NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Valami olyan statot olvastam tegnapelőtt, csak nem írtam be, miszerint eddig 4x játszott a Chiefs 0-10 vagy rosszabb (0-11) mérlegű gárdával, egyszer a Raiders volt az. Ebből a négyből háromszor vesztettek. Semmi nem tuti. Illetve a Raiders nem kap ki mindig nagyon, csak pár ponttal időnként. Ami igaz volt persze a 0-16 Lionsra, nyerhettek volna akár 4et is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
WR Jenkins, Avery és CB Owens nem játszanak
TE Fasano, CB Fleming kérdéses
Hali, Gaines, Kelce, a két guard Fulton+McGlynn, és a CB S. Smith tudják vállalni a játékot előreláthatólag.

Tehát megint a Bowe, Hammond, Hemingway csodatrió lép pályára, kiegészítve a HB-WR DAT Thomas játékával. Bár ha Fasano játszik mégis, akkor az segít, Kelce pedig egyszerűen nem maradhat a padon így, hiába sérült, előző meccsen is majd minden snapben játszott, nincs más. Azért csak lesz valami passzjáték.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Kérdéses sérültjeink közül egyedül Jenkins nem edzett ma. Még Fasano is gyakorlatozott.
Szabadügynökök közül Santonio Holmest keresték meg eddig, aki ismert név. A Warpaint Illustrated szerint lehet hogy Avantot is felhívja Reid.

több mint 10 éve
Snapszámok a meccsről, mindkét csapatból. Mays csak STben például:

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Egy érdekes kis story:
Ma én vittem el a bowl.hu-n almapaprika keresztnévre hallgató öcsémet reggel a suliba. Mint mindig rajtam a Green Bay-es sapkám. A suli elé érünk épp elköszönök tőle, mikor megjelenik mellettem egy ásítozó, bedagadt szemű férfi. Megszólal, hogy gyönyörű győzelem, nagyon tettszett a játékunk neki. Válaszoltam, hogy én is örülök, hogy végre Rodgers mellé felnőtt a védelem is az utóbbi 2 meccsen. Megkérdeztem, hogy ő milyen szimpatizáns? Azt mondta seahawks, de az még nem elég, hogy tegnap egy 3as győzelmi széria után kikaptak, és lassan elkezd aggódni, hogy a WC helyre is kemény lesz odakerülni, a vereség után az Eagles-Packers meccsig még át kellett néznie az elsősök beadott füzetét, ahol ez egyik kis srác egy nyílhegyet kanyarított a füzete lapjainak sarkaiba KC betűkkel. 😊
Ekkor bemutatkoztam neki, megveregettem öcsém vállát, és jó hangulatban kezdve a napot átadtam, hogy a tanárral együtt menjenek be az épületbe. 😀
Remélem mikor hazajön a nem kell aggódni itthon, hogy a félévi jegyét a tanár már most bevágta a naplóba. 😀
Szép győzelem volt a tegnapi! Csak így tovább, találkozzon a 2 csapat februárban a University of Phoenix Stadium-ban.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
Szeep munka!Grat. 😉
több mint 10 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
Én már csak Ricsire lennék kíváncsi, hogy miként bírja ki Reiddel csak nem akar ez csapat szar lenni, lehet, hogy mégis jó HC 😛dande
és ne felejtsük el Reid döntőnek számítható (JÓ!) piros bedobását egy harmadik kisérletre ami után viszavonták a 1. down-t, majd utána nem tudták megcsinálni a 4&1-t
több mint 10 éve
Ma is kiváló volt Parker, ellenére, hogy az elején hibázott. Azt mondta, ötször rúgták ki Seattleből, azóta várta ,hogy megmutassa mit tud.

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Én már csak Ricsire lennék kíváncsi, hogy miként bírja ki Reiddel csak nem akar ez csapat szar lenni, lehet, hogy mégis jó HC 😛dande
remek HC! Aztán készülj dande kezdünk mi is. 😉

Liverpool Fc
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 671 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én már csak Ricsire lennék kíváncsi, hogy miként bírja ki Reiddel csak nem akar ez csapat szar lenni, lehet, hogy mégis jó HC 😛
több mint 10 éve
Magyar Tv-s meccs, Chiefs győzelem, 2 Charles TD, almapaprikát nem lehet lelőni se! 😀
Nagyon jó meccs volt, csak így tovább!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tipikus Chiefs meccs volt. Alex passzolt ~100 yardot, az offense időnként nagyokat hibázott. A futást félig meddig védtük le. De a védelem óriási dolgokat mutatott be, és a ST hota amit kell, főleg Colquitt. Jamaal pedig király. Nyertünk.

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 097 — SuperBowl Champions 2013/2014
A jobb csapat nyert. Sok sikert a következőkre.
több mint 10 éve
Van ilyen. Nemrég készült egy Berryvel kapcsolatban is:
 www.kcchiefs.com/media-center/videos/Chiefs-Kingdom-Eric-Berry-Full-Episode/ccd96f90-9589-4df4-9f6f-4fc95f728c40

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 097 — SuperBowl Champions 2013/2014
E.T. tollából, Charlesról:

"We’ll be going against another great running back this weekend in Jamaal Charles. He can break a huge run at any time because he’s got track speed. That calls for us to be very, very patient. He’s a great challenge for us to see where we are as a defense. You always want to play whoever’s considered the best.

Jamaal’s also my brother. We grew up 10 minutes apart from each other. He grew up in Port Arthur, Texas, and I grew up in Orange, Texas. He played running back in high school, and I played running back in high school. He was just older. Then we went to college, and we were college teammates at Texas for a season.

Our relationship is great. After we won the Super Bowl last year, Jamaal was right there at the Super Bowl party at the hotel after the game. Anything I do, he’s always there to support me. The thing I respect most about Jamaal is that he’s the foundation of his family. We didn’t grow up from much, but just for him to change the fate of his family from the bad situation they were in — you can’t do anything but respect a guy like that.

Funny enough, we never played each other growing up. He went to a 5A school, and I went to a 3A school. But I can tell you this. Every year, he has a 7 on 7 football tournament, and I’m the reigning champion. I went to his house this year to take his championship trophy."
több mint 10 éve
Viszont a futás elleni yardátlagunk egyik legrosszabb. Ez nem sok jó sejtet. De mivel anyám névnapja miatt bátyámmal összejöttünk végre, és kissé bebaszcsiztam, így nem is érdekel. 😀

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
Klasszik futómecsset vàrok. Ha Vilzont fogjàtok az a nyert ügy, mer ha nem hagyod lubickolni, mindjàrt Löncs is limitàlva lesz, a magam esze szerint inkàbb hagynàm Löncs irànyàba a dolgokat, ès dőjjön el a kiajobb Csàrlival. Poe vs. Löncsnèl nekem tutti piros dobàs 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Futás ellen lesz gond. Lincs és Wilson is lábon veszélyesek elsősorban. Az óriásokat "Észmód" szétfutotta.
De én azt mondom, nálunk a passzjáték is gond lesz. Van egyetlen egészséges TE, Kelce. Fasano is lehet játszik ,de nem egészséges, és utána már a FB lesz a TE, ő maradt. Ehhez van 4 WR, amiből 3 cserejátékos. Ebből Hemingway limitáltan fog játszani. Ha csak egyvalaki megsérül, gyakorlatilag nem marad ember. Persze hoztak ST szintű játékosokat, de a playbookot nem ismerik rendesen. És ez egy bonyolult rendszer. Nem véletlen szenvedünk ezzel. Avery sem volt király, vagy Jenkins, de ez már katasztröfi.

Ha nm lesz nagy játék STben és védelemben ,akkor nehéz lesz csak a földön nyerni. A támadófalunk elég gyenge, erre nem lehet alapozni.

több mint 10 éve
skullkill29 Kansas City Chiefs Texas Longhorns 329
Bailey-nek örülök, valóban jól játszik és kedveltem már mikor draftoltuk.

A holnapi meccsre nézve attól kicsit félek hogy futás ellen annyira azért nem vagyunk jók, igaz TD-t még nem engedtünk futásból.
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy Alex hogy fog teljesíteni. Remélem jól, mert akkor van esélyünk.
több mint 10 éve
Reid a szerelések technikájáról: "Tanítunk nekik ninja mozdulatokat. Ez minden."

több mint 10 éve
Allen Bailey DE aláírta a szerződéshosszabbítást.
Idén elérte az ideális DE tömeget. Jobban játszik, mint elődje Tyson Jackson (aki nem volt rossz), elfogadható pass rusht is tud (4 sack + 7 pressure). Részletek később várhatók.

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 973 — Apu ökölbeszorított keze
Érdekesebb lesz a kc dline vs hawks o...

több mint 10 éve
Úgy fest a helyzet, van 4 bevethető WR. Mivel Jenkins is lesérült. A harmadik TE is kiesett, ha emlékszünk.
Tehát Bowe mellett lehet Hammond kezd, ami még gyengébb, mint a Jenkins-Bowe duó. Illetve a slot Hemingway is sérülten játszik, mert muszáj. Helyette is beugorhat Albert Wilson, aki szintén nehezen állt fel egyszer előző meccsen.
Épp ezért behívták, Phillip Supernaw, Armon Binns, Fred Williams elkapókat, plusz a tight end Branden Boldent.

Ellenben Jamaal (aki előző meccsen kapott egyet, ezért sokáig kímélték), úgy látszik rendben van.

több mint 10 éve
almapaprika Kansas City Chiefs 9
Örülök, hogy újra lesz a TV-ben Chiefs meccs. Valószínűleg ott is nézzük majd meg. Remélem sok futása és pontja lesz majd Jamaalnak! 😊