elkapásai nem voltak fontosak vasgy nagyon szépek. Vagy a passzjáték Alex vezetésével. Ahogy Fisher egyre javuló játéka is kellett. Azt is elismerem, hogy a támadófal orvoslására bevezetett több ZB játék és rengeteg cut block (mikor a falember keresztbe vetődik térdmagasságban, ahhoz nem kell elit falember finoman szólva) nem vált be. De a FB blokkok voltak a kulcshúzás.

Védelemben szokásosan Sutton rizikóvállalása kézzelfogható volt. Ráment Brady kedvenc célpontjaira. Úgy érezte ez a kulcs, mindent beáldozott, akit tudott előrehúzott a (playben) két épp aktuális legfontosabb emberre elég gyakran.ulpianus
Gyakorlatilag minden működött, gratulálok az edzői stábnak és a játékosoknak.
A szezon kezdete óta bárhol ezen a fórumon (nem a KC topikban) Reid neve csak a "röhejes playcalling"-gal együtt jelenhetett meg ( ._. ), szóval kijárt neki ez a meccs. Persze a Phins ellen is parádézott már, de afölött mindenki elsiklott valamiért... Vagy csak nem értette.
Én lebottomötöztem a Pats topikban a Titans elleni bakiparádé és a szétsérült/eltiltott OL után a Chiefs-t, de szerencsére az csak egy borzalmas meccs volt, már a Denver ellen is látszott a csapat ereje, aki figyelte őket. Nem lesz ez rossz.
Kifejezetten örülök, h a Kelce-Davis tavalyi rookie páros idén már azt mutatja, amit vártam tőlük. Jó volt az a 2-3. kör, már akkor is írtam itt, h sztem jó pickek voltak.

A FB játék tényleg bejött, szépen fejlődtek ki az isolation szituációk. Ráadásnak egy bal oldali külső futásnál Chandler Jones-t is beforgatta Sherman, OT módra, teljesen elrontva a külső contain feladatát.
Ami nekem feltűnt még és látványos volt, h a Pats back7 a misdirection játékokra borzalmasan reagált és erre valószínűleg készült a stáb, mert két kamu reverse játékba belefutottak és teljes siker volt mindkettő.
Itt a RB már a LoS-en (!), de a két mélységi védő még mindig háttal a playsidenak ellenkező irányba rohan :-8 . Nem fogják megdicsérni őket. Alex Smith-t viszont igen, zseniálisan eladta a reverse-t.

Itt ugyanaz volt másik irányba:

A RB már rég átvette a labdát, lassít a LoS-en, egy cutbackhez készül, de Collins a backside-on kóricál, a testtartása is fura, mintha nem is lenne feladata a futás támogatása.
Nem tudom milyen kulcsok alapján reagálnak, de egy idő után illene már váltani a play-re. Ezt a gyengeséget jól kiszúrták Reidék, még akkor is, ha csak 2 fake reverse volt, nem ettől volt jó az O.

A Pats sec bunch elleni gyenge játéka nem újdonság, erre is rájátszottak.
Itt 3 a 2-re lesarkítottak egy játékot, a két LB valamit elszúrt. Simán ült így a bubble screen.

Itt meg embereznek bunch ellen, amivel nem egyszerű védekezni a tumultus miatt, pláne ha a becserélt rookie Butler kerüli a "forgalmat". El is csúszik a végén. Simán lejátszott figura.

Igazából majdnem minden úgy lett végrehajtva, ahogy meg lett rajzolva. A legjobb O játékosok kerültek a képességeiknek ideális szituációkba. Charles és Kelce játéka nagyon szépen fel lett építve.
Utóbbinál volt szép drag route is a fal mögött, Collins átadta Hightowernek, eredmény nem kérdéses.

Ilyen playcall és szépen felépített O láttán (Alex Smith még mindig kjól néz ki, micsoda tréd volt), most lehet baszogatni Reidet, aki akarja...

A D-nél meg a press meglepetésre megfogta a remek kondiban lévő Edelmant. De Abdullah is odaért rá egyszer slotban offcoverből flatfooted technikából a slantre. Nagyon el volt találva a cover.
Le a kalappal a stáb előtt, ez outcoaching volt a javából.

Ami meglepetés volt sztem és a Pats szurkolók ennek örülhetnek, h a Pats interior OL-ben a két rookie sztem kifejezetten jól mutatkozott be, főleg Fleming. Talán kétszer megverték a külső vállánál (egyik Houston volt egy spéci passz elleni D csomagnál), de amúgy erőteljes volt és jól állt bele a base blokkokba. Egy ilyen furán menedzselt falban ez sztem szép bemutatkozás volt. Nem dominálta agyon, vagy legalábbis amennyire vártam a fal belsejét Poe & Co. Jövőre jó lesz a PAts fal belseje sztem. A két OT-jük passproban viszont megkapta a magáét a KC gyilok OLB-itől.

Kőkemény AFC West rangadók lesznek idén. Fincsi csoport (Y) .
Még egyszer gratulálok!

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egyik szemem sír a másik kibaszottul röhög....gaben
Ha nálam nem is sírás és röhögés van, de a Pats-et nem értem. De tényleg. A Chiefs-el meg úgy vagyok, hogy nagyon csípem az egész csapatot, Reid-et is a korlátaival együtt, Smith a legkedvesebb underrated QB-m, már a Frisco évek óta szurkolok neki, hogy összejöjjön a karrierje, a Pats meg ugye évtizedes rivális még a Manning/Colts időkből, szóval elvileg minden adott volt, hogy nektek szurkoljak. De Manning/Denver miatt nem lehet, túl jó ez a csoport, a Chargers nagyon jó, nem hiányzik egy tavalyi szintű Chiefs is. 😀

Ezzel együtt gratula, nagyon összekapta magát a csapat, sőt hétről hétre jobb. Már a Denver ellen is voltak komoly jelek, a múlt hetit nem láttam, de a tegnapi teljesítmény egyenesen meggyőző volt. Ha már nem lesz a csapat versenyben a csoportelsőségért, ígérem minden meccsen szorítani fogok Sanyiéknak. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
bebambultam az elejébe. hogy állt fel az OL? kezdett Linky?Höri
Ő cserének jött. Mindent el is mond a képességeiről, hogy Jeff Allen sérülése után, egy újonc Fulton, és egy szintén carrier back up McGlynn mögött csere is maradt. Főleg, hogy ők is rosszak.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
bebambultam az elejébe. hogy állt fel az OL? kezdett Linky?

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
amellett, hogy végiggondoltam magamban, hogy mi volt az az ezer ok, ami miatt így kikapott a Patriots, megjegyezném, hogy nagyon szépen játszott tegnap a Chiefs, gratula! Fasza volt a gameplan, meg a végrehajtás is, pont ezt érdemelte most mindkét csapat.
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 868 — Csodabogár
grat srácok! Smitty még mindig a szívem csücske (L) a 9ers v Chiefs csemege lesz

több mint 10 éve
metaxa17 Green Bay Packers 306
Pedig már azt hittem zsebemben van a heti győzelem Fantasy-ben, erre jön Jamaal Charles. 😀 Ezután muszáj megnézem a meccset.
több mint 10 éve
Akit érdekel pár HL video:
 www.kcchiefs.com/news/article-2/Chiefs-vs-Patriots-Highlights-Reel/48dbb212-6a55-441e-98f1-49032e9feb85

több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Gratula! Több mint jók voltatok! A 2002-2005-ös Pats játékot toltátok tegnap kemény TE játékkal megspékelve..Jelentem működik! Tovább ezen az úton! 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
Igen, de mikor Poe volt a FB az csak etetés volt. Passzoltunk belőle.
Nekem egyébként az ugrott be róla, mikor anno Shaun Smith 3-4es DE (DT) volt FB, és ő tényleg kajakra megfutott egy TDt, lepattantak róla ketten. 😀ulpianus
igazából fogalmam sincs mit linkeltem, mert persze a céges policy tilt minden ilyesmit😊
Az volt a lényeg amikor felvette wilforkot, kb. hajóvonták találkozása a dunán tilos
😊
több mint 10 éve
Igen, de mikor Poe volt a FB az csak etetés volt. Passzoltunk belőle.
Nekem egyébként az ugrott be róla, mikor anno Shaun Smith 3-4es DE (DT) volt FB, és ő tényleg kajakra megfutott egy TDt, lepattantak róla ketten. 😀

több mint 10 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
ha már fullback:

😊
több mint 10 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 310 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
41-14? És én nem tudtam nézni, vazz.... Tölthetem le, örömködni 😀
több mint 10 éve
Örülök, hogy ennyien örülnek a csapat sikerének. 😊

Reidre rátérve. Nekem ami feltűnt. Először is azt találta ki, hogy az előző meccsen játszott 3 TE játék helyett lesz a FB blokkol mindenfelé játék lesz. A Chiefsben játszik a liga egyik legjobb full backje, és úgy ítélte meg Reid, full back vezetőblokkok (lead block) ellen nem védekeznek elég jól a földön. Ez atom jól működött.
Nem mondom, hogy Bowe és Kelce elkapásai nem voltak fontosak vasgy nagyon szépek. Vagy a passzjáték Alex vezetésével. Ahogy Fisher egyre javuló játéka is kellett. Azt is elismerem, hogy a támadófal orvoslására bevezetett több ZB játék és rengeteg cut block (mikor a falember keresztbe vetődik térdmagasságban, ahhoz nem kell elit falember finoman szólva) nem vált be. De a FB blokkok voltak a kulcshúzás.

Védelemben szokásosan Sutton rizikóvállalása kézzelfogható volt. Ráment Brady kedvenc célpontjaira. Úgy érezte ez a kulcs, mindent beáldozott, akit tudott előrehúzott a (playben) két épp aktuális legfontosabb emberre elég gyakran. Gronkot szorosan őrizték végig mikor fent volt, párszor duplázták is. Edelmant is próbálta a lehető legjobb pályán lévő CBvel fogni, egy safetyt közel tartani. Lafellnek nem viccből volt nagy napja. Illetve párszor volt üres elkapó, de hiába dobta is meg Brady, azonnal visszaállt a régi (nem működő) lemezre.
Futás ellen továbbra sem voltunk jók. Csak hamar hátrányba került a Honvéd. Passzolniuk kellett egyre inkább. Mivel Belichick bízott Bradyben, hogy feltámad, továbbra sem futott sokat. Gondolom úgy vélte, ha Brady feltámad akkor sem a futás a kulcs, ha nem támad fel, akkor meg azért mindegy. A végén bejött Garappa, több célpontot használt, nem is volt rossz. Futottak is szépeket. De akkor már mindegy volt.

több mint 10 éve
Nandito Tennessee Titans 3 128 — Titans fan
Micsoda fordulat a nyitómeccs óta! A csapatom simán zakózik, ti meg szárnyaltok, nem semmi! Rohadt nagy véletlen volt az a Titans győzelem...

Music City Miracle
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Egyik szemem sír a másik kibaszottul röhög....

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Ti meg mi.a jo istent muveltetek!?😀
Grat.😉
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért csak tud egy két dolgot a szakmából Reid papa na. Köszönöm a némi gyógyirt sasfiókáink okozta sebekre😀 (Mielőtt némelyek mást gondolnának ez nem a Pats verés hanem a Chiefs győzelem bárki ellen 😉)
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Szép volt. Gratulálok.
Lesz még valami ebből a Chiefs-ből. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Gratula!

több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 144 — Patriots fan
Grat

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich