NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 690
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 10 éve
Csak nem esik szét a fal mert Albert helyett Fisher lesz. Egyik legtehetségesebb ifjonc OT. ROT Stephenson lesz, LOTként sem volt rossz, csak nem Albert szintű játékos. Jobbra tökéletes lesz. Fizikálisan top, neki ennyi idő kellett.
Amennyiben pass focusban a két guard nem lesz király, hát nem lesz. Jeff Allen sem az, számít, de nem életbevágó. Erről írtam, hogy Reid rendszere nem az OLre épül. Majd RG is lesz más. Asamoah jó játékos, én bírtam nagyon. Kellett a ZB run heavybe.
Egy jómunkásember guard kell, azt lehet találni, ahogy Schwartzot, úgy mást is. Ő is OT volt előtte, bár Guard a természetes posztja. Főleg passzközpontú játékban ez még jobban is elsülhet, így is lett. Aztán más sémában mi lesz vele az kiderül.
Nem egy OT (és OG) van most is a piacon ilyen-olyan okból, aki Guard poszton simán jó megoldás ebbe a sémába. Illetve Guardot lehet harmadik negyedik körben is draftolni kezdőbe. Én azt mondtam mikor Asamoah (harmadik körben) jött, hogy lehet azonnal kezdőjátékos, pedig akkor sem örültünk, hogy Waterst elvesztettük.
Garancia nincs, kár hogy elmennek jó játékosok. Jövőre majd kapunk pár kompos picket, és akkor is lesz pár távozó, de így megoldják a cap helyzetet idén és jövőre is.
Én mostanság OL terén egyedül Hudson (C) esetén voltam eléggé biztos, hogy be fog válni, ez is igaz. Érte második kört kellett adni, de megérte. Asamoah és Stephenson harmadik körösek voltak. Jó persze nem is HOF játékosok, de mindkettő stabil kezdő, Asamoah még jobb is volt.
Mindegy, ez olyan mint Jackson esete, aki nem ért 1/3at soha sajnos. Bár egyre inkább hozta a szintet. Nála az a kár, hogy most jöhetnek a legjobb évei, Ez votl a legjobb szezonja. 3-4es DEt találni sem lehetetlen. Ahogy Jackson, úgy DeVito vagy Bailey, de Ropati P. is jobbnak tűnt Poe árnyékában. Én bízom Baileyben is, de hozni fognak ide embert. Ide akkor érdemes sokat költeni, ha nincs minőségi NTd vagy gyenge a két OLBtől a pass rush, de itt ez nincs így.
Én sokkal inkább aggódom a secondary miatt. Nekem azt oldják meg a többi nem érdekel. Még a WR sor is elmenne így ahogy van. De egy safety mindenképp kell. És most nem arra gondolok, hogy Abdullah hosszabbított minap. Illetve mindenképp rendet kell rakni a CB sorban. Mert Flowers néha látványosan szenved az emberezéssel, ha túl nagy és túl jó a célpont. Vagy akkor tényleg legyen soltban, vagy cseréljék el zónázó csapatba, abban volt ő király. Sean Smitht is rendbe kéne tenni, hogy ne csak a nagy játékra koncentráljon, mert alászalad a labdának. Az év újoncát is el kell dönteni, hogy most akkor kezdőszint vagy mi legyen. Sanders Commingsnak a posztját sem tudjuk, remélem hamar beválik, azzal igen sokat segítene. Akkor is kell egy kezdőszintű FS, ezt nem tudjuk megúszni, és egy Guard. Sztem nem lehetetlen.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
asszem az offseason legizgalmasabb része nálunk az lesz, hogy milyen támadófallal állunk fel szeptemberben
több mint 10 éve
Akkor jöhet a 2.koros Gebe Jackson draftJanekszuper, már csak egy második körös pick kellene hozzá
😊
több mint 10 éve
Nerm irigylem a Chiefs-t szépen leléptek a depth szempontjából fontos emberek. Albert még rendben, várható volt ,de Schwartz és Asamoah maradhatott volna.... Reméljük Smith előtt nem esik szét a fal teljesen.
több mint 10 éve
Geoff Schwartz nem fog itt maradni, és nem megy vissza a Vikingshoz sem. (Talán náluznk köthet ki, de ez csak egy megérzés).
több mint 10 éve
Valahol érthető az okfejtés, mondjuk egy 3. kör elejéért én lehet odaadtam volna tavaly, elvégre ugye a comp pick az garantáltan a kör végén van.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
B. Albertet nem akarták itt tartani, csak elcserélni második körért. Amit egyébként a phins tavaly erősen fontolgatott. De Albert mikor erre rájött, azóta végképp nem megy bele kisebb összegbe, mint amit maximálisan ki tud sajtolni, ..... és ettől a ponttól mindegy neki kiből. (Miami a családja miatt kiemelt opció számára).A Chuiefs veztősége pedig úgy van vele, ez a terv csak akkor eladható üzembiztosan, ha piacképes marad Albert jussa. Ha ez nem megy, akkor jön a kompenzációs 3. kör. Mert először is nem igazolnak senkit ugyi (nincs is miből), másrészt ekkor tehát Albert magas összeget ír alá. Ez pedig szinte garantálja a harmadik körös kompos picket. Vagyis ezért nem cserélték el tavaly sem harmadik körért.
több mint 10 éve
Én nem várok nagy dolgokat. Tavaly új vezetés jött ,sok elköltendő pénz volt, természetesen át is alakították a keretet. Távozó lesz nem egy, aki pedig jó játékos. Ezt tudtuk, túl erős a keret, nem lehet ennyi jó játékost megtartani, ezért sírunk 4 éve, hogy "ha lenne QB ..".schwartz nagyon kellene, asamoah-tól valószínűleg búcsút vehetünk, kár érte, jeff allen-től ellenben még mindig égnek áll a hajam arra gondolva, hogy kezdő lesz, aztán ki tudja, lehet majd most jön ki belőle az állat😊
Geoff Schwartz (OG) úgy fest olcsóbban aláír, és jobban is játszott meglepetésre J. Asamoahnál is, ő aláír reméljük, és el is fogyott a költőpénz.
B. Aberttel egyébként tárgyaltak egy olyan szerződésről, ami több garantáltat tartalmazott volna, és bruttó összegben is jobb lett volna mint a tavalyi ajánlat. Azonban jobbat is kapott más csapatoktól.ulpianus
több mint 10 éve
Albertet már 99%ban a phinsben látják.nincs pénz sajna
Érdekes és fájó hogy senkit nem sikerült megtartani...Janek
és gondolom úgy vannak vele, hogy fisher bal oldalon minőségi pótlás lesz. mindenesetre rosszabb nem lehet, mint jobb oldalt😊
és ne felejtsük el, hogy lassan el kell kezdeni tervezgetni berry és houston szerződését is
több mint 10 éve
Albertet már 99%ban a phinsben látják.Érdekes és fájó hogy senkit nem sikerült megtartani...
több mint 10 éve
dexmex-et elnézném Kelly rendszerében 😊JanekKelly és Reid rendszere WR poszton nem sokban tér el. Tudta ezt Chip csóka mikor aláírt. Más kérdés, hogy Kellynél sokan hiszik az OL bárkiből állhat (pont ez az egyik kulcs ellenben), ami pedig inkább igaz Reid sémájára. Big Red igazán jó QB nélkül nem tud működni, Kellynél ez kevésbé gond, ha fizikálisan és mentálisan az erős közepest hozza valaki.
több mint 10 éve
Én nem várok nagy dolgokat. Tavaly új vezetés jött ,sok elköltendő pénz volt, természetesen át is alakították a keretet. Távozó lesz nem egy, aki pedig jó játékos. Ezt tudtuk, túl erős a keret, nem lehet ennyi jó játékost megtartani, ezért sírunk 4 éve, hogy "ha lenne QB ..". Geoff Schwartz (OG) úgy fest olcsóbban aláír, és jobban is játszott meglepetésre J. Asamoahnál is, ő aláír reméljük, és el is fogyott a költőpénz.
B. Aberttel egyébként tárgyaltak egy olyan szerződésről, ami több garantáltat tartalmazott volna, és bruttó összegben is jobb lett volna mint a tavalyi ajánlat. Azonban jobbat is kapott más csapatoktól.
több mint 10 éve
dexmex-et elnézném Kelly rendszerében 😊Ki mit vár a közelgő piac nyitástól?egyelőre nem sok jót😊
Ki megy?
Ki maradjon?
Esetleg milyen posztra kit hozzunk?Janek
úgy néz ki mccluster is távozik albert mellettehh
több mint 10 éve
Ki mit vár a közelgő piac nyitástól?egyelőre nem sok jót😊
Ki megy?
Ki maradjon?
Esetleg milyen posztra kit hozzunk?Janek
úgy néz ki mccluster is távozik albert mellett
több mint 10 éve
Ki mit vár a közelgő piac nyitástól?Ki megy?
Ki maradjon?
Esetleg milyen posztra kit hozzunk?
több mint 10 éve
Azt mondta Dontari Poe, mikor unatkozik, mindig edzeni megy, imád gyúrni. Akár hajnali 3 órakor is.ulpianusrá is fér 😊
Remélem sokáig ilyen marad és egyre jobb lesz lassan mindegy lesz ki áll mellette DE-nek ...
Érdekes lesz ,hogy T Jackson mennyire tartja magát és kiengedik e a piacra ?
több mint 10 éve
Azt mondta Dontari Poe, mikor unatkozik, mindig edzeni megy, imád gyúrni. Akár hajnali 3 órakor is.
több mint 10 éve
Jamaal Charles (HB) lett az év Chiefs játékosa. Így megkapta a Derrick Thomas (minden idők egyik legjobb NFL LBje) díjat, amit Doug Pederson (OC) adott át:Marcus Cooper (CB) pedig az év Chiefs újonca. Ő pedig a Mack Lee Hill (újoncként AFL All Star Chiefs FB, majd elhunyt) díjat vehette át Bob Suttontól (DC):
Valamint bemutatták a gálán Andy Reid (HC) AFC év edzője díját, amit átvehetett a tulaj Clark Hunttól:
Végezetül bekerült a Chiefs Hall of Famebe Priest Holmes (HB):
több mint 10 éve
Combine alatt a Chiefs vezetősége tárgyalt Geoff Schwartz (OL) újabb szerződéséről. Illetve nemrég elkezdték Justin Houston OLB jövőre lejáró kontraktusát hosszabb távra biztosítani. Utóbbi lényeges helyet foglalna a sapkában, mert harmadik körös, de talán olcsóbb most megkötni, mint jövőre.
több mint 10 éve
Szerintem ez idén elég könnyű sajna sok draftolt játékos nem látott pályát ....Remélem Kelce megmutatja mit is tud és miért húzta be a KC
több mint 10 éve
Szombaton Chiefs díjátadó, év újonca és KC MVP. Adam Teichernek van is jelöltje. MVP Jamaal Charles, valóban meglepő lenne vki más.
Érdekesebb az Év Chiefs újonca jelölt. Logikusnak tűnhet elsőre, mert Fisheren kívül szinte mindenki sérült volt a draftról hozottak közül (3 meccset ő is kihagyott, de ezen felül is sérült volt soxor). Fishert tehát jelölte, pedig nem is volt annyira jó eleinte, inkább a szezon végén hozta a játékát. Ellenben mégis győztesnek a szinte ingyen hozott (waive) Marcus Coopert (CB) hozza ki. Én egyetértek, Cooper az év újonca. Érdekes lesz, vele mit is kezdenek. Elvben STbe és tanulni jött, kezdőjátékos lett, de nem elég képzett és rutinos, csak nyers tehetség.
több mint 10 éve
Sapkaméret legfrissebb jelentés:espn.go.com/blog/kansas-city-chiefs/post/_/id/4350/kc-has-about-6-6-million-in-cap-room
több mint 10 éve
Jeff Allen a Chiefs baloldali guardja nem szokott a médiában nyilatkozni. Ellenben azt mondja, meccseken sokat dumál. Főleg az ellenfélnek, és nem feltétlen kedves dolgokat. Kedvence bemondani a playeket. Például közli, hogy "most jön egy screen, jön egy screen" és jön is. Aztán bemondja megint, de akkor nem jön (nornál dropback van). Szeret dumálni, felpörög a meccseken.
több mint 10 éve
Állítólag a Cardinals komolyan ringbe akar szállni Branden Albertért.