NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Reid sem örülne Justin Houston leváltásának, Sutton sem. Mégis muszáj gondolni arra, hogy Houston bejelenti akár a 15 milliós igényét, amit képtelenség kifizetni. Elmondták Fisher pickjénél is, hogy Albert az LOT, minek 1/1re még egy? Rolninak üzenem Veldheer esetét ez ügyben. Lehet nem tudják kifizetni jövőre Houstont, mert mást is ki kell, és most sincs pénz elég. Ha lett volna elég, akkor Assamoah/Schwartz marad.Az FS+OG hiány tény. Ezért akartak FA piacról hozni. De csak azért nem fognak leigazolni egy szerintük nem első körös tehetséget, mert az nem jött össze. Kendrick Lewisnál nem volt rosszabb Abdullah. Itt jön a lényeg. Viszont mikor a két pass rusher nem volt sérült, Lewis vagy bárki volt a FS, nyertük a meccseket. Később a schedule is gyengébb volt, de azt ellensúlyozta volna a jobb támadójáték, és dupla annyi pont. Viszont védelem széthullott, mert a blitz volt a központi elem.
Zombo lett OLB, aki nem rossz (egyik legjobb cserejátékos volt a statok szerint), de nem ugyanaz a szint. Kaptunk is sokkal több pontot és yardot.
Vagyis a legfőbb gond az OLB. Így ítélték meg, logikus. Amennyiben WRt vagy DBt választanak, az is logikus lett volna. Más okból. Ellenben, úgy látszik vagy kiment, vagy hátrébb volt a listán mind. Van rajta, ebben biztos vagyok.
Lehet a továbbiakban K+P kivételével szinte bármi, előre szólok. Nincs igazi need a FO szerint, BPA a mániájuk. Más kérdés valóban, kinek ki a BPA.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
mondjuk nem örülnék a váltásnak, houston egy komplett olb, ford meg kb egyelőre egy edge rusher, igaz abból - elvileg - jófajta, meglátjuk mi lesz ebből, remélem leszünk elég tökösek hozzá, hogy ezzel a front sevennel durva dolgokat csináljunkÉrtem én, el is fogadom, de sztem még BPA sem volt ott és akkor Ford, de persze én egyfelől nem értek hozzá, meg ez a BPA is elég szubjektív egy idő után.ehhnek igaza van. A Chiefsben igazi need egy sincs (vezetőink szerint). BPA draft lesz, megmondta Dorsey. A csapat igényeit figyelembe veszi, de a legjobb játékost hozza a listájukról. Ő ebben hitt a Packrsnél is, itt is ez lesz, mikor megteheti, és most megteheti. Erre írtam példának a TE posztot is. Pedig ott még csere is NFL szintű játékos. Ettől még hoztak tavaly is, és akár idén is hozhatnak. Kelce BPA volt, el is hozták. Mert kell TE.Jó ezt értem, de első kört elnyomni arra, hogy ha megsérül a kezdőd...vagy esetleg Houston ne kapna új dealt majd? Vagy már Hali 2016ban lejáró szerződése miatt hozzák az ő helyettesét?Hali és Houston mellé első körös pass rusher?azert azt lathattuk mi tortent a passz elleni vedekezesunkkel ha mindketten kiestek,vagy ugy jatszottak,hogy mozogni sem tudtak,kell a nyomas a szisztemaban es bebiztosutottuk magunkat,nekem tetszik,ha nem is egy cukor valasztas,es igaz,hogy ford nem egy all round olb (egyelore) mint houston,de neki lassan vege rookie contact-nak es jon a nagy penzehh
Mi a terv? Abból sosem elég?Rolni
szerk.:
Most olvastam roto-n, h Hali komoly túlsúllyal érkezett edzésre és neki is üzennek ezzel...Rolni
FSnek ott van Abdullah (Vikingsben is kezdő votl, és nem is rossz ,bár nem is elit játékos.) Illetve Commings. A WR sor is olyan, hogy Avery elvolt WR2nek itt is, a Coltsban is. OG need, de arra ne mfognak első kört ellőni, hacsak nincs egy DeCastro, Iupati szintű srác, vagy ordas nagy need (itt ilyen nincs). Nerm mintha utóbbi kettő megváltotta volna a világot.
Oké, lehet persze olyan fasza okosan draftolni, és csapatot építeni mint a Raiders.
Igenis Justin Houston komoly pénzt fog kérni jövőre. Már most sincs keret. És akkor nem lesz mindegy ki tárgyal kedvező pozícióból. Mert ha Ford beválik, a GM Dorsey fog. Ha nem, akkor is draftolhatnak egy pass rushert.
Emellett tavaly király volt a Chiefs. Amíg le nem sérült a két pass rusher. Onnantól egy nagy szenvedés volt az egész. Pedig feltámadt az offense, de nem ez volt a kulcs. Ezt el akarják kerülni. Márpedig ha ez a kulcs, akkor lehet rá első kört költeni.ulpianus
Houston nem hinném, h rosszabb helyzetből tárgyalna, ha Ford limitált vagy sérülés esetén komolyabb szerepben megmutatja, h jó pass rusher. Houstont, ha nem Ti megfizeti majd más piszkosul. Az viszont igaz, h nektek könnyebb lesz a váltás, ha már ott van egy ready arc...Rolni
több mint 10 éve
Érdekes húzás lett,persze lehet rá magyarázatot találni.ha a Hali/Houston/Ford hármas elég nyomást gyakorol a szélekről, márpedig ez a cél, akkor kb. a sec jelenlegi tudása bőven elég
Reid=Dline 😀
Jó lesz ha beválik a terv csak jobban feküdt volna egy sec játékos....Janek
több mint 10 éve
Érdekes húzás lett,persze lehet rá magyarázatot találni.Reid=Dline 😀
Jó lesz ha beválik a terv csak jobban feküdt volna egy sec játékos....
több mint 10 éve
Értem én, el is fogadom, de sztem még BPA sem volt ott és akkor Ford, de persze én egyfelől nem értek hozzá, meg ez a BPA is elég szubjektív egy idő után.ehhnek igaza van. A Chiefsben igazi need egy sincs (vezetőink szerint). BPA draft lesz, megmondta Dorsey. A csapat igényeit figyelembe veszi, de a legjobb játékost hozza a listájukról. Ő ebben hitt a Packrsnél is, itt is ez lesz, mikor megteheti, és most megteheti. Erre írtam példának a TE posztot is. Pedig ott még csere is NFL szintű játékos. Ettől még hoztak tavaly is, és akár idén is hozhatnak. Kelce BPA volt, el is hozták. Mert kell TE.Jó ezt értem, de első kört elnyomni arra, hogy ha megsérül a kezdőd...vagy esetleg Houston ne kapna új dealt majd? Vagy már Hali 2016ban lejáró szerződése miatt hozzák az ő helyettesét?Hali és Houston mellé első körös pass rusher?azert azt lathattuk mi tortent a passz elleni vedekezesunkkel ha mindketten kiestek,vagy ugy jatszottak,hogy mozogni sem tudtak,kell a nyomas a szisztemaban es bebiztosutottuk magunkat,nekem tetszik,ha nem is egy cukor valasztas,es igaz,hogy ford nem egy all round olb (egyelore) mint houston,de neki lassan vege rookie contact-nak es jon a nagy penzehh
szerk.:
Most olvastam roto-n, h Hali komoly túlsúllyal érkezett edzésre és neki is üzennek ezzel...Rolni
FSnek ott van Abdullah (Vikingsben is kezdő votl, és nem is rossz ,bár nem is elit játékos.) Illetve Commings. A WR sor is olyan, hogy Avery elvolt WR2nek itt is, a Coltsban is. OG need, de arra ne mfognak első kört ellőni, hacsak nincs egy DeCastro, Iupati szintű srác, vagy ordas nagy need (itt ilyen nincs). Nerm mintha utóbbi kettő megváltotta volna a világot.
Oké, lehet persze olyan fasza okosan draftolni, és csapatot építeni mint a Raiders.
Igenis Justin Houston komoly pénzt fog kérni jövőre. Már most sincs keret. És akkor nem lesz mindegy ki tárgyal kedvező pozícióból. Mert ha Ford beválik, a GM Dorsey fog. Ha nem, akkor is draftolhatnak egy pass rushert.
Emellett tavaly király volt a Chiefs. Amíg le nem sérült a két pass rusher. Onnantól egy nagy szenvedés volt az egész. Pedig feltámadt az offense, de nem ez volt a kulcs. Ezt el akarják kerülni. Márpedig ha ez a kulcs, akkor lehet rá első kört költeni.ulpianus
Houston nem hinném, h rosszabb helyzetből tárgyalna, ha Ford limitált vagy sérülés esetén komolyabb szerepben megmutatja, h jó pass rusher. Houstont, ha nem Ti megfizeti majd más piszkosul. Az viszont igaz, h nektek könnyebb lesz a váltás, ha már ott van egy ready arc...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 10 éve
ehhnek igaza van. A Chiefsben igazi need egy sincs (vezetőink szerint). BPA draft lesz, megmondta Dorsey. A csapat igényeit figyelembe veszi, de a legjobb játékost hozza a listájukról. Ő ebben hitt a Packrsnél is, itt is ez lesz, mikor megteheti, és most megteheti. Erre írtam példának a TE posztot is. Pedig ott még csere is NFL szintű játékos. Ettől még hoztak tavaly is, és akár idén is hozhatnak. Kelce BPA volt, el is hozták. Mert kell TE.Jó ezt értem, de első kört elnyomni arra, hogy ha megsérül a kezdőd...vagy esetleg Houston ne kapna új dealt majd? Vagy már Hali 2016ban lejáró szerződése miatt hozzák az ő helyettesét?Hali és Houston mellé első körös pass rusher?azert azt lathattuk mi tortent a passz elleni vedekezesunkkel ha mindketten kiestek,vagy ugy jatszottak,hogy mozogni sem tudtak,kell a nyomas a szisztemaban es bebiztosutottuk magunkat,nekem tetszik,ha nem is egy cukor valasztas,es igaz,hogy ford nem egy all round olb (egyelore) mint houston,de neki lassan vege rookie contact-nak es jon a nagy penzehh
szerk.:
Emellett tavaly király volt a Chiefs. Amíg le nem sérült a két pass rusher. Onnantól egy nagy szenvedés volt az egész. Pedig feltámadt az offense, de nem ez volt a kulcs. Ezt el akarják kerülni. Márpedig ha ez a kulcs, akkor lehet rá első kört költeni.
több mint 10 éve
nezzuk pozizivan...legalább elment edzesre😊Jó ezt értem, de első kört elnyomni arra, hogy ha megsérül a kezdőd...vagy esetleg Houston ne kapna új dealt majd? Vagy már Hali 2016ban lejáró szerződése miatt hozzák az ő helyettesét?Hali és Houston mellé első körös pass rusher?azert azt lathattuk mi tortent a passz elleni vedekezesunkkel ha mindketten kiestek,vagy ugy jatszottak,hogy mozogni sem tudtak,kell a nyomas a szisztemaban es bebiztosutottuk magunkat,nekem tetszik,ha nem is egy cukor valasztas,es igaz,hogy ford nem egy all round olb (egyelore) mint houston,de neki lassan vege rookie contact-nak es jon a nagy penzehh
szerk.:
több mint 10 éve
Ha valaki nem olvasná a draft topikot, interjúm Dee Ford edzőjével: insidehandoff.com/2014/04/22/the-coachs-view-dee-ford/
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Jó ezt értem, de első kört elnyomni arra, hogy ha megsérül a kezdőd...vagy esetleg Houston ne kapna új dealt majd? Vagy már Hali 2016ban lejáró szerződése miatt hozzák az ő helyettesét?Hali és Houston mellé első körös pass rusher?azert azt lathattuk mi tortent a passz elleni vedekezesunkkel ha mindketten kiestek,vagy ugy jatszottak,hogy mozogni sem tudtak,kell a nyomas a szisztemaban es bebiztosutottuk magunkat,nekem tetszik,ha nem is egy cukor valasztas,es igaz,hogy ford nem egy all round olb (egyelore) mint houston,de neki lassan vege rookie contact-nak es jon a nagy penzehh
szerk.:
Most olvastam roto-n, h Hali komoly túlsúllyal érkezett edzésre és neki is üzennek ezzel...
több mint 10 éve
Hali és Houston mellé első körös pass rusher?azert azt lathattuk mi tortent a passz elleni vedekezesunkkel ha mindketten kiestek,vagy ugy jatszottak,hogy mozogni sem tudtak,kell a nyomas a szisztemaban es bebiztosutottuk magunkat,nekem tetszik,ha nem is egy cukor valasztas,es igaz,hogy ford nem egy all round olb (egyelore) mint houston,de neki lassan vege rookie contact-nak es jon a nagy penz
több mint 10 éve
Hali és Houston mellé első körös pass rusher?Mi a terv? Abból sosem elég?
több mint 10 éve
Mobilrol nincs SPoiler !!!!!!..
Yxx
....
Dee ford???
több mint 10 éve
B. Carr is zónában volt jó. Embereztek Dallasban, nem is ment csak közepesen. De játszottak ők cover3at is, és most főleg fognak, talán megint jó lesz. Bár az más mint Crennel rendszere. Igazából Flowers se rosszul emberezik, ez így nem igaz. Csak itt verekedni kell, és ahhoz kicsi, egy nagydarab és elit WR már sok neki. Nem sokan verték őt meg azért. A csoportunkból például senki nem tudja szívatni. Dez Bryant viszont hülyét csinált belőle.Nagyon jó az ütemérzéke, a technikája, a gyorsulása, irányváltása, felugrásai parádésan időzítettek például.
Nekem mondjuk gyanús, hogy a sérülése óta van gondja a túlzottan fizikális játékkal is, de lehet ez begyógyul.Akár ez is lehet a háttérben. Tavaly is elővették fizetéscsökkentés miatt, meglátjuk, hogy ez egy süket duma, vagy tényleg elcserélik. Ha jó ajánlat jön, akkor sztem biztos.
több mint 10 éve
Állítólag B. Flowerst próbálják elcserélni draft pickre. Mivel nem megy neki elég jól az új séma. Marcus Cooper hatékonyabb, ráadásul sokkal olcsóbb. Hátha egy zónavédekező csapatnak megéri, mivel abban elit szinten játszott évekig.ulpianusnah hja, carr mantoman-ben volt jó, flowers pedig zónában, erre carr elment (dallas-ban nem tudom pontosan mit játszik de nem lennék megpedőve ha a zónát és abban szopatnák😊), nálunk meg flowers-t inkább zónáztatták, ugye új kordinátor, szép az élet😊
mindegy ma draft, élőben szokás szerint nem nézem, majd holnap átnyálazom, legalább elmegy vele a délelőtt😊
több mint 10 éve
Én sajnálnám ha elmenne igaz most nem olyan jó mint 2 éve...
több mint 10 éve
Flowersért állítólag meg is jött az első ajánlat. Harmadik kört adna valaki, de a Chiefs másodikban gondolkozik. Ott is draftotlák. Mindenesetre kissé hasonlít a tavalyi Albert ügyiratra.
több mint 10 éve
Állítólag B. Flowerst próbálják elcserélni draft pickre. Mivel nem megy neki elég jól az új séma. Marcus Cooper hatékonyabb, ráadásul sokkal olcsóbb. Hátha egy zónavédekező csapatnak megéri, mivel abban elit szinten játszott évekig.
több mint 10 éve
Miért ne lehetne igaz? Eddig csak annyi volt, hogy tárgyalnak. Februárban kezdték, és most van május. De ha igaz, hogy a KC vezetősége olyan 10 millió körüli összeget szánt Alexre, és ő pedig közel dupláját akarja, akkor lehet nem lesz megállapodás. Van szerződése 2014re (7.5 millió asszem) és ennyi. Én jó QBnek tartom, de azért nem elit, ne essünk túlzásokba.Mondok erről valamit, amit egyébként is érdemes látni, csak nem esett róla szó. A Chiefs vezetősége szvsz elég egyértelműen jelezte tavaly és idén, mi a vezérstratégia. A védelem nyeri a meccsekket, és a futás J. Charlesszal az élen húzza az időt, sok screen passz, stb. A QB mindig az utolsó pillanatban snappel és így tovább. Működött is. Más kérdés, hogy a 2x-3x TE játék, TE sérüléshullám miatt nem működött, váltani kellett passzra (Reid Eagles playbookjára) és az meglepően jól ment onnantól. Aminek része, hogy Alex és főleg a WR sor akkor érzett rá a zóna passzokra. Szal lehet az z O#-t hagyják az év végi újrafelfedezett Reid Hi-Lo zone pass maniacban. Mert az legalább működött. Ekkor WR lesz első körben, egyébként TE vagy védő (vagy OG). Majd innen már lehet tudni. Mindegy, elkanyarodtam.
Szóval off seasonben is a védőkből kit engedtek el? Tyson Jakcson, de jött is V. Walker. A K.Lewis és D. Robinsont, akik csúnyán beégtek ebben a sémában, nem gyengült a védelem, nem ezért mentek. És ennyi. Mert a védelmet akarják egyben tartani. Az offense Jamaal elé beáll, és lesz ami lesz, 20nál több pont kell, amibe a D#+ST is ad pár pontot. Ennyi a terv. DE ebbe nem fér bele egy game manager QB elit pénzen. Akkor jön valaki más. Van rá egy évük. Alex pedig ha pénzt akar máshol, akkor is hajthat idén.
Meglátjuk, melyik fél mozdul el és merre. De ha így mennek a szezonnak, és Alex hozz az év végi jó játékát (volt hogy meccseken át asszem 44 pontot átlagoltak a "nagy leállás" előtt, mikor is tojtak a szezonra, és jöttek a cserék), akkor akár komoly pénz is kaphat. Vagy ha erről meggyőzi most Reidéket.
több mint 10 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2014/05/05/stalled-talks-for-alex-smith-lead-to-report-of-chiefs-qb-interest/Nem hinném h igaz lenne, de vitaindítónak megteszi.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Akit érdekel, Alex Smith tuti megmondós beszéde volt sulijában:nem lehet nem szeretni Smittyt. egy korrekt talpig becsületes úriember. még mindig nagy Smith homár vagyok 😀
www.chiefsspin.com/qb-alex-smith-offers-advice-for-utah-graduates/
ulpianus
több mint 10 éve
DoC = Duel of Champions, gyűjtögetős kártyajáték. Nehéz elmondani egy mondatban. Erre ott a topicja szívesen elmondom.Én is Duel of championsoztem , de nem esett le hirtelen 😀 Nyáron szerintem úgyis újra kezdem , jó kikapcsolódás éjszaka amikor nem tudsz aludni 😀 Hirtelen a kép alapján a Heroes ugrott be , mert ugye maga a játék a Heroesból származik.
OFF:Csináltam (egyéb játékok) topicot is neki, de megdöglött. Én megpróbáltam. Ott folytassuk, csak ide válaszolok, hogy megtanád. Kicsit olyan ez, mint mikor Blood Bowl avatarom volt, és Helmuton kívül (aki a Judas Preist album képet is egyből kiszúrta 😊) senki nem vágta mi az, pedig ez amifoci (PCs) fórum.
| nahát ulpi mi ez a DoC kép? 😊 | sapka
Megtetszett a kép, és a TCG/CCG mint stílus is. De és azonban:
1. Vannak olcsók, van magyar is (HHK), ezek rusnyák. Emellett túl bonyolultak és újoncellenesek (bedob a profik közé a fos pakliddal, amint nem ismersz, és játssz), vagy épp túl egyszerűek (a profit miatt, mert így lapok ereje számít, nem a taktika, vagyis többet költesz = nyersz).
2. Vannak a királyok, mint a csodaszép HEX, vagy havi előfizetésesek, van az ős Magic the Gátőr. De ezek komoly befektetésbe fordulnak több kevesebb ingyenes kezdőlépés után. Pár ezer Huf oké, de amit haveroktól látok, hogy százezreket lőnek el rá, kösz nem.
3. Persze vannak érdekesek is, városi bunyó, elmegyógyintézetben agyak háborúja, akármi.
Van CCG/RPG, CCG/RTS (LCG és TCG és CCG legyen most ugyanaz).
Viszont mikor én rátaláltam a DoCra több hete, akkor ingyenes volt, mégis lehetett fejlődni komolyan. ÉS szép volt. Vagyis tökéletes.
Mára a fejlődés nehezebb, összejött a várt játékosmennyiség.
Jönnek az új paklik, egyre erősebbek. Ez mindig így van. Fel is tűnt, hogy a Magichez képest (azt sem ismerem túl jól, de abból is van ingyenes PC demó) primitívek a taktikák. Van a lényed, kipattintod-öl, lehet varázsolni rá-róla, esetleg egymásra vagy tömegesen, és jónapot. Semmi tripla kombó készlet, sorozat kombó, laphúzatás tisztán (kicsi van), és ami ordít a lehetőségért. Majd lesz.
De ez (volt?) az a játék ami szép, ingyen is sikeres lehetsz ,és nem túl primtív, de nem is kell egy hónapig a szabályokat bújni, mire először nyersz komoly ember ellen. Még most is sztem ez a legjobb ilyen játék összességében, szal akit érdekel próbálja ki. Én bárkivel meccselek, és hagyom próbálkozni, elmondok bármit. Bár elég sokféle próbalehetőség van (sjaát paklijaid játszod saját magad ellen, akár ugyanazt is, vagy AI ellen is (van pár alappaklija)).ulpianus
több mint 10 éve
DoC = Duel of Champions, gyűjtögetős kártyajáték. Nehéz elmondani egy mondatban. Erre ott a topicja szívesen elmondom.OFF:Csináltam (egyéb játékok) topicot is neki, de megdöglött. Én megpróbáltam. Ott folytassuk, csak ide válaszolok, hogy megtanád. Kicsit olyan ez, mint mikor Blood Bowl avatarom volt, és Helmuton kívül (aki a Judas Preist album képet is egyből kiszúrta 😊) senki nem vágta mi az, pedig ez amifoci (PCs) fórum.
Megtetszett a kép, és a TCG/CCG mint stílus is. De és azonban:
1. Vannak olcsók, van magyar is (HHK), ezek rusnyák. Emellett túl bonyolultak és újoncellenesek (bedob a profik közé a fos pakliddal, amint nem ismersz, és játssz), vagy épp túl egyszerűek (a profit miatt, mert így lapok ereje számít, nem a taktika, vagyis többet költesz = nyersz).
2. Vannak a királyok, mint a csodaszép HEX, vagy havi előfizetésesek, van az ős Magic the Gátőr. De ezek komoly befektetésbe fordulnak több kevesebb ingyenes kezdőlépés után. Pár ezer Huf oké, de amit haveroktól látok, hogy százezreket lőnek el rá, kösz nem.
3. Persze vannak érdekesek is, városi bunyó, elmegyógyintézetben agyak háborúja, akármi.
Van CCG/RPG, CCG/RTS (LCG és TCG és CCG legyen most ugyanaz).
Viszont mikor én rátaláltam a DoCra több hete, akkor ingyenes volt, mégis lehetett fejlődni komolyan. ÉS szép volt. Vagyis tökéletes.
Mára a fejlődés nehezebb, összejött a várt játékosmennyiség.
Jönnek az új paklik, egyre erősebbek. Ez mindig így van. Fel is tűnt, hogy a Magichez képest (azt sem ismerem túl jól, de abból is van ingyenes PC demó) primitívek a taktikák. Van a lényed, kipattintod-öl, lehet varázsolni rá-róla, esetleg egymásra vagy tömegesen, és jónapot. Semmi tripla kombó készlet, sorozat kombó, laphúzatás tisztán (kicsi van), és ami ordít a lehetőségért. Majd lesz.
De ez (volt?) az a játék ami szép, ingyen is sikeres lehetsz ,és nem túl primtív, de nem is kell egy hónapig a szabályokat bújni, mire először nyersz komoly ember ellen. Még most is sztem ez a legjobb ilyen játék összességében, szal akit érdekel próbálja ki. Én bárkivel meccselek, és hagyom próbálkozni, elmondok bármit. Bár elég sokféle próbalehetőség van (sjaát paklijaid játszod saját magad ellen, akár ugyanazt is, vagy AI ellen is (van pár alappaklija)).
több mint 10 éve
OFF:A Doc amúgy mi , nem akarok hülyének tűnni, de bevallom fogalmam sincs 😀
több mint 10 éve
OFF:| nahát ulpi mi ez a DoC kép? 😊 |
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Akit érdekel, Alex Smith tuti megmondós beszéde volt sulijában:www.chiefsspin.com/qb-alex-smith-offers-advice-for-utah-graduates/